Cum să aplicați köln

Köln a aplicat doar dreptul are puterea de a face oamenii lawoon. Care este secretul? Aplicați cu ușurință și în toate locurile potrivite. Citiți mai departe pentru a afla cum sa terminat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Știind când să purtați Köln
  1. Imagine intitulată Aplicați Cologne Pasul 12
1. Purtați Köln în momentele corespunzătoare. Köln nu este necesar la locul de muncă, dar este, în general, acceptabil. Un eveniment mare, cum ar fi o nuntă, funerare, petrecere sau noapte în oraș, ar putea solicita cu ușurință Köln.
  • Fiți conștienți de modul în care uleiurile corpului dvs. interacționează cu Köln. Dacă vă dați clubbing, de exemplu, este posibil să nu fie cea mai bună idee de a aplica o mulțime de Köln: Mirosul corpului natural amestecat cu Köln poate fi chiar mai rău mirositor decât doar mirosul corpului natural.
  • Unii oameni sunt alergici la Köln. Va trebui să fiți sensibili la această problemă potențială atunci când lucrați într-un birou sau timp de petrecere în alte zone interioare.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 13
    2. Purtați-o pe Köln pentru că vă face să miroși bine, să vă simțiți bine și să acționați încrezător. Orice alt motiv de purtat pe Köln ("Pentru că vreau să mă simt ca un bărbat," "Pentru că prietenul meu o face," etc.) este inutil. Purtați Köln când aveți nevoie de parfum. Cu acea fiind spus, aplicați-o când vă simțiți că vă place și bucurați-vă de mirosul.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 14 Köln 14
    3. Alegeți diferite coloni pentru diferite ocazii. Mulți bărbați preferă să poarte un colon în timpul zilei, la locul de muncă și unul complet diferit când ieșesc. Unele surse recomandă un miros mai ușor, pe bază de citrice pentru după-amiaza și mediile la locul de muncă și un miros mai puternic cu subtilități de condimente sau note de mustare pentru noapte.
  • Metoda 2 din 3:
    Hotărând unde să o aplice
    1. Imagine intitulată Aplicați Pasul 1
    1. Aplicați Köln la punctele dvs. de impuls. Acestea sunt zonele corpului dvs. care produc o mulțime de căldură corporală.Căldura va provoca parfumul să continue să miroasă bine toată ziua. Dacă tocmai ați pus coloarea pe haine, este posibil să nu fie detectabilă pentru mult timp.
    • Insidele pentru încheieturile dvs. sunt un loc bun pentru Köln.
    • În spatele urechilor este un alt loc pe care mulți bărbați le place să le utilizeze.
  • Imagine intitulată Aplicați etapa 2
    2. Luați în considerare pieptul. Acesta este un loc minunat pentru a aplica Köln de când mi-a aruncat cămașa și oferă o explozie frumoasă de mirosuri pentru oricine ați putea să vă îmbrățișați.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 3
    3. Nu uitați gâtul. Dacă sunteți relativ sigur că capul datei dvs. poate fi aproape de gât la un moment dat în timpul serii, asigurați-vă că ați dator pe gâtul dvs. pentru o măsură bună. Data dvs. nu dorește să miroasă sudoarea, astfel încât să adăugați o sumă medie pe gât. Köln aplicat aici amestecă cu mirosul dvs. natural, creând un miros unic care este cu adevărat tu.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 4
    4. Păstrați-o clar de zonele în care transpirați excesiv. Dacă aveți tendința de a obține mirosul corpului, nu utilizați Köln ca o modalitate de ao masca. Mirosurile mai puțin atrăgătoare nu se amestecă bine cu Köln, deci este mai bine să nu vă straiați în zonele greșite.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 5 Köln 5
    5. Alegeți una sau două locuri. Nu trebuie să-l puneți pe Köln pe fiecare puls - de fapt, dacă faceți acest lucru, mirosul dvs. va fi probabil copleșitoare pentru cei din jurul vostru. Alegeți câteva locuri și păstrați-o subtilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Punându-l
    1. Imagine intitulată Aplicați Pasul 6
    1. Faceți mai întâi un duș. Apa caldă vă curăță pielea și vă deschide porii, oferind o bază bună pentru Köln. Nu va mirosi bine amestecat cu pielea murdară și, dacă îl pulverizați pe uscat, poate să nu dureze cât de mult timp.
  • Imagine intitulată Aplicați etapa 7
    2. Spray de la câțiva centimetri distanță. Dacă Köln-ul dvs. are o sticlă de pulverizare, nu pulverizați chiar lângă pielea dvs. - nu doriți ca lichidul să picureze cămașa. Va fi prea puternic, așa că țineți-o la câțiva centimetri din corpul vostru și vă dați o scârțâit.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 8
    3. DAB foarte puțin. Dacă sticla dvs. nu are o duză de pulverizare, utilizați metoda DABBBING. Acoperiți sticla deschisă cu degetul, vârful sticlei, apoi chiar flaconul și puneți-l în jos. Dab lichidul de pe degetul dvs. în zona în care doriți să aplicați Köln.
  • Un mic dab este suficient, nu se dublează.
  • Spălați-vă mâinile după ce ați folosit această metodă, deci nu primiți mirosul lui Köln pe tot ceea ce atingeți.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 9
    4. Nu-l frecați. Aceasta schimbă modul în care Köln miroase și face ca mirosul să plece mai repede. În loc să frecați colonia, pur și simplu să pulverizați sau lăsați-o să se usuce pe piele.
  • Imagine intitulată Aplicați etapa 10
    5. Nu amestecați Köln cu alte mirosuri. Nu ar trebui să purtați Köln cu deodorant puternic parfumat sau aftershave. Mirosurile s-ar putea să nu meargă bine împreună, iar combinația ar putea să vă lasă mirosul ca un contor de parfumuri magazin departament.
  • Imagine intitulată Aplicați Pasul 11
    6. Nu reaplicați prea des. Veți crește rapid mirosul de la Köln, până la punctul în care ați putea crede că este complet uzat. Alți oameni, totuși, vor putea să-l miroșească. Probabil nu trebuie să aplicați Köln mai mult decât o dată pe zi, chiar înainte de a ieși. Dacă simțiți absolut nevoia de a pune mai multe, păstrați-o lumină.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu puneți niciodată atât de multă colonie pe corpul vostru, astfel încât să fie ofensator pentru alții. Oamenii ar trebui să observe tu, Nu pe Köln.
  • Potrivit multor "Domn" cărți, dacă o persoană poate identifica colonia / parfumul pe care îl purtați, purtați prea mult.
  • Avertizări

    Păstrați Köln departe de zona genitală, deoarece acest lucru poate provoca iritații.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar