Cum să acoperiți un tort cu buttercream (și să-l luați în picioare)

Ai făcut aluatul și ți-ai prins prăjiturile, dar nu ai terminat încă! Înghețarea tortului este ușor, dar s-ar putea să vă întrebați cum să obțineți un finisaj neted sau să împiedicați înghețarea de la înmuierea în tort. Te-am acoperit pentru răspunsuri la unele dintre cele mai presante conundrums tort.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce tip de buttercream este cel mai bun pentru a acoperi un tort?
1. Utilizați Buttercream american pentru înghețând că este cel mai simplu de făcut. Aceasta este o îngheț fantastică dacă sunteți nou pentru a coace sau este scurt la timp. Pur și simplu bate untul înmuiat cu zahăr pudră pentru a face o înghețare groasă, pufoasă, care se agață de tort.
  • Din moment ce este atât de dulce, este greu de adăugat arome ca conservarea fructelor sau caramel la American Buttercream. De asemenea, tinde să fie un pic de granule, dar are o aromă clasică de butter.
  • 2. Încercați Swiss Meringue Buttercream pentru tragere catifelată, care este ușor de țeavă. Pentru acest butter, de căldură albi și zahăr înainte să le bateți. Apoi, amestecați în unt demuit pentru a face o îngheț prostească, care este ușor de răspândit sau de țeavă pe tort.
  • Albii de ou sunt în siguranță să mănânce de când le încălzi cu zahăr.
  • Swiss Meringue Buttercream este o alegere excelentă dacă doriți să o aruncați cu gem, caramel, extracte de aromă sau ciocolată topită. Este, de asemenea, perfect pentru îngheț și tubulatură, deoarece este atât de netedă.
  • Imagine intitulată acoperă un tort cu untlcream Pasul 3
    3. Face un butter metalic italian meringue pentru cea mai fină de glazură. Meringue italiană este foarte asemănător cu meringue elvețiană, dar este mai bine la temperaturi calde. Începeți prin biciuirea de alburi de ou și făcând un sirop de zahăr. Veți vărsa încet siropul în ouăle biciuite înainte de a adăuga unt de înmormântare.
  • Buttercreamul italian Meringue este o alegere excelentă dacă doriți să pregătiți tortul în avans. Meringue ajută la stabilizarea butterului, astfel încât să puteți îngheța și să vă depozitați tortul timp de până la 3 zile în avans.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cum pot să-i iau pe tort?
    1. Răciți tortul timp de 2 ore înainte de ao îngheța. E greu să fii răbdător, dar așteptați! Dacă îngheți tortul înainte de a fi răcit, untul din glazură se va topi și se înmuia în tort. Planificați-vă la răcirea tortului timp de 2 ore înainte de ao acoperi cu Buttercream.
    • Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei și să le înfășoare în folie de plastic înainte de a le lipi în frigider. Le puteți îmbraci peste noapte atâta timp cât sunt înfășurate bine.
  • 2. Răspândiți un strat foarte subțire de îngheț pentru a se bloca în crumbs. Pentru a face o haină de crumb, periați bucăți libere cu o perie de patiserie. Se agită o lingură de 1 lingură de lapte în 1/2 cană (56 g) de untcream-ul dvs. pentru ao slăbi. Apoi, utilizați o spatulă offset pentru ao împrăștia pe vârfurile și părțile laterale ale prăjiturilor. Le-o în frigider pentru a răci timp de 15 minute, astfel încât buttercreamul se întărește.
  • S-ar putea să fi auzit de o haină de crumb - aceasta este doar o acoperire super-subțire de buttercream, care capcanează prăjituri. De asemenea, oferă untul dvs. de bază ceva pentru a rămâne cu adevărat.
  • Dacă sunteți înghețând un tort de ciocolată, ați putea dori să faceți o haină suplimentară de crumb, deoarece prăjiturile de tort închis pot apărea cu ușurință în untcream de culoare deschisă.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum am înghețat cu ușurință un tort cu Buttercream?
    1. Utilizați o spatulă offset pentru a răspândi uniform untcream pe partea de sus și pe laturi. Setați 1 strat de tort pe o ceașcă de turnabilă și scoop 1 (112 g) de îngheț de unt din partea superioară. Răspândiți glazura la marginea stratului cu o spatulă offset. Setați celălalt strat de tort în partea de sus și puneți restul de glazură pe partea de sus. Apoi, răspândiți glazura de-a lungul suprafeței și în jos pe părțile laterale ale tortului. Acesta poate ajuta la rotirea lentă a plăcii, astfel încât să obțineți nici o acoperire.
    • Amintiți-vă, acoperiți prăjiturile care au o haină de crumb.
    • Dacă aveți o placă plăcută, puteți deține, de asemenea, un răzuitor plat vertical față de partea de tort. Rotiți încet plata, astfel încât răzuitorul să netezecă untul.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum pot decora tortul cu Buttercream?
    1. Trageți un pieptene de prăjit peste laturi pentru a vă oferi glazurarea unei texturi unice. Piesele de tort sunt răzuitoare de plastic care au desene de-a lungul marginii. Odată ce ați înghețat tortul, țineți pieptene de prăjit pe partea laterală a tortului și rotiți lent plata, pe măsură ce apăsați pieptenei împotriva lui pentru a face crestături, dungi sau texturi reci.
    • Dacă nu doriți să cumpărați un pieptene de prăjit, căutați lucruri pe care le aveți deja în bucătărie. Trageți vârfurile unei furcii de-a lungul laturilor pentru a face crestături subțiri sau răsuciți spatele unei linguri de-a lungul înghețului pentru a face distracție.
  • 2. Utilizați o pungă de conducte cu sfaturi diferite pentru a face rozete, garnituri și scoici. În timp ce un tort neted este izbitoare, este distractiv să joci cu accente de la Buttercream. Umpleți o geantă de conducte cu buttercreamul dvs. și alegeți un sfat pe baza designului pe care doriți să-l faceți. Utilizați un vârf rotund mic dacă doriți să faceți cuvinte de țeavă, de exemplu sau să utilizați un sfat de frunze pentru a vă oferi decorațiuni florale.
  • Pentru a-ți exercita abilitățile de conducte, puneți o bucată de hârtie pergament pe o foaie de coacere și încercați sfaturi diferite înainte de a decora tortul în sine.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Trebuie să refrigerați un tort de unturec?
    1. Imagine intitulată acoperă un tort cu unelte de unt 9
    1. Nu, cu excepția cazului în care bucătăria dvs. este foarte caldă. Dacă v-ați acoperit tortul cu Buttercream, este complet sigur să afișați o copertă mare de tort peste tortul marcat și lăsați-l la temperatura camerei timp de până la 5 zile. Dacă temperatura din bucătărie este de peste 72 ° F (22 ° C), lipiți tortul în frigider, astfel încât untul din îngheț nu se topește.
    • Să-ți răciți prăjitul, puneți-l în frigider fără o acoperire sau o folie de plastic până când glazura se întărește puțin. Apoi, acoperiți-l cu folie de plastic și refrigerați tortul tău de până la o zi sau două. Tortul tău va usca cu atât mai mult este în frigider.
    • În timp ce buturile de unt din italiană și elvețiană au albii de ou, sunt în siguranță să păstreze la temperatura camerei de când le-ați încălzit cu atenție.
    Întrebarea 6 din 6:
    Pot îngheța tortul în avans?
    1. Imagine intitulată acoperă un tort cu oțel de unt 10
    1. Da - puteți îngheța tortul cu până la 5 zile înainte de a vă planifica să o serviți. Pentru o protecție suplimentară, puneți o acoperire de stocare peste tort pentru ao proteja de umiditate.
    • Rețineți că felii de torturi marcate nu vor dura atâta timp cât vor usca. Dacă vă faceți tortul în avans, nu începeți să tăiați în ea decât dacă sunteți gata să serviți.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar