Cum să vă controlați vezica urinară într-un autobuz

Puține experiențe sunt mai enervante decât să dețină o vezică completă într-un autobuz care nu se oprește oricând în curând. Dacă încă mai aveți timp să vă pregătiți pentru următoarea călătorie cu autobuzul, puteți face multe pentru a minimiza disconfortul, consumând mai puțină apă înainte de îmbarcare și de a vă învăța cum să controlați mușchii care țin în pipi. Dar dacă stați în autobuz chiar acum și nu aveți timp să învățați trucuri noi, încercați să vă descoperiți picioarele, așezându-vă cât mai mult posibil și citiți ceva distractiv pentru a vă distrage atenția. Ca o ultimă soluție, când nu o puteți ține de un alt minut, există opțiuni pe care le puteți încerca să vă scutiți discret.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-se pentru plimbare
  1. Imagine intitulată Controlul vezicii dvs. pe un pas de autobuz 1bullet1
1. Nu beți prea mult înainte de a vă îmbogăți cu autobuzul. Stagia hidratată este importantă pentru sănătatea ta, dar dacă sunteți pe cale să boarnă un autobuz pentru o plimbare lungă, este înțelept să nu chug apă sau orice alt lichid chiar înainte de îmbarcare. Dacă nu poți să stai însetat, să aduci o sticlă de apă și să-ți umezi gura cu mici grinzi în toată călătoria ta, mai degrabă decât să bei totul imediat.
  • Spuneți nu la acea sodă mare latte sau gigantă înainte de a ajunge în autobuz! Cofeina este un diuretic și vă va face să faceți mai des decât de obicei. Dacă aveți nevoie de cafeaua de dimineață, încercați să o beți bine înainte de a ajunge la autobuz, deci are timp să treceți prin sistemul dvs.
  • Chiar mai rău decât cofeina este alcoolul, care vă determină corpul să producă mai multă urină decât aceeași cantitate de apă. Evitați să o consumați în orice formă înainte sau în timpul călătoriei cu autobuzul.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 2
    2. Verificați dacă autobuzul are o baie. Cele mai multe autobuze care vor călători mai mult de câteva ore au băi în aceste zile. Puteți apela înainte și puteți cere liniei de autobuz călătoriți cu doar pentru a vă asigura. Problema este că băile de autobuz sunt adesea mai puțin curate, fiind foarte murdare în cel mai rău caz, deoarece nu sunt întotdeauna curățate pentru fiecare călătorie nouă și pe un autobuz complet există o linie care să le folosească. Dacă baia de autobuz este foarte murdară sau dacă este probabil să existe o linie, atunci cea mai bună abordare este de a îmbina înarmarea cu vârfuri și trucuri pe care le puteți folosi pentru a ține vezica urinară cât mai mult posibil și gândiți-vă la baia autobuzului ca o copie de siguranță pe care o puteți utiliza dacă într-adevăr trebuie să mergeți.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 3
    3. Vedeți dacă și când autobuzul se va trage pentru opriri de odihnă. Pe plimbări cu autobuz foarte lungi, există, de obicei, o oprire de odihnă sau două. Chiar dacă autobuzul nu are o baie utilizabilă, veți avea în cele din urmă undeva să vă scutiți. Din nou, apelând înainte pentru a verifica situația vă va ajuta să obțineți pregătite mental. Dacă știți când va fi următoarea oprire, va fi mai ușor să vă distrageți atenția pentru timpul alocat. Dacă nu aveți nicio idee când veți obține ocazia de a merge, ținându-vă pee va simți ca tortura nesfârșită.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 4
    4. Mergeți în timp ce aveți încă șansa. Amintiți-vă când părinții v-ați făcut pipi înainte de călătoriile rutiere, chiar dacă nu trebuia să mergeți? Acest lucru este deosebit de important atunci când sunteți pe punctul de a merge pe o călătorie lungă de autobuz cu puține sau deloc opriri înainte de destinație și mai ales dacă nu există o baie în autobuz. Profitați de ultima șansă de a utiliza baia la domiciliu, astfel încât călătoria cu autobuzul dvs. va fi la fel de fără probleme posibil.
  • Imaginea intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 5
    5. Consolidați mușchii de podea pelviană. Pentru bărbați și femei, cantitatea de urină care este eliberată din vezica urinară este controlată de mușchii dvs. de podea pelviaș. Manevratul de instruire este un exercițiu conceput pentru a întări mușchii podelei pelvine, astfel încât veți avea mai mult control atunci când vine vorba de urinare. Dacă sunteți într-un autobuz și cu adevărat trebuie să mergeți, făcând manevra de instruire, poate trimite un mesaj creierului, spunându-i că acum nu este un moment bun pentru a face pipi și nevoia va deveni mai puțin puternică. Încercați acest lucru înainte de călătoria dvs.:
  • Găsiți mușchii de podea pelviaș. Sunt mușchii care se tensionează atunci când vă țineți pe pipi, sau când opriți pipăi la mijlocul fluxului.
  • Tensionați mușchii, apoi tuse în același timp. Păstrați mușchii tensionați până când ați terminat tusea, apoi eliberați.
  • Repetați 10 până la 15 ori în fiecare zi care duce la călătoria dvs. de autobuz.
  • Imagine intitulată Controlați vezica dvs. pe un pas de autobuz 6
    6. Ia în considerare purtarea tampoanelor sau scutecele adulte, doar în caz. Dacă aveți o călătorie lungă și vă preziceți că veți avea probleme să vă țineți vezica urinară, nu există nici o rușine să vă protejați în caz de urgență! Se îndreaptă spre droguri și alegeți unele consumabile de protecție, astfel încât să nu aveți un accident. Asigurați-vă că ați pus pe scutece înainte de îmbarcare a autobuzului.
  • Produsele pentru diametrul adulților au fost concepute pentru a ajuta oamenii să se ocupe de incontinența urinară, dar sunt frecvent folosite de oameni cu tot felul de nevoi, cum ar fi miresele cu rochii de nuntă prea pufos pentru a îndepărta pentru o pauză de baie.
  • Puteți cumpăra tampoane mici de protecție similare cu șervețele sanitare sau scutecele de acoperire mai mari, în funcție de ceea ce credeți că veți avea nevoie.
  • Partea 2 din 3:
    Care se ocupă de îndemnul în timp ce sunteți în autobuz
    1. Imagine intitulată Controlați vezica urinară pe un pas de autobuz 8Bullet1
    1. Slăbiți îmbrăcămintea strânsă. Dacă purtați pantaloni sau o fustă cu o bandă de talie strânsă, hainele tale ar putea face lucruri mai rele, punând presiune asupra vezicii urinare. Fă-ți cât mai confortabil posibil, slăbind îmbrăcămintea ta strânsă.
    • Dacă purtați o centură, desfaceți-o. Debutton sau dezarhivați pantalonii sau fusta.
    • Pentru a ascunde faptul că sunteți dezbrăcat, trageți cămașa în jos sau plasați un pulover sau un alt element peste poală.
    • Din motive similare, puteți găsi, de asemenea, utile pentru a vă dezvălui picioarele, în special atunci când stați.
  • Imaginea intitulată Controlați vezica urinară într-un pas de autobuz 9
    2. Încercați să nu vă mișcați prea mult. Squirming în jurul jostles vezica urinară și creează o dorință care se simte mai extremă. S-ar putea să vă simțiți că vă atingeți picioarele sau trecerea de la o parte la alta, dar asta va face lucrurile mai rău. Încercați să intrați într-o poziție confortabilă și să rămâneți în acest fel.
  • Imaginea intitulată Controlați vezica urinară într-un pas cu autobuzul 10
    3. Citiți sau urmăriți ceva pentru a vă distrage atenția. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a face față nevoii de a face pe un autobuz. Dacă nu există cu adevărat nicăieri pentru a merge la baie pentru următoarea oră sau două, faceți tot ce este mai bun din situație încercând să uitați de starea fizică incomodă. Ridicați materialul de citire sau porniți un video absorbant suficient pentru a vă menține mintea de a vă ușura vezica urinară.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 11
    4. Evitați tusea sau râde. Ambele acțiuni pot provoca mușchii podelei pelvine să dea un pic, făcând nevoia de a pisici mai rău. Probabil că nu puteți face prea multe despre asta dacă aveți o potrivire a tusei, dar vă puteți asigura că cartea sau videoclipul pe care îl alegeți nu este suficient de amuzant pentru a vă face să râdeți atât de tare pe pipi în pantaloni.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 12
    5. Nu vă gândiți la funcționarea apei. Având o dorință insuportabilă de a pipi este parțial psihologică, deci gândindu-se la raftingul albului și geysers, într-adevăr, vă vor face să vă simțiți mai rău! Lăsați mintea să locuiască pe deserturi (fără miraje) și alte lucruri uscate. Dacă aveți un prieten mediu care crede că este amuzant să cânți "Nu mergeți pe cascade" În timp ce încerci să o ții, spune-i că nu va fi atât de amuzant dacă te pipi în scaun chiar lângă ei.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas de autobuz 13
    6. Știți că o țineți mult timp nu vă va răni vezica urinară. Nu există nici o șansă ca să vă spargeți vezica urinară, ținându-vă pe pipi de mult timp, așa că vă lăsați mintea să fie relaxată. Dacă ajunge la punctul în care corpul tău nu-l mai poate ține, acesta va înceta pur și simplu să facă acest lucru. Sperăm, atunci veți fi ajuns la o oprire de odihnă! Dacă vă temeți de timpul a venit și încă mai stați acolo, se înclină între un străin și o fereastră, citiți mai departe.
  • Partea 3 din 3:
    Știind ce să facă atunci când nu mai poți ține-o
    1. Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas cu autobuzul 14
    1. Discutați cu șoferul de autobuz. Vedeți dacă există o șansă, șoferul poate opri autobuzul la o oprire de odihnă din apropiere, astfel încât să puteți folosi baia (alți pasageri vor profita, de asemenea, de avantaj). Aveți grijă să nu distrageți șoferul de autobuz, deși. Este important să nu vă ridicați vocea sau să faceți nimic care ar putea crea o situație periculoasă.
    • Este posibil ca șoferul de autobuz să spună nu, și va trebui să continuați să așteptați. Dacă este un autobuz charter într-un program, șoferul nu va fi probabil să vadă. Totuși, merită încercat.
    • Dacă șoferul spune că nu, întrebați când veți opri în continuare, astfel încât să vă puteți relua cel puțin locul cel puțin când veți ajunge să vă ușurați.
  • Imagine intitulată Controlul vezicii urinare într-un pas cu autobuzul 15
    2. Vedeți dacă vă puteți dezvălui într-un recipient. Când vine vorba, vine, așa că ai undeva să o pună. Acoperiți poala cu o jachetă sau ceva și pee într-un recipient de un fel. Alegeți unul cu un capac, astfel încât să puteți păstra lucrurile cât mai sanitare și să o închideți când ați terminat.
  • Dacă CeatMate este un prieten, îl puteți poziționa în fața dvs. în timp ce utilizați scaunul ferestrei pentru a face pe pipi discret în recipient.
  • Așteptați un moment în care autobuzul rulează pe autostrada netedă și nu conduce prin străzile orașului și care rulează peste gropi.
  • Imagine intitulată recunoaște sângerarea implantării Pasul 7
    3. Evitați să vă plimbați în pantaloni. Nu ați citi acest articol dacă ați văzut peeing în pantalonii voștri ca o opțiune viabilă, dar merită să arătați că pipiul pe un scaun de autobuz este nesanitar și nepoliticos pentru pasagerii voștri. Dacă nu există nici o modalitate de ao evita, și nu puteți găsi un container potrivit pentru a fi folosit, faceți tot posibilul să vă mențineți cât mai mult posibil până când autobuzul ajunge la o oprire.
  • Imagine intitulată Controlați vezica urinară într-un pas cu autobuzul 16
    4. Rămâneți calm, dacă vă sfârșești în pantaloni. Dacă vă panicați, veți atrage atenția asupra pantalonilor dvs. umedi, adăugând la jena dvs. Pur și simplu stați unde vă aflați până când autobuzul se oprește și așteptați ca alții să plece, apoi să informeze șoferul pe care l-ai avut. Dacă există încă alții la bord care observă că ai făcut-o în pantaloni, nu-l transpirați! Nu trebuie să le vedeți niciodată.
  • Expert Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum pot opri urinarea frecventă în mod natural?
      Allison Romero, PT, DPT
      Allison Romero, PT, DPT
      Specialistul de sănătate pelvic
      Dr. Allison Romero este un specialist în domeniul sănătății pelvine, terapeut fizic și proprietarul terapiei pelvine recurente în zona San Francisco Bay. Cu peste un deceniu de experiență, Allison este specializată în tratamente complete de terapie fizică pelviană pentru disfuncția pelvină. Ea deține o licență de știință în kinesiologie și exerciții de știință de la Universitatea de Stativă Sonoma și un medic de terapie fizică de la Universitatea din California de Sud. Allison este un terapeut fizic certificat de consiliu în California și este membru al Asociației Americane de Terapie Fizică pentru Sănătatea Femeilor și Societatea Internațională de durere pelviană.Allison Romero, PT, DPT
      Allison Romero, PT, DPT
      Specialistul de sănătate pelvic
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Încercați să luați câteva respirații adânci pentru a vă ajuta să vă liniștiți în momentul de față, astfel încât să nu simțiți nevoia de a merge la fel de mult.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 2

    sfaturi

    Planificați înainte înainte de orice călătorie cu autobuzul timp de trei ore.
  • Urinarea într-un container sau un scutec are coborâșuri la el, inclusiv faptul că scutecele ar putea să arate prin hainele voastre (așa că alegeți ceea ce purtați cu înțelepciune), oamenii ar putea să vă vadă punerea unei sticle în pantalonii voștri, ar putea mirosi, ar putea să se scurgă, și puteți avea mai multă urină decât se poate potrivi un container, așa că nu este recomandat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar