Cum să obțineți mirosul de benzină din haine

Poate fi o durere de vărsare a benzinei pe hainele dvs. în timp ce pompează gazul. În timp ce se poate simți că nu veți scăpa niciodată de miros, există de fapt câteva sfaturi și trucuri care pot elimina mirosul. În primul rând, furtunul haine și uscați-le. Faceți o spălare ușoară înainte de a le arunca într-o șaibă pe o setare mare de căldură. Dacă petele rămân după spălarea hainelor, acestea pot fi tratate cu lucruri precum uleiul de bebeluș sau detergent de spălat vase. Cu un pic de grăsime cot, puteți scăpa de un miros nedorit pe benzină pe haine.

Pași

Partea 1 din 3:
Tratarea hainelor înainte de a le spăla
  1. Imaginea intitulată Obține mirosul de benzină din haine Pasul 1
1. Hose în jos hainele saturate cu benzină. Luați-vă îmbrăcămintea afară și faceți-o în jos. Încercați să clătiți cât mai mult benzină posibil. Acest lucru este deosebit de important pentru îmbrăcămintea foarte saturată în benzină, deoarece poate fi un pericol pentru a spăla îmbrăcămintea înmuiată pe benzină într-o mașină de spălat.
  • Dacă nu aveți un furtun, puteți clăti îmbrăcămintea sub un robinet.
  • Imaginea intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 2
    2. Aer-uscați hainele timp de 24 de ore. Găsiți un loc pentru a închide hainele în aer liber, cum ar fi un balcon sau o linie de îmbrăcăminte. Așezați îmbrăcămintea pe linie și lăsați-o aerul în aer liber timp de 24 de ore.
  • Verificați prognoza. Dacă va ploua, așteptați până când vremea se șterge pentru a vă trata hainele.
  • Dacă absolut nu puteți atârna îmbrăcămintea în aer liber, o cameră bine ventilată din casa dvs. ar trebui să facă truc. Atârnați hainele acolo până când sunt uscate.
  • Imaginea intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 3
    3. Pre-spălați hainele cu săpunul de mână al mecanicului. Înainte de a vă arunca îmbrăcămintea într-o mașină de spălat, ridicați sapunul de mână mecanic la un magazin hardware sau departament. Utilizați acest lucru pentru a sparge orice pete deosebit de uleioase sau grase înainte de a arunca hainele în mașină de spălat.
  • Căutați săpunul mecanic care are Lanolin enumerate pe eticheta ingredientelor pentru cele mai bune rezultate.
  • Partea 2 din 3:
    Spălarea hainei
    1. Imagine intitulată Obțineți mirosul de benzină din haine Pasul 4
    1. Spălați numai hainele. Nu puneți alte îmbrăcăminte în mașina de spălat cu îmbrăcăminte înmuiată pe benzină. Acest lucru ar putea provoca alte haine pentru a absorbi mirosul de benzină sau a devenit colorat.
  • Imaginea intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 5
    2. Utilizați cea mai mare setare de căldură. Uită-te la eticheta producătorului de haine. Pentru a trata cel mai bine mirosul de benzină, ar trebui să utilizați cea mai mare setare de căldură pe care hainele le pot tolera.
  • Dacă nu sunteți sigur cât de mare de setarea căldurii hainele dvs. poate tolera, căutați tipul de țesătură online și uitați-vă la liniile directoare de spălare.
  • Imagine intitulată Obține mirosul de benzină din haine Pasul 6
    3. Adăugați amoniac și detergent suplimentar. Puteți achiziționa amoniac la cele mai multe supermarketuri și magazine de hardware. Adăugați un sfert de ceașcă de amoniac și un detergent puțin suplimentar la spălătorie. Acest lucru ar trebui să ajute la spălarea mirosului de benzină.
  • Alternativ, puteți adăuga 1 cană (240 ml) de oțet la spălare. Oțetul este un deodorizator excelent.
  • Imagine intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 7
    4. Țineți îmbrăcămintea să se usuce. Nu așezați hainele în uscător după spălare. În schimb, atârnați hainele pentru a usca în afara sau pe un suport de uscare. Este foarte periculos să puneți îmbrăcăminte care a fost înmuiată cu benzină în uscător, deoarece benzina este combustibili.
  • Partea 3 din 3:
    Eliminarea petelor set-in
    1. Imagine intitulată Get Gasoline Miros din haine Pasul 8
    1. Neutralizați petele și mirosurile cu cafea sau praf de copt. Dacă există pete pe hainele dvs., ei pot avea un miros. Înainte de a încerca să spălați petele, stropiți pulberea de copt sau cafeaua de cafea pe pete. Acest lucru va ajuta la neutralizarea mirosului. Lăsați cafeaua de cafea sau soda de copt să stea pe pată timp de câteva ore înainte de a le spăla și de a spăla pata.
  • Imaginea intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 9
    2. Eliminați petele cu detergent de spălat vase. Detergent lichid de spălat vase, care este făcut la unsoarea țintă poate ajuta la îndepărtarea petelor de benzină. Frecați ușor detergentul în pete până când se lipesc. Apoi, clătiți îmbrăcămintea și spălați-o în mașina de spălat ca de obicei.
  • Amintiți-vă că trebuie să atârnați întotdeauna îmbrăcămintea uscată care a intrat în contact cu benzina.
  • Imaginea intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 10
    3. Încercați uleiul pentru copii. Uleiul pentru copii poate ajuta, de asemenea, la ridicarea petelor de benzină. Puteți turnați uleiul de bebeluș direct pe pete și frecați petele. De asemenea, puteți arunca ragii înmuiate cu ulei de bebeluș în mașina de spălat cu hainele colorate pe benzină.
  • Imagine intitulată Get de miros de benzină din haine Pasul 11
    4. Trimiteți-vă hainele într-un curățător uscat. Din păcate, uneori mirosul de benzină rămâne pe hainele dvs., în ciuda eforturilor dvs. În timp ce acest lucru poate fi frustrant, serviciile profesionale pot ajuta. Dacă nu puteți obține pete sau mirosi din hainele dvs. la domiciliu, contactați un curățător local uscat. Puteți găsi curățătorii uscați online. Dacă îmbrăcămintea dvs. a fost foarte colorată sau deteriorată de benzină, serviciile profesionale de curățenie uscată vă pot ajuta să vă tratați hainele.
  • Avertizări

    1. Nu utilizați înălbitor cu amoniac imediat înainte, în timpul sau după utilizare în mașina de spălat, deoarece amestecul poate crea un gaz toxic.
    2. Nu utilizați un uscător de mașini pe îmbrăcăminte care poate avea contact cu benzină datorită riscului crescut de combustie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar