Cum să verificați plățile de sprijin pentru copii în florida

Dacă ați comandat instanța de a face plățile de sprijin pentru copii pentru un copil care locuiește în Florida, cel mai simplu mod de a face și de a verifica plățile este prin stabilirea unui cont pe site-ul Florida de pe site-ul Curții, MyfloridAcounty.COM. Dacă sunteți părintele unui copil care locuiește în Florida, care primește instanță comandat de sprijin pentru copii, puteți verifica starea plăților primite online, prin telefon sau prin poștă, în funcție de modul în care vă stabiliți contul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea și verificarea plăților cu expert
  1. Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să utilizați ExpertPay. Atâta timp cât aveți un cont bancar, puteți utiliza ExpertPay. ExpertPay vă permite să vă plătiți sprijinul pentru copii fără a utiliza un card de debit sau de credit. Sistemul de experți utilizează rețeaua automată a casei de compensare (ACH), mai degrabă decât rețeaua de carduri de debit. ACH este o rețea care permite transferurilor bancare la bancă, permițându-vă să evitați taxele de procesare a cardurilor de credit.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 2
    2. Creați un cont de expert. Du-te la site-ul de expert http: // Expert.COM și faceți clic pe secțiunea pentru "obligatori." Pentru a crea un cont de experty, veți avea nevoie de informațiile dvs. personale de bază, informațiile despre contul bancar, numărul dvs. de securitate socială, numele fetei mamei dvs. și informațiile dvs. de caz. De asemenea, va trebui să stabiliți un nume de utilizator și o parolă.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 3
    3. Urmăriți datele datorate și prelucrarea întârzierilor. Amintiți-vă, nu puteți efectua o plată imediat după configurarea contului dvs. Va trebui să vă configurați contul cel puțin șapte zile lucrătoare înainte de prima dată de plată pentru a efectua o plată la timp. După plata inițială, debitele viitoare trebuie efectuate cu cel puțin o zi înainte de data plății pentru ca plata dvs. să fie înregistrată la timp.
  • Nu va trebui să plătiți o taxă de tranzacție pentru fiecare tranzacție! Vi se va cere să plătiți un $ 2.50 taxa de înregistrare, dar, spre deosebire de prin MyFloridAcounty.com, care utilizează un card de credit sau de debit, tranzacțiile de experți nu au comisioane de tranzacție recurente.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 4
    4. Rulați un raport de plată.Urmărirea plăților dvs. pe expert este ușor.Pur și simplu conectați-vă, găsiți "raport" bar în partea de sus a ecranului și introduceți luna și anul în care doriți istoricul plăților.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea și verificarea plăților utilizând MyFloridAcounty.COM
    1. Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 5
    1. Strângeți informațiile de care aveți nevoie pentru a crea un cont. Nu trebuie să creați un cont pentru a efectua o plată, dar dacă intenționați să utilizați MyFloridAcounty.com în viitor, atunci vă va economisi timp. Veți avea nevoie de un card de credit, numele complet al persoanei care efectuează plățile sau numele complet al persoanei care primește plăți și numărul de securitate socială, data nașterii și adresa fiecăreia dintre aceste persoane.
    • Fiecare tranzacție pe MyfloridAcounty.com este supusă unui 3.Taxa de procesare de 5%, cu toate acestea, nu există nici o întârziere între momentul în care efectuați plata inițială și plata este postată.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 6
    2. Găsiți secțiunea de susținere a copilului. MyfloridAcounty.com este folosit pentru toate tipurile de plăți la nivel județean în Florida. Secțiunea de susținere a copilului se află în partea stângă a paginii.Faceți clic pe buton și veți fi dus la pagina contului. Introduceți informațiile dvs. și creați un nume de utilizator. Va trebui să furnizați numele de utilizator de fiecare dată când vă conectați la sistemul de asistență pentru copii.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 7
    3. Furnizați adresa dvs. de e-mail. Una dintre caracteristicile convenabile ale MyfloridAcounty.COM este actualizarea automată. Furnizați adresa dvs. de e-mail dacă doriți actualizări referitoare la contul dvs. de asistență pentru copii trimise direct în contul dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 8
    4. Schimbați parola temporară. Veți primi o parolă temporară fie online, fie prin poștă. Conectați-vă cu parola temporară, apoi puteți utiliza site-ul pentru a vă schimba parola la ceva ce vă veți aminti.
  • Urmăriți parola și toate informațiile de identificare a utilizatorului. Site-ul web și grefierii din Florida nu au nicio modalitate de a prelua informațiile despre parolă. Dacă vă uitați parola, va trebui să completați din nou informațiile contului de identificare a utilizatorului.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 9
    5. Plătiți-vă sprijinul pentru copii. "Plătiți-vă sprijinul pentru copii" butonul este imediat în partea stângă a "creează un cont" buton. Pentru a plăti sprijinul pentru copii, faceți clic pe butonul.Va trebui să cunoașteți numărul cazului sau numărul depozitarului, în plus față de numele județului dvs.Introduceți suma pentru plata și informațiile dvs. de plată pe următorul ecran.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 10
    6. Căutați istoricul plăților. Odată ce aveți informațiile dvs. de conectare, utilizați numele de utilizator și parola pentru a avea acces la istoricul suportului pentru copii. Puteți vedea cele cinci plăți cele mai recente făcând clic pe "Vizualizați plățile recente" Legătură. Veți avea nevoie de numărul dvs. de securitate socială și depozitarul sau numărul uniform al cazului. Urmăriți plățile lunar.
  • Metoda 3 din 3:
    Verificarea plăților în alte moduri
    1. Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 11
    1. Verificați prin telefon. Pentru a verifica starea plăților trimise sau primite prin telefon, sunați la unitatea de plată a statului Florida la 1-877-769-0251. Unitatea de plăți de la Florida este Agenția care urmărește toate plățile judecătorești ordonate pentru sprijinul copiilor care sunt trimise direct de către angajatorul persoanei care fac plățile pentru sprijinul copiilor către Agenția Guvernului. Dacă alegeți să plătiți cu transferuri de bani, prin depozit direct sau prin poștă, aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 12
    2. Consultați Curtea. Pentru o imprimare fizică a istoricului plăților, puteți vizita curtea locală de funcționari, deși poate fi necesar să plătiți o taxă. Pentru cei care aleg să plătească cu transferuri de bani, prin poștă sau depozit direct, aceasta este o altă opțiune pentru a verifica istoricul plăților.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 13
    3. Verificați site-ul web al serviciilor electronice. Dacă sunteți un sprijin părinte datorat și primiți plăți de la Departamentul de Venit al Floridei, vizitați serviciile electronice de sprijin pentru copii la https: // copilsupport.floridare.com / public / IntroducereRd.ASPX Pentru a verifica starea plăților dvs. trecute și viitoare.
  • sfaturi

    Dacă nu știți numărul cazului dvs., sunați la Departamentul de Venit Copil Program de aplicare, Centrul de contacte al clientului la 1-800-622-5437.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar