Cum să fii minunat la dodgeball

Dodgeball este un joc distractiv și rapid pentru copii și adulți. Pentru a câștiga jocul, Dodge mingea! Acest lucru pare simplu, dar există o mulțime de modalități de a fi un jucător mai dur, mai bun și de a face jocul mai competitiv. Dacă petreceți ceva timp învățarea și practicarea abilităților de a vă lua jocul la nivelul următor, veți deveni rapid jucătorii de dodgeball preferat!

Pași

Metoda 1 din 4:
Fiind un aruncător mare
  1. Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 1
1. Știți cum să scoateți jucătorii. Există mai multe moduri în care jucătorii pot fi eliminați din joc. Este important să știți că toți să vă strategizați jocul de aruncare. Aceste reguli oferă Fundația întregului joc de Dodgeball!
  • Jucătorii care sunt loviți cu bilele sunt în afara. Aceste bile pot fi fie aruncate direct la ele, fie vor fi recidate bile care le-au lovit după ce au ieșit din pereți, podea sau alt jucător.
  • Jucătorii care pleacă din limite sunt în afara.
  • Jucătorii care aruncă o minge prinsă.
  • Jucătorii care traversează pe teritoriul celeilalte echipe sunt în afara.
  • Jucătorii care aruncă headshot-uri sunt în afara.
  • Odată ce ați bătut, intrați în "coada" pentru a aștepta să vă întoarceți când cineva din echipa dvs. captează o minge. Coada merge în ordinea eliminării.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 2
    2. Coordonați cu colegii de echipă. Chiar dacă Dodgeball ar putea arăta ca un gratuit pentru totdeauna, cele mai bune echipe lucrează împreună pentru a face strategii pentru aruncare. Numărul adversarilor dvs. de la stânga la dreapta, începând cu unul și terminând cu șase. Aruncați bilele multiple la un jucător împreună pentru a face mai greu pentru adversarii dvs. să evite atacurile dvs.
  • Pentru a vă organiza aruncă grupul, faceți playerul de colț "apelantul"."Ei pot alege un jucător să vizeze și să cheme numărul jucătorului. Toată lumea ar trebui să aștepte trei secunde și apoi să arunce împreună jucătorul vizat împreună.
  • Tu și colegii tăi trebuie să vizați un jucător la un moment dat pentru cele mai bune rezultate de notare. Dacă începeți să vă gândiți prea departe despre a bate mai mulți jucători, vă veți distrage atenția de obiectivul dvs. imediat. Rămâneți concentrat și răbdător. Le veți obține pe toți în cele din urmă.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 3
    3. Arunca mai întâi la cei mai puternici jucători. Probabil că sunteți tentat să mergeți imediat pentru cele mai slabe legături. Aceasta nu este cea mai bună strategie. Este mai bine să mergeți pentru cei mai buni jucători în timp ce sunteți în partea de sus a jocului dvs. Nu va fi bine dacă trebuie să vă ocupați de ei la sfârșit când sunteți obosiți și picurați cu sudoare.
  • Pentru a afla care jucătorii sunt cei mai puternici și mai slabi, cercetați adversarii dvs. înainte de joc. Observați unul dintre jocurile lor dacă puteți. Dacă nu, vedeți dacă puteți găsi orice descrieri ale echipei lor online.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Dodgeball Pasul 4
    4. Apropiați-vă de zona neutră pentru a arunca bile mai dure. Cu cât ești mai aproape de cealaltă parte, cu atât vor fi mai precise și mai puternice aruncările voastre. Acest lucru îi va face mult mai greu de Dodge. Acest lucru este un pic de strategie periculoasă, totuși, deoarece vă pune și mai aproape de bilele adversarilor. Mișcați repede, aruncați repede și reveniți la perete.
  • Aveți grijă să nu trageți pe teritoriul adversarilor dvs. Acest lucru vă va bate din joc.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 5
    5. Scopul scăzut pentru a evita ca bilele dvs. să fie prins. Dacă intenționați la piept sau la jumătatea secțiunii, va fi mult mai ușor pentru jucătorii din cealaltă echipă să vă prindă bilele. Du-te sub talie, având în vedere mai ales țările. Aceste aruncări vor fi aproape imposibil de prins. Ei vor forța, de asemenea, adversarii dvs. să sară, ceea ce ar putea oferi mai multe oportunități de a le scoate.
  • Dacă vă îndreptați mai presus de talie, aruncările dvs. trebuie să fie suficient de puternice pentru a vă menține adversarii să-i prindă. Doar du-te cu această abordare dacă aveți un braț extrem de rapid și puternic de aruncare.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Dodgeball Pasul 6
    6. Împingeți jucătorii pe părțile laterale ale terenului. Dacă observați că unul dintre jucătorii de pe cealaltă echipă este aproape de a fi în afara limitelor, profitați! Ar trebui să fie "lucrarea" lui Caller "pentru a face ca echipa să vizeze acest jucător cu o aruncare de grup. Oponentul tău ar putea fi copleșit de atac și de a ieși din limite accidental. Și apoi sunt afară!
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 7
    7. Strângeți-vă mingea pe partea laterală pentru o minge de curbă Sneaky. Aruncarea bilelor de curbă vă poate prinde adversarii în afara gardianului, făcându-l mai greu pentru ei să-ți evite aruncările. Practicați această aruncare prin prinderea mingea pe partea laterală și aruncându-l într-o jumătate de cerc, mai degrabă decât o linie dreaptă. Nu întrerupeți această mișcare într-un joc până când v-ați dat o mulțime de timp să o perfecționați.
  • Încercați să faceți o minge de curbă înfășurată prin împachetarea încheieturii mâinii și mâna în jurul valorii de minge și lăsându-l să se piardă. Acest lucru va avea și mai multă practică pentru a stăpâni, dar ar trebui să vă ofere o putere suplimentară și o curbă pe eliberare.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 8
    8. Arunca la un adversar care tocmai a aruncat o minge. Adversarii dvs. sunt la cele mai vulnerabile imediat după ce au aruncat mingea. Aveți o secundă sau două când atenția lor nu este complet re-focalizată pe bilele de evitare. Ținteți acești jucători.
  • Dacă tocmai au bătut unul dintre colegii tăi, aceasta este o mare oportunitate pentru o răzbunare sănătoasă, în joc.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 9
    9. Confunda adversarul tău privim în altă parte când arunci. Acest fals ar trebui să vă confunde adversarii și oricine ați viza nu va fi pregătit pentru aruncarea voastră. Fii atent cu această mișcare, totuși. Aruncarea dvs. ar putea să nu fie la fel de precisă, deoarece nu vă veți uita la adversarul dvs. când eliberați mingea.
  • Acest lucru ar putea fi, de asemenea, riscant, deoarece poate oferi oponenților dvs. șansa de a profita de atenția dvs. divizată. Chiar dacă tot mai căutați de cealaltă parte, veți gândi unde va merge mingea. Acest lucru ar putea oferi o deschidere pentru un atac furios pentru a vă prinde de gardă.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 10
    10. Nu aruncați headshot-uri. Este împotriva regulilor și este periculos. Este, de asemenea, o mișcare proastă, deoarece te bate din joc. Aruncând o minge oriunde lângă cap sau gât nu merită să rănească pe cineva, mai ales că te-ar putea pierde oricum jocul.
  • Metoda 2 din 4:
    Dotarea și blocarea mingii
    1. Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 11
    1. Stați înapoi spre perete. Acest lucru va pune o mulțime de distanțe între tine și adversarii tăi și o va face mai greu pentru ei să te vizeze. Nu stați la dreapta pe perete, deoarece acest lucru ar putea provoca bile deformate sau neacoperite să te lovească din spate odată ce au izbucnit de pe perete. Lăsați câteva picioare (sau aproximativ 1 metru) de spațiu în spatele tău.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 12
    2. Săriți în mare sau cu picioarele split. Din moment ce adversarii dvs. vor fi probabil să vă îndrepți spre picioare, va trebui să fiți un jumper bun. Practicați sărituri mai mari toate șansele pe care le obțineți. Poti de asemenea Creșteți flexibilitatea pentru a vă împărți picioarele în aer.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 13
    3. Stați conștienți de limite. Nu mai există nici o modalitate frustrantă de a fi eliminată decât să puneți un picior din limite. Mai ales dacă sunteți un jucător de colț, rămâneți hiper-conștient de poziția dvs. în instanță. Acest lucru este și mai important atunci când vă evitați, deoarece nu veți putea să vă evacuați într-o singură direcție.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 14
    4. Răspândiți-vă pentru a face mai greu pentru cealaltă echipă. Dacă vă bucurați împreună în centrul instanței, creați o țintă imensă și ușoară pentru adversarii dvs. Chiar dacă există doar câțiva dintre voi plecați, utilizați întreaga curte. Întotdeauna spațiu în mod egal. Acest lucru vă va oferi spațiu pentru a vă deplasa și a evita acele bile.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 15
    5. Deflectați bilele cu o minge de blocare. Majoritatea echipelor și ligilor vor permite blocarea. Aceasta implică un jucător care folosește o minge pentru a păstra alte bile de la lovirea lor. Pentru unii jucători, poate fi mai ușor să înveți cum să blochezi bilele decât să le evite. Puteți chiar să fi desemnat "blocante" în echipa dvs.
  • Blocanții pot, de asemenea, să-și protejeze coechipierii de a fi loviți.
  • Păstrați o aderență bună pe mingea de blocare. Dacă renunți, ești afară!
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 16
    6. Nu vă panicați dacă sunteți doar pe partea dvs. Aceasta este ceea ce se numește pe all-on-one. Trebuie să se întâmple în cele din urmă pentru majoritatea jocurilor să se încheie, așa că probabil că va trebui să treci prin aceasta la un moment dat. Concentrați-vă pe evitarea și căutați acea captură perfectă, deoarece acest lucru va aduce înapoi unul dintre colegii dvs. de echipă.
  • Stați jos și înclinat aproape de pământ în timpul acestui timp înfricoșător. Acest lucru vă face o țintă mai mică.
  • Metoda 3 din 4:
    Prindeți mingea
    1. Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 17
    1. Fi gata să prindă fiecare minge. Capturarea este abilitatea subapreciată care câștigă jocuri de dodgeball. Amintiți-vă că bilele de capturare bate oamenii la fel ca aruncarea lor. Este de fapt mai bine, pentru că acum aveți o altă minge de a arunca și un alt coechipier de partea dvs! Fiți întotdeauna pregătiți să profitați de această parte a jocului.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 18
    2. Evitați să încercați să prindeți bilele care nu sunt la îndemână. Chiar dacă ar trebui să fiți întotdeauna în căutarea bilelor pe care le puteți prinde, nu prindeți bilele pe care credeți că ați putea scădea. L-ai lăsat, ești afară. Dacă va trebui să ajungeți la minge chiar și puțin, lăsați-l să plece.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 19
    3. Prinde mingea cu ambele mâini. Bilele pe care le puteți prinde cu ambele mâini sunt cele de aur. Asta înseamnă că vin chiar la tine. Veți fi, de asemenea, mult mai probabil să păstrați controlul asupra bilelor pe care le puteți prinde cu ambele mâini, mai degrabă decât să scufundați pentru unul pe care abia să-l trageți cu vârful degetelor.
  • Asigurați-vă că ați capturat bilele cu toată mâna, luând greutatea capturii pe palme. Capturile de degete sunt mult mai greu de întreținut fără a le scăpa.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 20
    4. Prinde mingea în piept și leagăn. Odată ce ai mingea în mâinile tale, adu-l în piept. S-ar putea să puteți prinde niște bile cu tot corpul tău și asta e chiar mai bine. Leagăn acolo până când ești sigur că ai control. Acest lucru vă va ajuta să evitați să o scăpați.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 21
    5. Recuperați rapid după o captură pentru a evita eliminarea. Yay, ai prins mingea! Acum se mișcă din nou. Nu sărbătoriți, deoarece acesta este momentul în care vă veți gândi. Imediat după ce aveți controlul asupra mingelor, reveniți în joc și fiți gata să evitați și să aruncați din nou.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 22
    6. Nu îndreptați jocul ținând bilele. Încetarea apare atunci când arbitrul decide că un jucător încearcă să întârzie jocul. În general, ar trebui să faci ceva cu o minge după ce ai făcut-o mâinile pentru câteva secunde. Acest lucru ar putea include blocarea, rularea mingii înapoi la cealaltă echipă sau aruncându-l. După zece secunde, Ref vă poate apela pentru a vă împiedica și trimiteți-vă din joc.
  • Metoda 4 din 4:
    Adăugarea de mișcări avansate și trucuri
    1. Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 23
    1. Au un jucător de colț gata să contracareze adversarii. Contraingul este atunci când un jucător se strecoară din colțul instanței și se mișcă foarte repede spre zona neutră pentru a ataca un jucător opus. Este o mișcare riscantă și poate fi efectuată numai de un singur (și curajos) jucător de contracare. Dacă vă combateți, fiți rapid și mergeți pentru elementul de surpriză.
    • Rezervă de combatere pentru când ai doar o singură minge pe partea ta.
    • Compensarea este o mișcare bună pentru a izbucni după ce a existat o eliminare. Jucătorii ar putea fi distrași, și acesta este momentul de a lovi!
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Dodgeball Pasul 24
    2. Scufundare sau sare lateral la Dodge Countering. Deoarece contoarele sunt totul despre viteză, sunt greu de evitat. Este posibil să nu fiți capabil să sari rapid sau suficient de mare în sus în aer pentru a scăpa de această minge. Faceți o scufundare din spate sau un salt lateral pentru a evita aceste aruncări dure.
  • Fi extrem de atent când faceți o scufundare din spate. Aceste mișcări periculoase te-ar putea răni, mai ales dacă ți-ai lovit capul pe teren. Încercați să absorbiți căderea părții cărnoase a fundului dvs. și păstrați-vă capul și gâtul de pe podea.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 25
    3. Eliminați adversarul dvs. distragându-le cu două bile. Această mișcare dificilă este numită "fluture și albina."Aruncați o minge în aer pentru a vă confunda adversarii. În timp ce atenția lor este pe acea minge, aruncați o a doua minge dreaptă la ei.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 26
    4. Adăugați distrageri la planul dvs. de joc. Dodgeball poate fi un joc distractiv și chiar ciudat. Dacă sunteți într-o ligă care permite cartușele și salturi coordonate, faceți-le! Te vei distra cu aceste strategii ușor ciudate și vă vor confunda adversarii.
  • Timp un salt de grup sau un cartuș prin utilizarea unui cuvânt de cod.
  • Asigurați-vă că aceste mișcări nu vă vor elimina. Doar le faceți dacă sunteți sigur că puteți să vă dați bilele în timp ce vă distrageți cealaltă echipă cu abilitățile dvs. neașteptate.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Dodgeball Pasul 27
    5. Îndepărtați adversarii să vă aruncați o minge pe care o puteți prinde. Aceasta se numește drop-captură. Țineți mingea pe care o aveți în fața dvs., invitați cealaltă echipă să vă vizeze. Aruncați mingea și prindeți o minge care a fost aruncată la tine.
  • Doar faceți acest lucru dacă se pare că veți putea să prindeți una dintre bilele primite. În caz contrar, continuați să evitați bilele sau păstrați mingea pe care trebuie să le blocați.
  • sfaturi

    Dacă există o altă persoană în echipa dvs. care este un aruncător mai bun decât sunteți, dați-le mingea! Lucrul în echipă este cheia pentru a fi dodgeball.
  • Verificați întotdeauna pentru a vă asigura că pantofii dvs. sunt legați înainte de jocuri și practici. Nu lăsați pantofii să devină prea vechi înainte de a le înlocui, deoarece aveți nevoie de o tracțiune bună pentru a juca Dodgeball.
  • Amintiți-vă să vă încălziți și să vă răciți înainte și după jocuri pentru aproximativ 10-15 minute.
  • Dacă aveți mâini transpirați, nu fiți timizi să vă spălați rapid spălați-le sau suflați-le pe ele. Cealaltă echipă nu-i pasă.
  • Fii rapid! Nu contează dacă ești bun la Dodgeball sau nu, aruncând mingea rapid, îi face să aibă mai puțin timp să gândească.
  • Avertizări

    Fiți conștienți că ați putea fi răniți în timp ce jucați Dodgeball. Dacă respectați regulile, cu toate acestea, colegii tăi și adversarii dvs. vor fi mai puțin probabil să se rănească serios.
  • Dacă o minge vine pentru capul tău, rață să te protejezi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar