Cum să devii un operator / dispecer 911

Dispecerii de siguranță publică sunt linia de ajutor pentru publicul larg.Această carieră de recompensare este potrivită pentru oricine interesat să ajute oamenii. Acesta este un loc de muncă foarte plăcut care lucrează în cadrul comunității și ajută la salvarea vieții.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 1
1. Investighează oportunitățile.Unele localități închiriate pentru expeditorii de poliție, incendiu și EMS ca locuri de muncă separate, în timp ce alții angajează ca un singur loc de muncă.În mod obișnuit, comunitățile mai mici au dispeceri de siguranță publică, iar cei mai mari angajează pentru departamente separate de poliție, incendiu și EMS.
  • Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 2
    2. Exprimă un interes.Răspundeți anunțurilor pentru aceste poziții sau contactați departamentele individuale pentru a afla despre procesul de angajare.
  • Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 3
    3. Obțineți calificat.Unele localități pot utiliza un examen de serviciu public din care să atragă persoane interesate.Dacă departamentul care vă interesează să se alăture necesită acest pas, întrebați despre unde să obțineți informații despre următoarea examinare.Din păcate, aceste examene sunt de obicei oferite doar la fiecare 2 sau trei ani (cu excepția cazului în care lista de candidați a fost epuizată).Lista celor care au finalizat cu succes examinarea va fi valabilă până la următoarea examinare.
  • Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 4
    4. Aplicați oficial pentru deschideri.Dacă nu există niciun examen de serviciu public pentru lucrarea de care vă interesează, singura modalitate prin care departamentul va ști despre dorința dvs. este dacă au o cerere de a revizui.Contactați orașul, orașul, județul sau personalul de stat sau departamentul de resurse umane pentru a obține o descriere și o cerere de locuri de muncă.Dacă o descriere a postului imprimat nu este disponibilă, întrebați despre calificările care pot fi necesare sau având o preferință. Completați și returnați formularul.
  • Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 5
    5. Obțineți condiții prealabile. Unele localități au condiții prealabile (prim ajutor, certificate CPR etc.) pentru pozitii.Utilizați acest timp pentru a obține (dacă există astfel de condiții) în timp ce așteaptă deschideri sau examene.Când ați terminat, asigurați-vă că oferiți o aplicație actualizată care reflectă noua certificare (e) câștigată.Dacă nu există premise, dar este dată o preferință acelor candidați care au certificatul (certificatele), consideră că obțineți unul sau mai multe dintre ele pe cont propriu, astfel încât să fiți un candidat care va primi o preferință.
  • Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 6
    6. Ascultați prin scaner la comunicațiile radio ale departamentului.Obtine o "ureche radio" Pentru departamentul pe care doriți să-l lucrați.Ascultarea va face ca termenii nefamiliare să fie ușor de recunoscut și să învețe.Mulți termeni sunt unici pentru aplicarea legii și expedierea medicală.Cunoașterea acestora vă va ajuta să vă ridicați rapid atunci când sunteți angajat.
  • Imaginea intitulată deveni un operator / dispecer 911 Pasul 7
    7. Dezvoltați abilități bune de comunicare.Mulți dispeceri împărțiți timpul de răspuns la 911 apeluri telefonice de la funcționarii publici și expedieri generali prin radio în ambele sensuri.Vorbind clar este ceva care poate fi practicat toată ziua / în fiecare zi.Vor exista situații în care apelanții care au nevoie de ajutor vor fi excitați și greu de înțeles.Vorbind calm pentru ei, îi poate ajuta să-i calmeze.Acest lucru va face obținerea informațiilor de care aveți nevoie pentru a obține ajutorul pe care îl doresc, mai repede și mai ușor.De asemenea, o voce clară și calmă la microfonul de expediere va face mai ușor pentru cei de la "alt sfârșit" pentru a vă înțelege asupra zgomotului străzii, traficului, sirenelor și gazdei altor "mai puțin decât optimul" condițiile pe care le întâlnesc.
  • Imaginea intitulată devine un operator / dispecer 911 Pasul 8
    8. Interviu pentru poziții.Dacă ați urmat câțiva pașii de mai sus, ar trebui să puteți vorbi inteligent și clar în interviu.Este imperativ să aveți un nivel ridicat de abilități de comunicare verbală și scrisă.
  • sfaturi

    Majoritatea departamentelor utilizează computere pentru expedierea și furnizarea de solicitări de date.Abilitățile de tastatură și de ortografie vor fi probabil necesare.
  • Dacă dispecerarea este ceva ce doriți să faceți în cele din urmă, dar sunt în prezent în școală sau altfel nu puteți lua imediat o poziție cu normă întreagă, încercați să obțineți un loc de muncă cu fracțiune de normă care vă va continua abilitățile în acea zonă și să arate bine pe un CV.De exemplu, deveniți o gardă de securitate a studenților la școală sau salvamar sau răspundeți la telefoane pentru o afacere.
  • Avertizări

    Nu faceți nimic ilegal oricând în curând.Având un fundal criminal nu va ajuta șansele de a obține un loc de muncă cu departamentul de poliție sau departamentul de servicii de urgență, mai ales că veți manipula situații și informații sensibile la drept.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar