Cum se fixează un id apple cu dizabilități pe iphone sau ipad

Thiste parere Cum să remediați un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad.Dacă introduceți parola incorect prea multe ori, ID-ul dvs. Apple devine dezactivat.Când ID-ul dvs. Apple este dezactivat, iPhone-ul sau iPad-ul vă oferă opțiunea de a vă debloca contul atunci când încercați să vă conectați la ID-ul dvs. Apple.

Pași

  1. Imagine intitulată Fix un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Introduceți ID-ul dvs. Apple când vi se solicită.Când vi se solicită pe dispozitiv, tastați e-mailul asociat cu ID-ul Apple și parola.Este posibil să vi se solicite când achiziționați o aplicație din magazinul de aplicații sau prin modificări în contul dvs. în meniul Setări.
  • Dacă nu vă puteți aminti ID-ul Apple sau parola, apăsați Ați uitat ID-ul Apple sau parola? sub semnul Bar.Urmați instrucțiunile pentru a recupera ID-ul Apple și parola
  • Imagine intitulată Fix un ID de Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți Deblocați cont.Este în pop-up care vă spune că contul dvs. a fost dezactivat din motive de securitate.
  • Imagine intitulată Fix un ID Apple dezactivat pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Introduceți numărul dvs. de telefon și apăsați Următorul.Introduceți numărul de telefon asociat cu ID-ul dvs. Apple în linie.Atingeți Următorul În colțul din dreapta sus când ați terminat.
  • Imagine intitulată Fix un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți Deblocați cu numărul de telefon.Este butonul albastru din partea de jos a ecranului.Aceasta trimite un cod de verificare de 6 cifre la telefon prin mesaj text.
  • Dacă nu aveți acces la un număr de încredere, atingeți Nu aveți acces la un număr de încredere În partea de jos a ecranului și urmați instrucțiunile pentru a vă recupera contul prin intermediul mesajelor alternative.
  • Imagine intitulată Fix un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Verificați mesajele text.Codul de verificare de 6 cifre este în mesajul dvs. text.
  • Imagine intitulată Fix un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Introduceți codul de verificare de 6 cifre.Utilizați tastatura de pe ecran pentru a introduce numărul de 6 cifre în spațiile din pop-up.
  • Imagine intitulată Fix un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Introduceți parola și apăsați Următorul.Utilizați tastatura de pe ecran pentru a introduce parola.Atingeți Următorul În partea de sus a ecranului când ați terminat.
  • Imagine intitulată Fix un ID de Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Atingeți Deblocați cont.Este butonul albastru din partea de jos a ecranului.Acest lucru vă deblochează contul.
  • Imagine intitulată Fix un ID Apple cu handicap pe iPhone sau iPad Pasul 9
    9. Atingeți Continua.Este butonul albastru din partea de jos a ecranului.Aceasta confirmă faptul că contul dvs. a fost deblocat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar