Cum să faci machiajul când alergi târziu

Toată lumea curge târziu din când în când. Doar pentru că alergi în spatele programului nu înseamnă că trebuie să neglijezi machiajul tău. Dacă alergi în urmă, lipiți la elementele de bază. Faceți o acoperire ușoară pentru a vă lumina fața și a acoperirii imperfecțiunilor. Există câteva trucuri pe care le puteți folosi, cum ar fi acoperirea murdăriilor cu concealer, pentru a vă ajuta să puneți machiajul mai repede. Dacă sunteți cu adevărat în spatele programului, încercați să aplicați machiajul într-un cabină sau într-un autobuz sau un tren.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lipirea de elementele de bază
  1. Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 1
1. Chiar și tonul pielii. În loc să se concentreze asupra ascunderii sau a conturului, vizează chiar și tonul pielii. Utilizați ceva simplu ca hidratantul sau crema BB. Acest lucru vă va împiedica să vă pregătiți și apoi să aplicați fundația. DAB pe crema sau hidratantul în zonele decolorate și frecați-l în piele. Acest lucru ar trebui să lase pielea mai mult sau mai puțin.
  • Asigurați-vă că ați ales un hidratant sau cremă BB care se potrivește cu tonul dvs. natural al pielii.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 2
    2. Utilizați Concealer ca un lider și fundație. Puteți sări peste aplicarea de evidențiere și fundație, doar optând pentru a evidenția. Aplicați liderul pe zone pe care doriți să le netezi sau să acoperiți, cum ar fi podul nasului și sub ochii voștri. Apoi, utilizați o perie mare de machiaj pentru a amesteca concealerul în restul feței. Adăugați câteva dabs în cazul în care în mod normal veți aplica fundația. Chiar și fără un strat subiacent de fundație, pielea dvs. va arăta mai fină și fără blemish.
  • Utilizați mișcări circulare pentru a lucra machiajul în fața dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 3
    3. Păstrați linia naturală a sprâncenelor. Dacă faci sprâncenele tale, nu faci nimic fantezist când alergi târziu. În loc să desenați un unghi sau un arc pe sprâncene, să rămâneți la umplerea golurilor după linia naturală a sprâncenelor.
  • Dacă preferați sprâncenele mai ușoare, adăugați un strat ușor de rimel de frunte după completarea lacunelor. Cu toate acestea, acest pas este opțional.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 4
    4. Face machiajul ochilor. Dacă alergi târziu, săriți umbra ochiului. Adăugați un strat subțire de eyeliner pe linia de lasare superioară și inferioară. Evitați umplerea liniei de apă, deoarece acest lucru vă va încetini. Un strat luminos de eyeliner vă va defini ochii. Finisați cu una sau două straturi de rimel.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 5
    5. Luminează obrajii și buzele. Finisați cu un strat ușor de roșcat pe obraji. Apoi, aplicați un gel ușor sau o cremă pe buzele dvs. care conține o culoare strălucitoare. Un strat de gel de buze sau balsam este mai ușor de aplicat într-o grabă decât rujul. Aceasta vă va ușura fața și vă va economisi timp Aplicarea rujului și a liplinerului.
    Sfat de experți
    Daniel Vann

    Daniel Vann

    Licențiat Aestheticiandaniel Vann este directorul creativ pentru produsele cosmetice Daredevil, studio de machiaj în zona Seattle. A lucrat în industria cosmetică de peste 15 ani și este în prezent un educator licențiat și educator de machiaj.
    Daniel Vann
    Daniel Vann
    Esteticianul licențiat

    Dacă vă grăbiți, încercați să începeți cu rujul.Artistul de machiaj Daniel Vann spune: "Dacă începeți cu buza, veți arăta imediat mai puțin, ceea ce vă poate ajuta să vă simțiți că puteți purta mai puțin machiaj pe restul feței."

  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea rapidă a machiajului
    1. Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 6
    1. Acoperiți zâmbetele cu concealer. Este ușor să alunece și să-ți faci machiajul când alergi târziu. În loc să îndepărteze rujul mirosit, rimelul sau eyeliner, dab pe un concealer și lucrează în piele. Acest lucru va acoperi mai repede smudges decât redotarea machiajului.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 7
    2. Utilizați rimelul ca și eyeliner. Eyeliner poate lua o perioadă considerabilă de timp pentru a aplica. Când aplicați rimelul, bateți peria mascara împotriva pleoapelor. Acest lucru ar trebui să vă lase cu o linie care rulează deasupra liniei dvs. de bordură. Într-un vârf, acest lucru vă ajută să evitați să luați timp suplimentar pentru a aplica Eyeliner.
  • După ce ați făcut aplicarea Mascara, puteți utiliza o perie unghiulată pentru a vă ușura linia.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul atunci când efectuați întârzierea pasului 8
    3. Contur cu o perie largă. În loc de conturing în două etape, tăiați procesul până la un singur pas folosind o perie largă. Glisați o perie largă pe pulberea de contur întunecată și ușoară. Apoi, glisați-vă doar peria. Acest lucru va crea tonurile întunecate și ușoare de contur într-o singură mătură, mai degrabă decât două.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine dacă aveți o paletă de contur cu două tone. De asemenea, puteți utiliza două tonuri diferite de fundație.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 9
    4. De-agitație rimel cu o periuță de dinți. Mascara se blochează ușor atunci când sunt aplicate rapid. Dacă rimelul tău se termină, scoate o periuță de dinți curată. Rulați-l prin genele voastre pentru a dezmembra rimelul, lăsându-vă cu genele distanțate.
  • Utilizați doar o periuță de dinți neutilizată. Obținerea bacteriilor în ochii dvs. dintr-o periuță de dinți folosită este periculoasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând machiajul în mișcare
    1. Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 10
    1. Faceți machiajul pe metrou sau autobuzul. Dacă sunteți într-adevăr într-un vârf, puteți face machiaj de bază pe un metrou sau autobuz. Utilizați o oglindă mică pentru a aplica fundația de bază. Lucrați în sesiuni mici între opriri. Rămâneți atenți, astfel încât să știți când autobuzul sau metroul se va opri, deoarece acest lucru poate provoca machiajul să semească.
    • Dacă este posibil, faceți ochii înainte de a sări pe tren sau metrou. Machiajul ochilor are o precizie și poate fi dificil să se aplice într-un vehicul în mișcare.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 11
    2. Optați pentru un cabină. Ia în considerare împărțirea pe un cabină, astfel încât veți avea mai mult spațiu personal pentru a face machiajul dvs. în mișcare. Rămâneți atenți cu privire la trafic și să fiți conștienți de când șoferul dvs. va accelera sau încetini. Păstrați-vă accentul principal pe piele și pe buze. Dacă este posibil, faceți ochii înainte de a pleca.
  • Dacă nu aveți o oglindă, puteți utiliza un telefon în modul Selfie.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când alergați la sfârșitul anului 12
    3. Respectați spațiul altor persoane. Asigurați-vă că respectați spațiul oamenilor atunci când faceți machiajul dvs. în public. Când sunteți în tren, căutați un loc care este relativ gol. Fiți conștienți de coatele dvs., pe măsură ce faceți machiajul dvs. Evitați coflowing accidental un pasager coleg.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 13
    4. Utilizați creionul creionului când sunteți în mișcare. Dacă nu aveți șansa de a vă face ochii înainte de a pleca, optați pentru creionul creionului atunci când aplicați machiajul în mișcare. Eyeliner lichid nu vă acordă atât de mult control. Dacă trebuie să aplicați niște ochelari în mașină, mergeți un creion. Optați pentru o cea mai groasă, deoarece acestea oferă mai mult control.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul când rulați cu întârziere pasul 14
    5. Aplicați mai întâi o linie clară a buzelor. O căptușeală clară a buzelor ajută la controlul răspândirii rujelor și a glosiștilor de buze. Dacă aplicați mai întâi o căptușeală clară, acest lucru va provoca mai puțin întemeiat pe măsură ce aplicați culori mai luminoase asupra acestuia.
  • Dacă este posibil, aplicați linia de buze înainte de a sări pe autobuz sau tren.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar