Cum să ajungi în jurul san francisco

Navigarea San Francisco poate părea intimidantă datorită dealurilor sale necorespunzătoare și a reglementărilor stricte de parcare. Cu toate acestea, obținerea acestei destinații turistice populare este de fapt destul de ușoară! San Francisco și Zona Bay mai mare oferă multe opțiuni pentru a ajunge în mod eficient și ieftin, indiferent unde te îndrepți!

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind sistemele Muni și Bart
  1. Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 1
1. Utilizați harta Muni pentru a localiza și a cartografia rutele de călătorie. Muni este San Francisco`s Bus, Metro și Cable-Car care se întinde pe întregul oraș. Maparea traseului dvs. înainte de timp este importantă, mai ales dacă aveți nevoie să transferați de la o linie la alta.
  • Apelați 511 sau utilizați o aplicație, cum ar fi aplicația Planificator de călătorie de tranzit 511 SF Bay, pentru a căuta cu ușurință rutele și orele.
  • Fiți conștienți de faptul că stațiile de metrou Muni sunt situate pe insulele din mijlocul străzii sau în stațiile subterane.
  • Opriile de autobuz Muni pot varia în apariția lor de la adăposturi mici în locuri indicate de vopsea albă sau galbenă, deci asigurați-vă că nu le pierdeți!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 2
    2. Ride un tren BART spre aeroport și zona Bay înconjurătoare. Zona Bay Rapid Transit (Bart) are mai puține opriri decât Muni, dar este una dintre cele mai ușoare opțiuni pentru a intra și ieși din San Francisco din zona Bay înconjurătoare.
  • Bart este utila deosebit de utila dacă trebuie să călătoriți în și de la aeroporturile din jur (Aeroportul Internațional San Francisco și Aeroportul Internațional Oakland).
  • Liniile BART se opresc în jurul valorii de miezul nopții, deci planificați în consecință dacă aveți un zbor peste noapte!
  • Biletele BART sunt de obicei mai ieftine atunci când utilizați o cartelă de tuns.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 3
    3. Cumpărați un card Clipper pentru utilizarea nelimitată Muni și Bart. Cărți Clipper Lucrează pentru TRANSIT PUBLIC BAY BAY BAY, inclusiv zona de tranzit Rapid (Bart). Puteți adăuga la echilibrul cardului când îl achiziționați sau online oricând.
  • Achiziționați o cartelă Clipper la mașinile de bilete de tranzit public sau la comercianții cu amănuntul participanți, cum ar fi piețele Walgreens și Foods pentru 3 USD.
  • Puteți chiar să utilizați cardul dvs. Clipper pentru a merge pe Ferry San Francisco Bay!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 4
    4. Obțineți un pașaport pentru vizitatori de 3 zile sau un citypass pentru o scurtă ședere în oraș. Pașapoartele vizitatorilor și orașele sunt opțiuni excelente dacă sunteți în oraș pentru câteva zile sau căutați să vedeți partea turistică a San Francisco.
  • Pașapoartele vizitatorilor de 3 zile sunt bune pentru plimbări nelimitate pe toate transportul Muni, în timp ce CityPass este o agenție privată care include transportul nelimitat, precum și accesul la atracțiile turistice participante.
  • Puteți cumpăra chiar pașapoarte de vizitatori de 3 zile utilizând o cartelă de clipper!
  • Aceste treceri pot fi folosite numai pentru Muni, nu Bart!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 5
    5. Plătiți tariful dvs. Muni cu numerar, vizitator Pass, CityPass sau Clipper Card. Când tu bordul de transport Muni, puteți plăti la ușă cu numerar, un vizitator Pass, CityPass sau Clipper Card. De asemenea, puteți plăti înainte de utilizarea aplicației Munimobile.
  • Numerarul este mai scump decât alte opțiuni de plată, costând 2 $.75 pentru o singură călătorie adultă în loc de 2 $.50.
  • Metoda 2 din 4:
    Împărtășirea plimbări
    1. Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 6
    1. Utilizați aplicațiile de partajare a călătoriei, cum ar fi Uber sau Lyft pentru a călători în jurul orașului. San Francisco este renumit pentru aplicațiile sale neplăcute! Localnicii și vizitatorii le folosesc frecvent. Ele sunt o alternativă ușoară și ieftină la închirierea unei mașini și navigarea de restricții stricte de parcare. Descărcați o aplicație cu despăgubiri pentru a aranja un pickup.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 7
    2. Bucurați-vă de un taxi de taxi pentru a vă conduce unde trebuie să mergeți. Taxiurile sunt un alt mod de a ajunge cu ușurință în jurul orașului. Puteți găsi una goală pe stradă sau puteți apela o companie de cabină pentru a aranja un pickup.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 8
    3. Plimbați mașinile de cablu pentru o excursie pitorească în oraș. Cărucioarele sau cablurile au fost inventate în San Francisco cu aproape 150 de ani în urmă! Mașinile de cablu sunt acum o parte a sistemului Muni, inclusiv istoricul F-Line Streetcar care rulează pe piața străzii de la pescar.
  • Există trei linii de telecabină: două porniți de la Powell Street și Market Street și se îndreaptă spre zona Fisherman`s Wharf, iar ultima începe la strada din California și pe strada Market și călătorește spre Van Ness Avenue.
  • Căutați postările semnelor de telecabină maro și alb pentru stopuri de îmbarcare!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 9
    4. Aflați despre istoria San Francisco pe un turneu de autobuz. Există o mulțime de excursii de autobuz pentru a alege, dar cele mai populare sunt turnee hop-on, hop-off care vă permit să faceți unele dintre propria dvs. explorare.
  • Metoda 3 din 4:
    Conduceți-vă în jurul orașului
    1. Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 10
    1. Închiriați o mașină dacă locuiți în afara orașului. Deși costul și dificultatea parcării poate fi un factor de descurajare, o mașină de închiriat este o opțiune bună dacă aveți nevoie de un vehicul pentru întreaga călătorie sau stați în afara orașului și să planificați de conducere zilnic.
    • Contactați una dintre cele mai importante companii de închiriere, majoritatea sunt deschise 24 de ore pe zi și sunt adesea găsite lângă aeroporturi.
    • Pentru a vă asigura că obțineți vehiculul dorit sau că este disponibilă o mașină, este o idee bună să rezervați în avans.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 11
    2. Aflați despre restricțiile de parcare din oraș. Parcarea poate fi complicată pe străzile aglomerate, înguste și abrupte! Din acest motiv, există orientări stricte pentru parcarea în limitele orașului.
  • Nu uitați că întregul oraș are o limită de 72 de ore pentru parcare. După aceea, trebuie să vă mutați mașina la un alt bloc sau să plătiți o amendă puternică!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 12
    3. Utilizați o hartă sau un sistem GPS pentru a naviga pe traseu. Indiferent dacă încercați să găsiți o stație de benzină rară, să evitați traficul sau să utilizați multe străzi unice, consultând o hartă înainte de timp este o mișcare inteligentă. Sistemele GPS în timp real sunt deosebit de îndeaproape în cazul în care trebuie să faceți o ocolire.
  • Metoda 4 din 4:
    Explorând orașul pe jos sau pe bicicletă
    1. Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 13
    1. Hartă Destinațiile pe care doriți să le vizitați. San Francisco poate părea mare, dar orașul însuși este doar aproximativ 7 mile pătrat. Dacă știți că nu aveți nevoie să călătoriți departe, și nu vă deranjează să vă bucurați de vânt, apoi pe jos este cel mai bun pariu! Orașul a depus eforturi pentru a ușura pietonii să se îmbogățească, iar locațiile populare cum ar fi centrul orașului și Chinatown sunt foarte aproape unul de celălalt.
    • Este întotdeauna o idee bună să întrebați localnicii pentru recomandări bune pentru locurile de vizitat!
    • San Francisco este renumit pentru vremea sa imprevizibilă, deci verificați prognoza înainte de a merge sau bicicleta!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 14
    2. Purtați o pereche bună de pantofi de mers pe jos. Înclinația abruptă și betonul greu al străzilor din San Francisco înseamnă că picioarele și picioarele voastre vor funcționa din greu. Dacă veți face o mulțime de mers pe jos în jurul orașului, veți dori să vă asigurați că sunteți confortabil. O pereche bună de pantofi de mers sunt o necesitate!
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul San Francisco Pasul 15
    3. Închiriați o bicicletă utilizând programul de partajare a bicicletelor orașului. Ciclismul în sus (sau coborârea) în San Francisco nu este pentru cei slabi! Dacă vă faceți față de provocare, San Francisco are un număr de programe de împărtășire a bicicletelor și închirieri de a alege de la.
  • Utilizați o cartelă de transport public de tranzit sau descărcați aplicația Gobike pentru a închiria o bicicletă cu programul de partajare a bicicletelor orașului.
  • Asigurați-vă că utilizați o blocare U pentru a preveni furtul de biciclete și rețineți că nu puteți lua biciclete obișnuite pe transportul Muni.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar