Cum se îmbracă pentru o noapte la cazinou

O noapte la cazino este o oportunitate perfectă de a vă îmbraci și de a avea un timp minunat cu cei dragi! Este o modalitate distractivă, de a petrece o noapte, dar asigurați-vă că sunteți îmbrăcați în mod corespunzător pentru această ocazie. Știind ce să se aștepte și cum să găsească outfit perfect vă va face noaptea chiar mai bine!

Pași

Partea 1 din 4:
Investigarea codului de îmbrăcăminte și a atmosferei
  1. Imagine intitulată Economisiți bani pe curriculumul de casă Pasul 7
1. Aflați dacă cazinoul are un cod de îmbrăcăminte. Unele cazinouri au coduri stricte de îmbrăcăminte, deci verificați înainte de a pleca - nu doriți să aflați că aveți nevoie de un sacou de costum după ce ați ajuns! Puteți apela direct în cazinou sau accesați site-ul lor.
  • Termenii de coduri de îmbrăcăminte comună includ cravată neagră, formală, semiformală, rochie casual sau casual chic și casual. Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă asta, nu vă fie frică să întrebați!
  • Imagine intitulată Economisiți bani pe Curriculumul Homeschooling Pasul 14
    2. Cercetarea atmosferei cazinoului. Aflați ce fel de atmosferă are cazinoul. Decorul, prezentarea și aspectul cazinoului vor influența alegerea dvs. de costum. Dacă are o temă de vintage din anii 1950, ați putea dori să încercați cel mai clasic aspect de epocă, de exemplu. Verificați site-ul web pentru imagini ale interiorului cazinoului pentru a obține o idee despre nivelul de formalitate. Imagini ale patronilor sau angajaților în costume, interioare elegante și alimente și băuturi high-end sunt toate indicii că cazinoul este mai formal.
  • Dacă cazinoul se prezintă ca un loc de lux pentru a petrece o noapte plină de farmec, poate doriți să purtați cravată neagră sau oficială chiar dacă nu este în codul de îmbrăcăminte.
  • Pe de altă parte, vă puteți simți inconfortabil purtând un tuxedo într-un cazinou de barja casual care promovează un bufet de creveți de popcorn all-you-can-.
  • Imagine intitulată a scrie scrisoare despre un prieten
    3. Decideți dacă doriți să mergeți oriunde în acea noapte. Gândiți-vă la întreaga noapte înainte de a alege ceva. Dacă intenționați să mergeți pentru o cină sau cocktail-uri în aceeași seară, acest lucru ar putea face echipamentul dvs. puțin mai formal decât ar fi fost. De asemenea, unele cazinouri au atașat cluburi de noapte sau restaurante cu coduri de îmbrăcăminte mai formale decât zona reală de jocuri.
  • Imagine intitulată Scrie o scrisoare recomandare Sorority Pasul 4
    4. Întreabă-i pe ceilalți oameni din partidul dvs. ceea ce intenționează să poarte. Dacă mergeți cu o întâlnire sau cu un grup de oameni, este mai bine dacă toți aveți despre același nivel de formalitate. Dacă toți ceilalți vor purta cravată neagră, veți arăta foarte mult în afara locului dacă insistați să purtați Khakis și o cămașă de polo. Discutați cu petrecerea dvs. și aflați ce intenționează să poarte.
  • Dacă data sau prietenii dvs. intenționează să poarte ceva care ar fi complet inadecvat (cum ar fi blugi la un cazinou negru de legătură), nu vă fie frică să vorbiți!
  • Imagine intitulată Economisiți bani în curriculumul de casă Pasul 1
    5. Setați un buget de îmbrăcăminte. Puteți avea deja costumul perfect la domiciliu, dar dacă nu, setați un buget înainte de a începe cumpărăturile. Un buget rezonabil va depinde de finanțele dvs. și de ceea ce intenționați să cumpărați - de exemplu, dacă doriți să cumpărați un tuxedo, 50 de dolari nu va fi de ajuns.
  • Puteți închiria o pregătire pentru bărbați și femei online sau de la magazine speciale.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea consumului de bărbați drept
    1. Imagine intitulată Butonul Un cost 3
    1. Căutați haine montate. Cel mai important element al unui costum mare este potrivit. Dacă nu se potrivește, nu va arăta bine, indiferent cât de frumos este. Cumpărați întotdeauna haine care se potrivesc în umeri și talie și are mâneci și picioare care sunt înălțimea potrivită pentru dvs. Nu vă faceți griji dacă aveți probleme cu găsirea unui lucru perfect - puteți avea cele mai multe haine modificate!
  • Imagine intitulată butonul Un costum Pasul 11
    2. Rochie pentru o noapte de legătură neagră. Dacă te duci la cravată neagră, vei avea nevoie de hainele tale foarte bune. Bărbații ar trebui să poarte un tuxedo negru cu o cămașă albă - fără maneci, jachete colorate luminos sau legături flashy. Puteți purta un cummerbund într-o culoare mai întunecată, discretă, cum ar fi Burgundia, Blue Navy sau Green Forest.
  • Puteți închiria un tuxedo la orice magazin de îmbrăcăminte.
  • Există, de asemenea, un cod de îmbrăcăminte mult mai formal numit Tie White, dar este puțin probabil să o vedeți vreodată la un cazinou.
  • Imagine intitulată Butonul Un cost pas 8
    3. Alegeți un costum formal sau semiformal. Costumele formale și semiformale nu trebuie să fie la fel de fanteziste ca cele negre, dar ar trebui să vă asigurați că arăți frumos. Bărbații ar trebui să poarte costume cu legături. Pentru semiformal, puteți sări peste cravată, dar asigurați-vă că purtați o cămașă de rochie și un blazer.
  • Imagine intitulată Alegeți o cămașă de îmbrăcăminte Pasul 18
    4. Purtați pantaloni și o cămașă de îmbrăcăminte pentru cazinourile casual-casual. Dacă doriți să purtați chic casual-casual sau casual (înseamnă același lucru), puteți fi puțin mai puțin formal. Bărbații pot purta khakis și îmbrăcămintea de îmbrăcăminte sau chiar blugi cu un sportiv. O îndrumare bună este să vă gândiți la ceva ce veți purta la o nuntă de plajă, absolvirea altcuiva sau o ieșire de prânz frumos.
  • Imagine intitulată rochie (pentru oamenii de afaceri) Pasul 8
    5. Alegeți pantofi care se potrivesc cu formalitatea dvs. costum. Va trebui să purtați pantofi de îmbrăcăminte neagră pentru cazinourile formale și negre, dar puteți purta alte culori pentru locuri semiformale și casual-casual. Pantofii dvs. ar trebui să se potrivească cu culoarea principală a costumului dvs. - pantofi negri pentru un costum negru, maro pentru un costum brun etc.
  • Adidași și flip-flops nu vor fi aproape niciodată adecvați pentru niciun cazinou. Singurele excepții ar fi bare de jocuri și eventual cazinouri de pe plajă.
  • Imagine intitulată forma unei pălării de cowboy Pasul 2
    6. Alegeți accesorii care vă completează hainele. Menswear nu accesează prea mult, dar cazinoul este un loc minunat pentru a încerca ceva puțin din obișnuit pentru tine. Cu excepția cazului în care cazinoul are un cod de îmbrăcăminte foarte strict, puteți purta manșete de bijuterie, legături luminoase și chiar coloanele de boli și pălării de cowboy la cele mai multe cazinouri.
  • Imagine intitulată rochie în Italia Pasul 1
    7. Păstrați un costum de rezervă în minte. Este întotdeauna o idee bună să aveți o copie de rezervă doar în caz. În timpul duce la ieșirea la cazinoul dvs., ați putea pierde sau vă deteriora hainele, treceți printr-o schimbare de greutate sau pur și simplu doar schimbați mintea. Păstrați un costum de rezervă la îndemână sau cel puțin știți unde puteți obține o înlocuire rapidă.
  • Partea 3 din 4:
    Alegerea hainelor femeilor
    1. Imaginea intitulată Faceți o rochie de înfășurare Pasul 7
    1. Asigurați-vă că hainele sunt montate. Dacă echipamentul dvs. nu vă potrivește, nu va arăta bine, indiferent cât de frumos este. Înainte de a alege un costum, asigurați-vă că se potrivește în umeri și talie și că hemul și mânecile sunt la înălțimea potrivită pentru tine. Cele mai multe magazine de îmbrăcăminte au un croitor la îndemână pentru a modifica hainele dacă nu sunt perfecte.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 18
    2. Alegeți o rochie de cravată neagră. Cravata neagră nu este la fel de strictă pentru femei așa cum este pentru bărbați, dar veți avea nevoie de hainele tale foarte bune. Femeile ar trebui să poarte o rochie de lungime de podea într-o țesătură formală, cum ar fi mătase, satin sau catifea - fără jersey, lenjerie sau amestec de bumbac. Puteți purta destul de multă culoare, în special tonuri negre, albe, neutre și bijuterii.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 7
    3. Alegeți o rochie de cocktail sau pantaloni pentru cazinourile formale sau semi-formale. Costumele formale și semiformale nu trebuie să fie la fel de fanteziste ca cele negre, dar ar trebui să vă asigurați că arăți frumos. Femeile pot purta o rochie de cocktail, o rochie de lungime de ceai sau chiar un pantaloni de stil tuxedo. Rochii negre sunt foarte populare pentru evenimente formale și semiformale, dar orice culoare este acceptabilă.
  • Cazinourile sunt un loc minunat pentru a fi un pic flashy cu îmbrăcămintea ta. Încercați să încorporați paietele, lamé sau să treceți în hainele voastre.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 15
    4. Purtați o rochie de teacă, blugi de îmbrăcăminte, sau o fustă frumoasă pentru a arăta rochia-casual. Dacă doriți să purtați chic casual-casual sau casual (înseamnă același lucru), puteți fi puțin mai puțin formal. Femeile pot purta o rochie de teacă, o fustă sau chiar blugi de îmbrăcăminte cu o bluză frumoasă. Dressy-Casual este același tip de îmbrăcăminte pe care o vei purta la un bar frumos sau la o nuntă în timpul zilei.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 4
    5. Alegeți pantofi confortabil care se potrivesc cu formalitatea costumului dvs.Pentru legătura neagră, formală și semiformală, pompe, sandale și apartamente din țesături formale sunt bine. Dacă mergeți la ceva mai casual, puteți purta garnituri de balet, cizme sau sandale cu sute. Flip-flops și adidașii nu vor fi aproape niciodată potriviți pentru a purta la un cazinou.
  • Asigurați-vă că vă puteți plimba confortabil în pantofii dvs. înainte de a le purta!
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 2
    6. Alegeți accesorii strălucitoare, pline de farmec. Un cazinou este un loc minunat pentru a purta bijuterii și accesorii pe care nu le puteți purta la evenimente oficiale similare. Un pic de glitz și glamour este așteptat, deci aveți unele distracție cu accesoriile dvs! Încercați să purtați coliere de declarație, o mulțime de inele și cleme de păr fantezie.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 1
    7. Alegeți un costum de rezervă. Este întotdeauna o idee bună să aveți oa doua echipă de alegere în cazul în care aveți nevoie de ea. În timpul duce la ieșirea la cazinoul dvs., ați putea pierde sau vă deteriora hainele, treceți printr-o schimbare de greutate sau pur și simplu doar schimbați mintea.
  • Partea 4 din 4:
    A se imbraca
    1. Imagine intitulată Pantaloni de presă Pasul 4
    1. Apăsați sau abur tinuta. Cel mai bun Tuxedo din lume va arăta teribil dacă este încrețit și creat. Asigurați-vă că hainele sunt călcate, aburite sau curățate cu uscat înainte de a vă pregăti. Verificați eticheta înainte de a face ceva, mai ales cu formal de îmbrăcăminte - multe articole nu pot fi călcate sau vor avea nevoie de o setare specială.
  • Imagine intitulată purta o pas de soare 3
    2. Țineți-vă îmbrăcămintea până când sunteți gata să vă îmbrăcați. După ce ți-ai apăsat îmbrăcămintea, țineți-o bine cu grijă până când te îmbraci. Păstrați-o într-o geantă de îmbrăcăminte și nu o faceți într-un dulap aglomerat. Va trebui să-l spălați și să-l călcați din nou, dacă devine praf sau zdrobit.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă rustică Pasul 5
    3. Puneți-vă pantofii (opțional). Majoritatea pantofilor de rochie a bărbaților și unele pantofi pentru femei vor trebui să fie lustruite înainte de a le purta. Dacă nu sunteți sigur de lustruirea lor, luați-le la un cobbler sau un magazin de pantofi de înaltă calitate pentru tratament. Dacă pantofii dvs. nu au nevoie de lustruire, asigurați-vă că sunt curați și lipsiți de scuffs, lacrimi sau tălpi uzate.
  • Imagine intitulată rochie semi-formală ca un adolescent pas 5
    4. Verificați pentru fraying, lacrimi sau pete. Dacă hainele tale sunt mai în vârstă sau nu le-ai purtat într-o vreme, verificați-le pentru a vă asigura că nu există nici un fel de frământare, găuri sau pete. Dacă există, adu-le la un croitor sau mai curat pentru a ajuta la fixarea acestora sau purtați-vă costumul de rezervă.
  • Imagine intitulată purta Spandex Shorts sub fuste și rochii Pasul 5
    5. Asigurați-vă că ați pus hainele în mod corect. Dacă purtați ceva ce nu sunteți obișnuit, asigurați-vă că ați primit-o în mod corespunzător înainte de a pleca. Verificați pentru curelele de sutien expuse, butoanele și fermoarurile răsturnate și țesăturile de mângâiere. Aveți data sau un prieten vă verificați pentru a vă asigura că vă arătați cel mai bine!
  • Pantaloni și veste de rochie nouă aproape întotdeauna au buzunarele cusute închise. Tăiate cu grijă deschise cu foarfece înainte de a pleca.
  • Butonul de jos de pe o jachetă Tuxedo trebuie lăsat să fie răsturnat.
  • sfaturi

    Aduceți câțiva știfturi de siguranță cu dvs. în pungă sau în buzunar doar în cazul în care aveți nevoie pentru a repara un hem sau o lacrimă.
  • De regulă, este mai bine să fii suprasolicitat decât să fii subordonat. În mod similar, vă puteți îmbrăca deasupra codului de îmbrăcăminte (cravată neagră la un eveniment formal), dar nu trebuie să vă îmbrăcați mai jos (semiformal la un eveniment de legătură neagră).
  • Avertizări

    Multe cazinouri oferă băuturi gratuite. Aveți grijă și evitați să beți prea mult sau să vă vărsați pe dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar