Cum să rezervați o bandă

Au nevoie de unele divertisment pentru un loc sau un eveniment? Puteți învăța să găsiți și să selectați o bandă corespunzătoare, să le rezervați și să vă asigurați că evenimentul dvs. rulează fără probleme.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea trupei potrivite
  1. Imagine intitulată Organizarea unui pas de concert 15
1. Setați un buget de funcționare. Cât de mult vă puteți permite să cheltuiți pe o bandă de turism? Cât de mult trebuie să cheltuiți pentru a asigura locația, echipajul casei, barmanii, personalul de ușă și alte echipaje pentru spectacol? Cât de mult vă puteți aștepta în mod rezonabil să faceți vânzările de bilete? Înainte de a căuta trupe, răspundeți la aceste întrebări.
  • Cele mai mari benzi de turism necesită o taxă garantată pentru a apărea, în plus față de sau în locul unei părți a biletului, ia la ușă. Asta înseamnă că dacă rezervați o bandă mare și nimeni nu cumpără bilete, veți datora încă o taxă mare.
  • O mulțime de acte acustice mici pot fi rezervate pentru relativ ieftin, pentru între 750-1200 de dolari, în timp ce benzile mai mari vor comanda garanții mai mari de 2500 $ + pentru mai multe ore de divertisment.
Sfat de experți
Nicolas Adams

Nicolas Adams

Profesioniști Guitaristnicolas Adams este un muzician de generație a 5-a de la coborârea țiganilor sârbi și chitaristul principal al tribului de țigani. Bazat în zona San Francisco Bay, Nicolas se specializează în jazzul Rumba Flamenco și gipsy și joacă chitara, Bouzouki, Balalaika și Piano.
Nicolas Adams
Nicolas Adams
Chitaristul profesionist

Așteptați să plătiți aproximativ 300 de dolari pe 500 de dolari pe persoană pentru un mic act local. Suma pe care o plătiți va depinde de bandă, de locația și de lungimea spectacolului. De obicei, dacă doriți un spectacol de 2-3 ore, iar muzicienii dvs. trebuie să călătorească 100 de mile sau mai puțin, veți plăti $ 300- $ 500 pentru fiecare persoană care se joacă. Cu toate acestea, veți plăti mult mai mult dacă trupa trebuie să călătorească sau dacă sunt cu adevărat populare.

  • Imaginea intitulată Organizarea unui pas de concert 38
    2. Luați în considerare publicul dvs. realist. Când rezervați o trupă pentru a juca la eveniment, festival sau locație, trebuie să alegeți o bandă potrivită pentru loc de muncă. Care îți vei obține în mod realist oamenii din zona ta să plătească bani buni pentru a veni să vezi? Sau, care va fi pus publicul dvs. să se uite la performanță?
  • Uneori, publicul va fi stabilit, în cazul unei nunți sau a altor întâlniri, în timp ce alteori veți avea o audiență variabilă și actul pe care îl aduceți va atrage diferite persoane care vor veni.
  • Fi realist. Veți fi capabili să obțineți o bandă de moarte scandinavă / Bluegrass pentru a umple un concert mare de locație în mijlocul Iowa din mediul rural? Nu cheltuiți banii stupid dacă nu puteți umple spațiul.
  • Imagine intitulată Organizarea unui GIG Pasul 34
    3. Vino cu o listă de trupe de dorințe. Cui doriți să vă jucați locația sau evenimentul? Chiar dacă angajați o trupă pentru a vă juca nunta, nu trebuie să angajați a "trupa de nunta." S-ar putea să fiți surprins de ceea ce vă este disponibil cu bugetul potrivit. Dacă doriți să obțineți trupa dvs. de rocă preferată pentru a juca, probabil că o vor face pentru prețul potrivit.
  • Căutați orarele benzilor de turism pe bandcamp sau site-urile lor personale. Aflați dacă vor fi în zonă când sunteți în căutarea de a rezerva. Ascultați clipuri de sunet și căutați videoclipul pentru a vedea cine ar fi potrivit.
  • Gândiți-vă la nivel local, de asemenea. Trupele locale aduc adesea o mulțime mai mare și comenzi garantate de aspect garantat. Ce trupe din zonă ați putea rezerva pentru mai puțin?
  • Imaginea intitulată Organizează un pas de concert 29
    4. Alegeți o bandă potrivită pentru locația sau evenimentul. Când găsiți o bandă care este interesată de faptul că este disponibilă când aveți nevoie de o rezervare, este timpul să vă contactați și să întrebați despre tarifele, pachetele și comisioanele lor.
  • Internetul este un loc minunat pentru a începe. Puteți plasa o publicitate pe Craigslist sau puteți ajunge la trupe pe Facebook. Reverbnare.com este o resursă minunată pentru a găsi trupe locale. Acesta oferă un motor de căutare pentru a restrânge după gen și locație.
  • De multe ori, trupa va avea și muzică pe site, astfel încât să puteți asculta un eșantion. Dacă trupa a reușit să creeze un cont de reverbnare, acestea ar trebui să aibă informații de contact sau un link către pagina web oficială.
  • Imagine intitulată Organizarea unui GIG Pasul 1
    5. Continuați cu gestionarea unei benzi potențiale. Când găsiți o trupă pe care doriți să o rezervați, să ajungeți online sau prin apelarea acestora la telefon. Spuneți-le despre evenimentul sau locul dvs. de locație, data pe care doriți să o rezervați trupa și să aflați despre garanția și alte taxe asociate.
  • Dacă angajați un act mai mare sau o bandă de turism pentru un loc de întâlnire, va trebui, de obicei, să luați legătura cu gestionarea sau agentul de rezervare al trupei. Aceste informații sunt de obicei disponibile pe site-urile web ale artiștilor, sub "a lua legatura" tablo.
  • Dacă aveți nevoie de o trupă pentru a efectua la un eveniment, dar nu aveți prea multă grijă cine sau ce fel de muzică este implicată, cel mai bun mod de a angaja este să luați legătura cu o agenție de talente din zona dvs. Aceste agenții vă vor ajuta să luați legătura cu trupele din zonă, sau benzile care vin prin zonă, care vor fi potrivite pentru evenimentul sau locul dvs. de locație.
  • Imaginea intitulată Organizarea unui pas de concert 12
    6. Fiți pregătiți să descrieți ceea ce căutați. Când intrați în legătură, trebuie să furnizați informații despre spectacolul pe care îl puneți. Dați-le o imagine detaliată a ceea ce faceți, ceea ce doriți și ce este disponibil la locul de desfășurare.
  • Fii specific. Care este locul dvs. de locație? Aveți echipamente sonore disponibile? Iluminat? Va fi cineva acolo pentru a rula sunetul? Cât timp trebuie să joace trupa? Vor exista cazare disponibilă după spectacol?
  • Partea 2 din 3:
    Rezervarea spectacolului
    1. Imaginea intitulată Organizarea unui GIG Pasul 4
    1. Asigurați un loc potrivit, dacă nu ați făcut-o deja. Înainte de a rezerva o bandă, trebuie să vă asigurați că aveți un loc pentru a juca acea trupă. Este o formă rea pentru a rezerva o trupă înainte de a vă asigura că va exista un loc adecvat pentru a afișa acea bandă.
    • Când ajungeți la bandă, asigurați-vă că oferiți o listă detaliată a echipamentului de sunet disponibilă la locul de desfășurare și aflați ce tip de platformă va veni banda. Va trebui să pregătiți mult diferit pentru o bandă de albastru decât pentru un act de deces Metal.
    • Dacă doriți să aflați mai multe despre închirierea unui loc pentru un eveniment, citiți acest articol.
  • Imaginea intitulată Organizarea unui GIG Pasul 19
    2. Furnizați trupa sau gestionarea acestora cu un contract de performanță. În funcție de dimensiunea actului pe care o rezervați, unele benzi vor furniza aceste lucruri pentru performanță, în timp ce altele vor funcționa pe un acord verbal. Este important să obțineți acordul dvs. în scris, din motive de răspundere și plată.
  • Discutați cu un avocat despre scrierea unui contract unic pe care îl puteți utiliza pentru toate benzile pe care le angajați sau utilizați un șablon. Puteți găsi unul făcând clic pe Aici.
  • Contractele verbale nu înseamnă nimic dacă vindeți bilete pentru a obține o trupă să apară. Un concert local Open-Mic este un lucru, dar dacă încercați să obțineți o trupă care să apară pentru o taxă garantată și un acord de ușă, îl veți dori în scris. Fi profesionist.
  • Imagine intitulată Organizează un pas de concert 30
    3. Setați prețurile biletelor în mod corespunzător. Câți bani trebuie să faceți pentru a ieși înainte la sfârșitul nopții? Cât de mult vor fi oamenii dispuși să cheltuiască pentru a vedea o trupă? S-ar putea să fiți capabil să aduceți un mare act în oraș, dar dacă încărcați 75 de dolari un bilet, ar putea fi greu să-i ducă pe oameni să iasă.
  • Imaginea intitulată Organizarea unui pas de concert 35
    4. Angajați pe cineva să ruleze sunet. În funcție de situația dvs., probabil că va trebui să oferiți unei persoane care să ajute la rularea sunetului la locul de desfășurare. Locurile de obicei nu oferă tehnicieni de sunet live dacă le închiriezi, iar trupele nu ar trebui să aibă niciodată să-și ruleze propriul sunet. Aceasta este o parte esențială a punerii unui spectacol de succes.
  • Tehnicienii de sunet live pot fi angajați din studiourile de sunet local, iar locurile vor avea adesea informații de contact pentru a intra în contact dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată deveni o bandă de rock Pasul 12
    5. Găsiți un act de susținere locală, dacă este necesar. Dacă puneți pe un spectacol mare, veți dori, de obicei, să obțineți mai mult decât capul pentru a juca. Acest lucru ajută la construirea unei mulțimi, deoarece trupele locale vor aduce oameni la spectacol, în timp ce îi oferă oamenilor mai mult banii lor.
  • Dacă capul nu solicită o tăietură a ușii, dați-le benzilor de deschidere. Acest lucru le dă stimulente pentru a aduce oamenii la spectacol. Cu cât mai mulți oameni pe care îi aduc, cu atât mai mare tăietură.
  • Unele benzi de turism vor aduce acte de sprijin împreună cu ei. Asigurați-vă că aflați și contactați și aceste benzi.
  • Imagine intitulată Organizarea unui pas de concert 9
    6. Închiriați securitatea și ușa, dacă este necesar. Unele locuri vor furniza securitatea, barmanii și alte personal, în timp ce va trebui să o oferiți altora. În general, veți avea nevoie de cel puțin câțiva oameni pentru a conduce securitatea, cineva la om la ușă și așteptați personalul dacă serviți băuturi sau alimente la locul de desfășurare.
  • Imaginea intitulată Organizarea unui GIG Pasul 41
    7. Închiriați catering, dacă este necesar. Pentru benzi mai mari, va trebui să oferiți alimente și alte locuri de cazare. În general, aceste informații vor fi furnizate pe un călăreț turistic, împreună cu alte informații de programare și cerințe în culise pentru taxa de aspect al trupei. Contactați și obțineți călărețul, apoi furnizați elementele solicitate sau negociați alte opțiuni.
  • Cele mai multe trupe nu au cerințe elaborate în culise, în ciuda unor exemple infamoase. Pentru cele mai multe trupe, unele apă îmbuteliată, unele hrană de gustare, câteva băuturi gratuite la bar și un loc pentru a vă relaxa în culise este perfect fin.
  • Partea 3 din 3:
    Punerea spectacolului
    1. Imaginea intitulată Organizarea unui pas de concert 28
    1. Promovați spectacolul foarte mult timp de câteva săptămâni înainte de timp. După cum rezervarea trupei, tu ești responsabilul pentru a obține oameni în scaune. Trebuie să începeți să vă promovați spectacolul de câteva săptămâni sau chiar luni, înainte de timp.
    • Contactați stațiile de radio locale pentru a cumpăra timp pentru promovarea spectacolului. Imprimați fluturașii și lipiți-le în jurul orașului în ferestrele de afaceri locale. Scoateți cuvântul.
    • Promovați și spectacolul online. Explorați memento-urile la lista dvs. de e-mail și postați despre spectacolul de pe Facebook. Păstrați în urechea oamenilor.
  • Imagine intitulată Organizarea unui pas 31
    2. Oferă un stimulent pentru a cumpăra bilete devreme. Dacă oamenii așteaptă să cumpere bilete, ei vor decide adesea să nu vină deloc atunci când ziua spectacolului se rostogolesc. Dacă cineva are un bilet în mână, aceste planuri sunt concrete. Doriți să vindeți bilete, ceea ce înseamnă că aveți nevoie pentru a încuraja oamenii să le cumpere. Acum.
  • Oferă o reducere și faceți bilete mai scumpe în ziua spectacolului. Oferiți alte bonusuri de prețuri, dacă este necesar, trebuie doar să obțineți biletele vândute.
  • Imagine intitulată Organizează un pas cu pas 17
    3. Lucrați cu întreprinderile locale pentru promoțiile biletelor. Una dintre cele mai bune modalități de a vinde bilete este să le punem la dispoziție într-o varietate de locații. Magazinele locale de înregistrare, magazinele de muzică și alte locații asemănătoare sunt locuri minunate pentru a ridica bilete. Puteți face publicitate spectacolului în toate aceste locații și puteți da altor persoane un motiv pentru a promova spectacolul. Dacă oamenii vin în magazinul lor, sunt mai probabil să cumpere bilete.
  • Imagine intitulată Organizarea unui GIG Pasul 42
    4. Fi acolo când trupa ajunge acolo. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca o trupă să apară la un anumit loc fără idee unde să mergeți, ce să faceți sau cu cine să vorbiți. Fiți în contact și fiți acolo, gata să vă ajutați și să răspundeți la întrebări. Un spectacol bun depinde de gestionarea în timp util și adecvată.
  • Ajutați-l pe ambalaj în și afară dacă doriți să obțineți o reputație ca promotor solid. Dacă sunteți acolo la van, amperi de lugging? Această bandă va pune un cuvânt bun pentru locul dvs. de desfășurare.
  • Imaginea intitulată Organizează un pas cu pasul 10
    5. Furnizați serviciul de ospitalitate convenită pentru trupa. Ziua spectacolului, asigurați-vă că totul este pregătit pentru trupa când sosesc. Indiferent de ce ați convenit, oferiți-vă în zona de culise și lucrați cu trupa pentru a afla despre lucruri suplimentare pe care le pot avea nevoie. Benzi de alimentare, apă, orice fel de lucruri de ultim moment care ar putea veni vor fi treaba dvs. de a avea grijă de.
  • Oferă trupelor unele intimitate. Touringul este dur. Cele mai multe trupe doresc doar să fie lăsate singure pentru câteva ore, duș, obțineți ceva de mâncare și încărcați telefoanele lor.
  • sfaturi

    Cunoașteți bugetul, data și alte substanțe esențiale înainte de a contacta o bandă. Majoritatea benzilor profesionale își vor ajusta prețul pe baza acestor informații. Nu veți fi primit bine dacă sunați și pur și simplu întrebați: "Ce taxați pentru a juca?"
  • Dacă aveți așteptări specifice pentru trupa, spuneți-i înainte de rezervare. Nu vă așteptați la DJ între seturi dacă nu a fost discutată înainte de timp.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar