Cum să fii mentalist

Un mentalist este un individ care pare să aibă puteri supranaturale în divinarea adevărului despre o persoană și mai multe fapte despre viața acelei persoane. Un mentalist trebuie să fie mare la decodare, să posede abilități observaționale și să aibă o abilitate foarte dezvoltată de a observa detalii minute. Mulți oameni, de la profiluri penale la magicieni, toate utilizează tactici mentaliste și o cunoaștere de lucru a psihologiei pentru a interpreta comportamentul uman. Mentalienii nu pot beneficia doar de atenție, dar pot, de asemenea, să distreze literalmente pe oricine pe această planetă. Doriți să vă aduceți pe Simon Baker? Iată cum.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea minciunilor
  1. Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 1
1. Faceți judecăți clare, educate. O parte din a fi un mentalist este de încredere în judecata ta. Din păcate, majoritatea oamenilor și-au întors abilitățile de observare. Evaluarea generală și nealimentară a unui individ oferă informații bune de fundal care sunt în mod normal pierdute.De exemplu, sunt mâinile persoanei moale sau maluri? Este musculatura sa tonificată sau nu? Persoana este îmbrăcată să iasă în evidență sau să se ascundă? Luați-vă chiar acum - ce ar putea să învețe cineva despre tine doar să te uiți la tine?
  • Există zeci de elemente de informare generală de evaluare care vă vor ajuta să profitați individul. Gândește-te la Sherlock Holmes - nu avea ESP, el doar Observat lucruri. Asta e tot. O linie ușoară de bronz pe degetul inelului din stânga. Un marcaj de stilou pe mâna stângă. Acum ar avea încredere că această persoană este fie divorțată, fie separată și dreaptă. Încredere în aceste hotărâri rapide!
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 2
    2. Căutați indicii fizice în altele. Lucrarea unui mentalist constă în amintiri agitate și provocând "spune" să apară, chiar dacă persoana nu poate aduce în minte informațiile. "Spune" vă va ajuta să observați ceea ce minte mintea, dar memoria nu poate chema. Amintiți-vă că, deși cineva poate spune că nu își amintesc ceva, creierul înregistrează totul. Ca atare, informațiile sunt acolo, dar nu sunt accesibile acelei persoane la acel moment. "Spune" include:
  • Dilatarea sau constricția elevului ochiului (dilatarea este asociată cu o emoție pozitivă cu negativ).
  • În cazul în care persoana privează
  • Rata de respirație
  • Ritm cardiac
  • Transpirația relativă a corpului
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist pas 3
    3. Folosește-te ca primul porc de guinee. Știind ce spune să caute nu este de ajutor dacă nu știți ce înseamnă ei. În timp ce fiecare persoană este puțin diferită, spune că sunt numite ca atare, deoarece sunt de obicei consecvente. Deci, intrați în fața unei oglinzi și începeți să studiați propria față. Iată câteva lucruri pe care să le căutați:
  • Când te gândești la o amintire pozitivă, elevii tăi ar trebui să se dilate. Când vă gândiți la o experiență negativă, ar trebui să se contracte. Imaginați-vă ambele aceste scenarii și vedeți ce se întâmplă.
  • Gândiți-vă la un răspuns la această întrebare: Ce vă place să mergeți la plajă? Odată ce ați venit cu răspunsul dvs., notați unde ați arătat. Dacă ați spus ceva de genul focului, probabil că ați văzut-o și priviți în sus. Dacă ați spus ceva de genul sunetelor și mirosurile, probabil că ați rămas la nivelul ochilor. Dacă ai spus nisipul în mâinile tale, s-ar fi putut uita în jos. Răspunsurile vizuale se ridică, în general, la nivelul de ședere AURAL, iar amintirile Hands-on Draw Gaze în jos.
  • Fă-ți nervos. Cum se manifestă în corpul vostru? Care este inima ta? Respirația ta? Ce faci cu mâinile tale? Acum, treceți prin alte emoții - tristețe, fericire, stres etc.
  • Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 4
    4
    Detectați minciunile. O mare parte din detectarea minciunilor văd povestea pe care am acoperit-o. De fapt, asta face un poligrafie - măsoară tensiunea arterială, pulsul și transpirația. Cu cât aceste numere sunt mai mari, cu atât este mai probabil persoana minciună. Dar puteți face, de asemenea, lucrurile pe care un poligraf nu le poate face - ca și cum ai vedea când oamenii nu te privesc în ochi, împingându-și buzunarele, sau sunt inconsistente în comportamentul lor verbal și non-verbal.
  • Un lucru bun pentru a stăpâni detectarea micro-expresii. Acestea sunt mici flash-uri ale modului în care persoana de fapt se simte înainte de ao acoperi în mod conștient. Ele sunt adesea sentimente de stres sau sentimente negative pe care nu le doresc altor oameni să vadă dintr-un motiv sau altul.
  • Fiți atenți la întregul lor corp - cât de mult se înghesuie, dacă își ating nasul sau gura, ceea ce fac cu mâinile, degetele și picioarele și cum stau în raport cu tine. Sunt înclinate spre ușă? Probabil că doresc subconștient să scape!
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 5
    5. Adresați-vă întrebări principale. Convingerea oamenilor este o parte imensă de a fi mentalist.Cel puțin, îi convingeți pe tine sunteți un mentalist! Dacă o persoană are o dovadă că se poate "citi mintea," Ele sunt ușor confundate între telepatie și observare / persuasiune. O modalitate simplă de a face acest lucru este de a pune întrebări de conducere.
  • John Edward și alte personalități TV sunt minunate la acest lucru. Încep cu, "Văd un 19. Asta înseamnă ceva pentru oricine?" Ei încep vag până când cineva se aprinde. Apoi, odată ce cineva o face, va pune întrebări ca, "Ai fost foarte aproape de el, nu ai fost tu?" și persoana răspunde, simțind că sunt înțeleși. El doar cere întrebări foarte vag, iar persoana completează lacunele pentru el!
  • Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 6
    6. Practicați în mod obișnuit camera cu o privire atentă. Căutați toate detaliile în mediul înconjurător. Observați toată interacțiunea umană, de la unu-la-unul la modul în care camera este grupată. Adesea, doar o privire de zece secunde într-o cameră vă poate spune cum se simte fiecare persoană.
  • Dacă vedeți unul sau doi oameni lângă ușă, ei pot fi anxioși din punct de vedere social. A se vedea o persoană a cărei limbaj corpului se concentrează în mod clar asupra altcuiva? Sunt interesați de acea persoană, probabil sexual. Și dacă toată lumea este aliniată la o singură persoană în cameră, ți-ai găsit alfa. Și asta este doar trei exemple.
  • Dacă puteți, înregistrați ceva. Începeți cu segmente mici, observați, înregistrați, apoi vizualizați din nou de mai multe ori pentru a găsi ce informații ați pierdut prima dată.
  • Partea 2 din 3:
    Convingerea altora
    1. Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 7
    1. Memorează o "linie de bază" de comportament pentru persoanele cu care se ocupă. Aceasta înseamnă modul în care o persoană acționează în mod normal în orice circumstanță dată. Deoarece oamenii sunt diferiți, veți fi mult mai eficienți în citirile dvs. dacă aveți mai întâi o linie de bază. Și veți ști cât de receptivi se simt față de dvs!
    • Un exemplu ușor se gândește la oameni naturali de flirta. Când sunt confortabile, s-ar putea să atingă, râzând și se îndepărtează la cineva pe care îl găsesc atractivi. Alți oameni, în timp ce se simt confortabil, ar putea considera că o încălcare a balonului unei persoane. Ambii oameni se simt în același mod, ei doar o arată în moduri foarte diferite.
  • Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 8
    2
    Fii încrezător. 99% din faptul că oamenii să creadă / de acord cu dvs. este încredere (statistică care urmează să fie verificată). Cum sunt aleși politicienii? Ceea ce face un vânzător eficient? Cine primește doamnele? S-ar putea crede că are ceva de-a face cu Smarts sau cu aspect (și cei cu siguranță nu răniți), dar ceea ce se reduce cu adevărat este încrederea. Când ești destul de încrezător, nu este nici măcar apar la alți oameni să vă întrebe judecata.
  • Dacă sunteți nervos în ceea ce privește prefacerea modalităților dvs. mentalist, trebuie să loviți acel obicei urât! Ceea ce vând cu adevărat aici ești tu. Oamenii vă privesc să fiți convinși - nu caută informațiile cele mai exacte sau logice. Când îți dai seama că nu e ceea ce spui, așa spui asta, o mulțime de presiune cade departe.
  • Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 9
    3
    Asculta. Faptul este că oamenii ne spun lucrurile mai des decât ne dăm seama. Dacă am fi fost mai buni ascultători, o lume nouă ne va deschide până la noi. Amintirile noastre s-ar îmbunătăți și am face legături pe care nu le-am mai văzut înainte. Asta fac mintaliștii!
  • O parte importantă de ascultare și de a fi un mentalist eficient citește între linii. Văzând ce oameni într-adevăr înseamnă că vorbesc. Dacă prietenul tău a mers la tine și a spus, "Oh, Doamne, am lucrat astăzi în Soooooo," ei spun de fapt, "Dați-mi un pat pe spate. Trebuie să fiu spus că sunt potrivit." Este un text care stă la baza acestuia, când oamenii nu își dau seama că ești cel mai înțelept.
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 10
    4. Acționați natural. Ceea ce se reduce este că într-adevăr puneți un spectacol. Deci, în loc să prefaceți că sunteți cineva pe care nu-l faceți și faceți această scenă dramatică despre asta, doar Fii tu însuți! Autenticul dvs. este mult mai convingător decât orice altceva.
  • Dacă ceva, fiți ușor amuzat. Gândiți-vă la acei actori care dau interviuri care au în mod constant un zâmbet ușor pe fețele lor și sunt predispuși la mici crize de râs supus. Sunt total relaxați și par, bine, bine, misto. Fii tipul ăla!
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 11
    5. Idei de plante. Și ați crezut că incepția a fost doar un film minunat Leonardo DiCaprio. În timp ce nu puteți planta visele încă, tu poate sa Idei de plante. Să spunem că doriți să obțineți pe cineva să se gândească la un cuvânt și cuvântul pe care doriți să-l gândească este "ceas." Ați introduce acest cuvânt în conversația dvs. în prealabil, priviți-vă ocazional (deși pe scurt), apoi cereți-i să se gândească la ceva ca un accesoriu. Boom. Mintea Citiți.
  • Începeți să experimentați acest lucru pe nivele mici, cum ar fi exemplul de mai sus. Apuca un prieten sau doi și vezi dacă poți veni cu câteva scenarii pe cont propriu unde nu știu că primesc idei plantate în creierul lor. Odată ce ați venit cu o jumătate de duzină de cuvinte, puteți să plantați cu ușurință, puteți impresiona pe cineva la un moment dat.
  • Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 12
    6. Nu vă dați secretele. Dacă ați întrebat vreodată un magician să vă spună cum face unul din trucurile lui, dacă este un bun, el nu se scurge niciodată! El nu ar trebui nici măcar să explice un truc pe care nici un alt magician nu o face afară). Ar trebui să fii același lucru! Dacă cineva vă întreabă cum faceți ceva, pur și simplu ridicați-vă umerii și echivaleți-l la minunate.
  • Nu accidental Oferiți-o fie departe. "Ah, văd că te-ai uitat în sus și în stânga," Oferă că monitorizați ochii, chiar dacă nu le spuneți ce înseamnă. Vrei să creadă că există ceva extra-senzorial despre tine, ceva ce alte persoane nu au. Asa de fi misterios. Veți crește doar intriga lor.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 13
    1. Citiți, citiți, apoi citiți mai multe despre mentaloni și modul în care lucrează.Există multe cărți despre intervievarea oamenilor și interpretarea chiar și cele mai mici mișcări faciale, corpul și manipularea minții. Annemann`s Efecte psihice practice și Corinda`s 13 pași pentru mentalism sunt două locuri bune pentru a începe. Ca și T.A. Waters ` Minte, mit și magic. Nimeni mai bine să înveți de la profesioniști!
  • Imagine intitulată Fii un mentalist Pasul 14
    2. Studiu pe diferite zone diferite. Pentru a vă oferi mai mult cred - și doar pentru că puteți găsi, de asemenea, interesant - Venture în alte domenii conexe. Gândiți-vă la citirea interpretării visului, a cardurilor de tarot, a astrologiei și a telepatezei și a telekinezei, doar pentru a numi câteva. Ar putea să vă facă bine-rotunjite!
  • Luați în considerare învățarea de noi competențe. Priviți în hipnoză,citit in palma, și alte abilități de citire a oamenilor. Atunci când sunteți de sine mentalist, ați putea spune întotdeauna cu adevărat, "I ar putea Hipnotizează-te, dar nu ar trebui să fac asta."
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 15
    3. Antrenează-ți mintea. Este un mușchi, într-adevăr. Dacă nu o folosiți, o veți pierde. Deci, începeți să jucați șah, făcând Sudoku și rezolvarea ghicitorilor. Face puzzle-uri încrucișate. Petreceți-vă timpul liber și faceți proiecte DIY. (Care este unul bun pentru notificarea detaliilor). Luați o clasă actorie (de asemenea, bună pentru detalii și emoții). Toate acestea sunt lucruri care vă pot ajuta să vă măriți puterea mentală.
  • Folosește internetul! Vizitați site-uri precum Lumozitate, Academia Khan, Cursul și memoarise și asigurați-vă că vă antrenați în mod regulat mintea. Raționamentul deductiv și gândirea critică sunt două abilități care nu sunt folosite neapărat în timp ce sunt mentalist, dar ei primesc abilitățile pe care le aveți do utilizați mult mai repede! Sherlock ar putea observa că lipsa unui inel de nuntă, dar dacă îl ia o zi și jumătate pentru ao pune împreună, Watson e mort până atunci. Așadar, păstrați agilele din punct de vedere mental și rămâneți în partea de sus a jocului dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un mentalist Pasul 16
    4. Găsiți un loc de muncă în care vă puteți folosi abilitățile. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a fi un magician sau un profiler criminal sau o stea TV, de ce să nu faceți un mic moolah de pe abilitățile dvs. de observare nebune și de la oamenii de citire a oamenilor? Vă veți perfecționa metodele și veți învăța și mai multe trucuri ale comerțului.
  • Dacă nu v-ați gândit la asta înainte, începeți! Du-te la citire Cum să fii magician, Cum să fii profiler FBI, Cum să fii detectiv, sau chiar Cum să ajungeți la televizor. Pentru a afla de la mintali profesioniști reali, citiți despre Mentalismul Mentalism. Dacă miere boo boo o poate face, cu siguranță poți!
  • sfaturi

    Începeți mici în ceea ce privește utilizarea abilităților dvs.Este mai bine să aveți succes în pașii măsurați decât este de a eșua, ajungând dincolo de ceea ce sunteți confortabil capabil să faceți.
  • Folosind în mod constant abilitățile dvs. de creștere vor consolida ceea ce ați câștigat deja.
  • A deveni un mentalist credibil ia dedicarea.Nu este un proces rapid sau ușor, deoarece există mii de variabile în comportamentul uman.Acesta este un efort multidisciplinar, deoarece implică înțelegerea psihologiei avansate, a unor abilități avansate în persuasiune și nenumărate ore de observare și interpretare.
  • Fiți pregătiți pentru ca acest lucru să dureze ani pentru a ajunge la un nivel decent de realizare.Nu este ceva ce nici o persoană poate învăța într-un weekend sau două.
  • Avertizări

    Fii precaut de modul în care folosiți orice abilități mentaliste pe care le-ați dezvoltat.Ca majoritatea lucrurilor, pur și simplu este, și nu este nici bun, nici rău.Cum o folosește, totuși, determină valoarea sa societală.
  • Dacă utilizați prieteni pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile, întrebați-le în prealabil dacă este acceptabil.În primii câțiva ani, greșelile pot costa mult în ceea ce privește relațiile umane atunci când sunt făcute fără permisiune sau rezultatul isnegativ pentru persoana implicată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar