Cum se îmbracă în mod alternativ simplu

Dacă vă place ideea de a îmbrăca într-un stil simplu alternativ, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți ce înseamnă acest termen pentru dvs. Purtând haine simple, alternative pot fi distractive și sunt modalități bune de a vă exprima. Unele stiluri sunt complexe și s-ar putea să nu simți că sunt pentru tine. Cum vă îmbrăcați ar putea fi restricționate de politicile școlare sau de lucru, părinții, termenele și bugetul - un aspect alternativ simplu este foarte adaptabil. Acest articol vă va ajuta să simplificați aspectul alternativ, să începeți la numărul unu de mai jos.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă alternativă 1
1. Imaginează aspectul dvs. ideal simplu alternativ. Nu aveți nevoie să purtați etichete. Asigurați-vă că aveți o idee destul de bună despre ceea ce doriți să vă purtați pentru a vă trăi viața. Imprimați imaginile de pe Internet și tăiați ieftinile din revistele de stiluri pe care le doriți să vă mențineți inspirați. Lipiți-i pe perete, sau creați un notebook de modă mic și puneți-le acolo.
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 2
    2. Du-te prin dulapul tău. De multe ori puteți folosi în continuare o mulțime de haine curente în noul dvs. dulap. Scoateți-vă de orice nu vă simțiți figura dvs., că nu vă place, sau că veți găsi inconfortabil sau care nu se potrivește cu resturile dvs. simple alternative. Păstrați un ochi pentru lucrurile care ar putea fi modificate pentru a se potrivi noului stil, deoarece uneori ar putea ajunge să fie piesele dvs. preferate.
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 3
    3. Știți ce să căutați. Asigurați-vă că aveți haine pentru toate sezoanele și felurile de ocazii și evenimentele pe care le participați. Probabil un stil alternativ include tricouri de flanel cu mâneci lungi, tricouri de benzi clasice, blugi negri, blugi întunecați sau de spălare acidă, cămăși de vintage și cardigane. Pentru pantofi, puteți opta pentru cizme clasice, cizme clasice, cizme de luptă sau orice altă încălțăminte vă place. Păstrați un ochi pentru îmbrăcăminte și accesorii împodobite și asigurați-vă că ați ridicat câteva haine de îmbrăcăminte care se potrivesc stilului dvs. simplu alternativ.
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 4
    4. Începeți să faceți cumpărături pentru noul dvs. garderobă dacă doriți. Check out magazine de înaltă stradă și mainstream, cum ar fi Kohl, Gap, JC Penny, și chiar Macy`s pentru a vedea dacă puteți găsi orice care vă atrage ochiul. Asigurați-vă că obțineți întotdeauna elementele de bază și cumpărați-le de bună calitate, deci nu trebuie să le continuați să le cumpărați din nou. Apoi, încercați câteva magazine care sunt mai mult în stilul dvs. Subiectul fierbinte are niște teșe și accesorii de bandă bune, dar fiți avertizat: mulți oameni alternativi fac acolo, deci probabil că nu va fi "Nu mai este altul ca el" Dacă nu este foarte nepopulară în zona dvs. Zumiez, călătoria și chiar Claire toate sunt locuri bune pentru a face cumpărături.
  • Magazin la Magazine de Thrit pentru îmbrăcăminte de modă veche, vintage sau mai ieftină. Nu vă fie frică să faceți cumpărături în locuri neobișnuite sau în locuri care nu arată că ar avea nici un potențial - este ușor să pierdeți un ac într-un haystack.
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 5
    5. Nu uitați să încercați cumpărăturile online! Există o mulțime de site-uri minunate care vând accesorii și îmbrăcăminte alternative pentru prețuri destul de scăzute, cum ar fi Bluebanana.com, shanalogic.com, restyle.PL /, și Shopplasticland.COM. Aveți grijă când faceți cumpărături online - deoarece nu puteți încerca haine, trebuie să acordați o atenție deosebită graficelor de dimensionare și la ceea ce este făcut materialul. Dimensiunea unui brand mare poate fi un mediu într-un alt brand.
  • Imagine intitulată rochie în moda simplă de modă 6
    6. Încercați să vă modificați hainele. Taie tejele tale, rip-up blugi și adăugați enteluri. Dacă puteți coase, încercați să atașați butoanele și țesăturile diferite pentru a vă personaliza cu adevărat hainele vechi și pentru a le face să arate brand nou!
  • Imagine intitulată rochie în mod de modă simplă de modă 7
    7. Găsiți diferite moduri de a vă modela părul. Puteți avea păr scurt și punkish, păr lung și curge, păr drăguț și ondulat - indiferent de ce vrei. Aflați cum să vă vopsiți părul sau să mergeți la un prieten sau un coafor, și poate vopsiți părul diferit culori. Puteți face totul negru, cu două tonuri, curcubeu - indiferent de plutește barca ta. Curl-l, îl crimă, ironizați-l, scrunch-l, panglică it- face tot ce crezi că arată cel mai bine.
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 8
    8. Începeți să încercați pe diferite costume. Nu vă fie frică să purtați ceva ce credeți că nu se potrivește niciodată - ar putea arăta foarte bine. Au un prieten care poartă stiluri similare vă ajută să decideți dacă arată bine sau nu. Unele exemple bune ar include:
  • un tee ripped up, blugi slabi, orice pantofi
  • o cămașă cu mânecă lungă, fustă, doc martens
  • Un tee simplu, fustă lungă, "Goth cizme"
  • Tee simplu, a rupt blugi, orice pantofi
  • Rochie alternativă, Doc Martens (în funcție de stilul rochiei)
  • tee cu vesta, pantaloni scurți, orice pantofi
  • straturi pe straturi de îmbrăcăminte diferite
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 9
    9. Fii mândru de stilul tău. Nu lăsa pe nimeni să te pună în jos indiferent de ce spun ei. Este viața ta și ar trebui să poți face ceea ce vrei.
  • Imagine intitulată rochie în simpla modă alternativă Pasul 10
    10. Finalizați aspectul cu părul și machiajul. În timp ce nu există o coafură alternativă tipică, mulți oameni optează pentru groși groși, măturat deasupra un ochi sau o coadă mare cu accesorii de păr împușcate. Machiajul alternativ este în general păstrat destul de simplu și natural, cu excepția ochilor grei, ochi de fum sau pisici și ruj roșu. Totuși, aceste elemente ale stilului dvs. sunt foarte variabile, așa că du-te cu ceea ce vă place cel mai bine!
  • Imagine intitulată rochie în mod simplu de modă 11
    11. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puneți-vă gândite în echipamentul dvs., dar nu deveniți prea obsesivi. Amintiți-vă că există mii de alte modalități de a vă exprima.
  • Adăugați butoane și știfturi cu logo-uri ale cuvintelor preferate sau a benzilor la pălării, saci, cămăși, fuste - aproape orice.
  • Strângeți o mulțime de haine, dar asigurați-vă că treceți și scăpați de orice lucru care nu funcționează pentru dvs. din când în când.
  • Păstrați dulapul curat.
  • Avertizări

    Nu vă deteriorați prea mult părul.
  • Nu obțineți tatuaje sau piercinguri (în special tatuaje) că nu sunteți 100% sigur că doriți. De asemenea, este întotdeauna mai bine să plătiți mai mult pentru astfel de lucruri.
  • Ușurați în stil, altfel oamenii vor crede că sunteți un poser.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar