Cum să devii un baterist de război civil (reanacting)

Drummerii au fost folosiți de sute de ani de către armatele din întreaga Europă și America. În special, bordurile de război civil au o mulțime de faime și sunt adesea căutate în comunitatea de re-adoptare. Cu toate acestea, devenind un tambur pentru o unitate de re-enternalizare nu este la fel de ușor ca legarea pe un tambur și învățând câteva bătăi. Există o mulțime de implicații în a deveni un astfel de baterist și acest articol vă va ajuta să începeți.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 1
1. Găsiți o unitate în zona dvs. pe care ați fi interesată să o îmbinați. Internetul este o modalitate excelentă de a face unele cercetări, majoritatea grupurilor au site-uri acum. De asemenea, aruncați o privire în jurul valorii de stat / naționale și muzee istorice - un grup local ar putea sponsoriza un eveniment acolo, care vă oferă posibilitatea de a întâlni multe grupuri și de a le vedea în acțiune.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 2
    2. Luați în considerare aceste probleme importante despre diferite grupuri:
  • Confederat sau uniune (în totalitate preferința dvs.)-
  • Infanteria este cea mai bună alegere pentru un baterist, deoarece au cea mai mare nevoie. Unitățile de artilerie grele ar fi avut, de asemenea, baterii. Cavaleria și unitățile de artilerie de lumină nu ar fi avut baterii și nu sunt cele mai bune opțiuni. Cu toate acestea, aceste unități ar putea cunoaște unitățile de infanterie pentru a verifica-
  • Sunt orientate spre familie sau nu-
  • Sunt acești oameni pe care doriți să le petreceți mai multe weekend-uri-
  • Ce tipuri de evenimente fac ei (re-enternații de luptă sau mai multe istorii vii educaționale) și care vă place mai bine?
  • Imaginea intitulată devine un baterist de război civil (reanacting) Pasul 3
    3. Obțineți echipamentul adecvat. Unitatea pe care o aderați vă poate ajuta să vă îndreptați în direcția corectă sau chiar să aveți biți uniformi de rezervă care se află în jur. Ceea ce doriți să obțineți va depinde de unitatea pe care vă alați. Din Pre-1863, majoritatea muzicienilor au purtat o rochie de muzician (un strat de rochie cu conducte peste front), dar acest lucru este potrivit doar pentru unele unități. Amintiți-vă, acesta este un hobby scump, care necesită câteva sute de dolari pentru o uniformă și un echipament și încă câteva sute de dolari pentru un cort și pături.
  • Imaginea intitulată devine un baterist de război civil (reanacting) Pasul 4
    4. Găsiți un tambur. Unele unități pot avea propriul tambur pe care vă vor lăsa să împrumutați. Unele dintre acestea sunt foarte vechi sau nu sunt complet autentice. Sau ați putea dori să aveți unul dintre dvs. Cooperman, Florența și Patrimoniul sunt câteva dintre nume, dar căutați în jur înainte de a se angaja la unul. Tobe tind să ruleze undeva în jur de 350-1000 de dolari.
  • Tobe înainte de Război civil au fost adesea mult mai lungi (18" și mai mult), dar au fost mai scurți în războiul civil, cu 12-14 ani" adânc și 16" în diametru fiind cea mai frecventă.
  • Tobe pot fi făcute mai mult sau mai scurte pentru persoanele mai înalte sau mai tinere. Producătorul ar fi cea mai bună persoană care va cere mai multe informații cu privire la dimensiunile adecvate și cea mai bună dimensiune pentru că sunteți înălțime / vârstă.
  • Tackwork este foarte comun pentru tobe de război civil, ca și imagini cum ar fi Eagles și Shields Confederate. Ar fi foarte puțin neobișnuit să nu aibă unul sau ambele. Acestea au tendința de a adăuga încă 50-200 $.
  • Imaginea intitulată devine un baterist de război civil (reanacting) Pasul 5
    5. Luați în considerare capetele de tambur. Există, de asemenea, opțiunea pentru diferite capete de tambur: pielea de vițel este complet autentică, dar greu de gestionat ca toată vremea distorsionează sunetul. Pielea sintetică arată destul de aproape de Afar, mânerează bine vremea și joacă frumos și poate fi ușor cumpărat prin Remo sau companii similare, dacă aveți nevoie să îl înlocuiți. Kevlar este mai mult ceea ce este folosit de tobe moderne și sună uimitor, dar complet greșit pentru perioada, este, de asemenea, mai greu de ajuns acum.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 6
    6. Găsiți o sling. Majoritatea producătorilor de cilindri vin o sling de bumbac care nu este autentic, dar ieftin și pasibil. Curelele de bumbac mai groase care merg în jurul gâtului sunt un război civil adecvat. Piele Slăbii sunt mai mult pentru Rev War și 1812, dar arată corect pentru războiul civil. S-ar putea să doriți să le utilizați pentru că este posibil să nu găsiți ușor să vă îngrijiți un tambur cu un sling de gât.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 7
    7. Obțineți bastoanele. Bastoane subțiri pe care le-ați folosi pentru un set de tambur nu vor face - sunt prea mici și ușoare și nu vor juca bine împotriva unui cap de cilindru, ei fac, de asemenea, mai greu să joace anumite rudimente (blocurile de construcție de tambur ) Pe aceste capete de tambur, deoarece nu vor fi oriunde sunt atât de strânse ca și tobe moderne. Există mulți oameni care fac stick-uri autentice - Cooperman fiind bine cunoscut pentru ei. Poate dura ceva timp pentru a găsi pe cei care vă plac, ca fiecare tip ca o greutate diferită și simțiți, dar veți în cele din urmă. Drumul de reglementare au fost lemn de trandafir, 16-17" lung. Rosewood este densă și aceste bastoane sunt destul de grele (100-110 grame), dar sunt cu adevărat cele mai bune pentru acest stil de joc. Oricum, mai greu este cel mai bun. Când comandați bastoane de tambur, asigurați-vă că sunt cel puțin 85 de grame (3 oz).
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 8
    8. Găsiți elemente suplimentare. Acestea nu sunt elemente necesare, dar vor merge mult pentru a vă ajuta să învățați:
  • Tambur (poate găsi că cu ușurință pe Amazon sau la orice magazin de tambur) vă permite să practicați și să nu vă deranjați prea mult familia și vecinii.
  • "Ghidul lui Bruce și Emmett al lui Fiffer și Drumer" - Acesta este un manual de război civil cu auto-instrucțiuni și taxele zilnice complete ale muzicianului. Deși utilizat în mod obișnuit, acest manual este discutabil nu este cel mai autentic. Este, de asemenea, un pic mai dificil de jucat pentru un nou baterist. De asemenea, puteți verifica Hart sau Howe.
  • "Pâinea și untul de blocare" de Walt Sweet are o colecție mare de melodii Fife și Drum, care sunt versiunile pe care majoritatea oamenilor le joacă.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 9
    9. Pregătiți-vă pentru tambur:
  • Strângeți tamburul. Cablurile din jurul tamburului sunt acolo pentru a crea tensiune care ridică capul de tambur, făcându-l să fie redat. Înainte de a juca pe tambur, trebuie să trageți urechile în jos (piesele din piele pe laturi). Vă veți dezvolta gustul propriu în rigiditatea capului, dar în esență trebuie să le trageți destul de departe pentru a face tamburul care poate fi jucat. De asemenea, ar trebui să faceți două la un moment dat (cele două unul de la altul) pentru a diminua tulpina pusă pe tambur.
  • Când îți îndrepți tamburul, janta ar trebui să cadă undeva în jurul șoldului și să fie aproape pe partea stângă. Nu prea departe sau vă veți lipi mâinile în mijlocul nicăieri! Încercați pentru o poziție bună în timp ce purtați tamburul, vă va ajuta să vă păstrați înapoi de la a fi dureroasă. Și spatele și umerii vor fi răniți până când vă obișnuiți să o purtați și să construiți mușchiul.
  • Practicați mersul pentru o vreme - este nevoie de un pic de abilitate pentru a vă menține tamburul în care doriți (în special pe diferite terenuri și în vânt).
  • Când ați terminat jocul, asigurați-vă întotdeauna că ați pus urechile în sus. Tulpina continuă a capului va determina în cele din urmă să se întindă, adică va trebui să împingeți urechile în jos de fiecare dată. De asemenea, frânghia va începe să slăbească. Frânghia voastră se va întinde și se strânge în timp și în vremuri diferite, dar este mai bine să nu forțați să slăbiți. În cele din urmă va trebui să "Trage" frânghiile tale, adică va trebui să anulați nodul și să trageți manual frânghia mai strânsă, cum ar fi strângerea lacesului de pantofi. Instrucțiunile vor veni probabil cu tamburul dvs. sau puteți solicita informații de la producător.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 10
    10
    Țineți bastoanele corect. Au fost bastoane ținută într-o aderență tradițională Din cauza modului în care tamburul cade când îl purtați.
  • În mâna dreaptă ar trebui să faceți aproape un pumn în jurul bățului cu degetul mare, îndreptându-vă spre vârful copitei. Dar asta nu înseamnă că întreaga ta mână ar trebui să strângă stick-ul, doar degetul mare și arătătorul tău ar trebui să pună presiune asupra bățului. Celelalte trei degete oferă în mare măsură suport și pot fi folosite pentru a accelera mișcările bastoanelor.
  • În mâna stângă, fă-ți o armă cu degetul mare, degetul pe pointer și degetul mijlociu. Fundul bastonului ar trebui să meargă în crock între degetul mare și degetul pe pointer și apoi pointerul și degetul mijlociu ar trebui să se încurce în jurul bățului, lăsând inelul și degetul roz sub stick.
  • Degetul mare trebuie să fie întotdeauna plasat peste degetul pointerului, acest lucru reduce punctele de presiune pe baston. Majoritatea oamenilor dezvoltă o senzație de unde le place degetul mijlociu să cadă, uneori foarte aproape de degetul indicatorului și, uneori, abia atingând bastonul.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 11
    11. Acum începeți să jucați. Primul pas este să vă obișnuiți să loviți tamburul ca acesta: mâna dreaptă trebuie să se bazeze pe o mișcare descendentă (încheietura mâinii pentru cele mai multe lovituri și întregul braț pentru curse mai puternice / mai puternice) - mâna stângă este o mișcare de răsucire (ar trebui să vă puteți vedea palma înainte de a lovi și partea din spate a mâinii dvs. după ce ați lovit).
  • Ar trebui să practici fiecare mână pe cont propriu până când sunteți confortabil (aveți grijă cu mâna stângă!) și apoi învățați să vă alternezi bastoanele.
  • La început, majoritatea începătorilor sunt foarte tensionați și încearcă fie să preseze bastoanele în tambur sau doar să bată pe ea - nici nu sunt foarte bune. Stickul va reveni în mod natural (luând unele dintre lucrările departe de dvs.) dacă vă relaxați și loviți tamburul în mod solid.
  • O mulțime de începători par, de asemenea, timid - nu vă fie frică să faceți zgomot! Doar nu răsfățați pe tambur inutil.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 12
    12. Continuați să învățați. Odată ce puteți sta și plimbați cu tamburul, aveți un control bun de a lipi și puteți face ambele în același timp, sunteți gata să aflați mai multe. Deoarece acest tip de tambur este foarte vechi, este, de asemenea, foarte înrădăcinat în rudimente. Acestea sunt în esență "ABC-urile" de tambur și sunt diferite tipuri de modele care produc sunete / ritmuri diferite. Puteți căuta cele 26 de rudimente esențiale și puteți verifica "Cum se joacă Rudimens Drum". Cel mai important pentru scopurile dvs. sunt:
  • Double Stroke Roll,
  • Flames,
  • Paradiddles,
  • Flamadddles,
  • Accente de flacără,
  • Flamacues,
  • Ruffs,
  • Draguri simple și duble,
  • Ratamițele și
  • Sextuplets.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 13
    13
    Aflați rulouri duble. Rolurile cu dublă curse pot fi defalcate în rulouri specifice, scurte: cinci, șapte, nesii, zeci, elevan, cincizeci și șapte sunt necesare pentru a învăța. Rolurile cu dublă cursă sunt cu adevărat importante, deoarece acestea reprezintă o parte importantă a acestui stil de tambur. Practic, ceea ce sunt sunt două lovituri pe fiecare mână (din punct de vedere tehnic, al doilea ar trebui să fie mai tare decât cel de-al doilea) făcute progresiv mai repede până când faci o rolă (va suna aproape ca o pistol de mașină). La început, este aproape imposibil să faci exact asta - de fapt, la prima încercare, majoritatea oamenilor se vor tensiona înainte de a ajunge foarte departe, dar un expert ar putea face din punct de vedere tehnic o rolă completă fără sau cu foarte puțin bouncing.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 14
    14. Se recomandă citirea "Bruce și Emmets" Pentru re-enactorii de război civil, deoarece într-adevăr face o treabă bună de a explica tot ce va trebui să știți. Există o mulțime de informații acolo, dar următoarele sunt câteva elemente de bază ale a ceea ce este important într-o situație de re-enternalizare:
  • Asamblare (777 Flam Flam 777 Flam Flam 777 Flam Flama 77 Flama 7)-
  • Drumer`s Apel (7 Flam Flama 7 Flam Flam 7 Flam Flama 2x Fast, 1x lent, 7 Flama 7 Flam)-
  • Cadence simple (bate deschis) (5 5 5 Flam Flam, Repeat)-
  • Acest lucru este jucat în ritm "Stânga, stânga, stânga, dreapta, stânga - 5`s sunt stânga și flama este pentru stânga dreapta)
  • Reveille (este de 7 melodii lung, dar de obicei doar trei tabere sunt jucate)-
  • La culori, care semnalează bărbații la raliu sau formă de batalion și este folosit ca un salut la steag.
  • Trei uimitoare - folosite ca o rolă fantezie în timpul ceremoniilor cum ar fi retragerea, tatuajul și parada de rochie.
  • Long Roll - folosit ca o alarmă (adunăre imediată sub arme) și încetează focul.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 15
    15. După ce câștigați încredere în tamburul dvs. și cu aceste melodii, puteți începe să învățați alte melodii, cum ar fi micul dejun, retragerea, trupa (pentru parada de rochie) și multe altele.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 16
    16. Aflați o etichetă militară adecvată.
  • Ar trebui să stați cu o poziție bună și în atenție, cu bastoane de tobe ascunse sub armpit-ul drept, când nu jucați.
  • Când se află în repaus, bastoanele pot fi reduse. În timpul unei perioade lungi de odihnă, tamburul poate fi așezat pe teren, dar muzicianul ar trebui să rămână în picioare. Dacă într-un corp, așteptați comanda sergentului dvs. de tambur la tobe.
  • În timp ce stați în formare, nu atingeți fără rost pe tambur. Să rămână liniștită până când au ordonat să joace ceva.
  • Când bărbații sunt asamblați pentru lucruri cum ar fi chemarea la Roll, muzicianul ar trebui să stea în extrema dreaptă a companiei. Dacă compania se alătură cu restul batalionului, muzicianul ar trebui să se întoarcă în clasa a treia (cu mai multe închideri) și să stea în mijlocul jumătății dreptului companiei lor.
  • În martie, bateria poate fi rugată să intre în fruntea coloanei, pentru a bate o cadență sau pentru a sta în partea dreaptă a coloanei câteva rânduri înapoi.
  • Fixul sau Bugler este întotdeauna în partea dreaptă a batetorului.
  • Salutând cu nimic în mână a fost făcut ca britanicii - cu palmele deschise cu care se confruntă spre exterior și degetele tale sfaturi la marginea pălăriei tale. Cu o fife sau o golă, instrumentul ar trebui să fie perpendicular pe sol în fața feței. Bastoanele de tambur ar trebui să fie ținute într-un sus în jos "v" forma în fața feței tale, sfaturile venind să se odihnească împreună peste podul nasului.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 17
    17. Găsiți pe cineva să se joace. O parte din experiența de tambur de război civil este de învățare a melodiilor și acest lucru devine mai ușor (și mai distractiv!) dacă aveți un baterist FIFER și / sau un alt baterist pentru a vă juca împreună cu dvs. De asemenea, jucând cu alții vă ajută să dezvoltați încrederea în abilitățile dvs., vă îmbunătățește calendarul și dinamica dvs. și vă oferă posibilitatea de a învăța alte melodii.
  • Armata 6/8, Pagina de schimb Connecticut și Armata 2/4 în "Paine si unt" sunt cel mai bun loc pentru a începe. Aproape toți bobi pot juca pe aceștia și se îndreaptă spre fiecare cântec Fife. Cântece ca "Yankee doodle", "Dixie", "Garry Owen", și "Fata pe care am lăsat-o în urmă" sunt favorite care pot fi învățate și.
  • Dacă aveți un alt muzician în zona sau grupul dvs., vedeți ce știu mai întâi, astfel încât să puteți învăța pe aceștia sau pe voi vă puteți decide împreună ce vă place. Dacă nu, doar întoarceți-vă printr-o carte de muzică și alegeți cântece pe care credeți că le puteți învăța sau că arată interesant. Continuați să încercați să vă provocați să învățați mai mulți materiale și mai grele.
  • Imaginea intitulată deveni un baterist de război civil (reanacting) Pasul 18
    18. Aflați despre îndatoririle unui muzician.
  • Tabă de tabără: cei 20 de muzicieni dintr-un regiment (10 companii) s-au format împreună pentru a juca o serie de îndatoriri zilnice, inclusiv Reveille, Retreat și Tattoo (cele trei apeluri de rulare), precum și ceremonii precum parada de îmbrăcăminte, înmormântări și Montare de gardă. În plus, doi muzicieni au fost repartizați în fiecare zi. De obicei, Figenul a primit ordonat (ca un alergător) la ofițerul zilei. Drummer era la casa de gardă, unde va juca bătăi de poliție, cum ar fi chema de lemn și apele, apelul lui Drummer (pentru a asambla corpul tamburului) sau de asamblare.
  • În marş. Drummerii au păstrat cadența, deși probabil numai pentru porțiunile din martie. Martie de zi a avut o medie de 15-20 km (24-32 km) pe zi și, în funcție de teren, bărbații ar alterna probabil între pasul de traseu și alte pași. Drummerii și bâlbii ar putea juca, de asemenea, semnale pentru a indica anumite manevre, cum ar fi roata dreaptă sau stângă.
  • În luptă: există o dezbatere cu privire la ce rol muzicienii au jucat efectiv în timpul războiului. În manualele tactice, îndatoririle de boboci sunt descrise ca redarea unei role lungi pentru a semna focul, la care bărbații ar înceta să ardă, să-și încarce armele și să aștepte ordinele. Urmând acest lucru, bateria joacă un robinet pentru a semnala ofițerii să-și ia locurile în linie dacă linia trebuie să se miște. Există, de asemenea, muzică pentru a începe arderea. Pe măsură ce mai multă parte a devenit o parte mai mare a tacticii militare, baterii au adăugat detașamente de rechemare, pentru a semnala skirmașii. De asemenea, puteau să se joace la culori, să semnaleze la raliu pe batalion sau de asamblare, să se asambleze pe companie sau pe batalion. Bulekers aveau și mai multe semnale legate de vânătoare, cum ar fi să se culce, să se ridice, să se desfășoare ca skirmani etc. Muzicienii pot fi utilizați ca purtători și asistente medicale de întindere, deși acest lucru nu este înregistrat oficial într-un regulament sau manuale tactice.
  • Cercetarea proprie este încă vitală. Manualele de tambur, cum ar fi Bruce și Emmett și Howe, au o cantitate bună de informații despre ordinea taxelor de tabără și cum să le îndeplinească. Reglementările americane, 1861, revizuite 1863, detaliază și întreaga ceremonii pe care muzicienii o fac parte din (vezi Reveille, Retreat, Tattoo, Roll Call-Funerals - Rochie Parade - Recenzii - Montare de inspecție-. Manuale tactice, cum ar fi Hardee, Gilham și alții, menționează rolul de muzicieni. În general, înțelegerea tacticii militare a zilei va contribui la dezvoltarea unei aprecieri pentru importanța doar a comenzii "încetare a focului".
  • Cel mai important, va trebui să vă învățați primul sergent, precum și alte NCO-uri și ofițeri, ceea ce știți și cum să îl utilizați. De exemplu, odată ce învățați trei norocuri și o trupă, este posibil să aveți nevoie să vă explicați cum să includeți un muzician în timpul paradei de îmbrăcăminte. Dacă învățați apeluri legate de luptă, este posibil să doriți să faceți timp pentru a vă exercita cu bărbații, astfel încât să poată învăța aceste apeluri și cum să le folosească.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practică, practică, practică!
  • Când practicați melodii și apeluri, amintiți-vă același lucru. Redați-o încet o dată sau de două ori, asigurați-vă că înțelegeți toate notele și rudimentele și unde să vă odihniți. Asigurați-vă că jucați corect toate rulourile și faceți accente bune. Apoi încercați să o jucați la viteză.
  • Când practicați rudimentele, amintiți-vă întotdeauna să începeți să le jucați încet. Cheia este de a le învăța corect prima dată și apoi învățați să le accelerați. Încercarea de a începe la viteză maximă nu vă dați mușchilor abilitatea de a memora mișcările.
  • Există unele dovezi că unii boboci (probabil stângaci) au învățat aderența tradițională înapoi (ținând bastonul "amuzant" în mâna dreaptă) și atârnând tamburul lor spre cealaltă parte. Acest lucru este rar văzut acum și ar trebui să fie evitat dacă intenționați să vă alăturați unei trupe școlare sau corpurilor de tambur, deoarece preferă uniformitatea. Poate provoca, de asemenea, probleme dacă vreți să mergeți cu alți bobitori, deoarece tobe se pot bate unul în celălalt.
  • Învățarea de a juca o cadență constantă, consistentă este esențială. Începeți cu ceva foarte simplu care poate sta în "Stânga stânga stânga spre stânga". Pe măsură ce creșteți mai încrezător și mai calificați, ați putea adăuga o scurtă rolă și mai târziu învățați o cadență mai complicată. Amintiți-vă, dacă atingeți de-a lungul unei melodii pentru a număra bătaia, veți conta "1 2 1 2". Piciorul stâng trebuie să cadă întotdeauna pe "1" bate și chiar pe "2" bate. De asemenea, aproape la fiecare șapte se joacă pe piciorul stâng.
  • Check out acest site pentru mai multe tambururi și ajutor istoric: civilar.COM
  • Este recomandat cu siguranță să învățați cum să Citiți muzică și să aibă o înțelegere de bază a teoriei muzicii. Tamburile nu folosesc scale, ci înțeleg cum diferitele tipuri de note (trimestrul al optulei etc.) și semnăturile de timp diferite vor ajuta foarte mult atunci când încearcă să învețe muzică. De asemenea, ar trebui să aflați cum arată toate rudimentele atunci când sunt scrise.
  • Corpul Fife și Drum. De asemenea, ați putea lua în considerare, în loc de re-enizare, aderarea la un grup similar. Vechile fiife și tamburul este un hobby foarte popular care continuă să prezinte istoria militară, precum și istoria secolului al XIX-lea a fife și tambur. Multe dintre aceste unități se concentrează exclusiv pe aspectul muzicii, dar sunt adesea echipați și informați despre istoria pe care o participă.
  • Găsirea unui corp în apropierea dvs. poate fi o ușoară problemă, în funcție de locul în care locuiți. Ei tind să fie mai localizați spre New England și spre est, dar ar putea fi norocos.
  • Vedeți ce fel de unitate sunt. Multe unități acceptă cele de toate nivelurile de calificare și vor oferi lecții gratuite pentru a vă duce. Unele corpuri necesită cunoașterea rudimentelor (sau a scalelor pentru FIFES) și abilitatea de a citi muzică și vă va aștepta să învățați muzica în timpul dvs., lăsând practicile deschise pentru dezvoltarea unor abilități mai bune și unitatea Corpului. Unele grupuri sunt mai profesionale și mai competitive și necesită o audiție și acceptă doar muzicieni foarte calificați. Există, de asemenea, corpuri junior, care necesită ca toți membrii să fie sub vârsta de 18 ani și de obicei oferă lecții.
  • Fife și Drum tinde să fie mai puțin costisitoare decât re-enționarea echipamentului. Cele mai multe corpuri împrumutate uniforme și instrumente gratuit, pentru o taxă de membru sau prin participarea paradă / evenimentului.
  • Verificați programul lor. Vechile Fife și tamburul tind să fie mai puțin concentrate asupra re-enizare (deși unele) și, în schimb, au participat la parade, concerte și mușchi. Unele corpuri concurează, de asemenea. În funcție de unitate, programul ar putea fi foarte ușor sau blocat ambalat, iar unele corpuri pot avea evenimente obligatorii. De asemenea, multe practici Corps o dată pe săptămână pe tot parcursul anului (sau aproape de ea).
  • Fiecare corp are propria listă de melodii și meleys pe care le joacă și veți dori să învățați versiunile asupra altora pe care le puteți găsi sau le cunoașteți. Armata 6/8, Pagina de schimb Connecticut și Armata 2/4 sunt încă mari de început, probabil că le vor folosi sau o variație a acestora.
  • Mulți oameni consideră că muzicienii războiului civil să fie foarte tineri băieți. Din punct de vedere tehnic, înainte de 1863, oricine sub vârsta de 21 de ani a cerut permisiunea părintească să se înscrie. Reglementările afirmă că un soldat trebuie să aibă cel puțin 18 ani, dar băieții cu o ureche pentru muzică ar putea să se înscrie ca muzicieni. Mai multe ordine generale emise pe tot parcursul războiului sugerează că băieții minciuni despre vârsta lor sau permisiunea părinților lor au fost o problemă tot mai mare și, în final, în 1864, a fost emisă o ordine generală că nimeni sub 16 ani nu ar putea să se înscrie (înainte de a nu exista o limită de vârstă inferioară ). Un sondaj al unităților de voluntariat de stat din New York sugerează că muzicienii au avut tendința de a se înscrie cu vârsta cuprinsă între 17 și 22 de ani, cu o vârstă medie de 21 de ani.
  • Copiii peste 5 ani sunt de obicei învățați, dar fără un profesor adecvat este mai greu pentru ei să învețe.
  • Nu toate vârstele sunt permise pe teren la anumite evenimente, de obicei limita de vârstă fiind de cel puțin 13 pentru muzicieni funcționali.
  • Nu ești niciodată prea bătrân ca să începi! Cu toate acestea, mințile tinere tind să fie mai rapide pentru a învăța și a vă aminti. Dacă sunteți mai în vârstă, nu vă descurajați, pur și simplu aveți o curbă de învățare ușor mai lungă.
  • Avertizări

    Deoarece abilitățile dvs. progresează și începeți să jucați mai repede și mai greu, veți descoperi că degetele voastre vor începe să blisteze și să dureze. Unii oameni îi lăsau pe mâini blister și să joace prin asta, ceea ce provoacă capeluri groase să apară pentru vară și nu te vor deranja din nou. De asemenea, ați putea bande degetele pentru a evita acest lucru.
  • Re-enternarea tinde să aibă loc în timpul verii, cu multe unități începând cu luna mai și se termină la sfârșitul lunii septembrie. Se poate obține foarte cald și umed la evenimente și veți purta lână și vă veți exercita. Este extrem de important să rămâi hidratat. Dacă aveți unele probleme de sănătate sau probleme cu căldură și soare, acest lucru nu poate fi un hobby bun pentru dvs. sau vă poate limita participarea.
  • Marșul cu un tambur vă poate zdrobiți Shin. Dacă acest lucru începe să vă deranjeze, puteți purta un tampon sub piciorul tău. De asemenea, poate provoca tulpina înapoi, astfel încât să nu fie recomandată pentru persoanele cu probleme de spate. Standarea cu o postură bună va ajuta la ameliorarea unei presiuni și a mers pe jos cu tamburul dvs. va ajuta la construirea mușchilor. Din fericire, tobe de război civil sunt mult mai ușoare decât tobe moderne.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O uniformă și alte echipamente necesare (Haversak, Cantină, Brogan, cort, etc.)
    • Un tambur, plus bastoane de tambur și bastoane
    • Tambur tambur, "Ghidul lui Bruce și Emmets Firmers și Drumer", și "Pâine și unt de blocare" de Walt dulce = recomandat
    • Un tobosar și un alt baterist dacă este posibil
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar