Cum să găsești un baterist pentru trupa ta

Găsirea batetorului drept pentru trupa dvs. poate fi dur.Un baterist trebuie să fie capabil să joace stilul unic al trupei, suficient de responsabil pentru a participa la repetiții și spectacole la timp și o potrivire bună pentru cultura trupei tale. Învățând cum să remediați, să faceți publicitate și să audiție muzicieni vor crește șansele de a găsi bateria perfectă.

Pași

Partea 1 din 3:
Rețele
  1. Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 1
1
Faceți prieteni cu alți muzicieni. Adesea, primul pas spre găsirea unui mare baterist începe cu cunoașterea altor muzicieni din zona dvs. Chiar și în cele mai extinse orașe, șansele de a întâlni un muzician care vă poate face referire la un baterist disponibil sunt încă destul de mari. Aflați unde muzicienii locali petrec timpul în afara spectacolelor și a grevării unei conversații!
  • Rețineți că bobocii sunt de obicei în o cerere mai mare decât chitaristi sau alți muzicieni. Chiar și cu o rețea eficientă, ar putea dura ceva timp înainte de a vă întâlni un bun candidat.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 2
    2. Fi activ în scena dvs. de muzică locală. Una dintre cele mai bune modalități de a neward cu alți muzicieni este să participe la spectacolele lor. Prezentarea spectacolelor vă pune adesea în contact direct cu mai multe trupe deodată, ca să nu mai vorbim de ceilalți muzicieni locali care ar putea fi în audiență.
  • Abordați trupe după setarea lor și spuneți-le cât de mult ți-a plăcut performanța lor. Fiind apreciativ și de susținere nu este doar politicos - este o tehnică eficientă de rețea. Apoi, întrebați-le dacă știu de orice boxmeri disponibili. Este atât de ușor!
  • Întrebați membrii trupei dacă cunosc pe oricine altcineva care ar putea să vă ajute să găsiți un baterist. Sunt șanse, au fost în pantofii dvs. înainte și vor fi mai mult decât dispuși să vă conecteze cu cineva care vă poate ajuta.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 3
    3. Ieșiți în afara zonei dvs. de confort. Mulți bobitori joacă în mai mult de o bandă și adesea se amestecă genurile. Doar pentru că joci într-o bandă de surf rock nu înseamnă că nu poți merge la un spectacol de jazz pentru a recruta un baterist. Du-te la spectacole la o mare varietate de cluburi și locații pentru a vă oferi cât mai multe oportunități de a întâlni cu baterii posibil.
  • Partea 2 din 3:
    Publicitate
    1. Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 4
    1
    Anunțuri după anunțuri pe net. Folosirea site-urilor ca Craigslist poate crește cu adevărat șansele de a găsi un baterist. Muzicienii de multe ori patrulează aceste site-uri în mod regulat pentru a găsi concerte sau poziții permanente. Căutați pe Internet pentru a afla dacă există forumuri sau panouri de mesaje care postează anunțuri în special pentru boboci din zona dvs.
    • Când vă faceți publicitatea, fiți clar despre cine este candidatul ideal și ce stil de muzică vor juca. De asemenea, includeți informații despre plata, angajamentul de timp și orice alte detalii utile.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 5
    2. Publicitate în cluburi și locații. Faceți câteva pliante de hârtie să posteze în diferite locații de muzică din jurul orașului. Distribuiți-vă zbierul liber - cu atât mai multe anunțuri pe care le aveți acolo cu atât mai multe dintre ele trebuie să obțineți un răspuns. Ca și în rețea, nu vă îndepărtați de publicitate într-un club doar pentru că nu sunteți familiarizați cu el.
  • Întrebați întotdeauna managementul dacă este bine să postați pliante la locul lor de desfășurare. Majoritatea cluburilor vor avea un buletin de bord special în acest scop, dar este întotdeauna o idee bună să verificați înainte de a posta Flips.
  • Când postați anunțurile de hârtie, respectați anunțurile altor benzi și nu le acoperiți. Este o regulă bună de degetul mare pentru a folosi doar o publicitate pe locație pentru a salva camera pentru alte anunțuri sau pentru a afișa postere.
  • Multe magazine de muzică au, de asemenea, plăci de bulletin unde puteți posta anunțuri.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 6
    3. Fii creativ. Publicitatea dvs. nu trebuie să fie stomată și prea profesionistă pentru a fi eficientă. Încercați să depășiți noțiunea că luați în serios muzică, dar aveți o mică distracție cu publicitatea. Luați în considerare includerea unor imagini ale spectacolelor de joc de bandă sau pur și simplu. Nu doriți ca bobosii potențiali să renunțe la anunțul dvs. pentru că nu și-a atras atenția.
  • Gândiți-vă la utilizarea hârtiei colorate pentru a vă face ca publicitatea să iasă în evidență pe mare a altor anunțuri la un club sau la loc.
  • Partea 3 din 3:
    Intervievarea și audiția
    1. Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 7
    1. Fi profesionist, dar nu arogat. Drummers nu vor răspunde bine unui lider de bandă care joacă hardball înainte de a le cunoaște. Structura este bună și arată că sunteți serios despre ceea ce faceți, dar încercați să creați o atmosferă relaxată care pune pe toată lumea la ușurință. Drumul dvs. potențial este mult mai probabil să joace cel mai bine într-un mediu în care se simt încurajați, mai degrabă decât amenințat.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 8
    2. Planificați-vă audiția înainte de timp. Punctul unei audiții este de a afla cum se potrivește bateria dvs. cu restul trupei și cât de adepți sunt la jocul dvs. de muzică. Veniți cu câteva exerciții care vă vor testa abilitatea bateristicii. Acest lucru ar putea fi orice să se joace cântece bine cunoscute pentru ca bateria să vă dea o scurtă demonstrație a talentelor lor.
  • Luați în considerare trimiterea Drummerului un link către unele dintre melodiile dvs., astfel încât să poată obține un sentiment pentru stilul dvs.
  • Împreună cu colegii de bandă și scrieți câteva întrebări pentru a cere bateria în timpul audiției.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 9
    3. Țineți audiția. Asigurați-vă că sunteți la timp, și salutați prosperul prospectiv cu căldură - amintiți-vă, acesta ar putea fi viitorul dvs. de bandă! Ia ceva timp pentru a vorbi și a se cunoaște reciproc înainte de a trece la audiție. Introduceți bateria la ceilalți de bandă, relaxați-vă și discutați pentru o vreme, apoi treceți la programul pe care l-ați planificat pentru audiție.
  • Căutați lucruri precum consistența tempo și cât de eficient se poate reintroduce după o pauză. Aceste abilități sunt semne indicatoare ale unui baterist care a practicat și a dezvoltat obiceiuri bune.
  • Este o idee bună să testați limitele și versatilitatea batetorului, dar, de asemenea, cereți-i să demonstreze orice abilități speciale pe care le pot avea - ați putea descoperi că au o tehnică interesantă pe care doriți să o includeți în muzica dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un baterist pentru banda dvs. Pasul 10
    4. Mulțumesc bateriei pentru timpul lor. După audiție, mulțumesc bateriei pentru a participa și a le spune că veți fi în contact. Veți dori să vă conferiți cu colegii de bandă înainte de a lua o decizie finală. Este important să fii politicos și să fii apreciat al bateriei tale potențiale, indiferent de ceea ce ai decide în cele din urmă. Dacă vă concentrați asupra forțării unei relații bune cu bateria, este mult mai probabil să vă facă trimitere la alți muzicieni.
  • Faceți stocul de audiție înainte de a lua o decizie. A fost destul de baterist suficient de calificat din punct de vedere tehnic? Au sosit la timp? S-au părea să se alăture celorlalți colegi de bandă?
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Trebuie să anulați prima întâlnire? Fii respectuos și lăsați bateria dvs. potențială să știe înainte de timp.
  • Fiți flexibili atunci când intervievați și audiția de noi boxmeri. Dacă sunteți prea rigid în așteptările dvs., bateria nu va avea ocazia să-și prezinte abilitățile unice.
  • Avertizări

    Aveți grijă când întâlniți primele muzicieni noi, mai ales dacă sunteți sub 18 ani. Întâlniți într-un loc public ca o cafenea sau un magazin de muzică - de preferință în timpul zilei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar