Cum să colaborați pe o poveste cu prietenii

Scrierea povestirilor dvs. este distractivă, dar crearea unui manuscris cu prietenii este chiar mai bună. Doriți să începeți să colaborați pe o poveste cu alții? Iată cum.

Pași

Partea 1 din 3:
Brainstorming și redactare
  1. Imagine intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 1
1. Decideți cine doriți să colaborați. Puteți alege să lucrați cu un prieten apropiat pe care ați putea fi de acord cu bine sau un alt scriitor pe care îl cunoașteți are abilități bune. De asemenea, alegeți cantitatea de persoane pe care le doriți în grupul dvs. - puteți dori doar ca doi oameni să scrie sau poate doriți cinci, zece, douăzeci, oricare ar simți că ar fi cea mai distractivă. Țineți minte că prea mulți prieteni pot deveni copleșitoare, dar altele decât asta, nu există nici o limită.
  • Imagine intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 2
    2. Începeți să veniți cu idei. Pentru că sunteți într-un grup, puteți sări idei, personaje, teme și parcele, mai degrabă decât să veniți cu totul singur. Scrieți idei bune pe care le par să fie de acord să le salvezi mai târziu. Odată ce aveți toate ideile, începeți să le compilați într-o singură poveste.
  • Imagine intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 3
    3. Încercați să faceți A organizator grafic. Aceasta este o idee minunată de a organiza totul într-o manieră pe care toți scriitorii tăi vor înțelege și de a putea salva mai târziu. Odată ce aveți toate ideile dvs. împreună într-o singură poveste, păstrați personajele principale și personalitățile lor, setarea sau setările, tema, conflictul și alte elemente de poveste asupra organizatorului grafic pentru o referință ulterioară.
  • Partea 2 din 3:
    Scrierea primului dvs. proiect
    1. Imaginea intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 4
    1. Decideți unde să vă scrieți povestea. Vă puteți scrie povestea pe hârtie sau pe net. Dacă alegeți să scrieți online, puteți alege o rețea privată, cum ar fi Google Drive sau publicați-o în mod public pe un site, cum ar fi FictionPress sau WattPad. Dacă doriți să o scrieți pe hârtie, încercați să faceți o programare cu ceilalți atunci când să vă întâlniți și să vă scrieți povestea.
  • Imagine intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 5
    2. Încercați să nu fiți un freak de control. La urma urmei, acesta este un efort de grup. În timp ce scrieți povestea, asigurați-vă că nu utilizați numai ideile pe care le-ați venit sau le place. Dacă scrieți pe hârtie, încercați să treceți hârtia în jurul fiecărui paragraf, capitol, pagină, e.t.C. pentru a vă asigura că toată lumea are șansa de a adăuga ceva.
  • Imagine intitulată colaborează pe o poveste cu prietenii Pasul 6
    3
    Comunica cu autoritățile voastre. În timp ce scrieți, discutați cu partenerul / partenerii dvs. și asigurați-vă că povestea dvs. este consecventă și că sunteți de acord cu o situație din poveste. Nu veți obține nimic dacă nu puteți accepta cum să finalizați capitolul.
  • Imagine intitulată Colaborați o poveste cu prietenii Pasul 7
    4. În cele din urmă, veți avea un roman sau o poveste terminată. Au ceilalți să citească și să sărbătorească finisarea acestei etape dacă doriți!
  • Partea 3 din 3:
    Editare
    1. Imagine intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 8
    1. Începe procesul de revizuire. Puteți face acest lucru sau întrebați pe altcineva să ajute, poate chiar și ambele. Asigurați-vă că nu există erori gramaticale majore, condamnări confuze sau altfel greu de înțeles povestea.
  • Imagine intitulată colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 9
    2. Editați povestea. După ce ați rezolvat gramatica în povestea dvs., uitați-vă peste scene, personaje și alte caracteristici ale povestirii și vedeți dacă vă plac toți. Simțiți-vă liber să scoateți scene irelevante, adăugați cele care sunt necesare, scurtează sau prelungește povestea și fac orice altceva care ar ajuta fluxul.
  • Imagine intitulată Colaborați pe o poveste cu prietenii Pasul 10
    3. Împărtăși povestea. După ce ați terminat revizuirea și editarea, sunteți gata să vă publicați povestea! Imprimați-l, împărtășiți-l pe un site web (dacă nu ați făcut-o deja) sau lăsați-l să fie. Asigurați-vă că toți scriitorii au cel puțin o copie terminată.
  • sfaturi

    Comunicați eficient înainte și în timpul procesului de scriere.
  • Atribuiți locuri de muncă membrilor grupului dvs. și stabiliți termenele limită dacă aveți nevoie de ele.
  • Avertizări

    Nu vă sprijini prea mult pe o singură persoană pentru a face toată munca, cu excepția cazului în care acea persoană este în regulă cu ea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar