Cum se adaugă onoruri și premii în linkedin

Thisewill vă învață cum să adăugați onoruri și premii profilului dvs. LinkedIn folosind site-ul web. Puteți utiliza numai aplicația mobilă pentru a edita profilul dvs., a nu adăuga o onoare sau un premiu care nu este deja listat. Pentru a edita pe telefon sau tabletă, accesați profilul dvs. și parcurgeți în jos până la "Realizări" secțiunea, apoi apăsați pictograma creionului de lângă premiu sau onoare pe care doriți să o editați.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 1
1. Mergi la https: // LinkedIn.com / feed / Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web pentru a adăuga informații despre onorurile și premiile din LinkedIn.
  • Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 2
    2. Faceți clic pe imaginea de profil și faceți clic pe Vezi profil. Veți vedea imaginea de profil în colțul din dreapta sus al paginii de lângă Pe mine.
  • Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 3
    3. Faceți clic pe albastru Adăugați un profil secțiunea buton. Este în partea de sus a profilului. Un meniu va scădea.
  • Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 4
    4. Clic Realizări în meniu. Un alt meniu se va extinde pentru a vă arăta categoriile de realizări.
  • Dacă aveți deja "Realizări" Secțiunea din profilul dvs., puteți derula în jos pentru ao găsi și faceți clic pe +. De asemenea, puteți face acest lucru pe aplicația mobilă dacă aveți deja "Onoruri și premii" secțiunea din profilul dvs. din "Realizări."
  • Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 5
    5. Clic Onoruri și distincții. Este aproape de mijlocul listei și o fereastră nouă va apărea.
  • Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 6
    6. Adăugați detaliile onoarei sau acordului dvs. Sunteți obligat să adăugați un titlu, dar puteți să faceți clic opțional din meniul derulant sub "Asociat cu" Dacă doriți să arătați că realizarea a fost câștigată cu un anumit grad sau o poziție de locuri de muncă.
  • Dacă aveți informațiile disponibile sau știți acest lucru, puteți introduce numele entității care ți-a dat premiul în conformitate cu "Emitent" precum și data la care ați primit premiul sau onoarea.
  • Adăugați o descriere pentru a adăuga detalii despre realizarea dvs., cum ar fi munca necesară și abilitățile obținute.
  • Imagine intitulată Adăugați onoruri și premii în LinkedIn Pasul 7
    7. Clic Salvați. Veți vedea acest lucru în colțul din dreapta jos al ferestrei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar