Cum să afli dacă cineva este un infractor sexual

Indiferent dacă sunteți angajator, un părinte, un vecin sau doar curios, ar putea fi momente când doriți să aflați dacă cineva este un infractor sexual. Oamenii trebuie să se înregistreze ca infractori sexuali atunci când au fost condamnați pentru o serie de diferite tipuri de infracțiuni penale. Folosind unele resurse de bază care sunt disponibile online și în comunitatea dvs., puteți determina dacă cineva este un infractor sexual înregistrat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind resursele departamentului șerifului local
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pas 1
1. Obțineți informații de bază despre persoana respectivă. Indiferent de pașii pe care îi luați în cele din urmă pentru a descoperi dacă persoana este un infractor sexual, va trebui să aveți unele informații despre el sau despre el. Unele lucruri ar putea fi trebuit să știți despre persoana pe care intenționați să o investighezi includ:
  • Adresa sau locația geografică de bază. Multe baze de date de stat și județene permit utilizatorilor să caute infractori sexuali sau să vizualizeze o hartă a tuturor infractorilor sexuali care se află într-o anumită zonă geografică.
  • Nume. Departamentele locale ale șerifului sau înregistrările instanțelor locale vă pot oferi, în general, informații despre o anumită persoană dacă pot fi furnizate suficiente informații. Numele complet al subiectului este un început bun pentru a afla dacă el sau ea este un infractor sexual.
  • Numărul plăcii de înmatriculare. Unele state permit utilizatorilor să efectueze o căutare a bazei de date a infractorului sexului pe baza unui număr de plăcuță de înmatriculare.
  • Data de naștere. În timp ce având un nume și o adresă este importantă, o dată de naștere vă va permite să fiți mai specifică despre persoana a cărei înregistrare doriți să verificați. Având aceste informații, de asemenea, pot preveni confuzia atunci când sunt legate sau chiar persoane independente, se întâmplă să aibă același nume. Acest lucru este valabil în special dacă persoana are un nume relativ comun. Dacă nu puteți obține o dată de naștere, chiar și o vârstă aproximativă este utilă pentru a vă asigura că aveți persoana potrivită.
  • Cod numeric personal. Dacă doriți să stabiliți dacă un potențial soț sau un angajat este un infractor sexual, este posibil să aveți acces la un număr de securitate socială, care vă poate ajuta să obțineți rezultate mai precise.
  • Alte informații de identificare. Indiferent dacă aveți sau nu un nume, o adresă sau data nașterii, este posibil să fie necesar să furnizați alte informații de identificare, cum ar fi înălțimea, greutatea și o descriere a oricăror mărci distinctive, cum ar fi cicatrici sau tatuaje.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 2
    2. Contactați departamentul șerifului local. Cele mai multe departamente ale Sheriffului mențin o bază de date a tuturor infractorii sexuali înregistrați în județ. Contactați departamentul local de șerif în persoană, online sau prin telefon pentru a vedea ce resurse sunt disponibile publicului. Multe departamente au o persoană specifică responsabilă de infractorii sexuali din zona care vă pot oferi informații detaliate despre fiecare infractor și vă pot răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea despre infractorii din zona dvs.
  • Căutați baza de date a Departamentului Sheriff Sheriff online.
  • Solicitați o listă cu toate mandatele penale remarcabile în județ pentru crime legate de sex.
  • Cereți o copie a listei "cele mai dorite" a județului, dacă menține o astfel de listă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 3
    3. Solicitați un raport istoric penal. Multe poliție de stat și departamentele Sheriff County oferă rapoarte de istorie penală, care vă pot oferi o listă a oricărei criminali arestați că o anumită persoană are în acel stat. Verificați cu poliția dvs. de stat sau cu departamentul Sheriff Local pentru a determina dacă oferă acest serviciu.
  • Unele agenții de aplicare a legii mențin diverse baze de date despre informații despre activitatea criminală locală. De exemplu, multe închisori județene și penitenciare de stat mențin o bază de date care arată cine este în prezent încarcerat și crimele din care un individ a fost condamnat. Alte agenții publică o listă de mandate care au fost emise în fiecare zi de sistemul judiciar local. De asemenea, puteți accesa toate arestările făcute de agențiile locale de aplicare a legii într-o anumită zi.
  • Agențiile de aplicare a legii pot percepe o taxă mică pentru a vă oferi aceste informații.
  • Este posibil să fie necesar să aveți anumite informații de identificare despre persoana respectivă pentru a solicita verificarea istoricului penal.
  • Asigurați-vă că verificați cu agențiile de aplicare a legii în fiecare jurisdicție locală în care individul a trăit.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 4
    4. Asigurați-vă că utilizați aceste informații legal. Există diverse legi de stat și federale care restricționează ceea ce un angajator sau o instituție financiară poate face cu informațiile despre istoria penală. Aceste legi plasează limite pentru modul în care aceste informații pot afecta eligibilitatea cuiva pentru locuințe, credit și ocuparea forței de muncă. Legile statului care se aplică într-o anumită situație pot varia foarte mult de la stat la stat.
  • Dacă folosiți doar informațiile pe care le obțineți pentru cunoștințele personale, în general, nu veți încălca legile federale sau de stat.
  • În mod obișnuit, dacă vă deduceți informațiile din surse publice exacte, nu există nimic care să vă împiedice să repetați informațiile, să informați altor persoane sau chiar să-l publicați, de exemplu, postarea online. Numai atunci când repetați informații false sau informații confidențiale pe care le-ați obținut ilegal pe care le puteți conduce la lege.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea online pentru informații despre infractor sexual
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 5
    1. Găsiți baza de date a infractorului sexual al statului dvs. prin intermediul site-ului Federal al Biroului de Investigații ("FBI"). Toate statele au creat o bază de date online în care utilizatorii pot căuta infractori sexuali înregistrați folosind diferite metode. Statele trebuie să stabilească și să mențină aceste baze de date în temeiul legii federale.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 6
    2. Căutați baza de date online a infractorului de către statul dvs. Unele baze de date vă permit să căutați după nume, locație generală, adresa specifică, numărul de securitate socială și, în unele state, chiar și numărul plăcii de înmatriculare. Cu cât mai multe informații aveți despre individ, cu atât mai ușor este să vă restrângeți rapid căutarea. Cu toate acestea, chiar dacă cunoașteți doar cartierul general în care viața individuală, ar trebui să puteți obține o listă a tuturor infractorilor sexuali înregistrați în acel cartier.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 7
    3. Examinați informațiile pe care le oferă baza de date online a statului dvs. Fiecare stat oferă utilizatorilor informații diferite despre infractorii săi înregistrați. Unele state oferă nume complete, adrese, natura convingerii penale a persoanei și chiar fotografii, în timp ce alte state oferă foarte puține informații online.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 8
    4. Căutați alte baze de date online de stat. Dacă știți că un individ a trăit într-un alt stat, ar trebui să căutați și bazea de date a infractorului sexual al statului. Nu este neobișnuit să găsiți un infractor sexual listat în bazele de date ale multiplelor state pentru aceeași infracțiune. Acest lucru se întâmplă deoarece infractorul sexual sa mutat de la un stat la altul în timp ce el sau ea este încă obligat să se înregistreze ca un infractor sexual. Individul trebuie să se înregistreze la noua jurisdicție atunci când se deplasează adrese, la fel cum a făcut-o cu jurisdicția anterioară în care a trăit el sau ea.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 9
    5. Rulați o căutare on-line la nivel național. U.S. Departamentul de Justiție ("DOJ") Menține site-ul web al infractorului național al infractorului național (NSOPW), care oferă utilizatorilor o modalitate de a căuta infractori sexuali în toate jurisdicțiile deodată. Acest lucru poate fi foarte util în determinarea dacă o persoană este un infractor sexual înregistrat într-un alt județ, stat, u.S. Teritoriu sau trib indian.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 10
    6. Utilizați serviciile online pentru a căuta prin înregistrări publice și baze de date gratuite. În timp ce unele dintre aceste servicii vă vor percepe o taxă, există mai multe modalități de accesare gratuită a unei cantități mari de baze de date publice. Aceste surse de informații vă pot ajuta să aflați dacă un individ a fost vreodată arestat, acuzat sau condamnat, o crimă legată de sex.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 11
    7. Amintiți-vă că informațiile publice sunt un joc corect. Informații despre dacă o persoană este un infractor sexual înregistrat este gratuit și accesibil publicului. Prin urmare, nu este ilegal să ai aceste informații, să-i spui altora despre aceste informații sau chiar să-l postezi online dacă crezi că este adevărat, precis și de la o sursă fiabilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Conectați verificările de fundal
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 12
    1. Contactați o companie privată care oferă verificări de fundal. Unele companii oferă verificări de fundal pentru doar 20 de dolari. Fiți atenți la aceste servicii, cu toate acestea, deoarece doriți să vă asigurați că compania vă va oferi informații complete și corecte.
    • Luați în considerare utilizarea FringouttheTruth.COM. Această companie privată de renume a fost inițiată de doi detectivi privați din Florida și a desfășurat verificări de fond pentru aproape 10 ani. Se numără printre serviciile de verificare de fonduri de top, și oferă verificări de fundal efectuate de un investigator privat real. Puteți vizita FindouttheTruth.com pentru asistență.
    • Pentru alte companii private care gestionează verificările de fond, Click aici.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual Pasul 13
    2. Contactați orice agenții guvernamentale care oferă verificări de fundal. Unele state oferă controale penale pentru publicul larg pentru o mică taxă, de obicei de 20 până la 30 de dolari, prin intermediul biroului lor de investigație sau diviziuni de reținere penală. Vizitați site-ul guvernului dvs. de stat și efectuați o căutare pentru verificări de fundal în statul dvs. pentru a vedea dacă aceasta este o opțiune. De asemenea, puteți contacta departamentul de siguranță publică al statului dvs. pentru a determina dacă oricare dintre birourile guvernamentale ale statului dvs. oferă servicii de verificare a fundalului.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual Pasul 14
    3. Mergeți dincolo de bazele de date despre infractorii sexului. Amintiți-vă că nu toți infractorii sexuali sunt înregistrați. În plus, unii infractori sexuali nu mai pot fi obligați să se înregistreze. Agențiile federale de aplicare a legii estimează că există aproximativ 100.000 de infractori de sex neîngrădiți în Statele Unite. Unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să determinați dacă cineva este un infractor sexual neînregistrat sau prădător sexual includ:
  • Rulați o căutare online de bază. Rularea unui nume de căutare pe motorul dvs. de căutare preferat vă poate oferi o multitudine de informații, inclusiv adresele curente și anterioare, precum și rapoartele de știri și de arestare. Aceasta este o tehnică deosebit de utilă dacă individul are un nume neobișnuit sau unic.
  • Verificați U.S. Site-ul serviciului Marshals. U.S. Serviciul Mareșal este responsabil de reținerea infractorilor sexuali neînregistrați. Acest birou oferă actualizări de știri, precum și o listă cea mai dorită a infractorului sexual, pe site-ul său web. Vizitați U.S. Site-ul serviciului Marshals pentru ajutor.
  • Căutați înregistrările instanțelor. Multe județe permit utilizatorilor să caute prin înregistrări publice, care includ atât cazuri civile, cât și criminale. În general, puteți efectua o căutare în persoană sau online prin intermediul site-ului web al grefierului sau serviciilor private sau guvernamentale, cum ar fi DOXPOP.com, judici.com, sau curteferente.COM. Uită-te online sau în agenda telefonică pentru biroul funcționarului local. Site-ul lor poate avea informații despre cum să caute înregistrări ale instanțelor din județul dvs. și / sau să stabilească sau puteți să sunați și să întrebați despre opțiunile de căutare disponibile.Ați putea dori, de asemenea, să contactați un avocat și să solicitați că el sau ea efectuează o căutare pentru dvs. Mulți avocați abonează la serviciile plătite care le permit să vizualizeze înregistrările la care publicul larg nu are acces.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual pasul 15
    4. Închiriați un investigator privat. Dacă nu puteți să vă prezentați informații utile pe cont propriu sau prin surse online, este posibil să doriți să angajați un investigator privat. Multe agenții private oferă servicii de investigație și pot avea acces la resurse sau baze de date pe care publicul larg nu le poate accesa.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este un infractor sexual Pasul 16
    5. Amintiți-vă că sunt limite la utilizarea informațiilor de verificare a fundalului. În timp ce este perfect legal să posede și să transmită informații publice celorlalți, legile federale și de stat limitează modul în care puteți utiliza aceste informații pentru a găsi o altă persoană eligibilă pentru locuințe, locuri de muncă și credit. Atâta timp cât este informația publică utilizată numai pentru cunoștințele dvs. personale, cu toate acestea, nu veți încălca nici o lege.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu toți indivizii care sunt înregistrați ca infractori sexuali au comis o infracțiune sexuală. De exemplu, în funcție de stat, indivizii care au fost condamnați de prostituție, vizitarea unei prostituate, urinând în public, nuditate publică și trimiterea imaginilor nude ale Sfântului dvs. prin telefonul mobil, toate ar trebui să se înregistreze ca infractori sexuali.
  • Nu toți infractorii sexuali sunt înregistrați. Unii indivizi care au fost condamnați pentru crime sexuale nu mai sunt obligați să se înregistreze. Alți indivizi ar fi putut fi arestat pentru o crimă sexuală, dar nu au fost acuzați sau condamnați pentru o crimă sexuală, indiferent de motiv. Încă alte persoane pot fi petiționate cu succes statele lor să fie eliminate din registrul infractorului sexual.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar