Cum sa faci machiajul swan negru

Nu puteți să vă recreați lebada neagră fără machiajul dramatic și bântuit purtat de caracterul principal, Nina. Fața ei palidă, machiajul ochilor alb-negru și buzele îndrăznețe de burgundă sunt de neuitat. Din fericire, nu aveți nevoie de un artist de machiaj profesionist pentru a realiza acest aspect teatral. Cu produsele adecvate, puteți să duplicați machiajul remarcabil al Nina și să completați costumul perfect al swanului negru.

Pași

Partea 1 din 3:
Albirea fata ta
  1. Imagine intitulată face machiajul swan negru pas 1
1. Vopsiți-vă cu fața albului. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este cu vopsea de față albă, cu toate acestea pulbere presată foarte ușoară va funcționa, de asemenea. Fața lui Nina este fantomă alb în film, astfel încât albirea fata este extrem de importantă. Pentru a aplica vopseaua de față, utilizați un burete sau o perie mare de fundație. Asigurați-vă că vă acoperiți întreaga față, având grijă să o faceți chiar și în jurul liniei de păr. Nu uitați să vă faceți pleoapele, urechile și gâtul.
  • Pe măsură ce aduceți fața albă vopsea pe gât, începeți să o aplicați mai ușor, astfel încât să se estompeze treptat în culoarea dvs. naturală a pielii. Acest lucru va arăta mult mai puțin aspru decât o graniță abruptă între vopsea albă și pielea ta.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 2
    2. Blend Fundația peste vopsea albă sau pulbere. Ar trebui să utilizați cea mai ușoară fundație pe care o puteți găsi. Utilizați o perie mare pufoasă, astfel încât să nu periați patch-urile de vopsea de față. Fundația va pune vopseaua de față și chiar și orice dungi sau spargeri. Când ați terminat cu fundația, luați o umbră albă a ochiului și faceți același lucru. Umbra albă va face ca culoarea albă să fie extrem de intensă, opacă și mată.
  • Folosind o pulbere peste vopsea de față vă va ajuta să vă asigurați că machiajul de ochi nu se va freca cu ușurință. Creează o bază frumoasă pentru restul machiajului.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 3
    3. Perie bronz pe obraji. Un bronz de culoare taupe funcționează cel mai bine. Acest lucru va spori oasele obrazului. Fața lui Nina în film este foarte gaunt, ceea ce face machiajul cu atât mai izbitoare. Prin spălarea pometrilor cu un bronz pe care îl vor pop, mai ales față de fața dvs. de culoare albă. Amestecați bronzul de la merele obrajilor tăi în diagonală la templele dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Creând ochii dramatici
    1. Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 4
    1. Urmăriți aripile din jurul ochilor. Utilizați un creion impermeabil impermeabil sau o ecluză lichidă pentru acest pas. Este extrem de util să privim o imagine a machiajului negru de la Nina, pe măsură ce faceți acest lucru. Schița aripii ar trebui să aibă un punct ascuțit la podul interior al nasului tău, apoi curba în sus de-a lungul marginii naturale de vârf a sprâncenei tale. Marginea inferioară se va curba din punctul nasului interior de-a lungul fundului ochiului, cum ar fi ochelari de fund gros. Aripile ar trebui să fie venerate din colțurile exterioare ale ochilor tăi, cu o frontieră jagged.
    • Este ok dacă conturul dvs. nu este perfect. Ideea machiajului de ochi este să arate ca aripi de o lebădă neagră, așa că un pic de smudging va da doar aripi un aspect mai pene.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 5
    2. Completați conturul pe care l-ați creat. Îl puteți umple mai întâi cu ochiul dvs. negru, apoi periați umbra ochiului negru pe partea de sus. Eyeliner va face opac negru, în timp ce umbra ochiului negru o va pune. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a picta eyeliner lichid negru în contur și apoi folosiți o pensulă de umbră mică pentru a merge peste ea cu umbra.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 6
    3. Creați designul de pene pe aripile cu eyeliner alb. Nu vă faceți griji că sunteți prea precis în acest pas, deoarece aceste linii ar trebui să fie ondulate și neuniforme. Pentru a face ca liniile albe să iasă în evidență și mai mult de la aripile negre, înmuiați o perie de umbră a ochilor în vopsea de față albă și vopsea acest lucru peste eyelinerul alb. Faceți acest lucru de câte ori trebuie să oferiți aripilor aspectul intens cu pene pe care Nina a avut-o.
  • De asemenea, puteți aplica ochelarii albi pe linia de plutire inferioară. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți ochii mai luminați împotriva negrii intens.
  • Dacă alegeți, puteți accentua liniile cu o umbră de ochi de argint strălucitor pentru a face aspectul chiar mai dramatic.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 7
    4. Pat Emerald Green Eye Shadow pe aripi. Utilizați degetul pentru ao aplica ușor, dabbind-o pe partea de sus a designului pe care l-ați creat. Machiajul de ochi al lui Nina a avut indicii de verde în ea, atât de ușor bătând umbra ochilor verde este atingerea finală. Nu trebuie să fie întuneric - pur și simplu aplicați suficient, astfel încât indicii de verde vor străluci când vă mutați capul sau stați în lumina potrivită!
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 8
    5. Aplicați Mascara. Nina nu avea gene dramatice, dar acest pas poate face ca ochii tăi să pop și mai mult. Aplicarea câtorva straturi de rimel vă va deschide complet în sus și face să pară mai mare în masa umbrei ochiului negru în jurul ei. Adăugați un strat de rimel, lăsați-l să se usuce, apoi aplicați un alt haină. Focus Mascara pe genele exterioare pentru a deschide cu adevărat ochiul.
  • Partea 3 din 3:
    Perfecționarea pouturii întunecate
    1. Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 9
    1. Liniați buzele. Utilizați o culoare întunecată de burgundă. Folosind o căptușeală de buze vă va ajuta pe rujul să dureze mai mult, deci este deosebit de important pentru acest aspect. Nina avea buze perfect îndrăznețe, așa că nu vrei ca rujul tău să poarte repede. Asigurați-vă că căptușeala de buze este ascuțită și începeți căptușeală în centrul buza superioară, apoi centrul buza de jos. Aduceți cu atenție căptușeala buzelor într-un punct de pe ambele părți ale gurii.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 10
    2. Completați buzele cu un ruj închis. Pentru acest aspect, cea mai bună umbra este o brățări întunecate sau o culoare de vin cu indicii de maro. Completați complet buzele căptușite și blot. Nu uitați să aduceți rujul cu voi oriunde vii, pentru că probabil că va trebui să vă reaplicați rujul pe tot parcursul seara dacă mâncați sau băieți.
  • Imagine intitulată face machiajul swan negru Pasul 11
    3. Pat fundul maro închis pe buzele tale. Acest lucru va asigura că buzele rămân întunecate. Acest pas este opțional, dar va face cu siguranță culoarea buzei mai durabilă. Luați un burete de aplicator de machiaj și apăsați ușor în pulberea întunecată. Apăsați ferm pe buze. Rujul întunecat va arăta în continuare, dar pulberea presată va ajuta să rămână pusă.
  • sfaturi

    Trageți părul într-o balerină strânsă înainte de a începe machiajul. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul din vopsea de față albă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar