Cum să devii un tambur

Drumul este o bună activitate pentru cei care iubesc să asculte și să creeze muzică în timp ce se concentrează pe ritm. Redarea unui kit construiește o mulțime de rezistență și fiind într-o trupă ca un baterist învață colaborarea. Prin ore de studiu, practică și sudoare, veți fi gata să vă alăturați unui grup sau să jucați pe cont propriu.

Pași

Partea 1 din 4:
Cumpărarea materialelor necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 1
1. Cumpărați un tambur de pornire setat dacă sunteți începător. De când începeți, probabil că nu aveți nevoie de cel mai scump set de tambur. După o practică, puteți găsi că nu vă bucurați de instrument cât de mult ați crezut că ați fi. Deci, încercați să găsiți una care este o calitate bună pentru a dura câțiva ani dacă decideți să rămâneți cu el, dar nu suficient de scump pentru a sparge banca. Unul care este foarte bun pentru un preț accesibil este MJDINI MJDS-5, care vinde doar puțin peste 150 de dolari.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 2
    2. Achiziționați un set de ultimă generație dacă intenționați să fiți un baterist profesionist. Dacă știți sigur că tamburul este ceva ce veți pune ani de viață în viața voastră atunci ar putea fi timpul să investiți niște numerar serios într-un kit de calitate. Seria Gretsch Catalina este un kit foarte robust, realizat din lemn de arțar și se află în jur de 700 de dolari.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 3
    3. Vizitați magazinul dvs. de muzică locală. Testați câteva kituri pentru a vedea ce vă place și ce nu faceți. Cumpărarea online ar putea fi mai ieftină, dar nu veți ajunge să testați ceea ce sună fiecare când vă jucați singur. Și din moment ce mărcile sună diferit unul de celălalt, ar fi înțelept cel puțin să meargă și să vadă acele diferențe pentru tine. De exemplu, tobe fabricate din diferite tipuri de sunet de lemn diferite, deci afisați că vă place cel mai bine.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 4
    4. Închiriați un profesor dacă doriți instruire ghidată. Unii oameni sunt bine cu învățarea pe cont propriu. Dar dacă știți că aveți nevoie de instrucțiuni pentru a începe cu ceva, ar fi înțelept să ajungeți în comunitate pentru a găsi un instructor de tambur. În timp ce resursele online vă pot ajuta să găsiți profesori, să discutați mai întâi cu prietenii și membrii familiei - dacă știu pe cineva care poate juca, poate puteți obține un preț redus pe lecții.
  • Partea 2 din 4:
    Studiind meseria
    1. Imaginea intitulată devine un tambur Pasul 5
    1. Ascultați muzică de către marii bobitori. Acestea includ legende precum Tony Williams, Ringo Starr, și Buddy Rich. Singura modalitate de a vă măsura abilitatea actuală și în cazul în care doriți să ajungeți este să auziți ceea ce tamburul a făcut sunete corecte ca.
    • Cumpărați mai multe albume de către bobitorii singuri și cei din trupe pentru a vă satura creierul cu bătăi și tempouri care vor face calea în muzica dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 6
    2. Studiați diferite genuri. Știți ce poate face un kit de tambur atunci când jucați muzică pentru fiecare muzică diferită. Acest lucru vă va învăța o varietate de abilități și vă va arăta regulile care au fost dezvoltate de boboci de-a lungul anilor. Nu vă mulțumiți să jucați un gen până când le-ați încercat pe toți.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 7
    3. Aflați cele patruzeci de rudimente esențiale. Acestea sunt modelele de bătăi de bătăi de bază pe care bobocii profesioniști știu de inimă.Dacă vrei să începi să te oprești de a fi un amator, știi asta de inimă. Acestea vă vor permite să jucați melodii mai complexe și veți crește gama dvs. Începeți cu rulourile unice și mișcați în sus pe măsură ce obțineți fiecare în jos.
  • Există multe site-uri web care au videoclipuri care arată în detaliu modul în care fiecare rudiment se face. Jucați împreună cu acestea pentru a obține mai bine la ei până când le puteți face prin memorie.
  • Încercați să practici pe o pernă. Aceasta este o metodă excelentă de practică atunci când sunteți în jurul altora, deoarece o puteți face fără să-i enervați pe alții cu tambur tare. Și puteți face acest lucru în mașină, în dormitorul dvs. sau pe canapea.
  • Partea 3 din 4:
    Practicând bataia
    1. Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 8
    1. Practică în trepte de cincisprezece minute. În total, doriți să practici între treizeci de minute la o oră în fiecare zi dacă doriți să vedeți îmbunătățiri. Dar luați întotdeauna o pauză de cinci minute după fiecare cincisprezece minute. Acest lucru vă va reîmprospăta astfel încât epuizarea nu vă împiedică să tăiați sesiunile de practică scurte.
  • Imaginea intitulată devine un tambur Pasul 9
    2. Reproduce o melodie. Vă va oferi un loc pentru a începe și vă va ajuta să vă faceți mai bine la bătăile de învățare, precum și dezvăluirea a ceea ce este esențial pentru a vă face propria dvs. Nu trebuie să reinventați muzica - utilizați pe cei care au venit înainte de a vă oferi o fundație fermă pentru a construi de la.
  • Ascultați bătăile și ritmul pe care bateria cântecului îl folosește. Redați muzica printr-un difuzor și urmați-vă cu cântecul.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 10
    3. Începeți cu bătăi simple. Găsiți câteva melodii care au un tambur obișnuit care nu sunt prea grei pentru a afla elementele de bază. Începeți cu cele ca "Heartbreaker" lui Led Zeppelin sau AC / DC "M-ai scuturat toată noaptea."Aceste părți au fost făcute de bastoane excelente pe care le puteți învăța foarte mult.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 11
    4. Construiți o memorie puternică a mușchilor. Redați-o, apoi jucați-o din nou, apoi faceți-o încă o dată. Păstrați practicarea până când ritmul este înrădăcinat în memoria dvs. Când aveți asta în jos, puteți explora variații mai complexe ale ceea ce jucați pentru a vă extinde abilitățile. Dar mai întâi, trebuie să aveți piesa chișată în memoria voastră.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 12
    5. Înainte de a practica. Ca și cu orice activitate fizică intensă, organismul dvs. trebuie să fie pregătit înainte de a se angaja într-un exercițiu de înaltă performanță pe termen lung. Acest lucru vă va îmbunătăți performanța și vă va menține corpul sănătos.Luați-l ușor pe articulații - întindeți înainte de tambur.
  • Încheieturile tale iau o mulțime de bătăi când tambur. Întindeți-le prin tragerea pe ele în jos timp de aproximativ douăzeci de secunde și apoi trageți în sus pe degete și flexați încheietura mâinii în direcția opusă pentru încă douăzeci de secunde.
  • Nu uitați să vă încălziți gâtul. Îndoiți-vă capul în partea laterală și rotiți-o astfel încât să fie întinsă corespunzător înainte de a ieși.
  • Imaginea intitulată devine un tambur Pasul 13
    6. Utilizați metronome. Pe măsură ce tot mai multe benzi urmează metronomes, va fi esențial să vă mențineți cu unul. Dacă puteți juca împreună cu un metronom, chiar dacă este doar o bătaie simplă, care vă va aduce mai departe decât vă puteți imagina. Până când puteți păstra în mod fiabil bătăile în cap pentru un set întreg, bazați pe metronom.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 14
    7. Planificați câteva solo-uri. Acestea sunt importante pentru că vă oferă șansa de a vă arăta abilitățile și de a câștiga reputația cu ceilalți care ar putea căuta un baterist. Solos trebuie să fie rapid și să dau impresia că știi cum să-ți structurele bătăile.
  • Un loc bun pentru a începe este să alterneze lovirea Toms înainte și înapoi în timp ce loviți tamburul basului.
  • Încercați să țineți bastoanele când loviți capcana o pălărie mare.
  • Când loviți pălăria înaltă într-un solo scoateți piciorul de pe pedala în sincronizare cu piciorul lovind pedala de bas.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 15
    8. Urmați o măsură. Într-o măsură de patru bate, încercați să loviți orice Cymbal pentru toate cele patru bătăi, apoi loviți capcana pe orice bătaie pe care o doriți. Puteți chiar să loviți capcana de două ori în aceeași măsură - încercați, de asemenea, să includeți tamburul de bas pe toate, două, trei sau chiar unul și încercați să schimbați bătăile de bas de la o măsură la alta.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 16
    9. A se distra. După ce începeți să obțineți elementele de bază, puteți lăsa fluxul de creativitate. Drumul este o formă de artă și o ambarcațiune - dacă nu vă bucurați de o vreme, atunci ceva este greșit. Nu fi prea greu pentru tine. Ești doar un începător odată - bucurați-vă de aventura de a formula o nouă abilitate.
  • Partea 4 din 4:
    Coborârea unor afaceri
    1. Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 17
    1. Creați un kit media. Creați o pagină profesională socială socială unde vă puteți promova ca un baterist. Luați videoclipuri cu dvs. Drummând câteva dintre cele mai bune cântece și postați-le online. Puteți trimite link-uri pentru a arăta abilitățile dvs. de angajatori interesați. Acest lucru vă va face să căutați online, iar vizibilitatea sporită înseamnă o șansă mai mare de a ateriza un concert.
  • Imaginea intitulată deveni un tambur Pasul 18
    2. Găsiți concerte pentru a juca. Du-te în jur pentru a vedea dacă restaurantele, cafenelele și barurile din zona dvs. caută boboci. Dacă nimeni nu angajează, întrebați dacă există oricând puteți juca gratuit. Orice expunere este bună pentru dvs. când începeți. O altă modalitate bună de a găsi concerte este prin verificarea site-urilor ca acesmygig.com în mod regulat pentru a vedea dacă au existat postări pentru boboci în zona dvs.
  • Nu spuneți niciodată nu unui concert decât dacă trebuie absolut. Nu știți niciodată unde veți crea conexiuni care vă vor ateriza mai multe locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată devine un tobagă Pasul 19
    3. Apare la timp. Dacă doriți să fiți angajat de aceeași persoană de două ori, nu întârziați. Este lipsit de respect pentru a păstra pe cineva care așteaptă, mai ales dacă vă plătesc. Ceva care impresionează oamenii este cineva care este în mod constant punctual. Încercați să fiți timp de cinci până la zece minute mai devreme. În acest fel, dacă există vreun trafic, vei fi la timp.
  • sfaturi

    Înconjurați-vă cu muzicieni experimentați. Nu numai că vă pot oferi ajutor atunci când aveți nevoie de ea, dar având alții cu un interes similar poate fi o încurajare atunci când ați lovit pete grele.
  • Vizitați DrummerWorld.COM & YouTube pentru a viziona filme de tambur ale unora dintre cei mai mari, cum ar fi Neil Peart, Thomas Lang, John Bonham, Mike Portnoy, etc.
  • Avertizări

    Practicați cu protecție auditivă (cum ar fi dopurile de urechi) pentru a evita pierderea ireversibilă a auzului.
  • Asigurați-vă că setul dvs. se află pe o suprafață sau o suprafață căptușită, altfel materialele se vor mișca în jur.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un kit de tambur
    • Bastoane
    • Un covor sau covor
    • Practicați pad (opțional)
    • O foaie de bataie dată de un profesor (opțional)
    • Metronom (opțional)
    • Protecția urechii (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar