Cum să cumpărați un cal în răscumpărarea morților roșii

Red Dead Redemption este un joc Video Western-Adventure Western, dezvoltat de jocurile Rockstar, care este disponibil pentru Microsoft Xbox 360 și Sony Playstation 3. Jocul este situat în Statele Unite și Mexic, iar caii sunt un mod important de transport. Cumpărați fapte pentru cai în magazinele generale găsite în întreaga lume a jocului. Prețul fiecărei fapte este determinat de clasamentul stelei al calului, unde îl cumpărați și nivelul de onoare (ridicat sau scăzut, în funcție de locație). Ghidul de mai jos detalii Cum se achiziționează fapte de cal la magazinele generale din joc.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați un cal în Red Mort Răcemption Pasul 1
1. Călătoriți într-un oraș cu un magazin general. Puteți întrerupe jocul, selectați "Hartă" Din meniu și măriți-vă pentru a vedea ce orașe au magazine generale. Magazinele generale sunt marcate de mici "Signul magazinului" icoane.
  • Locațiile magazinelor generale includ S S.M. Neely-nave Chandler și Grocer (Blackwater), Manzanita Trading Co. (MANZANITA POST), H.R. Marfa Generală a lui Putnam (Armadillo), magazinul general al lui Macfarlane (ranchul lui Macfarlane), magazinul de pionieri de râu (Aterizarea Thieves), Almac�n de Chuparosa (Chuparosa) și Escalera.
  • Cele mai multe magazine deschise la 7 a.M. și închideți la 7 p.M. În lumea jocului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cal în Red Mort Răcemption Pasul 2
    2. Introduceți magazinul general și vorbiți cu negustorul. Acest lucru va aduce un ecran de inventar "Cumpără" și "Vinde" secțiuni. Selectați "Cumpără."
  • Imagine intitulată Cumpărați un cal în Red Dead Redemption Pasul 3
    3. Derulați în jos lista de elemente și selectați o faptă de cal potrivită. De obicei, cu atât este mai scumpă o faptă cală, este mai repede și mai robust calul este. Viteza calului este clasată de un sistem de stele, unde mai multe stele înseamnă că calul este mai rapid și mai puțin înseamnă că calul este mai lent. Acestea sunt prețurile și rândurile de stele ale fiecărei rase de cal care este disponibilă pentru a cumpăra:
  • Cai de trei stele, cum ar fi Saddler Kentucky, American Standardbred și Half-Bred maghiar pot fi achiziționate pentru 1500 $ sau pentru 750 de dolari dacă aveți o înaltă onoare. Aceștia sunt cei mai rapizi cai din joc.
  • Cai de doi stele, cum ar fi castanul de munte, calul de trimestru vopsit, pictat Standardbred, trimestrul calului, Pinto Standard Bred Pinto, Tersk, Tobiano Pinto, iar Welsh Mountain pot fi cumpărate pentru 500 de dolari. Alți cai de două stele, cum ar fi Turkmeni, Ardennais și Cleveland Bay, pot fi cumpărate pentru 500 de dolari sau pentru 250 de dolari cu o onoare înaltă. Olandez Warmblood poate fi cumpărat pentru 500 $, sau pentru 250 de dolari dacă aveți o onoare redusă, la aterizarea hoților. Acești cai au o viteză moderată.
  • Caii de o stea, cum ar fi Tersk, Lusitano NAG, și Ardennais infestate pot fi cumpărate pentru 100 de dolari. Acești cai au o viteză lentă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cal în Red Mort Răcemption Pasul 4
    4. Confirmați achiziția.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cal în răscumpărarea mortă roșie Pasul 5
    5. Selectați fapta achiziționată din ecranul dvs. de inventar personal pentru a chema calul. Asigurați-vă că sunteți afară, astfel încât calul să vă poată ajunge la tine. Dacă calul nu apare în câteva momente, atingeți butonul pentru a fluier.
  • sfaturi

    Caii Lusitano pot fi găsiți numai în sălbăticie. Ele apar adesea la ferma lui Macfarlane. Caii întunecați pot fi chemați de un jucător care a atins cel mai mic nivel de onoare posibil (cel mai rău) în joc. Dacă un jucător atinge o clasare neutră sau bună de onoare, ei vor pierde calul întunecat. Jucătorii trebuie să-și omoare montura anterioară înainte de a fluiera un cal întunecat.
  • Puteți vâna caii prin urmărirea lor, uciderea lor, și jupui-le. Puteți să vindeți carnea și să vă ascundeți la unul dintre magazinele generale.
  • Cai de război, care pot lua multe daune înainte de a muri, sunt disponibile în joc numai după achiziționarea conținutului descărcabil afiliat (DLC). Roșu răscumpărare "Coșmar nemuritor" DLC include astfel de cai ca un cal de strigoi, războiul (diferit de celălalt cal de război DLC), ciumă, foamete, moarte și unicorn.
  • O pictogramă de cai apare pe mini-hartă a jocului când munceaua dvs. este în apropiere.
  • Puteți îmblânzi caii sălbatici folosind un lasso (când devine disponibil) și răsfățați-le.
  • De asemenea, puteți cumpăra și călători în joc. El Hedor, El Senor, și El Picor costă câte 200 de dolari fiecare. Toți au o viteză lentă.
  • Vă puteți lega calul la oricare dintre postările de mână găsite pe tot parcursul jocului pentru ao împiedica să fugă.
  • Avertizări

    Caii sunt susceptibili la toate pericolele lumii jocului, inclusiv gloanțe, explozii, căderi ridicate și atacuri de animale. Odată ce calul dvs. moare, puteți ieși și cumpăra sau îmblânzi unul nou.
  • Lovind calul tău prea mult pentru a face să meargă mai repede va duce la calul care te aruncă de pe spate. Urmăriți metru de rezistență (situat lângă mini-hartă) pentru a măsura cât de multe lovituri pe care le va lua calul. Când barul său de rezistență este complet gol, calul te va lovi. Să se abțină de la lovirea calului pentru o vreme pentru a permite să-și recupereze rezistența.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar