Cum de a comunica cu un tip după ce te-a respins

Pune-ți un lucru înfricoșător poate fi un lucru înfricoșător. Și poate părea și mai rău după ce ați fost respinși de tipul pe care-l place. Dar nu puteți să vă așezați și să vă simțiți rău pentru voi înșivă, mai ales dacă tipul este cineva pe care trebuie să-l continuați să vă vedeți în viața voastră. Dă-ți puțin timp să te vindeci din respingere și cu un mic efort din partea ta, poți continua să vorbești cu el ca și cum nu s-ar întâmpla nimic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de jenă
  1. Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce te-a respins pasul 1
1. Reframează situația. Nu vedeți această situație ca un eșec. Fiind respins de cineva nu înseamnă că ați eșuat într-un mod imens, măsurabil. Dimpotrivă, înseamnă că ați fost curajos și vă puneți acolo și ați dat ocazia de a învăța din greșelile voastre.
  • Încercați să vă gândiți la respingere ca o oportunitate de a crește ca persoană și de a afla ce funcționează pentru dvs.
  • Luați ceva timp să vă gândiți la ceea ce ați putea face diferit pentru a transforma această respingere într-o acceptare. Acest lucru vă va ajuta să învățați din greșelile dvs. și să faceți schimbări pentru viitor.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 2
    2. Nu grăbiți lucrurile. Respingerea poate fi o pastilă dificilă de înghițire - poate crea sentimente de ostilitate, jenă, rușine și negare. Permiteți-vă să o luați lent după o instanță de respingere și să procesați toate sentimentele pe care le aveți.
  • Tipul va trebui să-și proceseze și sentimentele. Dacă vrei să fii din nou prieteni după ce te respinge, va trebui să-i dai un pic de timp și spațiu pentru a afla ce crede și el. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricărei potențiale incomoditate.
  • Desigur, durata de timp pe care trebuie să așteptați va varia de la situația la situație. Dar o bună regulă de degetul mare este să așteptați cel puțin două săptămâni sau până când începeți să vă simțiți mai confortabil cu ideea de a vorbi din nou cu el.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 3
    3. Fii tu însuți. Chiar dacă te-a respins, a existat un motiv pentru care i-ai plăcut în primul rând. Și în mod clar că te-ai apropiat de el să știe că te place prea (cel puțin ca prieten). Nu schimbați cine sunteți doar pentru că ați fost respinsă. Continuați să îmbrăcați același lucru, vorbind la fel și luați aceleași lucruri pe care le-ați făcut înainte de respingere, dar și continuați activitățile obișnuite online. Păstrați postarea de lucruri prietenilor, imagini ale dvs. și orice ați obișnuit înainte de respingere.
  • Nu vă schimbați vreodată pentru nimeni. Unicitatea ta este ceea ce atrage oamenii pentru tine.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 4
    4. Evitați obseda asupra respingerii. Una dintre cele mai grele părți de a comunica cu un tip după ce respinge pe care îl lăsați să plece. Nu obseda asupra a ceea ce ați spus, ceea ce ați fi putut spune diferit sau cum ați putea fi tratat situația într-un alt mod. Sa întâmplat - mergeți mai departe.
  • Alergând prin scenarii alternative în mintea voastră, vă va prelungi doar agonia. Doar acceptați că sa întâmplat și încercați să evitați să vă gândiți prea mult.
  • Spuneți-i prietenilor că nu doriți să reutilizați respingerea și că ați dori sprijinul lor în a nu vorbi despre asta.
  • Dacă vă aflați obsedându-vă asupra situației, încercați să vă distrageți prin a face altceva. Sunați la un prieten pentru a se întâlni sau a începe să vizioneze un film. Încercați să revideți o carte pe care o iubiți sau o plimbare afară.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 5
    5. Utilizați acest lucru ca o oportunitate de a deveni prieteni mai buni. Încercați să nu vedeți acest lucru ca o respingere dureroasă, ci mai mult ca o oportunitate de ao cunoaște mai bine și, eventual, să câștige un bun prieten. Acționează într-o manieră civilizată după ce vă respinge și arătați-i că doriți să continuați o prietenie.
  • Nu-l eliberați și ignorați-l, ca să vă puteți preface că nu v-ați rănit. În schimb, depuneți eforturi pentru a continua prietenia și pentru ao cunoaște mai bine.
  • Dacă doriți să ajungeți la el pentru a încerca să mențină prietenia (sau să începeți unul în primul rând), ați putea încerca să vorbiți cu el despre el. Spune-i că îl prețuiești ca prieten și nu vrei să pierzi prietenia. Invită-l să stea cu tine, ca să mergi la un film sau să stea cu un grup de prieteni reciprocă.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind în persoană
    1. Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 6
    1. Așteptați pentru momentul potrivit pentru a interacționa. Nu încercați să vă împingeți drumul înapoi în viața lui imediat după ce ați respins dvs. - încercați să așteptați până când sunteți mai confortabil. Acest proces poate dura săptămâni sau poate chiar luni, pentru a vă aduna curajul să vorbească din nou cu el. Dar încercați doar să fiți răbdători și să vă dați timpul necesar pentru a vă vindeca și continuați.
    • Puteți spune când începe să fie mai confortabil de modul în care acționează - dacă începe să te trateze ca și cum a făcut-o înainte de respingere, atunci este aproape de a fi înapoi la normal.
    • Unele semne că ar putea fi momentul potrivit pentru a începe să încercați să interacționați cu el, includ din nou contactul cu ochii între voi doi, mai puțini întâlniri ciudate, sau dacă prietenii dvs. reciproci vă spun că ei cred că va fi receptiv la el.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 7
    2. Utilizați prietenii dvs. ca tampon. În loc să se spargă ca și cum ar fi sfârșitul lumii, petreceți mai mult timp cu prietenii dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă tipul care a respins face parte din grupul dvs. de prieteni. Stai cu prietenii tăi și să-l arăți că nu doar stai în jurul casei tale super deprimate din cauza asta sa întâmplat.
  • Au o petrecere la tine acasă și să-l invite. Sau du-te cu prietenii tăi la filme, chiar și atunci când știi că va fi acolo. Arătați-i că sunteți o persoană distractivă care să fie în jur.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce te-a respins pasul 8
    3. Să se implice în conversații. Pornirea conversațiilor cu cineva care a respins puteți părea dificil la început. Dar veți trece repede peste ciudățenia după un efort inițial. Încearcă să vorbești cu el ca și cum ai fi folosit înainte să te respingă. Dacă te lupți cu asta, încercați să-i puneți întrebări despre viața lui. Aceasta este o modalitate bună de a-l face să se deschidă și să vă deplasați pe ambele lucruri pe care le-ați întâmplat.
  • Încercați să puneți întrebări cum ar fi: "Cum ați făcut la testul de matematică?"Sau" A venit sora ta să viziteze acest weekend?"Sau" Ce ați făcut în acest weekend?"Într-adevăr, cereți-i ceva să-l facă să vorbească.
  • Dacă sunteți prieteni cu tipul sau ați devenit prieteni cu el, evitați respingerea. Ea face doar lucrurile un pic inconfortabil și ați putea regreta. Îi face să se simtă rău că a trebuit să vă respingă, din orice motiv. Și poate părea că nu puteți renunța la trecut.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 9
    4. Încercați să fiți prieteni. Mergând înainte după o respingere poate fi dificilă și va trebui să faceți un mic efort dacă doriți să lucrați. Încercați să uitați de orice jena pe care o puteți simți din situație. Faceți efortul de a fi prieteni și arătați-i că nu sunteți o persoană care nu o poate face. Stați lângă el în linii și discutați cu prietenii săi. Asigurați-vă că vă uitați la el în clase. Și dacă se uită înapoi, există o șansă bună că ar putea să vorbească. Acest lucru îl va ajuta să creadă că nu vă este frică să vorbiți cu el.
  • Tratați-l ca orice altă persoană cu care ați vorbi în mod normal.
  • Metoda 3 din 3:
    Comunicarea online
    1. Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce ți-a respins pasul 10
    1. Utilizați social media. O modalitate bună de a ajunge încet în timp după ce un tip a respins dvs. este făcând acest lucru pe conturile sociale media. Aceste platforme vă permit să lăsați un tip să știe că vă gândiți la el fără să mergeți peste bord cu mesaje, texte sau interacțiuni potențial ciudate în persoană.
    • Începeți să plătiți o fotografie pe care a postat-o. Nu lăsați un comentariu, la fel ca fotografia. Așteptați câteva zile și apoi lăsați un comentariu cu inima ușoară asupra ceva pe care la postat. Nimic prea personal - doar o glumă sau o referință amuzantă.
    • În această perioadă, asigurați-vă că continuați să postați câteva lucruri pe conturile proprii pentru a le oferi o oportunitate de a returna gestul. Nu mergeți nebun cu posturile, dar postați suficient că este clar că sunteți încă o persoană distractivă care vă trăiește viața, nu doar pe cineva care se mopează după respingere.
  • Imaginea intitulată comunică cu un tip după ce te-a respins Pasul 11
    2. Trimiteți mesaje cu ușurință la început. Nu doriți să-l bombardați cu mesaje text (sau mesaje pe orice altă platformă online), mai ales în primele câteva săptămâni după ce te-a respins. Odată ce ați lăsat ceva timp, încercați să trimiteți un mesaj simplu întrebând despre ceva care nu are legătură cu relația dvs. sau despre ce sa întâmplat între voi doi.
  • Încercați să trimiteți textul ca: "Hei. Ați ajuns vreodată la vizionarea filmului pe care l-am recomandat?"Sau poate:" Hei. Ne vedem la petrecere în acest weekend?"Păstrați-l și casual. Puteți construi de acolo.
  • sfaturi

    Doar fi prietenos. În cele din urmă, dacă dă sugestii că îi place să fie prieteni cu tine, ar putea duce la altceva pe termen lung.
  • Dacă te respinge, e în regulă. Există o mulțime de băieți acolo. Și amintiți-vă, pot fi băieți care se luptă în totalitate pe tine și nu vă dați seama.
  • Când încercați să vă restabiliți prietenia cu el, nu vă referiți la nimic despre a avea o pasiune asupra lui. Va face lucrurile foarte ciudate și vă poate face efortul de a-l trata ca un prieten un prieten mai greu și să ia mai mult timp pentru a normaliza.
  • Nu fi un stalker. Dă-i un spațiu uneori sau poate crede că ești înfiorător.
  • Continuați să fiți singuri. Mergi inainte. Întotdeauna amintiți-vă dacă trebuie să fie a ta, el va reveni cu siguranță... Dacă nu, el nu a fost niciodată menit să fie al tău. Întotdeauna amintiți-vă că există alți tipi care sunt mult mai buni decât el.
  • Avertizări

    Încearcă să nu-i dai prea mult timp. Când cineva vă respinge, este pentru că nu sunt interesați și trebuie să o acceptați. Poate să rănească foarte mult, dar doar ține minte că este cel care lipsește, nu tu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar