Cum să-ți păcălești prietenii cu un jurnal despre venind de pe o altă planetă

Doriți să scrieți un jurnal pentru a vă păcăli prietenii să vă gândiți că sunteți dintr-o altă planetă? Începeți și plecați!

Pași

Metoda 1 din 2:
Scrierea jurnalului
  1. Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind de la o altă planetă Pasul 1
1. Obțineți un jurnal. Acest lucru funcționează și cu un notebook regulat, de asemenea. În acest fel, puteți scrie tot ce aveți nevoie pentru a vă păcăli prietenii.
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 2
    2. Notați numele planetei de la. De asemenea, stați unde v-ați născut pe ea, cum ar fi scrierea, "M-am născut pe planeta Conhora și m-am născut într-o zonă mică de apă numită Conhorasea". Asigurați-vă planeta unică pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 3
    3. Scrieți detalii despre nașterea dvs. și ce fel de creatură sunteți. Acest lucru ajută pe oricine să citească jurnalul dvs. să vă înțeleagă mai bine faptele. Puteți scrie ceva de genul, "M-am născut pe planeta Conhora. M-am născut la ora 2:30 ca o zână frumoasă. Mama mea a spus că sunt un pachet de bucurie."
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 4
    4. Scrie despre tine, de asemenea. Afișați-vă numele real (deoarece numele pământului este un nume sub acoperire), vârstă, puțin despre prietenii dvs. și orice vrei tu! Scrie ceva de genul, "Numele meu este Oceania. Tipul meu specific de zână este apa. Mi-am petrecut tot timpul lângă râuri, fluxuri și lacuri frumoase. Mi-a plăcut să scriu în jurnalul meu, dar l-am lăsat acolo. Deci, acum am un jurnal nou pentru a scrie de râu. Eu sunt 113, tocmai a devenit adolescent, iar cei mai buni prieteni ai mei sunt o zână de foc și o zână de noapte. Numele lor sunt flacără și luna."
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind de la o altă planetă Pasul 5
    5. Scrieți despre toate marile pericole pe care le-ați confruntat, comparativ cu Pământul. De exemplu, nu scrieți, "Am avut războiul civil trei și părinții mei s-au abuzat." Unii oameni de pe pământ vor crede că nu este nimic în comparație cu ei. Scrie ceva mai mult, "Ne-am confruntat cu dușmani, magnolienii, în fiecare zi într-un război de aproape 100 de ani. Au fost foarte înfricoșători. Au fost jumătate umană și jumătate de păianjen. Ne-au încurcat în borduri."
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind de la o altă planetă Pasul 6
    6. Scrie despre talentele tale. Talentele tale nu vor fi nimic în comparație cu Pământul. Așa că faceți ceva și fiți creativi! Scrie ceva de genul, "Am fost foarte bun la lupta cu sabie, dar, de asemenea, tir cu arcul și ceva numit de cusut de swittle. Am cusut cu un con de pin pentru a face schimburi, care au fost jumpsuits pe care ne-am iubit să purtăm. Mama mea a spus chiar oamenilor despre abilitățile mele de cusut de la Swittle."
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venirea de la o altă planetă Pasul 7
    7. Scrie despre personalitatea și stilul tău. Scrie ceva de genul, "Am fost un pic de rebel și am rupt câteva reguli pentru a face ceea ce am iubit. Tir cu arcul a fost împotriva regulilor, chiar dacă talentul meu era tir cu arcul. Am fost prins de câteva ori. Mi-a plăcut hainele întunecate cu cranii și am controlat apa. Am fost foarte bubbly uneori, dar în principal, am fost un fel de zână care îi plăcea să fie serioasă și să-mi practică luptele. Fiind Rebel este doar o parte a ființei mele."
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 8
    8. Puneți-vă jurnalul cu niște știri înfricoșătoare pentru a vă înșela prietenii. "Sper că magnolienii nu vor veni pe pământ oricând în curând. Ultima dată când am vizitat Magnolia, au plotat să vină pe pământ și să o distrugă! Acesta este un secret de top, deci citirea acestui lucru este ceva ce nu doresc să faceți. În plus, această știre este serioasă și înfricoșătoare. Semnat, (numele pe care l-ai avut pe planeta ta)."
  • Metoda 2 din 2:
    Fiind secret
    1. Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 9
    1. Luați jurnalul cu dvs. peste tot. Școală, casa prietenilor tăi, filmele etc. Prietenii tăi se vor întreba de ce o luați în atâtea locuri.
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 10
    2. "Accidental" Lăsați jurnalul în jurul prietenilor dvs. sau pe biroul dvs. la școală. Lăsați cheia acolo dacă trebuie deblocată. Ei o pot citi.
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind de la o altă planetă Pasul 11
    3. Puneți sugestii subtili întrebând dacă îl citesc. Ca, "Sper că nu aflați despre planuri," sau, "Da, flacără? Adică, numele prietenului tău)?" Dacă aceștia se presează, întrebați-i dacă citesc jurnalul și pentru a spune adevărul. Dacă au spus da, suspin și spun, "Mulțumesc că mi-ai spus adevărul." și țineți jurnalul cu tine. Dacă spun că nu, spuneți, "Oh, mulțumesc bunătate!"
  • Imaginea intitulată Prietenii tăi cu un jurnal despre venind dintr-o altă planetă Pasul 12
    4. Dacă nu o citesc la început, continuați să încercați! Continuați să încercați timp de cel puțin 2-3 luni. Dacă nu, spuneți, "Poate fi timpul să știți." Să le dați jurnalul și să le citească. Dacă râd de tine, ia-ți jurnalul și pleci. Nu trebuie să îți iei la revedere. Ei vor ști că vă rănesc sentimentele, dacă plecați. Dacă acționează serios despre asta, începeți să vorbiți despre planeta dvs. Dacă merge prea departe, sau dacă prietenul tău este speriat și plângând despre magnoli, spune-le că era un truc inofensiv și nimeni nu vine pe Pământ.
  • sfaturi

    Fii creativ cu numele tău! Dacă sunteți o zână de apă, nu vă numiți ashfire.
  • Asigurați-vă că numele dvs. se potrivește cu creatura dvs. Nu numiți un aer elementar "Sol".
  • Adresați-vă prietenilor dacă doresc să vă alăture și să facă un jurnal sub numele de stilou al unuia dintre prietenii dvs. de pe planeta dvs. Mai multe dovezi pot obține mai mulți prieteni să vă creadă.
  • Avertizări

    Dacă prietenul dvs. începe să se distreze de dvs. pentru acest lucru, ignorați-le, evitați un pic și faceți noi prieteni să înceapă și să plece! Dacă o faceți pe 3-4 prieteni și toți reacționează în același mod, faceți noi prieteni și închideți jurnalul în jos.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar