Cum să faceți publicitate unui film

Scenele sunt împușcate, secvența este editată, iar tot ce a lăsat să facă este să vă eliberați filmul - dar cum să obțineți oamenii să apară pentru screening? Promovând filmul dvs. devreme și primind fanii excitați, puteți construi hype-ul pentru filmul dvs. înainte de a ieși chiar și pentru a ieși. Încercați să utilizați unele (sau toate) din aceste moduri de a face publicitate filmului dvs. și să le informeze despre proiectul dvs. nou și interesant.

Pași

Metoda 1 din 10:
Faceți un site web pentru film.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 1
1. Puneți toate informațiile despre film într-un singur loc convenabil. Configurați o pagină care are o remorcă, postere de film, data lansării și orice alte informații importante pentru fanii dvs. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru un buletin informativ de pe site-ul dvs. pentru a rămâne actualizat cu privire la filmul și proiectele viitoare.
  • Pentru un site web super-profesional, angajați un designer web (dacă este în bugetul dvs.).
  • Dacă nu vă simțiți încrezători creați un site web de la zero, încercați să utilizați un șablon de la un site precum Wix sau Weebly.
Metoda 2 din 10:
Creați pagini media sociale.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 2
1. Încercați Facebook, Instagram, Twitter și Tiktokok. Puteți posta conținutul în spatele scenei, postere de film și actualizări despre procesul de filmare. Dacă aveți bugetul, încercați să plătiți pentru un loc de publicitate pe social media pentru a ajunge la o audiență mai largă.
  • Utilizați hashtag-urile relevante pentru a permite postările dvs. să ajungă la o audiență largă. Exemple pot fi: #moviepromo, #studentfilm sau hashtagging genul de film ca #romcom și #horrormovie
  • Construiți-vă conturile de social media, solicitându-vă prietenilor și membrilor familiei să vă placă și să vă împărtășească conținutul.
Metoda 3 din 10:
Puneți împreună un poster de film.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film pas 3
1. Lăsați publicul dvs. să identifice cu ușurință filmul dvs. numai de la poster. Lucrați cu un designer grafic sau cu un artist pentru a crea un poster cu titlul filmului dvs., o fotografie și o dată de lansare. Puteți imprima copiile fizice sau păstrați-le strict digital pentru a răspândi cuvântul despre filmul dvs.
  • Puteți să vă puneți posterele la teatrele locale, la cafenele, biblioteci și universități din apropierea dvs.
  • Sau, puneți posterul pe site-ul dvs., pagini sociale și buletin informativ.
  • Faceți titlul filmului dvs. cel mai mare lucru pe pagina, astfel încât oamenii să o poată vedea de departe.
Metoda 4 din 10:
Păstrați un jurnal și postați-l online.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 4
1. Atrage fanii dvs. prin scrierea de note despre procesul de filmare. Deoarece data lansării pentru filmul dvs. se apropie, faceți fotografii sau scanări ale jurnalului dvs. și postați-le pe site-ul dvs. web sau social media. S-ar putea să scrieți despre procesul de turnare, realizarea punctelor de recuzită, în spatele scenei, sau orice ouă de Paști distractive, vă includeți în film.
  • O mulțime de directori își vor elibera jurnalele înainte de premiera de film pentru a face oamenii să vorbească.
  • Acest lucru ar putea să sune o mică școală veche, dar oamenii iubesc să obțină o privire în spatele scenei peek.
Metoda 5 din 10:
Trimiteți un buletin informativ.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 5
1. Actualizați-vă adevărații fani cu datele de eliberare și noile teaseri. Dacă aveți un site web sau o pagină media socială, cereți oamenilor să vă înscrieți și să colecteze adresele de e-mail. Încercați să trimiteți un buletin informativ despre o dată pe săptămână pentru a vă menține fanii actualizați.
  • De asemenea, puteți da o dată specială de eliberare timpurie sau o dată de streaming pentru oricine se înregistrează pentru buletin informativ. În acest fel, există un stimulent pentru fanii să se înscrie.
  • Includ imagini speciale de furișare și imagini în spatele scenei pentru a păstra oamenii interesați de filmul dvs.
Metoda 6 din 10:
Scrieți un comunicat de presă.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 6
1. Contactați ziarul local pentru a vedea dacă vor lansa o declarație despre filmul dvs. Dacă sunt de acord, scrieți un comunicat de presă convingător cu un titlu de prindere și detalii despre filmul dvs. De exemplu:
  • "Filmul explorând așteptările societății stabilite pentru a lansa 3 august. În sus și director venind Alexandra Hecke va lansa filmul de debut intitulat "în timpul iernii" luna viitoare. Această poveste de inimă explorează relația dintre ființele umane și societatea de clasă muncitoare în care trăim."
  • Încercați să faceți comunicat de presă aproximativ 3 până la 5 paragrafe lungi, dar puneți cele mai importante informații (cum ar fi data de lansare și titlul) în primul paragraf.
  • Dacă sunteți student, ajungeți la ziarul școlii dvs. pentru a vedea dacă vor publica un comunicat de presă pentru dvs.
Metoda 7 din 10:
Trimiteți filmul dvs. către un site de film de student online.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film de film 7
1. Utilizați site-uri de film dacă sunteți un director și director de studenți. Dacă filmul dvs. este acceptat, un site de film vă va ajuta să vă promovați filmul și să îl eliberați online. Puteți trimite filmul online cu o scurtă blurb despre dvs. și despre procesul dvs. de filmare.
  • Cele mai multe site-uri de film au o taxă de intrare de aproximativ 75 USD.
  • Încercați site-uri cum ar fi LONTABOX, scurt-film.com, indiferentn și distribuitor.
Metoda 8 din 10:
Eliberați un teaser.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 8
1. Setați tonul filmului dvs. cu un clip de 15-20 secunde. Nu dați niciunul dintre complot (salvați-l pentru remorcă), dar lăsați audiența să știe cine sunt personajele și ce este vibrația generală a filmului dvs. Puteți face câteva dintre aceste tease pentru a vă împiedica cu adevărat filmul!
  • De exemplu, noul film Spider Man poate arăta un clip de păianjen care se leagă prin New York pentru a se întâlni cu principalul ticălos.
  • O dramă romantică ar putea să se concentreze pe cele două personaje principale și să prezinte câteva clipuri ale acestora râzând sau plângând.
  • Puteți posta teasers pe paginile web sau pe pagini media sociale, dacă le aveți.
Metoda 9 din 10:
Faceți o remorcă.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 9
1. Explicați graficul general al filmului dvs. publicului dvs. Faceți o remorcă care este de aproximativ 30 de secunde la 2 minute, și focalizați pe configurarea complotului principal fără a dezvălui prea mult. Vă puteți elibera remorca cu câteva luni înainte ca filmul să iasă.
  • De exemplu, dacă fotografiați un film despre o bandă, s-ar putea să aveți o lovitură de deschidere a acestora care efectuează pe scene. Apoi, Pan la membrii trupei care se deplasează de pe scenă și de a vorbi unul cu celălalt. Dacă este vorba despre ei care se luptă, poate arăta membrii să intre într-o luptă sau să se oprească.
  • Puneți remorca pe site-ul filmului dvs. și pe orice pagini de social media pe care le aveți.
  • Ați putea chiar să faceți 2 versiuni diferite ale remorcii dvs. pentru a obține oameni și mai încântați.
Metoda 10 din 10:
Promovați la un festival de film.
  1. Imagine intitulată Publicitate un film Pasul 10
1. Trimiteți filmul dvs. unui festival pentru a ajunge la o audiență mare. Puteți trimite filmul dvs. online pentru o șansă la un promo cu ecran mare și publicitate gratuită.
  • Sundance, Festivalul de Film Cannes, iar Festivalul de Film Clermont sunt toate festivalurile uriașe, internaționale pe care le puteți introduce. De asemenea, puteți verifica în oraș în orașul sau starea dvs. pentru a vedea dacă există festivaluri mai mici, locale pentru a vă supune.
  • Fiecare festival de film are propriile categorii și reguli, deci verificați-le online înainte de a trimite.

sfaturi

Adresați-vă prietenilor și membrilor familiei să răspândească cuvântul despre filmul dvs. pentru oricine știu.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar