Cum să devii un șofer lyft

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a face niște bani în plus în timp ce faceți ceva ce vă place, este posibil să doriți să deveniți un șofer LYFT. Vă veți bucura de conversații fascinante cu pasagerii în timp ce călătoriți în jurul orașului. În timpul sezonului turistic și orele primare, puteți câștiga salarii excelente, deși este posibil să nu vă puteți baza pe acest concert ca un loc de muncă primar. Pentru a deveni un șofer LYFT, va trebui să îndepliniți câteva cerințe de bază, să aplicați online și să treceți plimbarea de bun venit.

Pași

Partea 1 din 3:
Verificarea cerințelor
  1. Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 1
1. Treceți cerințele șoferului. Va trebui să aveți cel puțin 21 de ani pentru a conduceți pentru LYFT. În plus, va trebui să completați a verificare a antecedentelor și verificarea înregistrării șoferului.
  • În ultimii trei ani, nu ar trebui să aveți mai mult de trei încălcări în mișcare, cum ar fi încălcări ale luminii de trafic. Nu ar trebui să aveți încălcări majore, cum ar fi conducerea nesăbuită.
  • În ultimii șapte ani, nu ar trebui să aveți infracțiuni legate de droguri sau duis. În plus, nu puteți avea felii de conducere, cum ar fi un hit-and-run.
  • În ultimii șapte ani, nu ar fi trebuit să fi comis infracțiuni violente, infracțiuni sexuale, furturi, daune materiale, infracțiuni sau infracțiuni legate de droguri.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 2
    2. Asigurați-vă că aveți o licență valabilă. Veți avea nevoie de o licență de conducere valabilă pentru statul dvs., precum și un an de experiență de conducere în Statele Unite. Dacă ați mutat recent și sperați să conduceți pentru LYFT, ar trebui să mergeți la DMV și să obțineți o licență.
  • Dacă ați mutat recent și ați primit o nouă licență în stare de stat, va trebui să dovedim că aveți un an de experiență de conducere. Puteți face o fotografie a vechii dvs. permis de conducere înainte de a-l tranzacționa pentru noua dvs. licență în stare de stat.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 3
    3. Obțineți asigurarea auto în starea de stat. Asigurarea dvs. de automobile ar trebui să fie în stare și numele dvs. ar trebui să fie pe politică. În plus, trebuie să fiți asigurat la nivelul minimului de stat.
  • Numele de pe polița dvs. de asigurare trebuie să corespundă vehiculului pe care doriți să-l conduceți pentru LYFT.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 4
    4. Asigurați-vă că mașina dvs. este de până la snuff. Veți avea nevoie de o mașină cu patru uși, care este în stare bună. În special, mașina dvs. ar trebui să aibă toate caracteristicile de siguranță, fără deteriorări majore și ar trebui să fie curate. Ar trebui să îndeplinească următoarele specificații:
  • Ar trebui să fie un model din 2004 sau mai nou.
  • Toate centurile de siguranță în stare bună de lucru.
  • Adâncimea bună a trenurilor anvelopei. Ar trebui să puteți potrivi un ban în toate părțile benzii de rulare.
  • Patru uși care sunt în stare bună de funcționare. Trebuie să existe un mâner pe fiecare dintre cele patru uși care sunt accesibile din exterior.
  • Toate luminile în stare bună de funcționare. Semnale, grinzi mari, pericole, semnale de întoarcere, lămpi de frână, grinzi de ceață și alte lumini trebuie să funcționeze.
  • Lucrul A / C și încălzirea.
  • Ferestrele care se rostogolesc în sus și în jos și în stare bună.
  • Nici o obstrucție a câmpului de viziune, cum ar fi fisurile din parbriz.
  • Corpul mașinii trebuie să fie în stare bună.
  • Lucrări de lucru și coafura.
  • Ajustările scaunelor funcționează corect.
  • Horn lucrează.
  • Nu există probleme cu motorul, transmisia, suspensia, direcția sau frânele vehiculului.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 5
    5. Aplicați pentru programul Express Drive dacă nu dețineți o mașină. Dacă aveți toate cerințele, cu excepția unei mașini, puteți să conduceți în continuare pentru LYFT! Puteți conduce pentru una dintre companiile de închiriere de mașini care au aranjamente cu LYFT, cum ar fi Hertz sau Enterprise, de exemplu. Acest lucru poate fi o modalitate bună de a încerca locul de muncă, deși poate doriți să vă propri propria mașină pentru acest loc de muncă în cele din urmă, având în vedere costurile de închiriere.
  • Poate costa în intervalul de 150-250 USD pe săptămână pentru a închiria o mașină pentru a conduce permis.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 6
    6. Obțineți o aplicație mobilă. Aveți nevoie de un smartphone pentru acest loc de muncă, deoarece veți obține locurile de muncă, privindu-vă la aplicația mobilă LYFT. În special, veți avea nevoie de cel puțin un iPhone 4 cu un iOS 9.0+ sistem de operare. Dacă utilizați un dispozitiv Android, ar trebui să funcționeze cel puțin 6.0+ sistem de operare.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând pentru slujbă
    1. Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 7
    1. Creați un cont LYFT. Pe smartphone-ul sau computerul personal, accesați site-ul Lyft. Va trebui să introduceți numele și prenumele dvs., adresa de e-mail, numărul orașului și numărul de telefon. În acest stadiu, puteți obține, de asemenea, o estimare brută a cât de mult ați putea face pe baza orașului dvs. și numărul de ore pe care intenționați să le conduceți.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 8
    2. Completați informațiile de bază pe site-ul LYFT. După crearea contului dvs., vi se va cere să completați informațiile de bază pe care le va utiliza Lyft pentru a efectua o verificare de fond, verificarea înregistrărilor șoferului, verificarea identității, verificarea vehiculului și asigurați-vă că respectați cerințele șoferului. LYFT vă va contacta despre starea aplicației dvs.
    Sfat de experți
    Chris Batchlelor

    Chris Batchlelor

    Lyft & Uber Driverchris Batchelor a condus pentru Lyft din iulie 2017 și Uber din august 2017. El a făcut mai mult de 3300 de plimbări combinate ca șofer pentru aceste servicii de partajare a călătoriei.
    Chris Batchlelor
    Chris Batchlelor
    Driver Lyft & Uber

    Procesul de aplicare poate dura aproximativ o săptămână. Uber și șoferul Lyft Chris Batchelor spune: "Când m-am înscris pentru Lyft, am început procesul pe telefonul meu, dar am trecut la site-ul lor pentru a naviga pe link-urile pe care mi le trimiteau. De asemenea, am trebuit să trimit documentația și imaginile mașinii mele prin parbriz din exterior. Întregul proces a durat aproximativ o săptămână înainte de a fi acceptat."

  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 9
    3. Treceți plimbarea de bun venit. Dacă treceți procesul de aplicație online, veți primi un e-mail de la un mentor Lyft. Un mentor Lyft este un șofer cu experiență cu experiență care vă va testa adecvarea pentru această poziție. Veți configura o întâlnire cu mentorul Lyft. La întâlnire, va trebui să luați mentorul pentru o unitate. În acest stadiu, poate doriți să întrebați mentorul câteva întrebări despre experiența lor de a conduce vehicule pentru Lyft și încercați să obțineți câteva sfaturi.
  • Mentorul va face o fotografie a dvs., mașina și licența, pe care o vor trimite la Lyft în numele dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 10
    4. Descărcați aplicația LYFT. Deschideți App Store pe telefonul smartphone. Deschideți căutarea și tipul "Lyft."Faceți clic pe" Obțineți "pentru a descărca aplicația mobilă. Odată ce aplicația este descărcată pe telefon, ar trebui să vedeți un volan în colțul din dreapta sus. Atingeți volanul pentru a ajunge la partea de conducere a aplicației.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 11
    5. Introduceți informațiile dvs. bancare în tabloul de bord al șoferului. Pentru a fi plătit de la Lyft, va trebui să introduceți informațiile dvs. bancare în tabloul de bord al conducătorului auto din contul dvs. LYFT. Deși puteți face acest lucru de pe un telefon mobil, este posibil să preferați să introduceți aceste informații pe un computer. Va trebui să introduceți numerele de rutare și cont ale băncii dvs.
  • Dacă căutați numărul de rutare pe o verificare personală, acesta este codul de 9 cifre din colțul din stânga jos.
  • Veți vedea numărul contului din partea dreaptă a cecului. Este un cod de 13 cifre.
  • LYFT va transfera doar bani într-un cont de verificare.
  • Partea 3 din 3:
    Conducerea pentru LYFT
    1. Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 12
    1. Determinați orele "Prime Time". Deoarece puteți face mai mulți bani pe oră prin conducere în timpul "Primul timp", veți dori să determinați când "Prime Time" este programată în orașul dvs. De obicei, "Prime Time" este programată pentru noaptea târziu când oamenii se întorc de la baruri. Dimineața devreme sunt, de asemenea, de obicei "Prime Time", deoarece mulți oameni vor folosi aplicația pentru a ajunge la muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 13
    2. Aflați cele mai profitabile perioade ale anului. Cele mai profitabile timpuri ale anului pentru a face bani în regiunea dvs. vor varia în funcție de economia locală. Deci, ajută la cunoașterea când turiștii încep să vină în orașul sau orașul dvs., de exemplu, precum și atunci când au loc festivaluri sau evenimente majore.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 14
    3. Aflați de la comunitatea de conducere locală. Discutați cu alți drivere Lyft. Alăturați-vă unui site de rețele sociale pentru șoferii Lyft sau Uber din zona dvs., cum ar fi un grup Facebook. Cereți sfaturi de la drivere mai experimentate, cum ar fi cum să obțineți cele mai profitabile excursii și cele mai bune sfaturi.
  • Imaginea intitulată deveni un driver Lyft Pasul 15
    4. Practicați un serviciu bun pentru clienți. Deoarece pasagerii își vor evalua experiența în mașina dvs., va trebui să practici serviciul prietenos și cu clienții pozitivi. Lyft este cunoscut pentru oferirea unei experiențe prietenoase, de pasageri, astfel încât să fiți pregătiți să discutați și să conduceți. Fiind prietenos ar trebui să ajute nu numai cu sfaturile dvs., ci și cu evaluările dvs., care influențează cât de multe călătorește.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înscrieți-vă pentru a conduce atât pentru uber cât și pentru lift. S-ar putea să puteți face mai mulți bani prin conducerea atât pentru Uber, cât și pentru LYFT. Deși Lyft ar trebui să fie mai prietenos șofer, Uber este puțin mai mare.

    Avertizări

    Dacă nu vă considerați o persoană, poate doriți să evitați conducerea pentru lift. Este greu să obțineți ratinguri bune pe aplicația LYFT dacă nu sunteți prietenos și ieșind.
  • Fii realist cu privire la potențialul câștigurilor. Conducerea pentru Lyft este o lucrare secundară excelentă pe care o puteți face în weekend sau timpul liber, dar probabil că nu va fi suficient pentru un loc de muncă cu normă întreagă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar