Cum să fii un consumator de testare mai bun

Oh nu. Un test vine și știi că ești un test teribil! Uitați de această frică. Oricine poate face bine pe un test cu obiceiuri de studiu bune, odihnă suficientă și respirații adânci. Ai luat-o în geantă.

Pași

Partea 1 din 4:
Studiu
  1. Imaginea intitulată creste groase părul curat pas 17
1. Miroase un miros puternic în timp ce studiază. Frecați o cremă sau loțiune cu un miros de fructe, legume sau flori în ea. Studiu în timp ce mirosul este puternic. Înainte de a lua testul, frecați același miros. Mirosul este strâns legat de memorie, iar acest truc vă poate ajuta să vă amintiți ce ați învățat mai devreme.
  • Mirosurile diferite pot avea efecte suplimentare, în afară de a vă aminti de studiul dvs. O serie de studii au arătat că memoria îmbunătățită a rozmarinului și performanța testului, în timp ce lavanda a avut un efect negativ.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 2
    2. Lucrați într-un loc liniștit. Muzica, televiziunea sau chiar zgomotul de trafic pot face mai dificilă studierea. Dacă casa dvs. este zgomotoasă, găsiți un loc liniștit pentru a studia după școală. Bibliotecile sunt o opțiune bună. Dacă nu găsiți un loc liniștit, ascultați o muzică barocă sau chiar o sursă de sunet constantă. Zgomotul constant "Numbs" la celelalte zgomote.
  • Imaginea intitulată Fii un pas inteligent de student 13
    3. Studiați un pic de material în fiecare zi. Creierul dvs. are nevoie de timp pentru a lucra prin informație și poate face acest lucru chiar și în timp ce adormiți. 30 de minute în fiecare zi pentru o săptămână vă va oferi mai mult timp pentru a afla materialul decât o sesiune de sfârșit de ultimă oră.
  • Dacă aveți o întrebare pe care nu o puteți răspunde pentru dvs., scrieți-o pentru a vă întreba profesorul. Asigurați-vă că aveți toate întrebările dvs. au răspuns cu cel puțin trei zile înainte de un test regulat și cu cel puțin două săptămâni înainte de un examen major.
  • La sfârșitul fiecărei sesiuni de studiu, recompensați-vă pentru accentul și determinarea dvs. Bucurați-vă de o sesiune de jocuri video, o baie cu bule sau altceva vă place.
  • Sfat de experți
    Ted Dorsey, Ma

    Ted Dorsey, Ma

    Diplomă de masterat, educație, Universitatea din California Los Angelestat Dorsey este un tutore de testare pregătit, autor și fondator al tutorelor TED, un serviciu de îndrumare a SAT și ACT, cu sediul în California de Sud. TED a câștigat un scor perfect pe SAT (1600) și Psat (240) în liceu. De atunci, a câștigat scoruri perfecte pe actul (36), testul subiectului SAT în literatura de specialitate (800) și testul SAT subiectul în matematica 2 (800). Are un AB în limba engleză de la Universitatea Princeton și un MA în educație de la Universitatea din California, Los Angeles.
    Ted Dorsey, Ma
    Ted Dorsey, Ma
    Masterat, Educație, Universitatea din California Los Angeles

    Fiind pregătit vă poate ajuta să deveniți un test mai rapid. Dacă doriți să faceți un test mai eficient, știți ce tipuri de întrebări vor fi pe test și să fie pregătite cu instrumente și tehnici pentru a răspunde la aceste întrebări. Care vă va ajuta să vă îmbunătățiți viteza globală, de asemenea.

  • Imagine intitulată Conduită Pasul 2
    4. Repetați materialul cu voce tare și în scris. Citirea și ascultarea în clasă este un început bun, dar puteți merge mai departe. Implicați alte părți ale creierului dvs. și veți învăța materialul mai rapid:
  • Scrieți faptele importante pentru a vă ajuta să vă amintiți-le.
  • Explicați subiectul cu voce tare unui prieten sau unui membru al familiei sau chiar unui câine sau alpruș de păr. "Predarea" Subiectul în acest fel este o modalitate excelentă de a găsi lacunele în cunoștințele dvs. și de a vă forța să le completați.
  • Faceți cărți flash cu întrebări pe o parte și răspunsuri pe cealaltă. Testați-vă cu acestea in mod regulat.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 14
    5. Practicați problemele matematice. Dacă studiați pentru un test de matematică, un mare teanc de probleme este cel mai bun mod de a învăța. Lăsați-vă deoparte calculatorul și faceți problemele cu mâna. Păstrați aceste sfaturi în minte:
  • Faceți toate problemele din manualul dvs. care au fost nu alocat pentru teme. Acestea sunt adesea problemele care apar pe test.
  • Dacă învățați adăugarea și multiplicarea, practicați-le în cap în timp ce sunteți în autobuz sau așteptați în linie undeva.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 13
    6. Practicați întrebările eseului. În pregătirea pentru eseuri, nu vă faceți timp să scrieți ziare întregi dacă nu cunoașteți subiectul de testare în avans. În schimb, schițați răspunsuri pentru unele dintre temele majore ale clasei. Includeți declarația de teză, introducerea și concluzia, dar doar scrieți puncte de bullet pentru punctele majore între ele.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă pasul 9
    7. Ia pauze. O scurtă pauză o dată la un moment dat vă va ține reîmprospătarea și concentrarea. Luați o pauză de 2 minute la fiecare 15 minute sau o pauză de 10 minute în fiecare oră, oricare vă păstrează cel mai mult concentrat.
  • Partea 2 din 4:
    Pregătirea pentru testare
    1. Imaginea intitulată somn când nu sunteți obosit Pasul 17
    1. Alegeți creioanele și stilourile. Instrumentele potrivite privind ziua de testare ajută la menținerea tot ceea ce funcționează neted. Stasați-le în rucsac cu o zi înainte:
    • Două creioane robuste din lemn real. Un test stresant vă va face să împingeți mai greu în timp ce puteți scrie creioane mecanice sau alte creioane slabe.
    • O ascutitoare. Dacă completați formularele cu bule citite de mașină, păstrați un creion la un punct plictisitor. Acest lucru umple ovalele mult mai repede.
    • Dacă vă place să scrieți în stilou, alegeți un stilou care scrie liber fără a lăsa spargerile de cerneală. Evitați clic pe stilouri, care pot irita alți beneficiari de testare. Pixurile cu clipuri pot fi iritante pentru a ține.
    • O sticlă de apă, dacă este permisă în camera de testare.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă să vă simțiți mai bine (când voi
    2. Obțineți o mulțime de somn. Timpul de ultimă oră nu funcționează niciodată, indiferent cât de tentant este. Brainul, mușchii și ochii toți au nevoie de odihnă corespunzătoare. Veți avea mult mai greu la test dacă sunteți epuizat. Opt sau nouă ore sunt ideale, dar tratează 6 ore ca minim absolut.
  • Imaginea intitulată obține mai mult testosteron pas 7
    3. Mânca o masă sănătoasă. Elevii care mănâncă micul dejun în ziua testului primesc scoruri mai mari decât elevii care nu, în special pe testele matematice. Paste, ovazul sau pâinea de cereale integrale vă vor oferi o energie suficientă pentru a trece prin test. În jurul mesei cu vitamine și proteine, cum ar fi fructele, iaurtul și / sau ouăle.
  • Supraalimentarea chiar înainte ca testul să vă poată face somnoros sau incomod. Stick la o masă obișnuită.
  • Evitați alimentele zaharoase, care ard rapid și vă provoacă "Crash." Cartofii pot provoca acest lucru și la unii oameni.
  • Imaginea intitulată vindecă o febră la domiciliu Pasul 11
    4. Tratați cofeina și nicotina cu prudență. Acești stimulenți vă fac temporar mai avertizați, dar prea mult vă pot face să vă faceți, neobișnuită sau greață. Luați aceste numai dacă sunteți obișnuiți cu ei ca parte a rutinei dvs. regulate și chiar numai în cantități moderate.
  • Cofeina este un diuretic, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveți nevoie de pipi în timpul testului. Nu luați mai mult decât o cantitate mică dacă nu sunteți permisă pauze de baie.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 2
    5. Ascultați un cântec pozitiv. Alegeți o melodie care are un înțeles special pentru dvs. sau care vă face să vă simțiți împuterniciți și fericiți. Acest lucru poate lua marginea nervilor și îngrijorării.
  • Deși studiile sunt de acord, muzica de fundal probabil nu are un efect major asupra scorurilor de testare. Ascultați o melodie (sau gândiți-vă în tăcere) pentru că vă relaxează, nu pentru că credeți că este necesar.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 8
    6. Încălziți chiar înainte de testare. Cinci minute de studiu înainte de începerea testului vă poate face mai încrezător. În loc să aștepte în jurul valorii de anxietate, scoateți cărțile flash.
  • Dacă este posibil, aveți un alt student test.
  • Dacă ești prea nervos să te concentrezi, nu face asta. În schimb, respirați adânc și întindeți-vă brațele și picioarele.
  • Imaginea intitulată Fii o gimnastică bună 3
    7. Reduce stresul. Unii oameni consideră că este mai bine să nu studiezi sau să revizuiască cu o zi înainte de examen (sau săptămâna, dacă este posibil) deoarece informațiile excesive pot bloca memoria conținutului pe care l-ați studiat. Cel mai bun lucru cu o zi înainte ca orice examen important să se relaxeze și să evite situațiile stresante care pot produce cortizol în organism. Cortizolul face mai dificil de reamintit informațiile.
  • Luați în considerare exercițiul aerobic. S-ar putea ajuta la ameliorarea stresului, faceți mai multă alertă și îmbunătățiți circulația înainte de testare.
  • Partea 3 din 4:
    Luând testul
    1. Imaginea intitulată face prieteni la o nouă școală Pasul 11
    1. Alegeți un loc confortabil. Dacă vă puteți alege propriile locuri, căutați unul departe de colegii de clasă care vă place să vă distragă atenția sau să vă opriți. Un scaun lângă o fereastră deschisă vă poate liniști nervii, presupunând că briza este o temperatură confortabilă.
  • Imagine cu titlu de cercetare Pasul 20
    2. Citiți fiecare întrebare de mai multe ori. Asigurați-vă că știți exact ce trebuie să faceți înainte de a răspunde la întrebare.
  • Întrebările cu răspunsuri multiple pot fi deosebit de dificil. Citiți cu atenție fiecare opțiune.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 18
    3. Pre-citiți testul și începeți să răspundeți mai întâi la cele mai ușoare întrebări pentru a construi încrederea. Face o notă de întrebări omite. Este bine să săriți o întrebare dacă nu sunteți sigur cum să o răspundeți. Notați numărul de întrebare într-un colț al hârtiei. După ce ați făcut răspuns la întrebările pe care le cunoașteți, verificați lista de întrebări și încercați să răspundeți cât mai mult posibil.
  • Imagine denumită Pasul de cercetare 17
    4. Eliminați răspunsurile greșite. Pentru o întrebare cu mai multe opțiuni, gândiți-vă la fiecare opțiune una câte una. Traversați cele pe care le știți că sunt greșite. Dacă există încă două sau mai multe răspunsuri posibile, ghiciți unul. Dacă nu vi se va spune că un răspuns greșit vă va pierde puncte, o presupunere este mai bună decât lăsând doar întrebarea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de școala Pasul 1
    5. Calmează-ți nervii. Dacă vă simțiți nervos, stați în sus și luați mai multe respirații adânci din stomac. Discutați cu un prieten calm, întindeți-vă brațele sau gândiți-vă doar la cartea sau filmul dvs. preferat. Orice plăcut să vă ocupați mintea vă va ajuta să vă liniștiți.
  • Dacă vă simțiți giddy sau amețit, luați un creion și țineți-l foarte strâns.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 9
    6. Treceți prin răspunsurile dvs. un timp final. Dacă ați terminat testul și ați mai rămas timp, verificați din nou fiecare întrebare. S-ar putea să vă amintiți ceva nou sau să vă dați seama că ați făcut o greșeală. Dacă ați scris eseuri, verificați-le pentru punctuație și gramatică.
  • Nu vă ghiciți în al doilea rând. Dacă păstrați comutarea între două răspunsuri și simțiți-vă panicarea, lăsați-o ca-este și treceți mai departe.
  • Dacă sunteți blocat la o întrebare, recitiți alte întrebări pe același subiect. Uneori, o altă întrebare va da răspunsul.
  • Partea 4 din 4:
    Scorul de bine pe subiecte specifice
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 23
    1. Testele ACE în științe umane și științe sociale. Când luați un test care implică o mulțime de scris, utilizați aceste sfaturi pentru a da tipul de răspuns pe care profesorul dvs. îl caută:
    • Înainte de a începe să scrieți, uitați-vă la numărul de puncte pe care fiecare întrebare merită merită. O întrebare eseu în valoare de 10 puncte ar trebui să primească un răspuns de două ori mai mult decât o întrebare în valoare de 5 puncte.
    • Citiți cu atenție întrebarea. Ar trebui să analizați un argument sau să faceți un argument al dvs? Stick la instrucțiuni și încercați să nu rătăciți subiectul.
    • Dacă o întrebare citează o sursă istorică, luați în considerare ceea ce știți despre sursă. Dacă știți ceva despre perspectiva sau părtinirea scriitorului, includeți-o în răspunsul dvs.
    • După ce ați terminat testul, citiți toate scrisul dvs. pentru a verifica gramatica, ortografia și punctuația.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă visele să devină realitate pasul 1
    2
    Îmbunătățiți scorurile de matematică. Testele matematice reprezintă o sursă de anxietate pentru mulți studenți. Aflați aceste strategii pentru a vă îmbunătăți șansele, în special în ceea ce privește problemele de cuvinte:
  • Începeți o problemă de cuvânt prin găsirea întrebărilor pe care trebuie să le răspundeți. Traversează orice informații care nu au legătură cu această întrebare, apoi rescrie problema în propriile cuvinte.
  • Dacă nu sunteți sigur ce vă cere o problemă de cuvinte, gândiți-vă la relațiile dintre numere. Fraze ca "împreună" sau "in toate" înseamnă, de obicei, numerele sunt adăugate împreună. Cuvantul "pe" înseamnă că două numere sunt împărțite.
  • Pentru orice problemă matematică, verificați-vă munca după ce ați terminat toate problemele. O modalitate de a face acest lucru este să lucrați în sens invers, începând cu răspunsul dvs. De exemplu, verificați o problemă de scădere prin adăugarea răspunsului la cel de-al doilea număr din problema de scădere. Dacă munca dvs. este corectă, ar trebui să ajungeți la primul termen.
  • Imagine intitulată face studiul de cercetare 5
    3. Îmbunătățiți gradul de examen de știință. O întrebare științifică că nu sunteți pregătit poate fi greu de rezolvat. Iată câteva sfaturi care vă vor lăsa să le abordăm oricum:
  • Citiți mai întâi toate întrebările, în întregime. Dacă nu sunteți încrezător în unele dintre ele, lăsați-le până la ultima.
  • Dacă o întrebare are informații incomplete, faceți o estimare rezonabilă la completarea situației. Scrie "Pentru această problemă, am presupus asta..." În partea de sus a întrebărilor dvs.
  • Scrieți diagramele chimice cât mai clar posibil. O diagramă nedorită vă poate deraia cu ușurință la jumătatea drumului.
  • Când vedeți un termen nefamiliar, încercați să vă gândiți la cuvintele care sună similare. Multe termeni de biologie și condiții medicale sunt construite din aceleași părți. Dacă știi că "artera pulmonara" duce la plămâni, puteți ghici că un alt termen cu "pulmonar" este, de asemenea, legată de plămâni.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luarea notelor bune vă va oferi un început al capului. Scrieți ceea ce spune profesorul sau mandatul în propriile cuvinte. Dacă luați note pe un dispozitiv electronic, încercați să treceți la stilou și hârtie. Poate fi mai lent, dar de obicei absoarbe mai mult din material.
  • Dacă sunteți confundat de o întrebare cu mai multe opțiuni cu cuvintele "toate," "cu exceptia," sau "nu," marcați fiecare răspuns adevărat sau fals în schimb. (Aceasta nu va funcționa la testele de citire a mașinilor.)
  • Avertizări

    Spuneți nu la invitații atunci când ar trebui să studiezi.
  • Odată ce știți complet materialul, mai multe studii pot face ca testul să pară mai mare și mai important decât este. Luați o pauză cu o zi înainte de testare dacă ați acționat problemele de practică.
  • Evitați alcoolul și medicamentele timp de 24 de ore înainte de un test. Acestea conduc, de obicei, la somn neliniștit și la o concentrație slabă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar