Cum să elimini mirosul de câine

Având câini în casă pot fi o încântare. Ei oferă companionat și iubire, dar ei pot, de asemenea, să-ți miște casa dacă nu ești atent. Pentru a scăpa de mirosul de câine în casa dvs., va trebui să vizați țesături specifice pe care câinele dvs. se freacă frecvent - cum ar fi covorul și mobilierul - și vid / curățați-l bine. De asemenea, puteți da câinelui dvs. o baie pentru a ajuta la reducerea mirosului de animale de companie. Cu o mică lucrare, vă puteți păstra câinele în interiorul casei dvs. și puteți avea încă o casă care miroase fără animale de companie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adresându-se mirosului câinelui
  1. Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 1
1. Utilizați soda de copt. Soda de copt este cunoscută pe scară largă pentru proprietățile sale de neutralizare a mirosului. Dacă doriți să scăpați de unii mirosuri de câine, sunteți casa dvs., stropiți o sodiu puțin de copt pe zonele afectate.
  • Acoperiți țesătura cu un praf ușor de bicarbonat de sodiu și lăsați-l să stea timp de 15-30 de minute. După ce timpul este în sus, aspirați-l.
  • Barcare Soda funcționează bine pentru a scăpa de mirosuri în plăcuțele artificiale de pee.
  • Pentru mirosuri foarte dure, puteți lăsa soda de copt pe carper peste noapte. Acest lucru va ajuta la absorbția și mai mult a mirosului.
  • Alternativ, ați putea crea propria soluție de curățare cu scopul de a coace. Pur și simplu adăugați două linguri de bicarbonat de sodiu cu 3 cani de apă fierbinte într-o sticlă de pulverizare. Scuturați-o și pulverizați-vă pe țesătura sau suprafața care emite mirosul. Ștergeți suprafața curată cu o cârpă umedă.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 2
    2. Utilizați oțetul de cidru de mere. O altă modalitate excelentă de a aborda mirosul de câine în casa dvs. este utilizând oțetul de cidru Apple pentru a elimina mirosul în zonele problematice. Faceți un amestec folosind oțet de cidru de mere și trei părți apă, apoi pulverizați amestecul în zona care miroase cea mai proastă țesătură, covor etc. Blot la fel de mult cu o cârpă sau un prosop vechi și lăsați restul să se usuce pe covor.
  • Această metodă este deosebit de utilă pentru acoperirea mirosului de urină de câine.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 3
    3. Păstrați ferestrele deschise. O modalitate excelentă de a aborda mirosul de câine în casa dvs. este prin păstrarea ferestrelor deschise cât mai des posibil. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați casa și să o facă să miroasă mai proaspătă ca în aer liber, în plus față de a scăpa de unele dintre mirosurile de câine.
  • Asigurați-vă că păstrați un ochi pe vreme dacă veți lăsa ferestrele deschise. Nu vrei să ai daune de apă, deoarece ai lăsat ferestrele deschise în timp ce a plouat.
  • De asemenea, trebuie să țineți cont de temperaturi în aer liber. Nu trebuie să dormiți cu ferestrele deschise în vreme foarte frigidetă - acest lucru ar putea duce la boală.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul câinilor Pasul 4
    4. Observați zone specifice în care mirosul este cel mai puternic. Pentru a avea grijă de mirosul de câine, va trebui să identificați locațiile în care mirosul este cel mai problematic. Mergeți în jurul casei dvs. și încercați să determinați unde mirosul este cel mai puternic. Aveți grijă să miroșiți mobilierul și să observăm care apar cele mai afectate camere.
  • Puteți lua inventarul celor mai stricte locuri și le puteți scrie într-un notebook, astfel încât să nu uitați să curățați fiecare element care miroase mai târziu.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 5
    5. Țintă locații specifice câinele dvs. frecvent. Du-te în jurul locurilor pe care câinele dvs. petrece cel mai mult timp și încearcă să determine unde vine mirosul. Apropiați-vă de elemente și utilizați-vă simțul mirosului pentru a vedea dacă există un miros vizibil emanând din material.
  • Verificați piesele specifice de mobilier (cum ar fi canapeaua în care puii dvs. de pui sau patul pe care îl doarmă) și zone ale covorului (cum ar fi covorul din jurul ușii pe care câinele dvs. îl folosește) pentru miros.
  • Imagine intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 6
    6. Spray unele odorizant de aer. Utilizați un odorizant de aer pentru a acoperi orice surse de miros pe care nu le-ați putea fi în stare să localizați. După ce ți-ai curățat covorul și mobilierul care ar putea provoca mirosul câinelui, pulverizează o grădinator de aer liber în jurul locurilor pe care câinele tău îl închide cel mai mult.
  • Puteți chiar să cumpărați odorizante de aer care sunt special concepute pentru a acoperi mirosul de animale de companie.
  • Fiți precauți cu privire la suprasolicitarea anumitor odorizante de aer, deoarece unele dintre ele pot conține substanțe chimice care nu sunt bune pentru animale și oameni pentru a ingera în mod constant.
  • Metoda 2 din 3:
    Stabilirea unei rutine de curățare
    1. Imaginea intitulată Eliminați mirosul câinilor Pasul 7
    1. Utilizați un produs general de curățare. Una dintre cele mai bune modalități de a vă curăța complet întreaga casă și scapa de miros de companie este de a curăța în mod regulat casa dvs. cu un produs de curățare generală de curățare care utilizează un curățător enzimatic pentru a descompune mirosurile legate de animalele de companie.
    • Unele dintre cele mai populare branduri de produse de curățare enzimatice includ miracolul naturii, urină în afara, curat pastele, biokleen și covor.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul câinilor Pasul 8
    2. Mătură și vid în mod regulat. Unul dintre cele mai mari lucruri care contribuie la mirosul de animale de companie este acumularea de păr pe care câinele tău îl acoperă pe podea. Dacă aveți podele din lemn de esență tare sau țiglă, veți putea vedea iepurașii de praf care se formează din aglomerări de praf și părul câinelui în timp. Dacă aveți covor, acestea sunt mai dificil de văzut, dar veți mai fi nevoie să le curățați în mod regulat.
  • Dacă aveți covor, vidați-l o dată la câteva zile (cel puțin o dată pe săptămână) sau după cum este necesar. Luați în considerare Steam Curățarea covorului dvs. o dată la fiecare două luni sau ori de câte ori începeți să observați mirosul câinelui mai mult.
  • Dacă aveți țiglă sau lemn de esență tare, ar trebui să o curățați o dată la câteva zile și să luați în considerare o curățare mai intensă (cum ar fi mopping) o dată pe lună sau cam asa ceva.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 9
    3. Spălați patul. Dacă câinele dvs. are o pătură sau un pat de câine pe care îl doarmă în mod regulat, ar trebui să-l spălați cel puțin o dată pe săptămână. Dacă câinele își petrece mult timp pe el, atunci părul și mătreața se freacă constant pe ea și se stabilește în țesătură. Aceasta captează mirosul de câine în interiorul patului de câine, dar spălarea va reduce foarte mult mirosul de animale de companie în casa dvs.
  • În plus, dacă câinele dvs. doarme pe pat cu dvs., luați în considerare spălarea propriei paturi o dată pe săptămână sau cam asa ceva. Acest lucru va ajuta la reducerea oricărui miros care intră în pat pe timp de noapte.
  • Dacă lăsați câinele dvs. pe mobilierul dvs., căutați acoperișuri de mobilier lavabile pe care le puteți îndepărta cu ușurință și curățați.
  • Metoda 3 din 3:
    Îngrijirea câinelui dvs. pentru a reduce mirosul
    1. Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 10
    1. Dă-ți câine băi obișnuite. Unul dintre cele mai importante aspecte în reducerea mirosului de câine din casa dvs. este asigurarea că câinele dvs. este scăldat în mod regulat și, în general, curat, ceea ce va ajuta la menținerea mirosului la Bay. Mirosul câinele, mirosul casa va fi. Utilizați un șampon de companie de înaltă calitate pentru a scăpa de mătreață și acumularea pe pielea câinelui.
    • Dacă este capul câinelui tău care miroase, ia-ți câinele la veterinar pentru a-ți curăța glandele anale. Acest lucru sună brut, dar poate fi o parte necesară pentru a avea grijă de câinele dvs.
  • Imagine intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 11
    2. Adresați-vă respirației câinelui. Odată ce casa dvs. mirosește mai bine, trebuie să lucrați la păstrarea mirosului câinelui prin menținerea sănătății și igienei câinelui. Se recomandă ca câinii să-și iau dinții zilnic, cu toate acestea, cel puțin de câteva ori pe săptămână ar trebui să fie suficientă pentru a face trucul.
  • Ei chiar fac ca câinele să trateze și jucării care se dublează ca agenții de curățare a dinților pe care îl puteți completa în regimul dvs. dentar canin. Unele tipuri de alimente pentru câini ajută la menținerea sănătății dentare.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 12
    3. Spălați jucăriile câinilor. Dacă câinele dvs. joacă în mod regulat cu niște jucării, aceste jucării pot captura reziduuri construite care produce mirosuri puternice de animale de companie în timp. Nu uitați să spălați jucăriile câinilor la intervale regulate (o dată în fiecare săptămână sau două, după cum este necesar), mai ales odată ce încep să miroasă mai mult mai vizibil.
  • Jucăriile de țesături pot fi spălate în mașina de spălat de pe setarea delicată. Dar asigurați-vă că spălați jucăriile din plastic cu mâna.
  • Imaginea intitulată Eliminați mirosul de câine Pasul 13
    4. Discutați problemele cu medicul veterinar. Odată ce ți-ai curățat casa și câinele tău, mirosul ar trebui să diminueze semnificativ. Dacă mirosul persistă încă, cereți-vă medicului dumneavoastră pentru un anumit ajutor, deoarece acesta poate fi un semn al unei probleme mai mari. VET dvs. va fi capabil să vă sfătuiască cu privire la ce pași suplimentari pentru a scăpa de mirosul de câine.
  • Cauzele posibile ale mirosului de câine excesive includ halitoza câinilor (respirația urâtă), infecțiile urechilor, problemele glandei anale sau dieta necorespunzătoare / malnutriție.
  • sfaturi

    Dacă câinele dvs. se udează în timpul unei plimbări, mereu prosopul le-a uscat odată ce ajungeți acasă.
  • Păstrați câinii cu părul lung tăiat astfel încât blana lor să fie mai ușor de gestionat când este spălată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar