Cum să vă schimbați numele în tennessee

Acestea sunt instrucțiuni privind modul de schimbare a numelui în Tennessee sub statutul de stat 21-37, care permite unui rezident care a fost căsătorit, divorțat sau dorește să-și schimbe numele de motive personale. Descărcați formularele gratuite și schimbați-vă numele în Tennessee.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea numelui dvs. după căsătorie sau divorț
  1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Tennessee Pasul 1
1. Obțineți un certificat de căsătorie. Aplicați pentru licențele de căsătorie după ce ați setat data de nuntă și completați cererea între șapte și 30 de zile în prealabil. Aplicați cu grefierul județului. Officiatorul nunții dvs. va trimite licența semnată pentru a fi înregistrată, după care veți primi un certificat de căsătorie.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Tennessee Pasul 2
    2. Obțineți un certificat de divorț sau anul de anulare. După finalizarea unui divorț, puteți solicita o copie a certificatului prin poștă, în persoană sau prin Internet. Aplicați în persoană la biroul Tennessee de înregistrări vitale din Nashville. Fiecare copie costă 15 USD și trebuie să plătiți o taxă suplimentară de 4 USD pentru a utiliza chioșcul automatizat, pe care trebuie să îl utilizați dacă intenționați să plătiți cu un card de credit. Pentru a comanda copii prin poștă, trimiteți o cerere completă și semnată pentru copia certificată a certificatului de divorț împreună cu o fotocopie a unui card de identificare care include o semnătură. De asemenea, puteți pur și simplu aplicația dvs. notarizată. Includeți un cec pentru 15 USD pe copie făcută plătibilă pentru înregistrările vitale din Tennessee. Pentru a comanda copii ale certificatului de divorț online, trebuie să treceți prin serviciul de certificare Vitalcheck Express prin intermediul site-ului Departamentul de Sănătate din Tennessee.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 3
    3. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Finalizați formularul SS-5. Colectați copii certificate ale căsătoriei sau certificatului de divorț sau anulare. Aduceți formularul SS-5 finalizat și copiile certificate ale căsătoriei sau certificatelor de divorț împreună cu un permis de conducere din Tennessee, ID de stat sau pașaport la Biroul SSA. Veți avea nevoie și de un u.S. Certificat de naștere, u.S. Certificat de cetățenie sau scrisoare de autorizare a muncii și I-94.
  • De asemenea, puteți aplica prin poștă prin trimiterea documentelor la biroul local SSA împreună cu formularul SS-5 - documentele dvs. vor fi trimise înapoi la dvs.
  • Veți primi documentele și noul card de securitate socială cu numele dvs. nou prin poștă.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 4
    4. Modificați-vă numele în permisul de conducere sau pe ID de stat. Furnizați o licență de conducere de la Tennessee actuală (cu fotografie), un u-expirat U.S. Pașaport sau cartea dvs. de securitate socială la centrul local de service auto, împreună cu o dovadă a schimbării dvs. de nume, cum ar fi certificatul de căsătorie (original / copie certificată) sau înregistrarea divorțului (certificat). Va trebui să vă predați permisul de conducere actual cu numele dvs. vechi și să plătiți o taxă între 8 și 16 $ pentru un duplicat care arată numele dvs. nou.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 5
    5. Modificați-vă numele în titlul mașinii și înregistrarea. Vizitați biroul grefierului județului cu o aplicație multifuncțională completă, titlul original și căsnicia dvs. certificată sau documentele de divorț. Grefierul județului va fi capabil să vă schimbe numele pe ambele înregistrări, cât și pe titlu.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea numelui dvs. din alte motive
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 6
    1. Completați o petiție pentru schimbarea formularului de nume. Obțineți formularul de schimbare a numelui care este utilizat în județul dvs. de reședință de la Curtea de Circuit County. Finalizați aplicația cât mai completă, lăsând câmpurile de semnătură date și funcționare. Trebuie să aveți formularul verificat prin declarația AFFIDAVIT.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Tennessee Pasul 7
    2. Adunați copii ale certificatului inițial de naștere, a cardului de securitate socială și a identificării oficiale a fotografiilor. Vi se va cere să le trimiteți cu petiția. Au copii originale / certificate disponibile împreună cu fotocopii pentru a vă asigura că aveți copiile necesare pentru a vă trimite la Curtea de Circuit pe petiția dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Tennessee Pasul 8
    3. Trimiteți petiția pentru schimbarea formularului de nume. Trimiteți petiția dvs. pentru schimbarea formularului de nume împreună cu copii ale certificatului inițial de naștere, a cardului de securitate socială și a identificării oficiale a fotografiilor la Curtea de Circuit. Cazul dvs. va fi manipulat fie de către Curtea de Circuit, Divizia de Probate sau Curtea Județeană. Sunați Curtea care gestionează schimbările de nume în județul dvs. pentru a afla unde să vă prezentați petiția și copiile formularelor înainte de a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie și pentru a afla unde trebuie să trimiteți documentele dvs. Păstrați copii pentru dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 9
    4. Participați la audierea dvs. Legea statului impune ca individul al cărui nume să fie schimbat trebuie să participe la audiere. Aduceți-vă copii ale documentelor dvs. și la orice documente suplimentare sau informații furnizate de către Curtea de Circuit înainte de audierea dvs. S-ar putea să vi se solicite să explicați de ce doriți să vă schimbați numele în timpul ședinței. Dacă se acordă schimbarea numelui dvs., instanța va trimite un document oficial de modificare a numelui dvs. sau vă va oferi o copie după auzul dvs.
  • Documentul dvs. oficial de schimbare a numelui vă va permite să vă schimbați numele cu instituții publice sau private, cum ar fi locul dvs. de muncă, banca etc.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea numelui unui copil minor
    1. Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 10
    1. Completați o petiție pentru schimbarea formei minore a numelui. Obțineți formularul de schimbare a numelui minor care este utilizat în județul dvs. de reședință de la Curtea de Circuit County. Finalizați aplicația cât mai completă, lăsând câmpurile de semnătură date și funcționare. Trebuie să aveți formularul verificat prin afirmație semnată de ambii părinți.
    • În cazul în care ambii părinți nu depun petiția împreună sau în cazul în care identitatea sau localizarea unui părinte nu este cunoscută, petiția trebuie să fie specifică cu toate faptele, care include eforturile de identificare sau contactare a părintelui non-petiționar.
    • Dacă nu există niciun tată la certificatul de naștere, trebuie să completați procedurile de legitimare înainte de depunerea petiției pentru schimbarea formei minore.
    • Serviciul de proces este necesar pentru orice părinte non-petiționar.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Tennessee Pasul 11
    2. Adună documente. Veți avea nevoie de copii ale certificatului inițial original al minorului, precum și de ambii părinți, cărți de securitate socială și identificarea oficială a fotografiilor atât a părinților, o fotografie a cărții minore și de securitate socială. Aceste documente vor fi prezentate Curții împreună cu petiția. Au copii originale / certificate disponibile împreună cu fotocopii pentru a vă asigura că aveți copii solicitate să se supună Curții de Circuit.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Tennessee Pasul 12
    3. Frecventați audierea. Ambii părinți și minorul trebuie să apară în instanță. Dacă un părinte este un non-petiționar, acestea trebuie să fie servite cu notificare privind schimbarea numelui prin serviciul de proces. Într-un astfel de caz, Curtea poate acorda numelui schimbării minorului fără a solicita ambii părinți să participe la audiere. Cu condiția să existe dovezi suficiente că schimbarea numelui este cea mai bună pentru minor, petiția ar trebui să fie acordată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doar căsătorit, asigurați-vă că aveți certificatul de căsătorie la depunerea petiției.
  • Dacă doar divorțat, asigurați-vă că aveți Decretul Divorț atunci când depuneți petiția.
  • Avertizări

    Trebuie să aibă cel puțin 18 ani.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar