Cum să colectezi o mulțime de eroi pe castle clash

Castle Clash este un joc similar cu ciocnirea clanurilor. Cele două jocuri au multe diferențe, dar lucrurile sunt atât de asemănătoare. De exemplu, ambii au eroi în ei pentru a lupta cu. Cu toate acestea, în Castle Clash, puteți avea peste 10 eroi de tot felul. Ele pot fi utile pentru toate tipurile de bătălii, îmbunătățirea altor eroi și multe alte lucruri, cum ar fi îmbunătățirea clădirilor, strategiilor de luptă etc. Citiți mai departe pentru a învăța cum să colectați mai mulți eroi și cum să le utilizați.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pietre de rulare
  1. Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe Castle Clash Pasul 1
1. Atingeți pictograma din partea de jos, care are o imagine a unui erou al lui Dumnezeu. Asigurați-vă că este roșu acum și spune modul Warehouse. În acest fel, veți avea mai mult spațiu în depozit, astfel încât să puteți potrivi mai mulți eroi.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 2
    2. Asigurați-vă că aveți multe pietre. Dacă intenționați să vă plimbați peste mii de pietre, câștigați mai întâi pietre. De obicei, cel mai bun mod de a rula este dacă cumpărați pietre, de obicei ultima ofertă GEM care vă oferă cel mai mult. Câștigați sau cumpărați cel puțin 10000-20000 de pietre pentru a se rostogoli.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 3
    3. Rolă pietre. Acesta este, de obicei, cel mai bun mod de a obține eroi buni de când puteți obține uneori 3 eroi buni imediat și a avut o mai bună precizie. Atingeți Introduceți pe altarul eroului dvs. și atingeți opțiunea GEMS.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 4
    4. Atingeți 1x 150 pietre. Acest lucru va costa 150 de pietre și vă va oferi, de asemenea, un erou la un moment dat, ceea ce nu este foarte eficient. Atingeți 3x 450 de pietre pentru a obține o dată 3 eroi. Acestea sunt mai susceptibile de a vă oferi eroi legendari, care sunt foarte puternici.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 5
    5. Du-te la depozitul tău. Deschideți toate cardurile pe care le-ați primit. Asigurați-vă că există suficient spațiu în altarul eroului dvs., astfel încât să puteți potrivi mai mulți eroi.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe Castle Clash Pasul 6
    6. Vinde orice eroi pe care nu-l vrei, cum ar fi cele obișnuite. Eroii obișnuiți și de elită pot fi de ajutor, dar unii eroi de elită sunt lenți și trebuie să meargă de fapt la inamic pentru a ataca în loc să atace de la distanțe îndepărtate. Vindeți-le dacă doriți. Păstrați toate legendele pe care le obțineți, cu excepția cazului în care acestea sunt un erou rău, cum ar fi un paladin. De asemenea, ar trebui să păstrați esențele de campion gelatinoase, astfel încât să le puteți folosi pentru talente de îndemânare. Slime și cristal Ooze este bună, de asemenea.
  • Un paladin este un fel de erou cavaler, dar nu este foarte eficient. Este mai mult ca un erou de elită, unul care trebuie să meargă la atacator complet și să atace cu ceva față în față. Ele sunt, de asemenea, la fel de puternice ca și ceilalți eroi, chiar dacă este un nivel ridicat.
  • Campionul gelatinos este un fel de esență care dă 3000 de puncte de talent de îndemânare. Dacă aveți multe, le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți atacul HP HP. Un atac HP este atunci când un erou câștigă suficientă energie (vedeți cât de multă energie au într-un bar purpuriu în timp ce atacă), apoi își folosesc abilitățile speciale.
  • Metoda 2 din 4:
    Insigne de onoare de rulare
    1. Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 7
    1. Atingeți din nou pictograma Dumnezeului Thunder și asigurați-vă că fundalul este roșu. Acest lucru vă va ajuta să vă potriviți în mai mulți eroi. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a le păstra în altarul eroilor, vindeți unii pentru a obține cioburi sau pentru a debloca mai multe sloturi folosind 50 de pietre.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe Castle Clash Pasul 8
    2. Au suficiente insigne de onoare. Insignele de onoare sunt foarte importante, deoarece le folosiți pentru o serie de lucruri, în special nivelarea eroilor. Asigurați-vă că aveți suficient pentru îmbunătățirea eroilor și a eroilor de rulare.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 9
    3. Atingeți butonul de rulare a insignelor de onoare. Atingeți insigne de onoare 500x. Rețineți că de fiecare dată când vă rotiți cu insigne de onoare o dată, se adaugă 100 de insigne de onoare la cost. De exemplu, dacă ați rostogolit ceva cu 500 de insigne de onoare, ați rostogoli următorul erou folosind 600. Următorul ar fi de 700 și așa mai departe. Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți suficiente insigne de onoare.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 10
    4. Păstrați eroii pe care doriți și vindeți cele pe care nu le doriți. Dacă primiți eroi, vor fi puse în carduri de când ați atins pictograma Thunder Dumnezeu pentru modul de depozitare a depozitului. Slimes vor arăta ca esențe, nu se arată ca forma eroului.
  • Rolling cu insigne de onoare nu este o idee bună, totuși, deoarece insignele de onoare sunt folosite pentru a vă ridica eroii. Ele pot fi ușor irosite prin rularea acestora, deoarece nu primiți legendarii de la rularea cu insigne de onoare. Cu toate acestea, este o idee bună să se rostogolească cu insigne de onoare dacă aveți nevoie de esența slimă pentru a-ți ridica abilitățile eroilor sau dacă vrei doar să colectezi o mulțime de eroi obișnuiți și de elită.
  • Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe castelul Clash Pasul 11
    5. Vindem eroi pe care nu-l doresti pentru shards. De asemenea, puteți câștiga suficient fragmente să cumpere eroi pe care chiar vrei. Cu toate acestea, numai câțiva eroi pot fi cumpărați cu cioburi, dar pot fi achiziționate unele legenderi. Vindem cărți de erou pentru a câștiga shards, astfel încât să puteți obține eroi mai buni.
  • Metoda 3 din 4:
    Revendicând recompensele zilnice
    1. Imaginea intitulată Colectează o mulțime de eroi pe Castle Clash Pasul 12
    1. Vizitați Castle Clash pentru prima dată în ziua. Atingeți pictograma actuală care are numărul 2 pe el. Revendicați cele 5 pietre, apoi accesați cealaltă filă pentru a vă revendica recompensele. De obicei veți obține pachete, cărți sau slimes, dar uneori, obțineți cărți de erou, pe care le puteți deschide în eroi.
    • Veți obține cel puțin 2 eroi legendari în fiecare lună gratuit. La un moment dat în calendar, veți obține un alt druid, care este un erou legendar. În fiecare lună, veți primi întotdeauna un druid. Ia în considerare salvarea lor, deoarece pot fi de ajutor în multe feluri.
    • În ultima zi a calendarului, veți primi un card legendar. Deschideți-l și veți obține un erou legendar aleatoriu.
  • 2. Reclamații recompense care dau alte tipuri de carduri de erou. Există, de asemenea, cărți de elită și de eroi obișnuite, precum și cărți de sacrificiu, care sunt cărți care dau slimes în formă de erou. Vinde orice eroi pe care nu vreți dacă doriți.
  • Metoda 4 din 4:
    Cumpărarea cărților de erou
    1. Salvați-vă insignele de merit. Meritele sunt singurul lucru pe care îl puteți folosi pentru a cumpăra cărți de erou. Câștigați și salvați meritele. Odată ce aveți suficiente merite, atingeți depozitul, apoi atingeți meritele comerciale. Dacă există cărți de erou în stoc, atingeți-l și cumpărați-l.
  • 2. Vinde lucruri pentru a obține merite. Puține lucruri dau merite atunci când le vindeți, dar ar putea merita. Asigurați-vă că vindeți lucru pe care nu aveți nevoie sau doriți să vindeți.
  • 3. Faceți expediții. Atingeți Arena și atingeți expediții. Alege-ți eroii și ia-i în luptă. Expedițiile sunt puțin mai greu decât raidurile regulate. Eroii inamici sunt nivele mai ridicate, deci asigurați-vă că aveți talente mai bune și niveluri mai mari. Scopul de a obține trei torțe, astfel încât să puteți obține mai multe merite.
  • 4. Utilizați pachete de merit. Le puteți cumpăra sau le puteți pretinde în recompense zilnice. Utilizați-le pentru a obține mai multe merite.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că pictograma lui Dumnezeu este roșie. Ar trebui să aveți mai mult spațiu în depozitul dvs., atunci în altarul eroului, așa că în acest fel, cărțile de erou se vor arăta în depozit, astfel încât să nu trebuie să continuați să rostogoliți câteva pietre și apoi să vă întoarceți la altarul eroului pentru a consuma sau a vinde Eroii din nou și din nou.
  • Dacă sunteți în stare să cumpărați o mulțime de pietre, puteți să vă rotiți toate pietrele disponibile pentru a obține mai mulți eroi și eroi mai buni.
  • Salvați toți druizii. Ele pot fi foarte puternice în luptă, bine pentru consumarea altor eroi și bine pentru îmbunătățirea garnizoanelor turnului.
  • Salvați toate slimes și esențele, astfel încât să puteți îmbunătăți talentele eroului mai bine, în special esența campionului gelatinos.
  • Rollingul de onoare de onoare va da în cea mai mare parte slimes și eroi de elită, astfel încât rulourile GEM sunt o opțiune mai bună dacă căutați eroi legendari.
  • De asemenea, puteți câștiga shards și puteți cumpăra un erou specific pe care îl doriți. Atingeți HIRE HIRE cu cioburi și cumpărați orice doriți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar