Cum să sărbătorim aniversarea la domiciliu

Aniversările sunt evenimente importante de realitate în viața tuturor. Fie că este vorba de o aniversare a nunții, o aniversare de întâlniri sau un alt eveniment special, poate fi frumos să petreceți o seară încântătoare la domiciliu, mai degrabă decât jockeying pentru rezervări, care se ocupă de mulțimi și petrecând o mulțime de bani ieșind. Dacă doriți să ocoliți hassle și bucurați-vă de un timp special cu celălalt dvs. semnificativ pentru aniversarea dvs., încercați unele dintre aceste sfaturi pentru a planifica noaptea perfectă în.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea activităților dvs
  1. Imagine intitulată Sărbătoriți aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 1
1. Face cină acasă. Aceasta este alternativa veche pentru o cină de lumânare în oraș: schimbați locația în propria casă. Poate fi o afacere extravagantă, romantică sau doar două dintre dvs. de distracție care mănâncă mâncarea preferată împreună. Surprindeți-vă alte semnificative cu o masă fierbinte, gătită acasă pentru celebrarea aniversară sau pregătiți masa împreună pentru mai mult de un sentiment de comunitate.
  • Dacă căutați o preluare proaspătă, sofisticată pe cina tradițională gătită acasă, planificați o degustare de vin și brânză pentru două.
  • Nu este nimic în neregulă cu capturarea. Sunt șanse, cei doi petrec mult timp pregătirea alimentelor pe parcursul săptămânii. Luați presiunea dezactivată, având ceva gustos și să vă eliberați timpul de bucătărie și curățarea.
  • Imaginea intitulată Celebrează aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 2
    2. Curl și vizionați un film. Dacă mese de fantezie nu sunt chestia ta, ordonați niște mâncare să mergeți și să petreceți seara relaxând și vizionându-vă filmele preferate. Nu cu mult timp în urmă, a trebuit să mergi la un teatru și să cumperi bilete pentru a vă bucura de o noapte de film cu data. Modelele de divertisment precum Redbox și Netflix au făcut mai ușor ca niciodată să aleagă dintr-un catalog de filme din apropiere de confortul canapelei dvs. În acest fel, acesta poate fi doar voi doi și o noapte liniștită de vizionare pentru a vă oferi o pauză de la agitația hectică de zi cu zi.
  • Dacă aveți probleme cu decizia de ce să urmăriți, puteți alege fiecare un film pentru o caracteristică dublă personalizată.
  • Imaginea intitulată Celebrează aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 3
    3. Au o noapte de joc împreună. Maximizați distracția pe care o aveți cu partenerul dvs. la aniversarea dvs., găzduirea propriei jocuri de joc. Jocul de joc împreună este o modalitate excelentă de a concura, să coopereze și să se provoace reciproc pentru a deveni creativ și poate face o mulțime de râde. Spargeți jocurile de bord sau găsiți ceva interactiv, cum ar fi picarea sau șoradele cu două persoane, pentru ca voi doi să faceți și să lăsați vremurile bune.
  • Alegeți un joc ca șah sau scrabble dacă vă simțiți ca testați-vă creierul, sau ceva mai fizic ca Twister dacă preferați să vă ridicați și să vă mutați.
  • Nu uitați de jocurile video! Un pic de nebunie cu doi jucători ar putea fi exact ceea ce trebuie să slăbiți aniversarea dvs.
  • Imaginea intitulată Celebrează aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 4
    4. Dați reciproc o "zi spa."Sunteți amândoi obosiți și stresați să lucrați toată săptămâna și doriți să faceți ceva relaxant unul pentru o altă aniversare. Ce modalitate mai bună de a arăta pe cineva pe care îl aveți grijă decât răsfățați-i? Rotiți luminile în jos, puneți pe o muzică ambientală și tratați unul pe altul într-o zi spa senzuală la domiciliu. Puteți să vă întoarceți, oferindu-vă reciproc masaje, faciale și chiar pedichiuri sau chiar să luați împreună o baie cu bule lungi și fierbinți. Cel mai important lucru este că aveți un timp neîntrerupt la luxuriate.
  • Alegeți câteva săpunuri de baie decadente, uleiuri, parfumuri și lumânări pentru a vă transforma baia într-o experiență de spa tandem.
  • Partea 2 din 3:
    Comemorarea ocaziei
    1. Image intitulată Sărbătoriți aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 5
    1. Da un cadou semnificativ. Surprindeți-vă alte semnificative cu un cadou aniversar care spune ceva despre relația dvs. Acest lucru ar putea fi ceva pe care l-au dorit sau au avut nevoie, sau ceva ce le-ați auzit menționând și amintiți-vă fără ca ei să ceară. Alegerea cadoului aniversar potrivit va depinde de dvs. și de relația partenerului dvs. și de felul de lucruri pe care le place, asigurându-vă că ceea ce vă decideți că le are în minte și este potrivit pentru această ocazie.
    • Ascultați pentru indicii, partenerul dvs. menționează că lucrurile ar dori să aibă și să încerce să facă o notă mentală. Uneori cele mai bune surprize sunt lucrurile pe care le-ați dorit, dar ați ezitat să cereți.
    • Bijuterii este un cadou popular pentru aniversări, în special pentru a comemora zeci de ani, dar nu trebuie să spargeți banca cumpărați de aur și bijuterii scumpe, impersonale. Încercați să selectați o piesă gustoasă cu piatra de naștere a partenerului sau un anumit simbol care le este semnificativ.
  • Imagine intitulată Sărbătoriți aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 6
    2. Scrieți o scrisoare sau o poezie. Luați timp pentru a scrie o scrisoare personalizată sau o poezie cu mâna. Amintiți-vă soției dvs. despre ceea ce vă place despre ei și despre experiențele plăcute pe care le-ați împărtășit. Este ușor să cadă într-o rutină și să-ți las sentimentele mai profunde nerostite: acest lucru vă va permite să spuneți lucrurile pe care nu le puteți spune mereu. O rasinară scrisă de mână este ceva ce iubitul tău va fi capabil să păstreze și să-i prețuiască pentru tot restul vieții.
  • A fi mushy nu este singura dvs. opțiune. Aceasta este o bună ocazie de a vă pune sentimentele pe afișaj, dar și pentru a vă face partenerul dvs. să râdă cu rime stupide sau referințe în interiorul glume că numai doi dintre voi sunteți în.
  • Imaginea intitulată Celebrează aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 7
    3. Creați un cadou de mână. Mai degrabă decât să ieșiți și să cumpărați un cadou, luați în considerare făcând ceva singur. Un scrapbook umplut cu imagini ale celor doi ar face un proiect minunat aniversar și este ceva ce poate face cineva. Indiferent ce faceți ar trebui să identificați sentimentele și dorințele soțului dvs. și să conțină în mod ideal o anumită caracteristică a propriei dvs. darul dvs. va fi unul de-unic și, prin urmare, va însemna mult pentru alte semnificative.
  • Gândiți-vă la cadouri care sunt potrivite în mod special pentru cei dragi - de exemplu, dacă sunt un cititor arzător, moda un set simplu, atrăgător de rafturi de casă sau design un suport de condimente pentru cineva care iubește să gătească.
  • Faceți o bandă de amestec, arsă CD sau lista de redare pentru alte semnificative. Acesta este un gest atemporal care nu iese niciodată în stil și poate fi complementul perfect unei aniversări prezente. Desenați o selecție a pieselor dvs. preferate pentru a compila un amestec personalizat și pentru a da darul muzicii.
  • Imaginea intitulată Sărbătoriți aniversarea la domiciliu Pasul 8
    4. Înregistrați un mesaj video. Scrieți și înregistrați un mesaj video scurt despre dvs. Dorind soțului dvs. o aniversare fericită. Pur și simplu utilizați smartphone-ul, tableta sau camera web pentru a vă marca ziua și oferirea de cuvinte de afecțiune. Trăim într-o epocă în care tehnologia a făcut mai ușor ca niciodată să ne documenteze viața, să folosiți această abilitate de a capta un moment special la aniversarea dvs., care poate fi reluată în orice moment și aduceți lacrimi de bucurie de ani de zile.
  • Repetați mai întâi mesajul dvs. și rulați prin ea de câteva ori înainte de a vă înregistra pentru a vă asigura că sunteți în stare să spuneți exact ce vreți să spuneți.
  • Injectați o anumită personalitate în mesajul dvs. video. Să cânte, să danseze sau să folosească semne și de recuzită pentru a face înregistrarea memorabilă.
  • Partea 3 din 3:
    Sărbătorind unul pe altul
    1. Imaginea intitulată Sărbătoriți aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 9
    1. Au o conversație. Puneți deoparte discuții practice despre munca, banii și responsabilitățile casnice pentru seară și discutați cu cea iubită. Utilizați această șansă să vă reconectați cu ei și să vă întăriți legăturile pe care le-ați format atunci când primiți mai întâi să vă cunoașteți. Vorbește despre orice și totul: visele, credințele, obiectivele, politica, lucrurile care vă fac să râdeți. Cunoașteți persoana pe care o iubiți din nou prin împărtășirea gândurilor voastre cele mai interioare.
    • Dacă sunteți căsătoriți și / sau aveți copii împreună, provocați-vă să vorbiți despre alte subiecte decât locurile de muncă, copiii și finanțele. Faceți dialogul despre voi doi.
  • Imaginea intitulată Celebrează aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 10
    2. Distribuiți amintirile preferate. Indiferent dacă este prima ta aniversare sau mai întâi de cincizeci de ani, cei doi ați fost împreună cu mult. Reminisce în aceste vremuri în timp ce vă bucurați de cină, noaptea spa sau sesiunea de jocuri. Urmăriți istoria înapoi în ziua în care ați întâlnit sau împărtășiți povestiri amuzante sau amintiri ale timpului plăcut. Conexiunea dvs. unică și continuă ar trebui să fie centrală a aniversării dvs.
  • Image intitulată Sărbătoriți aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 11
    3. Dans. Tăiat în vrac pentru seara și dans! Imaginați-vă că sunteți cu iubitul dvs. înapoi în liceu la bal, sau faceți camera de zi propria dvs. club personal și tăiați un covor până când picioarele dvs. sunt dureroase. Nu numai că dansează distracția, este mare relief de stres și vă poate face și partenerul dvs. se simt mai mult fizic în acord cu celălalt.
  • Distrează-te! Du-te sălbatic la hit-urile topite de top la radio și urmați-l cu un dans intim lent care vă aduce aproape.
  • Puneți pe cântece care au semnificație reciprocă pentru voi doi, cum ar fi cântecul care a jucat prima dată când ați întâlnit sau unul care descrie modul în care vă simțiți unul despre celălalt.
  • Imaginea intitulată sărbătorește aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 12
    4. Spuneți "Te iubesc" și înseamnă asta. Lucrurile mici pe care le spunem unii altora pot deveni obișnuite atunci când le auzim zi și zi afară. Pentru ziua dvs. specială împreună, exprimați-vă soției dvs. cât de mult înseamnă cu adevărat pentru dvs. Stai jos și spune-le față în față, doar pe voi doi, fără distragere. Spunând cuvintele "Te iubesc" este ca o formă de monedă de suport: este important să nu audă doar să cunoască puterea sentimentului din spatele ei.
  • Spunând un alt semnificativ pe care le iubiți este unul cel mai simplu, dar cel mai puternic gesturi pe care le puteți face într-o relație. Indiferent de cât de multe ori auziți-o, mereu atinge să vă amintiți că sunteți cu cineva care îi pasă de tine și vrea să știi asta.
  • Imagine intitulată Celebrează aniversarea dvs. la domiciliu Pasul 13
    5. Bucurați-vă unul de celălalt. Aniversările pot fi evenimente mari, dar ceea ce este și mai mare este rudenia pe care o împărtășești pe tine și pe cei dragi. Nu ați fi rămas împreună timp de un an sau un an suplimentar, dacă nu v-ați simțit puternic pentru ei, și chiar dacă ați putea petrece în fiecare zi împreună, acum este momentul să reflectăm asupra lucrurilor pe care le apreciați despre celălalt și savurați cu ei. Așa că relaxați-vă, tratați-vă și bucurați-vă să petreceți seara cu persoana care înseamnă cel mai mult pentru dvs.
  • Aniversările nu trebuie să fie ocazii fanteziste, planificate imaculate. Punerea prea multă atenție pe a face ziua "perfectă" poate lua de la pur și simplu să se bucure de a fi într-o companie a celuilalt. Găsiți activități pe care le doriți să faceți acest lucru care vă permite să fiți împreună fără întrerupere sau distragere a atenției.
  • sfaturi

    Păstrați planurile simple și nu vă faceți griji prea mult despre încercarea de a obține lucrurile corecte. Acest lucru ar trebui să fie o ocazie veselă, nu una stresantă.
  • Opriți telefoanele astfel încât să nu fiți întreruptă de apeluri în timp ce cheltuiți timp de calitate împreună.
  • Din moment ce veți economisi bani cu șederea, utilizați fondurile rămase pentru a cumpăra partenerul dvs. un cadou sau să vă spargeți pe o cină somptuoasă.
  • Este de obicei cel mai bine să discutați despre planurile dvs. împreună, astfel încât să vă faceți atât de fericiți și să faceți ceea ce doriți să faceți.
  • Avertizări

    Dacă ziua dvs. specială la domiciliu este o surpriză, verificați mai întâi programul partenerului dvs. Având un angajament prealabil sau forțat să lucreze târziu, ar putea pune un amortizor în seara.
  • Este posibil ca în timp ce vă gândiți la modalități de a avea o noapte relaxantă, partenerul dvs. ar putea planifica o seară surpriză. Dacă se întâmplă acest lucru, mergeți cu el și bucurați-vă! Lucrul important este că sunteți împreună.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar