Cum de a forma o bandă

Muzica este totul despre pasiune și distracție! Dacă sunteți serios despre a deveni membru al unei trupe, veți avea nevoie de motivație, de talent și încredere pentru a vă construi baza de ventilator. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să începeți pe calea dvs. de a deveni următorul lucru mare, în timp ce vă distrați și produceți muzică minunată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Coborâți de la sol
  1. Imaginea intitulată Scrie un eseu economic bun pasul 2
1. Găsiți muzicieni. Trupa dvs. ar putea fi doar tu, dar veți dori să împărțiți costurile de combustibil cu cineva când începeți la turneu, corect? În mod obișnuit, pentru o bandă de rock, veți avea nevoie de cel puțin un chitarist, un basist, un tastatură / pianist și un baterist - cântăreața de plumb poate juca un instrument sau nu. Desigur, toate acestea depind de ce tip de bandă intenționați să fiți și ce fel de muzică veți juca. Doar jucați ceea ce credeți că sună sau se simte bine.
  • Internetul începe să ofere mai multe locuri pentru a găsi colegii de bandă, cum ar fi Banda-Mix și Whosding. Dacă nu aveți colegi care sunt încântați să sară la bord, să folosiți aceste resurse.
  • Facebook funcționează și pentru tot despre tot.
  • Puneți anunțuri în cafenele, magazine de muzică și chiar în fereastra mașinii dacă vă simțiți gutsy. Unde stai tipul tău? Du-te acolo. Deschideți nopți mici? da. Pub-uri sau cluburi? Verifica.
  • Nu utilizați doar o singură utilizare cât mai mult posibil, astfel încât șansele dvs. să fie mai bune.
  • Ajută dacă acești muzicieni au o educație muzicală. Cel puțin, cineva are nevoie pentru a oferi o voce de rațiune că alții nu pot să ofere.
  • Nu este întotdeauna important să alegeți "Cel mai bun" jucători.În multe cazuri, trupele de muzicieni care se înțeleg, sunt ușor de mers pe jos și dispuși să învețe să joace împreună vor suna mai bine decât trupele compuse din muzicieni foarte buni cu ego-uri mari.
  • Imaginea intitulată Intrați în teatrul muzical Pasul 11
    2. Alegeți genurile dvs. (e). Dacă nu puteți ajunge toți la un gen, jucați un pic de două (sau trei?) sau amestecați împreună și creați-vă propriul gen. Toți să aducă un CD de amestec al muzicii lor preferate. Ascultați fiecare și puteți obține o idee despre ceea ce îi place toată lumea. Toate aceste stiluri de muzică vor influența în cazul în care înregistrați și concertați ca o bandă. Dacă vă aflați într-o bandă de rock, veți juca locații foarte diferite la o bandă de muzică clasică. Are cineva cântece pe care le-au scris deja? Grozav! Cum le joacă trupa să le joace?
  • Cel mai important, alegeți melodiile pe care le jucați bine și că cântăreața ta sună bine cântat. Încercați multe melodii diferite, simple la început și vedeți ce se potrivește cu muzicienii și abilitățile.
  • Imaginea intitulată arata bine la un concert pas 2
    3. Unghi în jos aspectul tău. Acum că aveți membrii dvs. și genul dvs., ce simțiți băieții dvs? Ce audiență vizează? Aspectul dvs. trebuie să fie consecvent și definitiv la toți membrii.
  • Fără o anumită aspect, va fi mai greu să obțineți concerte (și fanii). Puburile se vor uita la tine și se vor gândi că nu se potrivesc - cluburile se vor uita la tine și te vor gândi că nu se potrivesc cu dvs. și să te gândești la tine și să crezi că nu se potrivește - așa că puneți ceea ce mergeți și îmbrățișați-vă aceasta.
  • Metoda 2 din 3:
    Cu membrii la gata
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de bandă Pasul 14
    1. Luați în considerare efectuarea unui contract inter-bandă sau "Contract de bandă." Este greu să obțineți patru sau cinci muzicieni cu vieți individuale pentru a se angaja reciproc și proiectului muzical. Un membru al trupei care nu este niciodată disponibil pentru a repeta sau a face spectacolele poate ucide o bandă. Acest "contracta" va oferi o protecție pentru ceea ce poate face un membru cu numele, plata, proprietatea asupra cântecelor, echipamentelor etc., Dacă / când el / ea lasă trupa.
    • Rezolvarea acestui lucru va contribui acum la evitarea litigiilor în viitor. Țineți minte, totuși, este obișnuit ca aceste tipuri de probleme să dezactiveze colegii de bandă potențială. Deci, asigurați-vă că sunt în acord și învins înainte de a forța un contract asupra lor.
    • A fost elaborat de o terță parte imparțială (sau să ia șabloane de pe Internet). Dacă o persoană o scrie, poate părea o călătorie de putere. Dacă membrii sunt de acord, puteți alege o singură persoană să scrieți contractul, dar toți membrii sunt de acord cu privire la normele contractului și să fie în un acord unanim înainte de semnare.
  • Imagine intitulată Au o vânzare de garaj Pasul 8
    2. Găsiți un spațiu de practică. Va fi în subsolul cuiva? Garaj? Îți vei păstra toate echipamentele acolo? Obțineți permisiunea de la oricine deține proprietatea dvs. și trupa dvs. alegeți pentru spațiul dvs. de practică.
  • Imagine intitulată Scrieți o melodie metalică Pasul 6
    3. Practică! A deveni o bandă bună necesită timp și efort. Practica va asigura, de asemenea, că dvs. și colegii dvs. de bandă dezvoltă un raport. În plus, timpul de înregistrare este scump. Cei mai bine practicați că sunteți mai rapid pe care îl puteți obține în studio și pe ușă. Ca artist, probabil că nu sunteți făcut din bani.
  • O etică bună de lucru este importantă pentru succes. Dacă cineva nu dorește să practice, ei pot fi greutatea moartă care trebuie eliminată. Face practicarea unui lucru în mod obișnuit - banda trebuie să fie o prioritate dacă este luată în serios.
  • Imagine intitulată Scrieți un cântec Pop Punk Pasul 11
    4. Începeți să scrieți melodii. Scrieți cât mai multe posibil, fără a sacrifica calitatea pentru cantitate. Cu toate acestea, știți că pentru a avea un titlu la un spectacol, va trebui să aveți un repertoriu de cel puțin 11 sau 12 melodii pentru a trece prin slotul dvs. de timp.
  • O bandă de deschidere poate avea la fel de puține 4-5 melodii, deci încercați să obțineți cele mai bune 5 melodii împreună și să fie deschise pentru benzi mai cunoscute la început pentru a ușura scena.
  • De asemenea, puteți dori să vă copiați să vă copiați munca. Le puteți copenta drept de autor la drepturi de autor.Gov. Este un proces destul de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular PA (Performing Drepturi) (nu un formular RA (înregistrare sonoră) - care va veni mai târziu, când semnați o afacere record).
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de bandă Pasul 9
    5. Veniți cu un nume. Tu ar putea Alegeți ceva semnificativ...sau doar unul care sună rece. De obicei întreaga bandă va decide asupra numelui. Cele mai bune nume sunt, de obicei, scurte și ușor de citit și de vrajă - în acest fel este ușor să vă amintiți. Se numește branding! În altă notă, nu utilizați un nume care este deja comercial, dacă nu intenționați să fiți o bandă tribută.
  • Faceți cercetări pe alte benzi. Dacă sunteți o bandă bazată din Seattle sub numele de "Oamenii de știință de hochei" și este numită o trupă în Portland "Doctorii de golf," Poate doriți să mergeți la o altă direcție.
  • Dacă într-adevăr să vă blocați pe un nume, toți să vină cu 5 adjective și 5 substantive, apoi încercați să fiți de acord asupra unui nume de bandă folosind unul din fiecare.
  • Imaginea intitulată produce Hip Hop și Pop Music Pasul 1
    6. Înregistrați un demo sau înregistrare. Aceasta va fi cea mai bună piesă de materiale promoționale. Poate fi vândut la spectacole, folosit pentru a obține oferte record, agenți, manageri etc., și folosit pentru a promova fanii online.
  • Ca întotdeauna, utilizați Facebook, Twitter și alte site-uri de socializare.
  • Luați în considerare înregistrarea unui mic fragment de câteva melodii pentru a trimite managerilor de bare și altele asemenea. Veți putea să le împușcați un e-mail scurt spunându-i că vă place să jucați la locul lor - și timp de treizeci de secunde de vreme și faceți clic pe un buton, pot auzi sunetul tău. Piciorul în ușă!
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătindu-se să trăiască visul
    1. Imagine intitulată Scrieți o melodie metalică Pasul 2
    1. Începeți să căutați gigs. Probabil că doriți să construiți un kit de presă. Acesta este standardul industriei muzicale pentru un CV. Locurile vor privi la EPK (setul de presă electronică) înainte de a decide să vă rezerve sau nu. Redarea live este scopul - vă va aduce niște numerar, expunere și se simte minunat.
    • Pentru kitul dvs. de presă, veți avea nevoie de o grafică. Orice membru are o experiență în designul grafic? Dacă nu, un membru are o conexiune? Nu aveți nevoie de un logo prin nici un mijloc, dar aveți nevoie de imagini pentru fluturașii dvs. etc., care atrage oamenii la evenimentele dvs.
    • Uită-te la obținerea unui fotograf pentru un film rapid, fie la repetiție, fie la un concert. Imaginea dvs. este o remediere rapidă și eficientă pentru un poster care are puțin pentru a le pune în termeni de grafică.
  • Imagine intitulată Scrieți o melodie metalică Pasul 3
    2. Cumpara echipament. Sunt obligați să fie câteva locuri care spun, "Ne-ar plăcea să vă avem - dar nu avem un sistem de lucru PA." Ei bine, ghici ce? Ai propria ta. Problema rezolvata. Puteți încărca mai mult acest lucru, de asemenea!
  • În timp ce sunteți la el, investiți în unele echipamente de înregistrare bune dacă nu aveți deja acest lucru. Cu cât sunteți mai puțin la un beck și să apelați, cu atât mai bine.
  • Imaginea intitulată începe o bandă de jazz Pasul 10
    3. Imprastie vestea. Face fluturași și ia-le la munca dvs. sau la școală și le lipiți în locuri pe care fanii potențiali pot fi (și unde vi se permite). Vedeți dacă puteți obține prieteni pentru a vă ajuta cu acest lucru, astfel încât lucrarea să fie mai rapidă.
  • Uită-te la marfa generală - autocolante, cărți de vizită, tricouri / topuri de rezervoare, decalcomanii, indiferent de trupa ta să susțină. La concertele tale, asigurați-vă că le aduceți împreună!
  • Imagine intitulată Scrieți un comunicat de presă pentru o bandă Pasul 4
    4. Începeți o listă de corespondență pentru a ajunge la alți oameni. Promovați întotdeauna trupa online și în persoană. Un cont Facebook pentru trupa dvs. ar face ușor oamenii să audă mostre de muzică și să afle cine sunteți. Un alt site de luat în considerare este SoundCloud. Faceți cercetarea!
  • S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, la aderarea la comunitățile muzicale mai noi, deoarece nu doare niciodată să intre într-un site bun înainte de mulți alți muzicieni să se alăture.
  • Imagine intitulată produce hip hop și muzică pop Pasul 5
    5. Puneți un videoclip al trupei dvs. pe YouTube. Persoanele pe care nici măcar nu le cunoașteți vor primi expunerea la dvs. și, în mod inevitabil, lăsați feedbackul lor. Utilizați cele mai bune comentarii pe care le primiți în fluxurile dvs. de publicitate.
  • Veți primi niște naysayers. Ignoră-i. Este YouTube - Crema omenirii nu este prea prezentă pe acest site.
  • Imagine intitulată Calculați rata dobânzii Pasul 6
    6. Căutați contabili, manageri și alți profesioniști de care aveți nevoie în viitor. Cultivarea relațiilor cu profesioniștii de care aveți nevoie în viitor, în mod continuu, poate face ca tranziția de la banda de garaj să fie mult mai ușoară performanță.
  • Având în vedere angajarea unui consultant. Ele vă pot îndrepta în direcții pe care nu le-ați fi gândit și restrângeți ceea ce este fezabil și ce nu este.
  • Uită-te la prieteni și conexiuni care au făcut-o. Ei vor fi plini de preț neprețuit pe care nici măcar nu trebuie să plătiți (bine, poate pentru costul unei bere).
  • Imagine intitulată Scrieți o melodie metalică Pasul 10
    7. Nu vă aduceți speranțele prea mari, dar nu încetați niciodată să încercați. Este un drum lung spre partea de sus, dacă doriți să rociți "n". Obstacolele vor abunda și cuvântul "Nu" va fi ceva ce probabil veți auzi destul de des. Dacă rămâneți pasionat, veți rămâne fericit și veți rămâne.
  • Asigurați-vă că inima dvs. rămâne în muzică. Dacă nu simțiți muzica, nu veți avea niciodată succes. Benzile nu sunt niciodată permanente - dacă simțiți nevoia de a vă împărți căi, recunoașteți-l.
  • Imagine intitulată Scrie un cor de rap sau cârlig Pasul 16
    8. Amintiți-vă că publicitatea este un lucru mare în industria muzicală și dacă doriți să vă faceți să arătați bine, ce modalitate mai bună de a face acest lucru, apoi prin evenimente de caritate. Vă va câștiga experiența și, de asemenea, lăsați oamenii să vadă ce fel și oameni grijulii sunteți, ceea ce vrea toată lumea de la idolii lor.
  • Imagine intitulată Vorbiți drumul spre succesul pasului 7
    9. Nu vă fie frică să întrebați. "Dacă nu întrebați, nu primiți" este modalitatea simplă de ao pune. Deci, de ce nu căutați festivaluri, dați managerului un apel sau un e-mail și spuneți cum sperați cu adevărat să câștigați experiență, că o veți face gratuit și trimiteți-i un CD gratuit. Fiți atenți, totuși, nu fiți pushy, deoarece scena muzicală este un cerc foarte strâns și toată lumea știe pe toți, așa că nu împingeți pe nimeni departe. În afară de asta, du-te pentru asta pentru că trăiești doar o dată și nu există nici un rău în a întreba, ei pot spune doar nu și dacă vă jucați cărțile, ei ar putea spune doar da!
  • Ajuta la formarea unei trupe

    Idei nume de nume de bandă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de concurs de bandă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de anunțuri clasificate pentru bandă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că persoanele pe care le alegeți ca membri ai trupelor ca aceleași tipuri de muzică sau foarte asemănătoare. Nu vrei un baterist care vrea să facă metale grele și un vocalist care vrea să facă pop- Veți cere turbulențe în cadrul trupei.
  • Nu uitați să verificați concertele / concertele și benzile locale, în special în orașele mari și în METROS - unde sunt adesea descoperite nou-veniți și benzi nesemnate. Adesea benzi majore merg acolo pentru a căuta un nou membru și / sau de a ține încercări.
  • Înregistrați-vă practicile încep să finalizați utilizarea unui recorder sau a computerului. Dacă aveți un minunat "sesiune de improvizatii" Și doriți să o transformați într-o melodie, dar ați uitat ce faceți, vă puteți referi la practica înregistrată. Acest lucru vă ajută și la dreptul de autor pentru a vă proteja muzica.
  • Găsiți trupe pentru a partaja concertele cu. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți mai mulți fani și să obțineți mai multe concerte.[Bandfind.COM] are o caracteristică numită "Bandfind | invită" care vă permite să trimiteți invitații de la Gig la alte benzi locale. Este o modalitate foarte bună de a sparge gheața.
  • Dacă nu găsiți un concert plătit la început, mergeți la parc sau găsiți un mall local pentru a juca la. Evenimentele gratuite reprezintă o modalitate excelentă de a vă aduce numele în circulație.
  • Nu vă fie frică să încercați lucruri noi! Nu trebuie să urmați traseul altor trupe și artiști. Fie voi înșivă! Fii creativ!
  • Va dura mult timp pentru a găsi oameni pentru a începe o trupă cu așa că încercați să o publicați prietenilor dvs. și poate chiar și comunitatea dvs.
  • Să fie pregătit să compromită. Membrii multipli înseamnă mai multe puncte de vedere și dorințe. Lucrați împreună ca o echipă și nu luptați peste lucrurile mici.
  • Nu dați niciodată o muzică membră care este mult mai mică sau mai mare decât nivelul lor. Se vor plictisi.
  • Asigurați-vă că toată lumea are un cuvânt de spus în deciziile și nu lăsați o persoană să ia toate deciziile.
  • Nu puneți oameni pe care nu vă puteți întâlni în trupa voastră. Ar putea provoca lupte și să vă facă să nu puteți să vă concentrați.
  • Fii atent cine alegi ca membri ai trupei. Pentru a ajuta banda să progreseze în cât mai puțin timp posibil, veți dori să alegeți cursanți rapizi, oameni care au actul lor împreună, oameni care nu vor fi întotdeauna de acord cu tine pentru divertisment și oameni care sunt creativi, dar nu prea creativ. Fiți atenți la oameni care îl trag pe alții în jos și sulk când au cerut să facă lucruri pentru alții.
  • Când începeți, este posibil să aveți nevoie să jucați capace. Acest lucru nu vinde. Acest lucru face ceea ce trebuie să faceți.
  • Găsiți un loc real de repetiție. Nu toate trupele reale se joacă în subsoluri în ciuda a ceea ce vezi la televizor. S-ar putea să nu fiți întotdeauna în stare să găsiți un loc atât de bun când începeți doar.
  • Nu. 1 regulă de bandă: Distreaza-te. Fii spontan și distractiv cu muzica ta și doar ai un timp minunat să o faci, chiar dacă nu mergi prea departe.
  • Au un asistent. Ar trebui să obțineți un asistent dacă aflați că nu puteți gestiona grupul pe cont propriu.
  • Luați voturi pentru deciziile majore, astfel încât toată lumea să se simtă ca și cum ar fi unele influențe în grup.
  • Nu uitați ce a început. Dacă începeți să vă îngrijiți de bani mai mult decât muzica, planul dvs. se poate despărți.
  • Practicați cu un metronom (mai ales când sunteți singuri) și faceți exerciții ritmice, pentru a păstra trupa sincronizată și pentru a evita dezastrele de performanță.
  • Dacă nu aveți prieteni muzicali, puneți un anunț în hârtie sau la magazinul dvs. local de muzică. De asemenea, încercați să utilizați Craigslist, Whosding și Bandfind.
  • Când căutați oamenilor să se alăture trupei dvs., nu obțineți disperați și doar alegeți prietenii - găsiți pe cineva cu o pasiune pentru muzică similară cu a ta.
  • Păstrați un notebook de bandă. Vă va ajuta să organizați totul și să notați idei.
  • Încercați să vedeți dacă un prieten sau pe oricine știți bine poate juca un instrument (sau este dispus să înceapă) și are un gust muzical similar pentru dvs. Pornirea unei trupe cu un prieten elimină adesea dezacordurile și păstrează trupa fericită.
  • Creați un site web pentru trupa dvs. și puneți-vă muzica acolo. Este o modalitate bună pentru ca oamenii să afle cine sunteți și ce sună. Este minunat pentru a ajunge la fanii și pentru a face noi.
  • Includeți atât bărbații, cât și femeile, aceasta este o greșeală extrem de obișnuită în majoritatea trupelor de către toți membrii care sunt bărbați. (E.G. O femeie ar putea face vocea principală)
  • Asigurați-vă că melodiile dvs. au mesaje pentru a lumina lumea ca John Lennon "Imagina".
  • Avertizări

    Dreptul de autor și nu îl arătați niciodată unui agent sau unui director de etichetare înainte de a vă evita să-l furați.
  • Stați departe de droguri și alcool cât mai mult posibil.
  • Nu numiți trupa după un membru - chiar și cei mai buni oameni pot obține ego-uri mari și rezultatul de a fi numit "Ioan și _________", de obicei, face ca toată lumea să-l urăască pe Ioan când nimeni nu știe cine sunt restul lor.
  • Nu vă schimbați personalitatea, ci recunoașteți când ego-ul dvs. interferează cu obiectivele trupei.
  • Furtul muzicii sau al unui nume al altcuiva este ilegal. Faceți propriul lucru.
  • Nu lăsați pe cineva din trupa dvs. doar pentru că sunt prietena sau prietenul vostru. Dacă vă despărțiți, o mizerie mare va fi lăsată în urmă. Yoko Ono este infamă pentru accelerarea ruperii Beatles.
  • Asigurați-vă că toată lumea din bandă este rece cu vocalistul / frontul principal. Indiferent cât de mult puteți sublinia faptul că toată lumea din bandă creează un sunet, sau toată lumea are părți egale, de nouă ori din zece vocalistul principal va deveni fața trupei, iar cea pe care o va aminti toată lumea. Dacă nimeni nu-i place vocalistul ca o persoană, aceasta poate fi o problemă.
  • Fi bine cu a fi expediate (asociate romantic) cu colegii de bandă. Fanficii înfiorătoare asigurată.
  • Nu puneți o persoană sau oameni în trupa pe care nu vă puteți întâlni cu - ultimul lucru pe care îl doriți este să existe argumente.
  • Nu lăsați niciun membru al trupei să aibă controlul trupei până la punctul în care toate deciziile sunt făcute de el / ea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un loc pentru a repeta
    • Echipamente (chitare, tobe, bas, tastatură, amplificatoare, microfoane, cabluri etc.)
    • Membrii de bandă bună
    • Unele echipamente de înregistrare
    • Un gen bun de muzică care se bucură reciproc
    • Un program de editare a sunetului pe un computer Windows, Linux sau Mac bine echipat cu cabluri pentru a conecta instrumentul la computer
    • Un consilier de bandă sau un manager de bandă (opțional)
    • Un scriitor bun de melodii
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar