Cum să găsești tipul potrivit

Găsirea "domnului. Dreapta "poate fi o sarcină descurajantă și copleșitoare, în special în epoca aplicațiilor de întâlniri și a legărilor. Nu trebuie să fie dificil, totuși, pentru că ați putea avea deja calitățile partenerului dvs. ideal în minte. Puteți începe căutarea tipului potrivit, căutând pe cineva care are interese similare, folosind aplicații de întâlniri pentru a vă ajuta să găsiți oameni noi și evaluarea a ceea ce căutați în partenerul dvs. ideal.

Pași

Metoda 1 din 3:
Întâlniți cu tipul potrivit în persoană
  1. Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 1
1. Participați la evenimente care vă interesează. S-ar putea să aveți o anumită cauză sau un hobby pe care sunteți cu adevărat pasionați și ar trebui să vă investiți timpul în asta. Persoana ta ideală are unele pasiuni care sunt similare cu ale dvs. și aceasta este o modalitate excelentă de a întâlni oameni ale căror valori se aliniază cu propria voastră.
  • De exemplu, dacă yoga sau ceramica sunt hobby-urile dvs., luând o clasă de yoga sau participarea la un atelier de ceramică vă va permite să vă arătați abilitățile în timp ce sunteți în jurul bărbaților și femeilor care au interese similare.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 2
    2. Discutați cu bărbații care sunt deja în viața voastră. De multe ori, băieții care împărtășesc interesele dvs. pot fi și iubiți de lungă durată, de asemenea. Dacă sunteți deja activi în cluburile sociale, grupurile religioase sau în alte grupuri de interese speciale, luați în considerare pe cineva pe care l-ați întâlnit deja de la aceste grupuri la o dată.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 3
    3. Încercați ceva pe care nu l-ați mai făcut înainte. Întâlnirea pe cineva nou de multe ori înseamnă a face și a încerca lucruri noi. Luați ceva timp pentru a face un nou hobby, luați o clasă, vizitați un nou restaurant sau faceți o excursie într-un loc unde nu ați fost niciodată. Dacă nu l-ați întâlnit încă, omul dvs. ideal probabil nu este agățat la locurile pe care le mergeți mereu la.
  • De exemplu, puteți începe mici vizitând o nouă magazin de cafea din cealaltă parte a orașului.
  • Luați în considerare luarea de cursuri pe care omul dvs. ideal ar putea fi interesat. De exemplu, dacă doriți să găsiți un tip care iubește să călătorească, să ia cursuri în geografie sau limbi străine.
  • Dacă vă simțiți aventuros, luați o călătorie lungă de weekend într-un oraș pe care nu l-ați vizitat niciodată. Mergeți la muzee, luați-vă cumpărături și vizitați atracțiile turistice. Poate veți găsi pe cineva care să fie ghidul dvs. de turism!
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 4
    4. Adresați-vă prietenilor să vă stabilească la o întâlnire. Deși datele orb sunt neconfortabile, prietenii dvs. vă cunosc mai bine decât oricine altcineva. Aduceți subiectul întâlnirii și întrebați-le dacă cunosc pe cineva de la serviciu sau de la alți prieteni care ar putea fi compatibili cu dvs. Puneți-vă costumul preferat, păstrați o minte deschisă și încercați să vă distrați!
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 5
    5. Du-te în locuri în care omul tău ideal ar fi plecat. S-ar putea să aveți o idee destul de clară în capul dvs. despre ceea ce este interesat de omul dvs. ideal. Gândiți-vă la locurile pe care le-ar petrece sau va vizita frecvent și mergeți acolo pentru un pic pentru a privi în jur și pentru a începe o conversație.
  • Dacă omul ideal este în fitness, mergeți la sala de gimnastică și țineți-vă ochii deschiși pentru oricine vă interesează.
  • Dacă omul ideal este în literatură, petreceți la o librărie sau o bibliotecă și căutați bărbații care au un gust bun în cărți!
  • Imaginea intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 6
    6. Du-te în oraș cu prietenii tăi. Barurile, cluburile și restaurantele sunt locuri minunate pentru a întâlni bărbați, dar ați putea avea nevoie de plata de siguranță a prietenilor dvs. din spatele dvs. Ieșiți cu ei un weekend și discutați cu oamenii pe care îi găsiți atractivi. Concentrați-vă pe efectuarea conversației și obținerea informațiilor de contact pentru a crea o dată mai intimă în viitor.
  • Aveți grijă să nu beți prea mult și să fiți conștienți de împrejurimile dvs. Folosind sistemul Buddy când sunteți afară este o modalitate excelentă de a evita o situație riscantă.
  • Imaginea intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 7
    7. Fi deschis pentru a compromite. Tipul tău ideal poate fi de peste 6 metri înălțime, frumos și amuzant și are un salariu mare, dar tipul pe care-l găsești că te-ai abătut cu ar putea fi opusul asta. În loc să-l eliberăm pentru că nu se potrivește ideii tale despre domnule. Corect, gândiți-vă la ceea ce vă place despre el. S-ar putea să fie că acestea sunt trăsăturile non-negociabile pe care le căutați într-un partener.
  • Mai ales când vine vorba de întâlniri, perfecțiunea este greu de găsit. Este întotdeauna cel mai bine să fii cu cineva care te tratează cu respect, îi pasă de tine și te face să te simți bine, indiferent de alți factori.
  • Metoda 2 din 3:
    Dating online și prin aplicații
    1. Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 8
    1. Alegeți o aplicație sau un site de dating care se potrivește nevoilor și dorințelor dvs. În această zi și vârstă, există o mulțime de aplicații de întâlniri și site-uri web pentru a alege de la. Puteți să vă restrângeți opțiunile, privindu-vă obiectivele finale pentru Dating, precum și bugetul dvs. Unele site-uri și aplicații sunt gratuite, dar majoritatea opțiunilor oferă o versiune avansată cu caracteristici suplimentare pentru o taxă lunară.
    • Aplicații precum Tinder, Bumble și Okcuid sunt cel mai adesea îndreptate spre o mulțime mai tânără sau oameni care sunt interesați să se închidă, fără atașate șiruri de caractere.
    • Site-uri precum eharmonia, o mulțime de pește și meci sunt vizate persoanelor care caută mai serios date.
    • Există, de asemenea, site-uri precum Christle Mingle și Farmers, și aplicații precum JSHIPE, care vă permit să întâlniți oameni cu medii similare și interese ca ale dvs.
    • Fii clar cu oamenii cu care vorbești dacă cauți o relație pe termen lung, deoarece unii oameni folosesc aplicații de dating exclusiv pentru Hooking Up.
  • Imaginea intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 9
    2. Mesaj Bărbați care vă interesează. Cele mai multe aplicații și site-uri web au un protocol diferit despre utilizatorii de mesaje. Unii permit doar mesagerie odată ce ați corespuns cu o persoană, iar unii permit unui utilizator să facă un mesaj cu un cont. Dacă găsiți pe cineva interesant, trimiteți-i un mesaj, introduceți-vă și începeți o conversație întrebând o întrebare.
  • De exemplu, ați putea spune "Bună, numele meu este Alison! Ascult și podcast-uri în fiecare zi, dar am căutat un nou pentru a începe. Care sunt unele dintre favoritele tale chiar acum?"
  • Imaginea intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 10
    3. Puneți întrebări despre lucrurile care sunt importante pentru dvs. Concentrați-vă pe interese, valori, planuri viitoare și orice altceva care este absolut necesar să știți despre omul ideal. Acest lucru vă va ajuta să îl cunoașteți mai bine și vă va demonstra interesul față de el. Nu uitați să-i cereți și întrebările sale!
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 11
    4. Configurați datele cu bărbații care vă interesează. În cele din urmă, scopul final al întâlnirii online este să se întâlnească în persoană și să meargă la o dată. Dacă ați discutat înainte și înapoi cu cineva pentru o vreme, nu vă fie frică să înființezi o dată în viața reală. Dacă scânteia este acolo prin text, ar putea fi chiar mai bună în persoană.
  • Bunele date bune includ apucarea cafelei sau obținerea unui prânz rapid. Alegeți ceva care nu durează mult timp doar în cazul în care ceva nu merge bine sau scânteia nu este acolo în persoană.
  • Asigurați-vă întotdeauna că cineva cu care aveți încredere știe cu cine veți fi cu și unde veți merge. Este mai bine să fii în siguranță!
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând relațiile nesănătoase
    1. Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 12
    1. Căutați și observați steaguri roșii. Un steag roșu este ceva care ar putea fi o problemă potențială în viitor. Este ușor să fii prins în romantism, dar ar putea fi cel mai bine să faceți un pas înapoi și să evaluați persoana pe care o vedeți pentru cine sunt cu adevărat. Încercați să vă gândiți la toate lucrurile pe care le cunoașteți despre ele și să notați nimic care este discutabil.
    • Dacă spune că nu este pregătit pentru angajament, și asta este ceva ce căutați, ar trebui să-l crezi și să nu încercați să-i schimbați mintea.
    • Steagurile roșii pot fi, de asemenea, lucruri precum un temperament scurt, relații tumultuoase în trecutul său sau indicații ale unei probleme de abuz de substanțe.
    Sfat de experți
    Lauren Urban, LCSW

    Lauren Urban, LCSW

    Licențiat psihoterapistLaun Urban este un psihoterapeut licențiat în Brooklyn, New York, cu peste 13 ani de experiență de terapie care lucrează cu copii, familii, cupluri și persoane fizice. A primit maeștrii ei în lucrarea socială de la Colegiul Hunter în 2006 și este specializată în colaborarea cu comunitatea LGBTQIA și cu clienții în recuperare sau având în vedere recuperarea pentru consumul de droguri și alcool.
    Lauren Urban, LCSW
    Lauren Urban, LCSW
    Psihoterapeut licențiat

    Seturile de valori diferite pot fi un steag roșu pentru viitorul dvs. împreună. Psihoterapeutul Lauren Urban spune: "Este important să ne gândim la un set de valori pe care doriți ca un potențial partener să întruchipeze, în plus față de caracteristicile lor de nivel de suprafață. Valorile ar putea include relația unei persoane cu familia lor, indiferent dacă doresc sau nu să se căsătorească sau să aibă copii, iar sistemele lor de credință. Caracteristicile cum ar fi gustul muzical, sensul de modă, hobby-urile și atributele fizice sunt importante în ceea ce privește atracția, dar valorile fundamentale vor determina dacă sunteți sau nu compatibile ca un cuplu."

  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 13
    2. Luați-vă timpul să-l cunoașteți. Din moment ce căutați o relație puternică, ar trebui să vă luați timpul să le cunoașteți. Cu cât petreceți mai mult cu ei, cu atât mai bine o idee pe care o veți avea. Nu simți că trebuie să vă grăbiți ceva doar pentru că se simte bine.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 14
    3. Petreceți timp cu el într-o varietate de medii. Una dintre cele mai interesante și distractive părți ale întâlnirii este de a experimenta lucruri noi împreună. Acordați atenție modului în care partenerul dvs. reacționează la diferite situații și vă întrebați dacă vă simțiți confortabil cu modul în care se ocupă de stresori diferiți sau cu medii incomode.
  • De exemplu, sărbătorile sunt uneori situații și medii foarte stresante pentru oameni. Modul în care partenerul dvs. acționează în acest mediu ar putea fi un semn despre modul în care vor reacționa în alte situații de înaltă stres.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul potrivit Pasul 15
    4. Spune "nu" când trebuie să. Dacă începeți să vă simțiți incomod, neliniștiți sau frică în relația dvs., nu vă fie frică să plecați imediat. Partenerul dvs. nu ar trebui să amenințe, să rănească sau să te ignore. Confideți în cineva în care aveți încredere și tăiați toate legăturile cu oricine este nesănătoasă pentru sănătatea dvs. mentală și fizică.
  • Ajutați la întâlnirea și vorbirea cu băieții

    Modalități de abordare a unui tip care vă place

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Solicitați întrebări semnificative la o întâlnire

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Steaguri roșii pentru a căuta atunci când se întâlnește

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Încercați să rămâneți pozitivi și optimizați. Un zâmbet vă va face să parcă mai abordabil și poate duce la o conversație bună.

    Avertizări

    Aranjați întotdeauna un tip nou într-un loc public până când aveți încredere în el, mai ales dacă acesta este cineva pe care l-ați întâlnit online.
  • Dacă vă simțiți vreodată presați, speriat sau nesigură, lăsați data imediat și contactați pe cineva în care aveți încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar