Cum să se ocupe de un kisser rău

Dacă există o nouă persoană în viața ta, care nu este cel mai bun Kisser, s-ar putea simți puțin nesigur în legătură cu modul de a avansa cu relația. Nu vă faceți griji. Există pași pe care îi puteți lua pentru a face față unei probleme proaste de sărutare și ajută partenerul dvs. să devină un kisser mai bun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrul prin problema
  1. Imagine intitulată se ocupă de un pas de sărituri rău 1
1. Setați o atmosferă relaxată. Acest lucru este deosebit de important dacă ați sărutat o singură dată.A existat ceva despre situația care ar fi putut însemna că cei doi nu ați adus cel mai bun joc? Acest lucru poate fi cazul dacă cei doi ați fost beți, scurt la timp sau într-o situație deosebit de ciudată. Data viitoare, cei doi sărutați, pregătiți-vă în prealabil.
  • Asigurați-vă că voi doi sunteți confortabili, ca pe o canapea confortabilă sau un pat.
  • Diminuează luminile pentru a seta atmosfera dreaptă.
  • Lumânări ușoare și joacă muzică romantică.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de rădăcină 2
    2. Preia conducerea. Data viitoare când vă sărutați partenerul, să fiți proctivi și să pictați sugestii despre modul în care vă place să fiți sărutați. Acest lucru este cu adevărat important devreme, deoarece poate împiedica dezvoltarea obiceiurilor proaste. Faceți stilul dvs. de sărutare cunoscut și, sperăm, partenerul dvs. va replica acest lucru. Dacă partenerul dvs. nu are atât de multă experiență ca tine, acest lucru poate ajuta cu adevărat să-și dezvolte capacitatea de sărutare.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de sărituri rău 3
    3. Învățați-i o lecție distractivă. Puteți transforma o conversație potențial inconfortabilă într-o demonstrație jucăușă. Concentrați-vă pe stiluri specifice de sărutare pe care le-ați dori ca partenerul dvs. să emită. Schițați-le verbal, apoi demonstrează.
  • Deschis prin a spune partenerului dvs .: "Acesta este felul de sărutare îmi place" și demonstrează.
  • Un exemplu de lucru specific pe care îl puteți încerca și corect ar merge așa. Spune: "Așa îmi place să-mi folosesc limba."Și demonstrează.
  • De exemplu, dacă preferați să fiți mângâiat un anumit mod în timp ce vă este sărutat, demonstrați acest lucru pe partenerul dvs.
  • Imagine intitulată se ocupă de un pas de sălbăticie rău 4
    4. Utilizați metoda celor trei greve. Dacă există ceva specific partenerului dvs. care vă deranjează, utilizați această metodă pentru ao aduce la lumină. Prima dată când le spui că nu-ți place ceva, aceasta este prima grevă. Dacă trebuie să treceți prin acest proces de două ori, sunt încă două greve. Dacă ajungeți să loviți trei, este timpul să scoateți și să vorbiți despre ce se întâmplă. De exemplu, dacă partenerul dvs. folosește prea multă limbă, trageți, spuneți "Așa prefer să fiu sărutat" ca prima dvs. grevă, apoi reluați.
  • Imagine intitulată Deal cu un Pasul de Kisser rău 5
    5. Practică frecvent. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că amândoi obțineți cele mai bune din orice aventură de sărutare este să practici activ. Setați ceva timp în timpul fiecărei date specifice pentru a face cu partenerul dvs. Acest lucru vă va oferi o mulțime de timp pentru a renunța la sugestii, iar practica ar putea ajuta doar partenerul tău să scuture unele dintre obiceiurile că nu ești un fan al.
  • Metoda 2 din 3:
    Fixarea problemelor specifice
    1. Imagine intitulată Deal cu un pas de rădăcină Pasul 6
    1. Aflați exact ce nu vă place. Este important să nu vă opriți la "Ele sunt un Kisser rău" dacă sperați să rezolvați problema. Gândiți-vă la lucruri specifice pe care partenerul dvs. le face acest lucru ar putea să vă deranjeze, astfel încât să le puteți repara. Există câteva lucruri care pot merge prost într-un sărut.
    • Prea mult dinți. Dinții de lovire împreună pot fi cu siguranță o oprire.
    • Prea multă salivă. Ultimul lucru pe care doriți să-l spuneți despre un sărut este de slobe.
    • Respiratie urat mirositoare.
    • Prea mult sau prea puțin limbă.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de sărituri rău 7
    2. Redirecționați mâinile rătăcite. S-ar putea să trebuiască să faceți acest lucru pentru că nu sunteți gata pentru acest tip de contact, sau mâinile partenerului dvs. sunt mai mici decât blânde. Pur și simplu apucați mâna (mâinile) și le redirecționați spre un loc cu care vă simțiți confortabil. De exemplu, puteți lua mâna partenerului dvs. la talie sau poate până la fața ta.
  • După redirecționarea mâinilor le puteți spune că vă place să vă bucurați de acolo.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de rădăcină Pasul 8
    3. Arătați-le cum să utilizați mai puțin dinți. Dinții bumping se întâmplă de obicei, deoarece cei doi sunteți foarte dornici. Nu este nimic în neregulă cu asta! Dar dacă dinții bumping este o pornire pentru tine, s-ar putea să vrei să încetinești doar un tad. Dacă partenerul dvs. nu ia indiciu, puteți să vă luați capul partenerului în mâini și să le spuneți ușor să încetinească.
  • Imagine intitulată se ocupă de un pas de sărituri rău 9
    4. Opriți-le de la slobbering. Prea multă salivă se poate întâmpla atunci când există prea multă acțiune a limbii și nu suficientă mișcare a buzelor. Încearcă să te concentrezi pe sărutări buzele ușor, tonifând lucrurile puțin. Dacă urmează plumbul, ar trebui să aveți de-a face cu mult mai puțin slobber.
  • Dacă nu urmează plumbul, încercați să trageți puțin. De obicei, este suficient de un semn pentru a încetini lucrurile.
  • Imagine intitulată se ocupă de un pas de rădăcină de kisser 10
    5. Controla limba lor sălbatică. Rețineți că cantitatea de limbă acceptabilă într-un sărut este foarte subiectivă. Dacă limba partenerului dvs. nu face prea mult, va trebui să luați conducerea. Asigurați-vă că limba dvs. are prima mișcare - vor urma.
  • Dacă problema este limba lor care merge prea sălbatic, aveți câteva opțiuni. Primul este să îndepărtați considerabil.
  • Vor înțelege și vor încetini sau vor urmări și își păstrează intensitatea.
  • Dacă o fac din urmă, puteți să vă opriți și să le spuneți ușor să încetinească.
  • Metoda 3 din 3:
    Vorbind despre asta
    1. Imagine intitulată Deal cu un pas de sărituri rău 11
    1. Adresați-vă partenerului ce le place. Dacă nu ați reușit să schimbați căile partenerului prin abandonarea indicii, este posibil să fie nevoie să vorbiți cu ei despre ceea ce preferă. Nu ești singurul implicat în acest lucru sărut - partenerul tău poate ca lucrurile să fie puțin diferit decât ceea ce ești obișnuit. Iată câteva lucruri pe care le puteți întreba:
    • "Îți place modul în care îmi folosesc limba?"S-ar putea să aflați că așteptările dvs. nu se potrivesc exact.
    • "Există ceva ce doriți să fac?"În timp ce ați putea face totul corect, ar putea fi un pic suplimentar pe care îl va dori partenerul dvs.
    • "Există ceva ce fac în timp ce ne sărutăm că nu vă place?"Această întrebare este un pic mai deschisă încheiată, dar deschide podeaua pentru onestitate.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de rădăcină Pasul 12
    2. Du-te peste ceea ce îți place. Partenerul dvs. nu poate ghici ce vă place. Dropping HINTS este subtil și nu va răni sentimentele nimănui, dar uneori este prea subtil. Dacă nu ați reușit să schimbați căile partenerului dvs., este posibil să aveți nevoie să fiți mai atenți la dorințele dvs.
  • Fii foarte specific, de exemplu, menționați exact cât de pasionați vă așteptați sărutați pentru a fi, altfel se poate simți destul de puternic.
  • Este important să se apropie de acest tip de subiect sensibil cu tact. Nu fi prea critic și încercați să consolidați comportamentele pozitive ale partenerului dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de rădăcină 13
    3. Uită-te la opțiunile Ultimatum. În scenariul cel mai rău caz, aveți două opțiuni: reduceți standardele sau despartire Cu Kisser rău. Dacă persoana este minunată în toate celelalte puncte de vedere și dacă sarutul nu este atât de important pentru dvs., trăiți cu el. Dacă aveți nevoie de un kisser bun, trebuie să puneți relația.
  • Dacă încercați să comunicați nevoile dvs. mai devreme și persoana încă nu se adaptează, probabil că nu vor fi răspunzători la nevoile dvs. în alte zone și nu vor face un partener bun pe termen lung pentru dvs. oricum.
  • Este greu să te desparți de cineva, dar să-ți amintești că vei fi mai bine și, sperăm că acea persoană va lua, de asemenea, în cele din urmă indiciu și va deveni un partener mai bun pentru cineva în viitor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O modalitate bună de a deschide ușa la comunicare este să le întrebați dacă există ceva mai bun sau ceva ce vă place să încercați. S-ar putea să înveți ceva și ar putea să urmeze foarte bine cu vă întrebați aceeași întrebare. Chiar dacă nu, oamenii sunt, de obicei, un pic mai receptiv atunci când nu veniți ca superior. Spune, "I dragoste atunci când faci asta... Dar nu sunt sigur cum mă simt..."
  • Oferind partenerului dvs. o versiune exagerată a stilului său de sărut îl poate ajuta să-și dea seama ce este el / ea face greșit și oferă un motiv pentru voi să râdeți. Acest lucru poate funcționa pentru a fi un moment intim, memorie plăcută și un mijloc de relaxare a tensiunii de învățare a vă place / disprețuiri.
  • primul sarut poate face o impresie mare, iar unii oameni nu sunt dispuși să încerce să încerce Dezvoltați o relație cu un kisser rău. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, rețineți că sarutul rău nu trebuie să fie o afecțiune pe tot parcursul vieții, dacă sunteți dispus să vă ajutați partenerul.Dacă respingeți pe cineva din cauza unui sarut rău, ați putea lipsi într-o relație mare.Acestea fiind spuse, uneori este cazul că sarutul rău este doar un simptom al unei persoane care nu va fi un partener receptiv, oricum, și el sau ea poate fi la fel de rău și la alte lucruri importante.Încercați să vă gândiți cât de multă experiență de sărutare are persoana.Dacă poți să-i faci rău să sărutări rău la lipsa de experiență, probabil că speranță, dar dacă persoana a avut o mulțime de timp și parteneri să-și dea seama, probabil că ești la un capăt mort.
  • Fi proactiv. Nu așteptați luni sau ani pentru a aborda problema sărutării.Cu cât așteptați mai mult, cu atât va fi mai greu să vă aduceți și cu atât mai greu va fi partenerul dvs. să-și schimbe căile.
  • Avertizări

    Întotdeauna fi tact și frumos despre a spune cuiva ce vă place și nu vă place să sărutați lor. Acest lucru poate fi un subiect foarte sensibil, iar partenerul dvs. poate deveni anxios sau se simte amenințat sau rănit - uneori până la punctul în care vor dori să se despartă de dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar