Cum de a crea un film scurt narativ

Visați vreodată de a crea un film, dar nu doriți să cheltuiți pentru totdeauna pregătindu-vă câteva ore de film de film? Acest articol vă va spune cum să creați un film frumos narativ.

Pași

  1. Imaginea intitulată Creați un film scurt narativ Pasul 1
1. Avea o idee de bază. Ex: Veți face un scurt film despre o fată săracă din Africa, care visează să devină un cântăreț celebru. Aceasta este o idee de bază.
  • Imaginea intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 2
    2. Stai jos și scrie toate personajele principale. încercați să o păstrați sub 5 caractere pentru a face mai ușoară. Dacă nu, și asta e în regulă! Scrieți personalitatea și fundalul lor. Și dacă artificia ta, desenează-le, împreună cu ceea ce poartă (costume).
  • Imaginea intitulată Creați un film narativ scurt 3
    3. Scrieți un script. Dacă faci acest lucru singur, încercați să testați diferite voci pe care le puteți face. Mergeți împreună cu linia de poveste și aveți scene. Ex: Scena 1-casa lui Nina. Scena 2- Ferma etc. Apoi, scrieți ceea ce imaginați personajele spunând și scrieți ceea ce fac. Ex: Scena 1-casa lui Nina. Nina: Mama, mi-am făcut treburile. Pot să duc să cânt afară? * Mama gătește * Mama: Da, dragă, etc. Au acest lucru pentru fiecare scenă.
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 4
    4. Citiți-o. Citiți-o din nou și din nou pentru a vedea dacă are sens.Încercați calendarul cât timp este nevoie pentru a citi cu un cronometru. Faceți o pauză ocazională la părți în care personajele au o alegere mare de făcut etc.
  • Imaginea intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 5
    5. Opțional: Au un echipaj. Dacă nu, săriți la pasul 6. Poate că nu știi cum să editezi, și cel mai bun prieten al tău Jim. Au ajutat Jim să sorteze pe scurt. De asemenea, poate prietenii tăi Bob, Lois și Sam doresc să acționeze în acest film. Danny vrea să facă costumele, iar Cindy va înregistra pe scurt.
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 6
    6. Creați costume. Poate că are o rochie pentru că este atât de caldă în Africa. Poate că trebuie să purtați o parcare, deoarece personajul tău trăiește la Polul Nord. Încercați să vă referiți la costum cu vremea.
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 7
    7. Practică. Nu treceți doar în fața camerei cu scriptul dvs! Încercați să memorați cea mai mare parte a scriptului dvs. Asigurați-vă că spuneți propozițiile dvs. în tonul corect al vocii și asigurați-vă că costumul dvs. va rămâne pe dacă faceți un fel de dans.
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt 8
    8. Au setat camera pe un trepied. Dacă nu aveți una, faceți-vă propria dvs. Dacă filmul dvs. în hol, puneți camera pe un scaun sau chiar pe raftul de dulap.Un unghi bun pentru o scenă de funcționare a lui pentru a transforma trepiedul cu capul în jos cu camera de pe ea și îndreptați-l la oricine se execută.
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 9
    9. Alegeți software-ul de editare. Windows Movie Maker este fineif sunteți doar un starter la editare, dar dacă dvs. mai avansat, încercați imovie sau chiar adobe premiere pro sau după efecte!
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt Pasul 10
    10. Editați | ×. Ați vrut să grayscale acel clip sau să-l răsturnați? Editarea are o cantitate imensă de răbdare. Dacă ați vorbit într-un singur clip și nu vă puteți auzi, întoarceți volumul pe clipuri. În funcție de modul în care doriți, puteți realiza aproape orice pe software-ul avansat superior.
  • Imagine intitulată Creați un film narativ scurt 11
    11. Nați-l. Au filmul complet și să aibă naratorul să-și înregistreze vocea când urmărește filmul. Cele mai multe computere au acum un microfon construit, dar dacă nu, webcam-urile funcționează bine și puteți achiziționa microfoane la Walmart sau țintă locală.
  • Imaginea intitulată Creați un film narativ scurt 12
    12. Exportă-l. Mp4 este una dintre cele mai populare formate pentru video. AVI este alta. Faceți unele cercetări în ce fișier face ceea ce, deoarece YouTube permite numai câteva formate. Ardeți niște discuri pentru a le oferi prietenilor, trimiteți-vă la e-mail filmul, puneți-l pe YouTube sau orice altceva. Acum poți să te uiți înapoi și să spui "Am făcut un film scurt."!
  • sfaturi

    Încercați să o faceți interesant. Nimeni nu va dori să vizioneze un film scurt pe un tip care joacă cod. Poate un scurt film pe un tip care joacă cod care nu se va opri și, în cele din urmă, își pierde viața jucând.
  • Asigurați-vă că aparatul foto are suficient spațiu înainte de a începe - nu doriți să o încheiați cu o fată care mergea la NY.
  • Avertizări

    Nu puneți camera dvs. pe un loc periculos, cum ar fi o sobă de lemn, în zăpadă etc. Ultimul lucru de care aveți nevoie este pentru camera dvs. pentru a nu funcționa.
  • Încercați să nu fiți prea bossy dacă aveți un echipaj. Lucrați împreună și nu luați tot creditul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar