Cum se adaugă utilizatorului autorizat la verizon

Poate fi un hassle atunci când soțul / soția dvs., alt membru al familiei sau prietenul de încredere trebuie să aibă acces la contul dvs. Verizon atunci când nu sunteți disponibil pentru a face acest lucru. Utilizatorii neautorizați nu pot face modificări sau chiar să plătească factura Verizon. Un utilizator autorizat pe un cont Wireless Verizon este de fapt numit un manager de cont. Proprietarul contului este singura persoană care poate numi manageri de cont în contul lor Verizon. Dacă vă întrebați cum să adăugați un utilizator autorizat în conturile Verizon, puteți urma acești pași simpli pentru a vă face contul accesibil celor care aveți încredere în care aveți încredere.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un utilizator autorizat la Verizon Pasul 1
1. Strângeți informațiile despre contul dvs. Aceasta include numărul dvs. de cont Verizon și numărul de telefon mobil, dacă este cazul. Asigurați-vă că vă amintiți întrebările de securitate sau ultimele 4 cifre ale numărului dvs. de securitate socială.
  • Imagine intitulată Adăugați un utilizator autorizat la Verizon Pasul 2
    2. Sunați la numărul local de telefon Verizon în zona dvs. sau numărul fără taxă. Fiecare stat are un număr diferit de contact Verizon, astfel încât va trebui să găsiți acest număr pe factura dvs. sau căutând pe site-ul Verizon.
  • Imagine intitulată Adăugați un utilizator autorizat la Verizon Pasul 3
    3. Introduceți informațiile despre cont și selectați numărul corect pentru a ajunge la departamentul de servicii de cont. Acest lucru poate varia în funcție de stat, deci trebuie să vă asigurați că apelați numărul corect de telefon Verizon pentru zona dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un utilizator autorizat la Verizon Pasul 4
    4. Precizați scopul dvs. de a apela agentului care răspunde la telefon. Apoi răspundeți la orice întrebări de securitate necesare pentru a vă identifica. Acest lucru va include, în mod normal, telefonul mobil sau numărul de cont, răspunsul la orice întrebări de securitate pe care le-ați configurat când ați deschis contul, ultimele 4 cifre ale numărului dvs. de securitate socială și, uneori, adresa dvs. de facturare.
  • Imagine intitulată Adăugați un utilizator autorizat la Verizon Pasul 5
    5. Dați agentului toate informațiile necesare pentru a adăuga noul dvs. manager de cont. Aceasta poate include numele persoanei, numărul de telefon, adresa și relația cu dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să furnizați orice informații pe care doriți să le faceți inaccesibile noului manager de cont.
  • sfaturi

    Încercați să faceți apel la un moment dat când magazinul nu este ocupat. Orele mai ocupate apar de obicei când se deschide, la prânz și la sfârșitul zilei de afaceri.
  • Un proprietar al contului Verizon nu este capabil să adauge manageri de cont autorizat în nici un alt mod decât la telefon. Aceasta este de a vă proteja contul de hacking și astfel încât verizonul poate fi sigur că sunteți de fapt cine spuneți că sunteți.
  • Toți administratorii de cont autorizați trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult. Această restricție de vârstă vă va ajuta să vă protejați contul de utilizatorii potențial iresponsabili care ar putea adăuga servicii sau sabotați contul dvs. Verizon dorește, de asemenea, să se asigure că utilizatorii autorizați sunt capabili să plătească și să fie responsabili din punct de vedere legal pentru orice și toate taxele.
  • Managerii de cont wireless Verizon au posibilitatea de a adăuga un alt manager de cont, adăugați o linie de servicii și modificați parola sistemului de facturare.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că persoana sau persoanele pe care le adăugați ca manager de cont Verizon sunt de încredere. Dacă adăugați pe cineva și ele rulează factura sau adaugă servicii pe care nu le aprobați, veți fi în continuare responsabil pentru aceste acuzații.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar