Cum să găsiți un registru pentru copii pe amazon

ThiseWill vă arată cum să căutați un registru pentru copii pe Amazon utilizând un browser web pe telefon, tabletă sau computer. Pentru a apărea în rezultatele căutării, un registru al copilului trebuie să fi fost creat între o oră și șase ore în urmă, iar intimitatea nu trebuie să fie setată la "Privat" sau "Impartit."

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți un registru pentru copii pe Amazon Pasul 1
1. Mergi la https: // Amazon.com / baby-reg / rezultate de căutare. Puteți utiliza orice browser web pentru a căuta un registru pentru copii.
  • Imagine intitulată Găsiți un registru pentru copii pe Amazon Pasul 2
    2. Introduceți numele sau prenumele sau adresa de e-mail care ar fi asociată cu registrul. Veți vedea aceste câmpuri de text sub antet "Găsiți un registru pentru copii."
  • Puteți introduce informații despre câmpurile de text ale orașului, de stat și de sosire pentru a vă restrânge căutarea.
  • Imagine intitulată Găsiți un registru pentru copii pe Amazon Pasul 3
    3. Clic Căutare. După ce faceți clic pe Căutare, O listă de rezultate va fi afișată în partea dreaptă a paginii.
  • Imagine intitulată Găsiți un registru pentru copii pe Amazon Pasul 4
    4. Faceți clic pe numele unui solicitant al înregistrării pentru a vedea registrul copilului. Registrul se va deschide într-o listă nouă și vă va arăta cât de multe dintre elementele listate au fost achiziționate, precum și cât timp până la data sosirii așteptate.
  • Faceți clic pe un element din listă pentru a adăuga acel articol în coșul dvs. Elementele pe care le adăugați în timp ce utilizați registrul vor actualiza istoricul achiziției de registry.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar