Cum să devii muzician

Fiind un muzician este mult mai mult decât să joace note pe un instrument. Învățând să alegeți instrumentul potrivit pentru dvs. și să începeți să faceți muzică poate fi o experiență în schimbare de viață pentru o mulțime de oameni. Este mai mult decât un hobby, o abilitate sau un talent. Dacă doriți să deveniți muzician, puteți învăța să construiți abilitățile necesare pentru a fi un fel de jucător pe care doriți să îl fiți și să faceți genul de muzică pe care doriți să o faceți, cu practică.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui instrument
  1. Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 1
1
Alegeți un instrument care se potrivește intereselor dvs. Dacă scopul dvs. este de a deveni un rocker pe scenă într-o bandă de punk scârțâie, este adevărat că ați putea învăța multe despre muzica care joacă obooi, dar probabil că nu este cea mai bună modalitate de a forma trupa pe care doriți să o formați. Dacă doriți să jucați muzică clasică și deveniți un virtuos, există puțin spațiu pentru sinteză, din păcate. Alegeți o categorie de instrument care se potrivește cu ambițiile dvs. pentru a fi muzician.
  • Dacă doriți doar să învățați să jucați ceva, începeți pe pian, vioară sau chitară. Aceste instrumente au, în general, cei mai mulți profesori într-o anumită zonă, făcându-l ușor să găsească lecții și să învețe elementele de bază ale instrumentului.
  • Dacă doriți să jucați în cele din urmă clasică, muzică de artă sau jazz, este important să ridicați un instrument în categoria Clasic String, un instrument de lemn, alamă sau percuție. Acești jucători dedică, în general, o mulțime de timp și bursă pentru a învăța instrumentul lor.
  • Dacă doriți să vă scrieți propriile melodii și să jucați muzică pop, este de obicei cel mai bine să ridicați o chitară, o chitară de bas, un pian sau să învățați să jucați kitul de tambur. În timp ce este minunat să luați lecții, o mulțime de muzicieni pop și folclorici sunt auto-învățați, folosind cărți DIY, videoclipuri YouTube și o încercare și o eroare de modă veche.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 2
    2
    Luați în considerare pornirea la pian. Chiar dacă nu vă imaginați că sunteți un pianist de concert care face considerente într-un tux, una dintre cele mai bune modalități de a construi o bază bună ca muzician este de a învăța pianul. Deoarece toate notele sunt așezate în fața dvs., Piano face un excelent instrument excelent, popular cu copii mici și începători. Este, de asemenea, unul dintre cele mai versatile instrumente, jucat în clasic, pop și multe alte stiluri de muzică.
  • Pianurile reale sau concerte pot fi scumpe, dar tastaturile electrice vin la o varietate de prețuri, de la prețuri accesibile la foarte profesionale și scumpe. Marele lucru despre pian este că puteți afla degetele și fundamentele necesare, indiferent de calitatea pianului pe care îl jucați.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 3
    3. Aflați despre instrumentele clasice. Folosit în concert muzică, jazz, trupe pop, trupe de leagăn și alte tipuri de muzică de foaie jucate de instrumentiști, instrumente clasice se referă la numeroasele varietăți de instrumente jucate în benzi profesionale organizate care joacă altceva decât muzica pop. Dacă vă place muzică și istorie complicată, artistică și sofisticată, învățând unul dintre aceste instrumente ar fi potrivit pentru dvs.
  • În timp ce nu mai sunt făcute din alamă, instrumentele de alamă sunt făcute din tuburi metalice înfășurate pe care le suflați pentru a crea un ton.
  • Woodwinds sunt fabricate din materiale compozite și sunt jucate prin vibrarea unui stuf care este ținut într-un muștiuc. Producerea unui sunet cald și lemnos distinctiv, se utilizează din lemn de lemn în muzica clasică și jazz, iar saxofoanele sunt folosite adesea în muzica pop.
  • Ridica un șir clasic. Utilizate în orchestre, cvartete de coarde și alte tipuri de ansambluri profesionale, viori, violuri, basuri duble și celule din fundația șirurilor clasice. Chitarele ar putea fi, de asemenea, considerate un șir clasic, în funcție de stilul muzicii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 4
    4. Luați în considerare instrumentele pop sau rock. În timp ce toate aceste instrumente pot fi folosite pentru a juca o varietate de stiluri și sunete, când ne gândim să jucăm muzică pop sau să începem o bandă proprie, de obicei ne gândim la chitară, chitară bass, tobe și tastaturi sau pian. Dacă sunteți mai puțin interesat să fiți tipul de muzician care joacă într-un tuxedo la o sală de concerte și mai interesat de a fi într-o trupă de garaj care excursii într-o camionetă, acestea ar putea fi instrumentele potrivite pentru tine.
  • Chitară
  • Chitară bas
  • Tobe
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 5
    5. Luați în considerare jocul percuție. Percuția este mult mai mult decât fundalul. Percuționiștii buni conduc muzica înainte în fiecare varietate de muzică, de la populare la clasic, de la jazz la rock și roll. Nu este nimic mai versatil și esențial pentru un grup de muzicieni decât un timp percuționist talentat.
  • Unul dintre cele mai bune lucruri despre percuție este că puteți începe să construiți abilitățile fără nici un fel de instrument deloc. Dacă aveți un sentiment intern de timp și abilitatea de a păstra o bătaie constantă cu mâinile, luați în considerare percuția de învățare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 6
    6
    Joacă un instrument electronic. De la DJ-urile digitale la Wizards Synth, definiția tradițională a ceea ce înseamnă a fi a "muzician" este mult mai mare decât era obișnuit. Așa cum poate fi făcută muzică complexă și artistică prin împingerea butoanelor de pe un laptop exact așa cum poate prin operarea supapelor de pe trompetă și la fel de legitim.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea ca jucător
    1. Imaginea intitulată deveni un pas muzician 7
    1
    Practicați în mod constant. Chiar dacă aveți un talent natural pentru un anumit instrument, există o diferență între "jucând un instrument" și "Fiind un muzician." Această diferență implică practica. Muzicienii sunt dedicați pentru a-și îmbunătăți abilitățile și a învăța noi tehnici și muzică mai complicată pe instrumentul pe care l-au ales. Singura modalitate de a face acest lucru este o practică regulată și serioasă.
    • Dezvoltați obiceiuri și rutine de bune practici pentru dvs. Întotdeauna practică folosind postura bună, încălziți în prealabil și încercați să practici timp de cel puțin 20-40 de minute în fiecare zi. Practicați un amestec de tehnici, abilități și activități distractive. Pentru fiecare scară pe care o învățați, luați timp să vă încurcați în jurul valorii de învățarea temerii Star Wars sau un alt cântec distractiv.
    • Ca atunci când vă exercitați corpul, consistența este foarte importantă. Încercați să practici în fiecare zi, astfel încât să puteți menține obiceiurile bune pe care le construiți și le puteți dezvolta.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 8
    2. Găsiți un profesor bun. Este foarte dificil să înveți muzică dintr-o carte singură. În timp ce tutorialele scrise pot fi de ajutor, nu există nici un substitut pentru instrucțiunile unice, unu-la-unu care provin de la lecții cu un profesor bun. Un profesor vă poate ajuta să vă corectați tehnica și să construiți fundamentele necesare pentru a fi un jucător excelent, indiferent de instrumentul pe care îl jucați.
  • Dacă doriți să deveniți muzician, este foarte important să fiți învățați. Oamenii hard-capoși care nu pot lua critici nu au o mare parte dintr-un viitor ca muzicieni. Ascultați îndeaproape ce spun jucători buni, urmați instrucțiunile și aflați tot ce puteți. Faceți-vă scopul de a obține mai bine.
  • Dacă nu aveți timp sau bani pentru a avea o relație formală de profesor-student, găsiți muzicieni care sunt mai buni decât să vă jucați. Sesiunile de gem de seară pe verandă cu câteva chitare poate fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile. Priveste si invata.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 9
    3
    Luați în considerare învățarea de a citi muzica. În timp ce puteți juca prin ureche, poate fi bine dacă puteți învăța cum să citiți muzica de coli și este absolut esențială pentru anumite instrumente și stiluri. Dacă doriți să jucați muzică clasică, este aproape imposibil să învățați prin ureche și memorarea roților.
  • De asemenea, învățați istoria muzicală și unele teorii dacă sperați să vă compuneți propria muzică într-o zi. Învățați de ce anumite note sună bine împreună, cum să faceți o coardă și cum funcționează muzica este cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți ca instrumentalist și ca un compozitor, indiferent de instrumentul pe care îl jucați.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 10
    4. Ascultați totul. Dezvoltarea propriului gust în muzică este esențial pentru muzicieni. La fel ca un romancist trebuie să citească o mare varietate de romane și să învețe despre istoria literaturii de a scrie ceva care merită citit, un muzician trebuie să asculte o mare varietate de muzică și să învețe să aprecieze diferite stiluri de muzică, dacă vrei vreodată Scrieți ceva ce merită auzit sau jucați muzică care merită să fie auzită.
  • Ascultați muzică clasică, pornind de la vechile muzică de consort pe bază de tribunal și mutați-vă drumul prin compozitorii romantic precum Mozart și Beethoven. Încercați să ascultați compozitorii de avangardă din secolul al XX-lea precum Penderecki și Cage pentru a vă provoca concepțiile despre ce muzică este.
  • Ascultați muzică rock, a tuturor tulpinilor, chiar dacă nu este ceașcă de ceai. Check out Punk devreme, Rockabilly și Nuggets psychedelic. Ascultați ceea ce este popular și ce nu este. Încercați să găsiți ceva care merită să ascultați și să ignorați restul.
  • Când găsiți ceva ce vă place, priviți înapoi la influențe. Dacă vă place Katy Perry, ați putea afla că Cher și Madonna sunt influențe uriașe asupra stilului și sunetului ei. Când asculți la Cher, s-ar putea să vă întoarceți înapoi la Etta James și, în cele din urmă, lucrați înapoi la Bessie Smith, unul dintre cei mai mari cântăreți de blues de toate timpurile. Găsiți rădăcinile artiștilor dvs. preferați.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 11
    5
    Începeți să scrieți propriile compoziții. Pentru a crește ca muzician și pentru a vă lua abilitățile la nivelul următor, este o idee minunată de a da o fotografie. Indiferent dacă jucați clasic sau jucați muzică pop, scrierea propriilor melodii vă poate ajuta să vedeți diferența dintre notele de joc și făcând muzică mult mai repede decât aproape orice altceva. Luați responsabilitatea de a scrie notele pe care le jucați.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 12
    6. Găsiți vocea proprie pe instrumentul dvs. Miles Davis nu a putut niciodată să lase niciodată tehnica cornului de Vibrato în timp ce învățați să-și joace cornul, așa că a construit o întreagă carieră în jurul unui ton singular, sonor, curat, care nu a mai rămas niciodată. Când a fost întrebat de ce trupa lui a jucat atât de chugging, ca un tren de marfă, Johnny Cash a răspuns, "Am juca mai repede dacă am putea." Reformați presupusul dvs. deficiențe ca quirk-uri și puncte forte individuale și le folosesc pentru a deveni un jucător individual.
  • Partea 3 din 3:
    Luând următorul pas
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 13
    1. Luați în considerare aderarea la o bandă stabilită. Jocul cu alți instrumentiști și muzicieni vă poate oferi abilitățile pe care trebuie să le îmbunătățiți, să învățați trucurile specifice ale comerțului, precum și să vă oferim posibilitatea de a răspunde la jocul ca unitate, făcând muzică ca una.
    • Dacă doriți să jucați muzică clasică sau muzică de concert organizată, este important să vă alăturați unei trupe comunitare, unei trupe școlare sau unui alt grup de muzică organizat.
    • Jocul cu alții este, de asemenea, o modalitate bună de a vă menține ego-ul în verificare. David Hood, o parte din studioul de capsare musculară și unul dintre cei mai mari jucători de bass din toate timpurile, a fost odată întrebat cum a primit o reputație atât de mare ca jucător de încredere și a spus el, "Gearul meu a lucrat întotdeauna și am fost mereu la timp." Umilința servește muzicienilor bine.
  • Imaginea intitulată deveni un pas muzician 14
    2. Jucați în fața oamenilor când sunteți gata. Dacă ați practicat instrumentul dvs. în mod regulat și doriți să o luați la nivelul următor, ar putea fi timpul să luați publicul dvs. public. Începeți prin a vă juca cel mai bun material în fața câtorva prieteni apropiați și iertați sau părinții dvs. și începeți să jucați pentru alte persoane. Dacă doriți să fiți un interpret, aveți nevoie de o audiență.
  • Cafenelele Open-Mics sunt o modalitate excelentă de a găsi o audiență iertătoare care va fi caldă și acceptată. Cele mai deschise sunt pline de hombyiști care doresc să înceapă și majoritatea mulțimilor sunt prietenoși și ușor de mers pe jos. Este o modalitate foarte bună de a sparge.
  • Alternativ, doar joci pentru tine. Nu există nicăieri pe care trebuie să o jucați vreodată în fața nimănui. Aflați cum să jucați și să vă bucurați de sunetele pe care le faceți pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician
    3
    Încercați să începeți propriul grup. Având dificultăți în găsirea unui grup sau o trupă stabilită? Începeți-vă propriul. Nu așteptați ca alți muzicieni să vină la voi, ieșiți și găsiți-i. Puneți un anunț pe Craigslist cu cele mai mari influențe și dorința dvs. de a juca cu un grup care joacă un anumit tip de muzică și vede ceilalți jucători care intră în contact. Atârnă în jurul magazinelor muzicale locale și puneți anunțuri pentru jucători. Du-te la Open-MICs și contacte cu alți muzicieni locali care pot juca.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 16
    4
    Înregistrați-vă muzica. Obținerea unei înregistrări a jocului dvs. poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții și distractive pentru un tânăr muzician. A fi capabil să vă audă de fapt jucând vorbitorul? Nimic mai cooler. Și aceste zile, este mai ușor ca niciodată să vă înregistrați rapid și ușor acasă și să-l sună minunat.
  • Investiți în câteva microfoane ieftine pentru a începe și înregistra direct pe computerul dvs. utilizând Garageband sau Îndrăzneală. Setați nivelele ca pe tine și ardeți CD-uri pentru prietenii dvs. sau puneți-le pe iPod-ul dvs.
  • Dacă vă simțiți foarte ambițioși, vă puteți împărtăși înregistrările cu lumea. Înregistrați-vă cele mai bune lucruri și începeți o pagină de bandă sau un cont SoundCloud pentru a oferi link-uri rapide la melodiile dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de muzician 17
    5. Să se angajeze la distanța lungă. Chiar dacă sunteți talentați, chiar dacă sunteți un muncitor greu, chiar dacă sunteți cel mai bun Picker Banjo din orașul dvs., este posibil să vă luptați să fiți auziți. Fiind un muzician poate fi un slog pentru o mulțime de oameni și poate dura mult timp înainte ca roadele muncii tale să înceapă să plătească, atât în ​​ceea ce privește construirea abilităților, cât și orice fel de recunoaștere, mult mai puțin bani. Cu cât ești mai dedicat că ești șansa mai mare pe care o dai pentru succes.
  • Luați în considerare accesarea la școala de muzică dacă doriți să faceți contacte și să primiți instruire individualizată pe instrumentul dvs.Chiar dacă nu doriți să jucați clasic, învățați abilitățile producției și istoriei muzicale vă pot oferi o margine în afacerea muzicală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu renunta niciodata la muzica ta doar pentru ca unii idiotii te numesc un geek pentru ca joci cinci instrumente. Muzica este una dintre cele mai bune forme de arte și nu ar trebui să renunți niciodată.
  • Nu vă faceți griji când vedeți cât de scumpe sunt instrumentele. Le puteți închiria sau auzi despre oferte bune de la prieteni. De asemenea, nu trebuie să cumpărați un pian mare înainte de a învăța! Încercați în schimb o tastatură.
  • Implicați-vă în programele muzicale școlare - organizați o bandă - face parte dintr-o comunitate muzicală. Bucurați-vă de muzică!
  • E în regulă dacă te simți frustrat, este o parte a învățării.
  • Gândiți-vă muzical. Acesta este probabil unul dintre cele mai grele lucruri din a fi muzician. Întotdeauna cunoașteți fiecare notă pe care o jucați. Uneori oamenii memorează 10 pagini de muzică și îl joacă fără greșeli (prin ureche) în timp ce nu au nicio idee despre ce se joacă. Practică și veți ajunge acolo!
  • Practică, practică și practică!
  • Pe lângă angajarea unor profesori, cumpărați câteva casete de cântecuri și învățați să jucați singur.
  • Asigurați-vă că învățați de la cineva care știe deja cum să vă joace instrumentul. Vă poate economisi bani să nu luați lecții, dar pe termen lung vă va ajuta.
  • Instrumentele muzicale pot fi aproape întotdeauna găsite la magazinele de amanet. Dacă aveți un prieten care are o cunoaștere decentă a instrumentului pe care îl jucați, cereți-i să meargă cu dvs., astfel încât el să poată ajuta la fața locului ofertelor bune. Craigslist are peste 12 milioane de vizitatori pe lună cu cantități mari de echipamente muzicale întotdeauna disponibile.
  • Avertizări

    Încercați să nu cadeți în obiceiuri proaste. Ei nu pot părea importantă acum, dar mai târziu este o poveste diferită și va fi dificil să scape de ei.
  • Încercați să nu fiți "Harter" de alte tipuri de muzică. Doar apreciați toate formele de muzică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar