Cum să solicitați o licență de căsătorie în alaska

Căsătoria este o uniune socială sau un contract juridic, între două persoane care sunt de obicei recunoscute de stat, o autoritate religioasă sau ambele. Pentru a asigura o căsătorie civilă, trebuie să urmați legile și procedurile statului sau municipalității în care va avea loc ceremonia. Statul Alaska cere ca cuplul angajat să depună o cerere comună pentru o licență de căsătorie.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pentru a obține licența dvs
  1. Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în paska Pasul 1
1. Confirmați-vă eligibilitatea să se căsătorească. Trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a se căsători în Alaska. De asemenea, este posibil să nu fiți căsătoriți legal cu orice alt individ la momentul aplicării, iar orice divorț prealabil trebuie să fie finali.
  • Începând cu anul 2015, căsătoria sexuală este legală în toate cele 50 de state.
  • Căsătoria dintre primii veri este permisă în Alaska, dar nu căsătoria dintre rudele mai strânse, inclusiv părinții sau frații lor.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o licență de căsătorie în Alaska Pasul 2
    2. Obțineți consimțământul părinților. Oricine între vârsta de 16 și 18 ani de planificare trebuie să se căsătorească trebuie să primească consimțământul părinților. Cei sub 16 ani nu li se permite să se căsătorească. Ambii părinți vor fi obligați să semneze un formular de consimțământ, cu excepția cazului în care un părinte este un singur custodian. Pentru a verifica că un părinte este unic custode, trebuie să aduceți la Curte un certificat de deces sau un decret de divorț care enumeră drepturile de custodie.
  • Un formular de consimțământ parental poate fi achiziționat de la instanța locală.
  • O scutire specială se acordă membrilor forțelor armate, care nu sunt obligați să obțină consimțământul părinților.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Alaska Pasul 3
    3. Planificați să solicitați licența nu mai puțin de trei zile lucrătoare înainte de nuntă. Este nevoie de trei zile lucrătoare pentru a procesa cererea. Prin urmare, este important să aplicați în prealabil, astfel încât această perioadă de așteptare să expire și veți avea încă suficient timp să rămână înainte de ceremonie pentru a ridica licența de la aceeași instanță la care ați depus cererea. Cu toate acestea, nu trebuie să aplicați pentru licența dvs. prea departe în avans, deoarece va expira în termen de trei luni.
  • În unele cazuri, în cazul în care se dovedește că o greutate nejustificată ar fi suportată dacă emiterea licenței este întârziată până la sfârșitul perioadei de așteptare, un ofițer de licențiere ar putea fi dispus să renunțe la cerința.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Alaska Pasul 4
    4. Planificați o nuntă în Alaska, care va avea loc nu mai mult de trei luni după ce solicitați licența dvs. Deși nu trebuie să fii rezident al lui Alaska să fie căsătorit în stat, licența este valabilă numai pentru nunți desfășurate în starea sau în apele de stat. După trei luni, licența va expira. Prin urmare, este important să se stabilească planuri de nuntă înainte de a solicita licența.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea pentru licența dvs
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Alaska Pasul 5
    1. Asigurați informațiile necesare pentru aplicație. Aplicația va necesita informații de bază, cum ar fi numele dvs. actual, numele enumerate la certificatul de naștere, numărul de securitate socială, adresa, data nașterii și locul nașterii. Dacă oricare dintre părți a fost căsătorită anterior, vor trebui, de asemenea, să furnizeze informații despre aceste căsătorii. Aceasta include numele soțului soțului, data și locația nunții, precum și data și locul la care a fost reziliată căsătoria și modul în care a fost reziliat (moartea, divorțul, dizolvarea sau anularea).
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Alaska Pasul 6
    2. Descărcați și completați cererea de licență de căsătorie. Descărcați aplicația Aici. Utilizați cerneală albastră sau negru pentru a completa formularul. Un solicitant ar trebui să completeze informațiile desemnate pentru "partidul A", iar celălalt ar trebui să completeze separat informațiile din coloana desemnate pentru "Party B."Aveți grijă să nu semnați formularul până când nu ați fost jurat de un ofițer de licențiere.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Alaska Pasul 7
    3. Aduceți cererea la Biroul de Oficiul de Statistică vitală sau al Curții din Alaska cel mai apropiat de site-ul ceremoniei. Ambele părți trebuie să fie prezente și transportă un ID foto legal care include atât numele lor, cât și data nașterii. În plus față de Foto ID, veți dori, de asemenea, să aduceți bani pentru a plăti taxa de solicitare de 60 $ și aplicația pe care ați completat-o. Formele suplimentare sunt necesare pentru minori și a divortat recent.
  • Puteți găsi o listă de instanțe cu ofițeri de licențiere Aici. Statul recomandă să vizitați cel mai apropiat de site-ul nunții sau oricare ar fi cel mai convenabil pentru a ridica licența completă direct înainte de nuntă. Trebuie să luați licența din aceeași locație pe care ați trimis-o aplicația.
  • Instanțele din Anchorage și Juneau nu acceptă cererile de căsătorie. Cererile ar trebui să fie înaintate în schimb la biroul local al Biroului de statistici vitale.
  • Ambele părți trebuie să fie prezente și sobru.
  • Dacă vă recăsătoriți și aplicați pentru o licență mai mică de șaizeci de zile de la încetarea ultimei căsătorie, ar trebui, de asemenea, să aduceți un decret de divorț către ofițerul de licențiere pentru a confirma finalizarea divorțului dvs.
  • Solicitanții cu vârsta sub 18 ani ar trebui să aducă un certificat de naștere certificat în termen de 30 de zile de la data depunerii cererii.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o licență de căsătorie în Alaska Pasul 8
    4. Ridicați licența de căsătorie după trei zile. Contactați biroul înainte de timp pentru a verifica dacă aplicația a fost procesată corespunzător. Ridicați licența de căsătorie completă pe instrucțiuni specifice.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Alaska Pasul 9
    5. Căsătoriți înainte de oficial și doi martori. După o ceremonie la care cele două părți au căsătorit, licența ar trebui să fie semnată de oficial și doi martori.Martorii pot fi oricare doi oameni de minte sănătoasă care au fost prezenți la nuntă. Oficiant ar trebui să fie ministru, preot, rabin, ofițer judiciar sau comisar de căsătorie. Returnați licența către Curte și apoi solicitați un certificat de căsătorie online de pe site-ul Biroului de înregistrări vitale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu este necesar un test de sânge sau fizic pentru căsătorie în statul Alaska.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar