Cum să acceptați sfaturi despre aplicația uber

Thiste parere cum să acceptați sfaturi utilizând aplicația de driver Uber pe iPhone sau Android.Benzirea este disponibilă pentru Uber Riders și Uber mănâncă clienții din orașele din SUA. Dacă în zona dvs. Uber este disponibil în zona dvs., puteți utiliza următorii pași pentru a accepta sfaturi în aplicație.

Pași

  1. Imagine intitulată acceptă sfaturi despre aplicația Uber Pasul 1
1. Actualizați aplicația de șofer Uber. Când deschideți aplicația de șofer Uber, este posibil să vi se solicite să actualizați. Pur și simplu apăsați "Actualizează acum". Dacă nu vi se solicită să actualizați aplicația, accesați App Store de pe iPhone sau magazinul Google Play pe telefonul Android și actualizați aplicația dacă este disponibilă o actualizare.
  • Imagine intitulată Accept sfaturi pe aplicația Uber Pasul 2
    2. Deschideți aplicația de șofer Uber. Este aplicația care are un logo maro închis cu o formă hexagonală albă în mijloc.
  • Imagine intitulată Acceptați sfaturi despre aplicația Uber Pasul 3
    3. Atingeți Acceptați sfaturi. Este un buton negru care apare în partea de jos a aplicației Driver Uber când deschideți aplicația după actualizarea acesteia.
  • Dacă această opțiune nu este disponibilă, este posibil ca acceptarea sfaturilor să nu fie disponibilă în orașul dvs. curent.
  • Imagine intitulată acceptă sfaturi despre aplicația Uber Pasul 4
    4. Citiți și apăsați Da sunt de acord. Atingeți documentele listate pentru a le citi. Când ați terminat citirea, apăsați "Da sunt de acord" Pentru a accepta documentele.
  • Imagine intitulată acceptă sfaturi despre aplicația Uber Pasul 5
    5. Atingeți Da sunt de acord. Aceasta confirmă faptul că ați citit toate documentele și ați acceptat noile contracte. Acum puteți începe să acceptați sfaturi prin aplicația de driver Uber.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar