Cum să fii în siguranță la un concert (adolescent)

Mergând la un concert poate fi o mulțime de distracție, dar poate fi, de asemenea, periculos. Învățând cum să fii în siguranță, vă va asigura că aveți o experiență extraordinară.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 1
1. Rochie pentru concert. Deși acest lucru nu se aplică direct siguranței, nu doriți să supraîncălziți și să treceți. Purtați haine ușoare și evitați să vă bogați cu mai multe straturi de îmbrăcăminte. Veți transpira foarte mult, deci luați în considerare purtarea culorilor mai întunecate pentru a vă ascunde petele de sudoare.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 2
    2. Stai hidratat. Beți multă apă înainte de concert pentru a evita să devină deshidratate și să treacă. Veți transpira, așa că corpul vostru va avea nevoie de multă apă pentru a-și reface fluidele pierdute.
  • 3. Ascunde banii. Sunteți la riscul de a fi încurcat pe drumul spre / de la concert, precum și atunci când sunteți acolo, deci asigurați-vă că vă ascundeți banii. Luați în considerare punerea în buzunar frontal, pantoful dvs. sau alt loc care îl face mai greu să fure. De asemenea, evitați clipește banii în jur. Dacă oamenii vă văd cu sume mari de bani, ați putea deveni o țintă.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 4
    4. Du-te cu prietenii. Acesta este un sfat important de siguranță, deoarece există siguranță în numere. Participați la concert cu cel puțin un prieten. Carpool acolo sau intenționează să se întâlnească la locul de desfășurare sau la stația de autobuz.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 5
    5. Mănâncă înainte de a pleca. Ar trebui să aveți o masă bună cu cel puțin o oră înainte de concert. Acest lucru vă va da timpul de stomac pentru a digera mâncarea, astfel încât să nu vă depășiți și să vă aruncați la concert.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 6
    6. Căutați securitate. Gardienii de securitate vă vor urmări, dar faceți o clipă pentru a ieși din zonă și găsiți cel mai apropiat gardă de securitate, doar în cazul în care.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 7
    7. Acordați atenție oamenilor umbriți. Dacă cineva pare ciudat, țineți un ochi asupra lor. Unii oameni dau doar vibrații ciudate sau vă fac să vă simțiți incomod. Dacă este cazul, încercați să vă îndepărtați de ele, dacă este posibil. Dacă vă urmează, alertați securitatea.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 8
    8. Nu acceptați droguri sau alte substanțe potențial periculoase. Știți că oamenii ar putea fi fumat. De obicei, oamenii evită să facă droguri în jurul copiilor, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Dacă oamenii fac droguri, lăsați o gardă de securitate să știe. Dacă cineva vă întreabă dacă doriți o lovitură, declin politicos. Dacă cineva vă oferă orice substanțe, spuneți doar nu, și încercați să nu faceți o mare afacere în legătură cu aceasta decât dacă o fac. Dacă persistă, raportați-le la securitate.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 9
    9. Aveți un părinte sau alt adult de încredere să vă îndepărteze și să vă ridicați după aceea. Obținerea condusă la și de la concert este mai sigură decât mersul pe jos sau luarea autobuzului, chiar dacă sunteți cu prietenii. Setați un loc de întâlnire aproape de loc de întâlnire pentru a evita confuzia.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 10
    10. Dacă călăriți acasă, stați în față. Acest lucru se aplică și la metrou. Stați întotdeauna în față, lângă operator. Ar trebui să încercați să obțineți părintele să vă ridice odată ce ajungeți la stația de bornă / autobuz.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță la un concert (adolescent) Pasul 11
    11. Luați autobuzul în loc de mers pe jos. Chiar dacă Google Maps vă spune să parcurgeți un bloc pentru a ajunge la stația de autobuz, luați cel mai apropiat autobuz, apoi coborâți și faceți conexiunea dvs. la orice autobuz sau tren pe care trebuie să-l faceți acasă.
  • sfaturi

    Aduceți un telefon mobil cu dvs.
  • Dacă vă plimbați, alegeți străzi populate, în loc de străzi laterale luminate.
  • Dacă părinții dvs. nu vă pot alege, luați în considerare apelarea unui cabină pentru a vă duce acasă dacă trăiți departe.
  • Aveți tariful de autobuz gata înainte de timp pentru a preveni în picioare acolo și pentru a face prin buzunare sau pungă.
  • Cel mai bine este să nu vă păstrați sacul pe spate, deoarece oamenii pot fura de la ea păstrează-o în fața dvs. sau a obține un prieten fără rucsac să stea în spatele tău.
  • Avertizări

    Nu te uita pierdut. Arătați întotdeauna că știți ce faceți în timpul concertului, precum și pe drumul spre casă.
  • Nu faceți contact vizual cu străinii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar