Cum să fii cel mai bun busser

Aici aflați cum să fii cel mai bun Busser într-un restaurant.Ridicați-vă deasupra celorlalți și fie cea pe care serverele doresc să le lucreze la cele mai aglomerate nopți. Odată ce vă cer să lucrați la Ziua Recunoștinței, sunteți în.

Pași

  1. Imaginea numită Be Best Busser Pasul 1
1. Cunoașteți mesele și cine stă la ele.Când serverul dvs. spune "Clear Tabel 24" sau "aduceți acest lucru la doamnă cu ochelarii", veți fi mult mai bine dacă vă puteți gândi la locul în care vă aflați deasupra capului și veți ajunge la el fără să vă rătăcească la toată lumea.
  • Imaginea denumită Be Best Busser Pasul 2
    2. Ține ochii la ușă. Acest lucru vă permite să știți când sosește o nouă masă și puteți să vărsați imediat apele și să aduceți pâinea.Apoi puteți intra și în bucătărie și spuneți-le "două sus!"(Aceasta înseamnă doi clienți la un tabel, patru clienți ar fi un" patru de sus ").Chefele le place să păstreze un număr asupra câtor oameni pe care îi vor găti și îi ajută să câștige puncte în bucătărie.
  • Imaginea denumită Be Best Busser Pasul 3
    3. Du-te pe partea bună a bucătarilor, ei sunt forța din spatele întregii producții.Ei fac bunurile.
  • Imaginea numită Be Best Busser Pasul 4
    4. Face munca murdară. În prima zi, apucați tigaia de autobuz murdară și luați-o înapoi. Canalizați-vă Gal / Guy Inner Gal / Guy și scufundați-vă cât mai repede posibil. Doar du-te și goliți acel lucru la fel de repede posibil (în secțiunea de feluri de mâncare din bucătărie), apoi aduceți-o înapoi la baza de acasă (stația de busser).Mai ales dacă sunteți o fată, impresionați mașinile de spălat vase de sex masculin cu cât de neînfricați sunteți.
  • Image denumită Be Best Busser Pasul 5
    5. Nu nasul maro, dar ține pasul cu chelnerița / chelnerul.Este important să întrebați la fiecare zece minute dacă are nevoie de ceva.Dar nu deranjează chelnerița / chelnerul.Citiți fețele lor, dacă fac contact vizual, întrebați ocazional dacă au nevoie de ceva sau dacă ați putea obține băuturile cuiva pentru ei.Chiar dacă nu au nevoie de tine, le place să știe că sunteți dornici să vă ajutați.
  • Imaginea denumită Be Best Busser Pasul 6
    6. Fii atent, face runde de mese.Asigurați-vă că dacă există mâncăruri curățate în fața oamenilor pe care le luați și le puneți în tigaie de autobuz.Dacă oamenii au nevoie de mai multă apă, se toarnă.Scanați camera pentru fețe care vă pot cere ceva.Adesea, oamenii cer autobuzelor pentru lucruri pe care chelnerii lor l-au uitat, să fie gata.
  • Imaginea denumită Be Best Busser Pasul 7
    7. Faceți-vă lateral.Silverware-ul polonez, șervețele de restabilire și ochelari, reumpleți mașina de gheață.Există lucruri diferite în fiecare restaurant care se poate face atunci când munca este încet - le faceți.Perfecționați-le. Dacă nu aveți timp liber, asigurați-vă că se fac la începutul schimbării dvs. sau la sfârșit când lucrurile sunt mai lente.Nu oferi nimănui un motiv să se plângă de tine.
  • Image denumită Be Best Busser Pas 8
    8. Merită să fie răciți.După ce toate rundele sunt făcute și toate lateral se face, relaxați-vă.Când toată lumea se află în bucătărie, crăpând glumele, alăturați-le.Fii parte a echipei, dar o câștigă.
  • Avertizări

    Dacă există un pahar care este imposibil de ajuns să nu ajungeți la el.Întrebați politicos dacă poate fi transmis pentru a vă umple.
  • Nu uitați de plăci, nimic nu este mai rău decât să vă vedeți chelnerița / chelnerul de mers înapoi la bucătărie, cu o placă pe care ar fi trebuit să o fiți pe partea de sus.Dacă se întâmplă, vă cereți scuze, dar nu faceți stres, veți obține următoarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar