Cum să accepți soțul / soția unui membru al familiei

Un membru al familiei sa căsătorit și întâmpinați dificultăți în acceptarea noului venit al familiei. Pot fi multe motive pentru acest lucru, dar dacă citiți acest articol, atunci ați luat deja primul pas încercând să le acceptați. Continuați să citiți pentru a obține câteva sfaturi despre cum să acceptați soțul unui membru al familiei.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înțelegerea situației
  1. Imagine intitulată man.jpg dezinteresat
1. Aflați de ce vă luptați să acceptați persoana. Pot exista multe motive pentru acest lucru. Ia ceva timp pentru a lua în considerare ceea ce te deranjează. Încercați să vă scrieți gândurile într-un jurnal ascuns dacă vă ajută să vă pariați. Luați-vă timpul și încercați să găsiți rădăcina a ceea ce vă supără.
  • Miscandu-ma prea repede: Este de înțeles că este alarmat dacă iubitul tău sa căsătorit după mai puțin de un an de dating, sau dacă nu ți-au dat timp să cunoască soțul / soția înainte de căsătorie.
  • Drama de familie: Dacă căsătoria cauzată sau a devenit încurcată în conflicte de familie, s-ar putea să vă simțiți sfâșiți sau supărați în numele unui membru al familiei.
  • Conflictul de personalitate: Nu este întotdeauna ușor atunci când personalitatea ta se ciocnește cu personalitatea soțului tău iubit. Poate fi deosebit de greu dacă simțiți că iubitul dvs. merită mai bine.
  • Prejudecăți personale: Dacă sunteți inconfortabil cu faptul că persoana este homosexuală sau bisexuală, de o rasă diferită, obeză sau altfel diferită, atunci este posibil să trebuiască să lucrați la rezolvarea prejudecăților personale.
  • Probleme personale: Uneori nu are nimic de-a face cu cealaltă persoană, cum ar fi să vă fie frică că membrul familiei dvs. va înceta să petreacă timpul cu dvs. sau să fie amintit de o relație dificilă.
  • Preocupări legate de rău: Dacă ați observat un comportament clar nedorit (cum ar fi numelui-apel, controlul, manipularea, înșelăciunea etc.), atunci vei fi în mod evident îngrijorat de cel iubit.
  • Imagine intitulată Adulți de vârstă mijlocie de vârstă mijlocie.jpg
    2. Recunoaște că handranul greșit problema ar putea crea consecințe pentru relațiile dvs. de familie. Poate fi greu să știi cum să procedezi când ești supărat despre o căsătorie. Se opun în mod direct, sau angajarea în comportament pasiv-agresiv (cum ar fi remarcile de snide sau umărul rece), ar putea provoca probleme.
  • Iubitul dvs. poate simți că nu aveți încredere sau nu apreciați judecata lor.
  • Soțul se poate simți ciudat sau inconfortabil, întrebându-vă de ce nu-i place.
  • Alți membri ai familiei se pot alătura soțului / soției dacă faceți o scenă sau provocați frecare în familie.
  • Imagine cu titlu de mână Efectuarea telefonului.jpg
    3. Știți că abuzul ar trebui luat în serios și abordat cu grijă. Există o mare diferență între a dispărea pe cineva și temându-se că sunt abuzive. Dacă credeți că ați văzut semne de avertizare de abuz, atunci este natural să fiți îngrijorați și confruntați cu privire la ce să faceți. Obțineți sfaturi de specialitate pentru cum să vă ajutați pe cei dragi.
  • Spunând dacă cineva este abuzat nu este întotdeauna ușor.
  • Luați în considerare apelarea unei linii de hot abuz sau a întâlnirii cu un consilier care este specializat în abuz. Puteți descrie ceea ce ați văzut și solicitați sfaturi care manipulează situația.
  • Ajutând pe cineva să lase o relație abuzivă nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă cei dragi nu-și dau seama că este abuzul sau încă mai face scuze pentru asta. Unele încercări de a ajuta să se backfire, astfel încât să studieze problema și să nu vă fie frică să întrebați un expert pentru sfaturi.
  • Acest articol se concentrează asupra relațiilor nerecuuze. Dacă iubitul tău este abuzat, încercați să le citiți Articol privind ajutorul cuiva să lase o relație abuzivă.

    Metoda 2 din 2:
    Luând măsuri
    1. Imagine intitulată Femeia cu dizabilități numai la Park.jpg
    1. Dați-le un spațiu. Încercarea de a le schimba sau de a transforma oamenii împotriva lor este probabil să se backfire. Dați spațiului persoanei să se deschidă și să încerce să le facă să se simtă acasă. Este nevoie de timp pentru a vă adapta pentru oricine într-o casă nouă, dați persoana respectivă. Puneți-vă în pantofii lor și încercați să vă gândiți la situația din punctul lor de vedere.
    • S-ar putea să fiți o impresie proastă. Lucrurile se pot îmbunătăți cu timpul și odată ce ați ajuns mai familiarizat.
    • Amintiți-vă că doar pentru că nu faceți asta "clic" cu ei nu înseamnă că sunt un soț rău pentru cel iubit.
  • Imaginea intitulată a vizat tânărul discuții cu man.jpg
    2. Discutați cu membrul familiei dvs. Chiar dacă credeți că ați fost subtil, cei dragi ați observat probabil atitudinea dvs. mai puțin decât fericită despre soțul / soția lor. Luați-le deoparte într-un loc liniștit și aveți o inimă-inimă cu privire la relația dvs. cu soțul / soția lor. Utilizare "I" limba pentru a explica asta tu aveți o problemă și aveți nevoie de ajutor. De exemplu:
  • "Am avut unele dificultăți de acceptare a lui Wendy. Cred că se mișcă atât de repede și ma intors. Îmi pasă foarte mult de tine și mi-a surprins că te-ai căsătorit cu cineva pe care abia știu. Dar nu vreau să o înstrăinat pe ea. Aveți vreun sfat?"
  • "Uneori, glumele lui Amil mă fac foarte neplăcut și nu știu ce să spun."
  • "Tata, am fost cam luptat cu Keiko. Știu că te face fericit și vreau să fii fericit. Dar, în același timp, încă mă îndure pe mama și, uneori, se simte ca Keiko încearcă să fie noua mea mamă când nu sunt gata. Cred că am nevoie de ceva timp și spațiu pentru a procesa pentru că încă mai pierdem mama atât de mult."
  • "Probabil ați observat că am probleme cu a ajunge împreună cu Asher. Mă deranjez când îl aud făcând comentarii cu privire la greutatea dvs. Vă văd că te face trist și urăsc asta. Nu știu ce să fac când se întâmplă acest lucru."
  • Bacsis: Iubitul tău trebuie să știe că vine de la un loc de îngrijire, nu de judecată. Arătați că vă simțiți așa pentru că vă pasă de ei (chiar dacă se dovedește că sunteți greșit), nu pentru că judecați soțul / soția.

  • Imagine intitulată Femeia surdă vorbește cu man.jpg
    3. Încercați să fiți mai prietenoși cu soțul / soția. Aflați ce aveți în comun cu persoana. Amândoi ați putea dori același emisiune de televiziune, muzică sau amândouă pe care le puteți împărtăși același hobby. Întrebați-le despre visele și obiectivele lor. Împărtășește glumele de familie. De asemenea, puteți vorbi despre partenerul lor.S-ar putea să găsiți un bun prieten în acea persoană.
  • Imagine intitulată Tinerii vorbește cu vârsta de vârstă mijlocie man.jpg
    4. Luați în considerare o inimă la inimă cu soțul / soția. Spuneți persoanei de ce aveți dificultăți în acceptarea lor. Acționați compasiune și vă cereți scuze dacă este necesar.
  • "Îmi pare rău pentru lucrurile pe care le-am spus despre tine, diamant. Îmi iubesc atât de mult fiul meu și, uneori, acționez supraprotective. Dar adevărul este că este fericit cu tine și aș fi o mamă rea dacă am încercat să mă ocup de asta. Vreau să vă simțiți bineveniți în această casă."
  • "Kiante, îmi dau seama că am fost puțin departe și îndepărtat față de tine. Cred că am avut un timp greu de acceptat că bebelușul meu este homosexual. Aceasta este problema mea, nu a ta, și îmi dau seama că tu ești tipul de tip care îl va trata bine. Îmi pare foarte rău și sper că putem fi prieteni."
  • "Lana, îmi pare rău că am fost ciudat cu tine. Adevărul este că încă mai mă întorc de divorț. Se simte ca asta sa întâmplat așa de repede. Nu este vina ta, totuși. Trebuie doar să lucrez la ajustarea la noul normal. Știu că îl faci pe tată fericit și cred că e un lucru bun."
  • Imagine intitulată Femeie și persoană cu Dwarfism Talk.jpg
    5. Căutați ceea ce vede membru al familiei dvs. în ele. La urma urmei, ei sunt căsătoriți cu cel iubit, nu pentru dvs. Căutați punctele forte individuale. Încercați să vedeți cum, chiar dacă nu sunt un meci bun pentru dvs., ei sunt potriviți pentru membrul familiei dvs.
  • Imagine intitulată Young Woman și MAN mai în vârstă Talk.jpg
    6. Acțiune. Trebuie să faceți o mulțime de partajare atunci când o persoană nouă se alătură familiei. Veți împărtăși mesele de cină, compania și cei dragi. Dar partea bună este că veți obține și pentru a vă împărtăși responsabilitățile, dragostea, gândurile și sentimentele. Căutați modalități de a împărtăși împreună experiențele pozitive.
  • Imagine intitulată Femeia de vârstă mijlocie acceptă sentimente.jpg
    7. Fi iertat. Toată lumea are greșeli. Cum ați simți dacă cineva te-a judecat la fel de aspru pe care îl judecați pe soț / soție? Încercați să ușurați puțin și să le dați beneficiul de îndoială.
  • Imagine intitulată Femeie și Teen Hug.jpg
    8. Inventa. Chiar dacă vă luptați cu persoana, faceți-o cât mai curând posibil. Nu lăsați amărăciunea unei lupte să vă afecteze relația.
  • sfaturi

    Fi deschis. Toată lumea are un set de minte diferit și nu sunteți de acord cu totul, dar în loc să judecați persoana respectând și elementul persoanei.
  • Uneori s-ar putea simți că alții dau mai multă atenție persoanei în loc de tine. Dar amintiți-vă că toți vă iubesc și că nimeni nu vă poate lua locul în familie.
  • Avertizări

    Familia ar putea fi nedreptă unei persoane. Indiferent de cât de aproape sunteți în familia dvs., nu vă încurajați niciodată un astfel de comportament în familia dvs. și nu vă extindeți sprijinul față de ei.
  • Nu fi nepoliticos.
  • În cazurile extreme se luptă în casă pot începe să devină violente. Este posibil să aveți nevoie de ajutor exterior. Nu ezitați să sunați la poliție dacă apare o astfel de situație.
  • Uneori un nou venit poate fi dominat. În aceste perioade, încercați să vă decideți responsabilitățile și să trageți o linie în ce măsură persoana are un cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă în familie. Nu lăsați persoana să traverseze linia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar