Cum de a obține pește miros de pe mâini

În timp ce peștele este o masă delicioasă și sănătoasă, ea pleacă de obicei în spatele unui miros neplăcut. Fie că ați tratat pește în timp ce gătiți cina sau într-o călătorie de pescuit, mirosul poate rămâne pe mâini timp de ore. Din fericire, există multe remedii la domiciliu pentru îndepărtarea mirosurilor de pește din mâini. Puteți amesteca curățătorii de casă folosind oțet și suc de lămâie sau bicarbonat de sodiu și apă. De asemenea, puteți curăța mâinile cu pastă de dinți. În cele din urmă, vă puteți freca mâinile pe aparate din oțel inoxidabil pentru a absorbi mirosul de pe piele. Oricare dintre aceste metode poate ajuta la îndepărtarea mirosurilor de pește și lăsați-vă mâinile mirositoare proaspete.

Pași

Metoda 1 din 4:
Amestecarea unei curator de lămâie și oțet
  1. Imaginea intitulată Obțineți pește Miros de pe mâinile Pasul 1
1. Se toarnă 1 cană (240 ml) de oțet și /4 Cupa (59 ml) de suc de lămâie într-un castron. Oțetul se leagă de mirosuri și le îndepărtează din aer, în timp ce acidul citric din sucul de lămâie neutralizează amoniacul mirositor în pește. Combinați aceste 2 ingrediente într-un castron. Apoi adăugați o picătură de săpun de mâncare. Amestecați conținutul împreună cu o lingură și lăsați-o să stea timp de 30 de minute.
  • Sucul de lamaie poate fi proaspăt stoarse sau dintr-o sticlă cumpărată de magazin. Va avea același efect.
  • Dacă aveți pielea sensibilă, ar trebui să săriți această soluție. Oțetul nediluat poate arde și irita pielea. Luați în considerare o altă soluție dacă sunteți predispus la iritarea pielii.
  • Imaginea intitulată obțineți pește miros de pe mâinile pasul 2
    2. Curățați-vă mâinile cu amestecul. După ce conținutul a stat timp de 30 de minute, puneți-vă mâinile în castron și le curățați. Frecați amestecul pe toate locurile în care peștele atins. Amintiți-vă să curățați și între degete.
  • Faceți acest lucru peste o chiuvetă pentru a evita vărsarea conținutului pe masă.
  • Dacă aveți niște tăieturi pe mâna dvs., fiți pregătiți pentru acest amestec la Sting un pic.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește miros de pe mâinile Pasul 3
    3. Spălați-vă mâinile cu săpun și apă după. După ce vă spălați mâinile cu oțetul și amestecul de lămâie, spălați-vă mâinile în mod normal. Utilizați săpun și apă caldă și clătiți-vă bine mâinile după aceea. Acest lucru ar trebui să înlăture mirosul de pește și să părăsească un miros de citrus.
  • Metoda 2 din 4:
    Efectuarea unei pastă de sodiu de copt
    1. Imaginea intitulată Obțineți pește miros de pe mâinile Pasul 4
    1. Se toarnă 2 linguri (28.6 g) de bicarbonat de sodiu într-un castron și adaugă 1 linguriță (4.9 ml) de apă. Soda de copt este utilizat în mai multe mașini de curățat și odorizante de aer, deoarece absoarbe în mod natural mirosuri. Profitați de această calitate, făcând o spălare de sodiu pentru mâini. Începeți prin amestecarea sodului de copt și a apei împreună cu o lingură până când formează o pastă.
    • Dacă sifonul de copt este încă prea pulbere, adăugați o mică apă. Nu deplasați atât de mult încât amestecul este în mare parte lichid. Acest lucru nu va rămâne pe mâini și mirosul va rămâne.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește miros de pe mâinile Pasul 5
    2. Frecați lipirea peste tot pe mâini. Curățați-vă mâinile și obțineți amestecul în toate locurile pe care peștele le-a atins. Acest lucru permite ca sifonul de copt să neutralizeze mirosurile din pește. Amintiți-vă să curățați între degetele și spatele mâinilor. Apoi lăsați pastele să stea pe mâini timp de un minut.
  • Curățați bine, astfel încât să scăpați de toate scările rămase și resturile de pește. Orice particule rămase în urmă ar putea fi încă miros.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește Miros de pe mâinile Pasul 6
    3. Clătiți-vă mâinile cu apă. Când ți-ai curățat mâinile cu pasta de sodă de copt, clătiți-vă mâinile sub robinete. Acest lucru ar trebui să elimine orice reziduu de sodiu de copt rămas, precum și mirosul de pește.
  • Dacă mâinile dvs. se simt încă lipicioase sau există reziduuri de sodă de coacere pe ele, spălați-vă mâinile în mod normal cu săpun și apă.
  • Metoda 3 din 4:
    Spălați-vă mâinile cu pastă de dinți
    1. Imaginea intitulată Obțineți pește mirosi de pe mâinile Pasul 7
    1. Umezi mâinile cu apă caldă. Pasta de dinți este concepută pentru a neutraliza bacteriile și pentru a vă îmbunătăți respirația. Același mecanism ajută la combaterea mirosurilor din pește. Începeți prin rularea mâinilor sub robinete și obținerea lor umedă. Dacă mâinile tale sunt uscate, pasta de dinți nu se va răspândi bine. Frecați-le împreună, astfel încât apa se răspândește peste partea din față și din spate a mâinilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește mirosi de pe mâinile Pasul 8
    2. Stoarceți un dab de pastă de dinți pe mâini și frecați-l în jur. Puteți utiliza aceeași sumă pe care o veți folosi pentru a vă spăla dinții. Frecați pasta de dinți peste tot și din spate a mâinilor. Dacă peștele a atins oriunde în afară de mâinile tale, ca pe brațele tale, frecați pasta de dinți aici, de asemenea.
  • Toate tipurile de pastă de dinți ar trebui să funcționeze pentru această metodă, deoarece pasta de dinți este concepută pentru a curăța bacteriile din dinți. Același mecanism poate curăța bacteriile de pește mirositoare de pe piele.
  • Pentru cele mai bune rezultate, utilizați o pastă de dinți care conține soda de coacere. Soda de copt elimină în mod natural mirosurile, astfel încât combinația va funcționa bine pentru mirosurile de pește.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește miros de pe mâinile Pasul 9
    3. Clătiți pasta de dinți cu apă caldă. După ce ați răspândit pasta de dinți peste tot, spălați-l cu apă caldă. Clătiți-vă bine mâinile, astfel încât nici un reziduu lipicios rămâne în urmă. Mirosul de pește ar trebui să vină și mâinile tale vor avea o nouă aromă de minciună.
  • Dacă mâinile dvs. se simt încă lipicios sau zgâriet după scrubul de pastă de dinți, spălați-vă mâinile în mod normal cu săpun și apă.
  • Metoda 4 din 4:
    Frecarea mâinilor pe oțel inoxidabil
    1. Imaginea intitulată Obțineți pește miros de pe mâinile Pasul 10
    1. Clătiți-vă mâinile cu apă. Oțel inoxidabil poate absorbi mirosul de pește, dar nu piesele de pește solide. Începeți prin clătirea mâinilor sub robinet pentru a elimina piesele de pește rămase.
    • În timp ce există susținători de utilizare a apei calde sau a apei reci pentru a îndepărta mirosurile, nu există o diferență oficială între cele două. Asigurați-vă că apa este curată și curge.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește Miros de pe mâinile Pasul 11
    2. Frecați mâinile pe un robinet din oțel inoxidabil pentru un minut. Susținătorii spun că anumite molecule din oțel inoxidabil se leagă cu molecule de miros și reduc mirosurile. Frecați mâinile pe robinet sau pe un alt aparat din oțel inoxidabil în bucătărie. Amintiți-vă să frecați partea din față și din spate a mâinilor pe oțel, astfel încât absoarbe toate mirosurile.
  • Există, de asemenea, bare speciale din oțel inoxidabil concepute pentru eliminarea mirosurilor. Dacă nu aveți un robinet din oțel inoxidabil în casa dvs., ați putea încerca să comandați una dintre acestea. Rețineți că ele pot fi destul de scumpe și costă până la 30 de dolari.
  • Imaginea intitulată Obțineți pește mirosi de pe mâinile Pasul 12
    3. Spălați-vă mâinile în mod normal cu săpun și apă. După ce vă frecă mâinile pe oțelul inoxidabil, îndepărtați orice piese de pește rămase cu o spălare de mână. Clătiți-vă complet mâinile când ați terminat.
  • Ștergeți bine robinetul, după ce vă frecați mâinile pe ea. Deși oțelul inoxidabil absoarbe mirosurile, orice rămășițe de pește lăsate în urmă pot începe să miroasă din nou. Utilizați o ștergere Ștergeți pentru a spăla robinetul când ați terminat.
  • Dacă robinetul încă miroase după aceasta, încercați una dintre celelalte metode de îndepărtare a mirosului de pește pe ea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă gătiți pește, lăsați un castron de oțet lângă tigaie. Oțetul va absorbi mirosurile din aer și va împiedica un miros mințit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar