Cum să solicitați o licență de căsătorie în mississippi

Pentru a fi căsătoriți legal, va trebui să solicitați o licență de căsătorie. Viitorul dvs. soț și dvs. va trebui să vă asigurați că sunteți eligibil pentru o licență de căsătorie, colectați documentația necesară, completați cererea și trimiteți-o unui grefier din județul Mississippi. Înainte de a ști, veți fi căsătoriți fericit în Mississippi.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea de a aplica
  1. Imagine intitulată Divorțul în Delaware Pasul 3
1. Confirmați că tu și logodnicul dvs. sunt îndreptățiți legal să se căsătorească reciproc. Unul dintre voi trebuie să fie rezidenți ai Mississippi și dețin un ID valabil de stat.
  • Vârsta: Ambele părți trebuie să aibă cel puțin 21 de ani pentru a se căsători în Mississippi fără consimțământul părinților sau tutorii. Dacă oricare persoană are sub 21 de ani, trebuie să aveți un formular de consimțământ notarial cu dvs. atunci când vă întoarceți la cererea de licență de căsătorie. Solicitanții de sex feminin se pot căsători la 15 și solicitanții de sex masculin trebuie să fie de cel puțin 17 ani.
  • Relațiile de familie: starea Mississippi interzice căsătoriile între membrii familiei imediate. Vărul sunt interzise să se căsătorească și în Mississippi.
  • Indicații de căsătorie neconvenționale: Mississippi nu permite legii comune sau căsătorii proxy. Căsătoriile de drept comun se stabilesc odată ce un cuplu a trăit împreună pentru o perioadă de timp, și-a exprimat dorința de a se căsători, dar nu a avut niciodată o ceremonie formală. Căsătoriile proxy sunt acordate în mod normal celor care, prin necesitate nu pot trăi împreună - cupluri în care munca îi obligă să trăiască o parte.
  • Imagine intitulată închiriază un terapeut de copil Pasul 3
    2. Colectați documentația necesară. Veți avea nevoie de un ID emis de guvern pentru a dovada vârstei. Certificatul dvs. de naștere sau permisul de conducere va fi suficient.
  • Harrison County, Mississippi acceptă "Licența șoferului, certificatele de naștere, ID-ul militar, DD214 (acesta este certificatul de pensionare, separare sau descărcare de gestiune din partea militară), certificatul de baptismal, înregistrările de asigurări de viață, înregistrarea școlii sau orice alt document oficial care evidențiază vârsta.
  • Dacă ați fost divorțat în ultimele 6 luni, va trebui să aduceți dovada divorțului.
  • Dacă sunteți un cetățean american naturalizat, va trebui să vă aduceți hârtiile de naturalizare, pe lângă ID-ul dvs. emis de stat și certificatul de naștere. Dacă certificatul dvs. de naștere este tipărit într-o altă limbă, va trebui să obțineți o traducere notarială a documentelor.
  • Începând cu 1 iulie 2012, testele de sânge nu mai sunt necesare pentru căsătoriile.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 11
    3. Decideți dacă doriți sau nu să vă schimbați numele de familie. Nu există legi care mandatul de familie se schimbă în Mississippi. Convenția permite bărbaților și femeilor să-și păstreze numele de familie original, să adopte numele de familie al soțului sau la cratimă. Pentru a-ți schimba numele de familie în Mississippi, va trebui să furnizați dovada schimbării la biroul dvs. local DMV. Aceasta include schimbarea oficială a numelui dvs. cu Administrația Securității Sociale.
  • Imagine intitulată rezolvă dispute de nunta cu logodnica sau logodnica pasul 5
    4. Găsiți un loc pentru a aplica pentru licența de căsătorie. Există 63 de birouri ale grefierului în jurul Mississippi că puteți apărea la o licență de căsătorie. Determinați care județul Mississippi doriți să aplicați pentru o licență de căsătorie. Dacă tu și logodnicul tău aveți vârsta de peste 21 de ani, puteți aplica în orice județ. Dacă mireasa este sub vârsta de 21 de ani, ea trebuie să se aplice în județul reședință.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea pentru licența dvs
    1. Imaginea intitulată Aplică pentru o licență de căsătorie în Colorado Pasul 10
    1. Mergeți la curtea de circuit corespunzătoare. Ambii soți trebuie să fie prezenți pentru a solicita o licență de căsătorie. În cele mai multe cazuri, un martor va fi obligat să semneze cererea de căsătorie. Dacă un martor este necesar obținerea certificatului, funcționarul probabil poate servi ca martor, dar poate doriți să aduceți prieteni cu dvs. atunci când aplicați pentru licența dvs. de căsătorie. Oamenii întreabă de obicei cel mai bun om sau servitoare de onoare pentru a acționa ca martor oficial.
  • Imaginea intitulată obține o copie a certificatului de naștere în Alabama Pasul 15
    2. Solicitați o licență de căsătorie prin completarea informațiilor solicitate. Va trebui să includeți numele dvs. complete, numele și adresele părinților dvs. (inclusiv numele fetei mamei), vârsta, data nașterii, locul nașterii, cel mai înalt nivel de educație finalizat, numărul de căsătorii anterioare și o descriere de ce sa încheiat căsătoriile anterioare.
  • Aplicația însăși este furnizată în incintă sau poate fi descărcată online și completă la domiciliu. Aplicațiile se schimbă în funcție de județul. Asigurați-vă că imprimați aplicația potrivită. Doar asigurați-vă că ați semnat documentul din fața grefierului județului.
  • Imagine intitulată Divorțul în Pasul 9 din Arkansas
    3. Plătiți taxa corespunzătoare de aproximativ 21 de dolari (prețurile pot varia). În majoritatea birourilor, puteți plăti această taxă cu o comandă de bani sau o carte de credit . Unele birouri pot accepta, de asemenea, numerar sau cecuri, dar ar trebui să le contactați în prealabil pentru a vă asigura.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 2
    4. Așteptați 3 zile pentru licența dvs. Starea Mississippi necesită o perioadă de așteptare de 3 zile după ce aplicați pentru licența dvs. de căsătorie. Ei iau acest timp pentru a vă verifica materialele și pentru a vă da timp să vă retrageți dacă doriți. După perioada de așteptare de 3 zile, veți putea să vă ridicați licența de căsătorie și apoi aveți 30 de zile pentru ao semnat de oficientă de nuntă sau de o justiție a păcii.Cler, primari, consiliul local al membrilor supraveghetorilor și judecătorii statului Curții Supreme Mississippi, Curtea de Apel, Curtea de Circuit, Curtea de Chancery, Curtea de Justiție sau Curtea Județeană poate oficia legal nunta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar