Cum să fii o fiică perfectă

De-a lungul vieții noastre, părinții noștri au un impact durabil asupra cine suntem și deciziile pe care le facem.Ei oferă sprijin atunci când avem nevoie de ea și de dragoste dură atunci când nu trăim până la potențialul nostru. Nu este ușor, iar fiecare copil datorează părinților buni o datorie de recunoștință și respect. A fi "perfect" fiica este o modalitate de a oferi acest lucru, dar înseamnă a fi o fiică care este perfectă pentru oamenii care au ridicat-o, respectând valorile lor și făcând contribuții semnificative la fericirea părinților ei.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind o fiică "perfectă"
  1. Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 1
1. Fi realist.Nici o persoană nu este perfectă, ci ca u.S. autorul lui John Steinbeck a spus odată "Acum că nu trebuie să fii perfect, poți fi bine."Amintiți-vă că chiar medaliștii de aur olimpici primesc puncte de la scorurile lor (dar totuși câștigă).Că Albert Einstein a făcut (dar a învățat din) greșelile sale și soluțiile imperfecte.Nu lăsați niciodată "perfecți" să-ți submineze stima de sine și să devină dușmanul tuturor lucrurilor excelente, valoroase (dar, din păcate imperfecte) pe care sunteți capabile.
  • Încercarea de "perfecțiune" absolută poate fi contraproductivă, deoarece poate diminua o realizare sau o completare a sarcinii doar pentru că nu este un succes impecabil.
  • Perfecționismul este, de asemenea, strâns legat de depresie, relații cu probleme și de scăderea satisfacției vieții.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 2
    2. Întotdeauna cereți mai întâi. Dacă nu sunteți sigur dacă ceva ce doriți să faceți vă va deranja părinții, întrebați mai întâi. Dacă ezitați să întrebați, este probabil un semn bun că vă va supăra părinții.
  • Când vă întrebați, asigurați-vă întotdeauna că ați crezut prin posibilele rezultate ale a ceea ce cereți să faceți și să anticipați preocupările pe care le vor avea părinții dvs.
  • Nu te supăra.Deși părinții dvs. pot părea rezistenți la sugestia dvs., amintiți-vă să rămâneți la răcire și prezenți fapte și exemple care ilustrează de ce ar trebui să faceți ceva și de ce sunteți capabil să manipulați orice rezultate.
  • Mai ales dacă locuiți încă acasă, dacă părinții dvs. spun "Nu," Întotdeauna onorează dorințele lor, chiar dacă nu este ceea ce ați prefera.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 3
    3. Onorați responsabilitățile.Când ați promis părinților, veți face ceva, dar așteptați până când trebuie să vi se spună din nou (și din nou), poate crea tensiuni negative.
  • Stabiliți așteptările mai devreme.Spuneți "Mama, am [x, y și z] să termin înainte de a avea timp, dar de îndată ce sunt liber, voi avea grijă de asta", apoi voi completa toate sarcinile înainte de a fi cerut timp suplimentar.
  • Anticipați nevoile și umpleți-le. Știți în ce zile rulează gunoi? Se așteaptă oaspeții în weekend?Scoateți gunoiul, curățați-vă camera și alte camere în casă, toate fără a fi întrebat.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 4
    4. Fii respectuos. Este posibil să nu fiți de acord inițial cu ceea ce spun părinții dvs., dar vă reamintesc că au mai bine interesele voastre la inimă.
  • Ei au văzut mai mult de viață decât aveți și puteți avea cunoștințe că sunteți prea tineri pentru a avea acces la.
  • Încredere că se uită la tine și nu-i mai întorc. Talk-ul înapoi creează argumente și poate fi contraproductiv pentru a vă stabili ca fiind respectuos și demn de încredere.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 5
    5. Ai grijă de tine. Demonstrați respectul pentru dumneavoastră, îngrijindu-vă nevoile corpului și menținerea unui aspect sănătos. Părinții tăi te iubesc și îi reasigură să te vadă sănătoși și bine îngrijiți.
  • Ține pasul cu igiena și curățenia. Încercați să faceți o baie sau un duș zilnic.Cel puțin, ștergeți sudoarea și murdăria cu o cârpă de spălare cu săpun.Spălați părul la fiecare 1-3 zile.
  • Purtați haine curate și pieptene părul. Haine de fier care au nevoie de călcare.Purtați o centură cu pantaloni, în special cei pierduți. Părul de stil pentru ao ține departe de fața voastră.
  • Mănâncă mese regulate, sănătoase. Trei mese pe zi sunt recomandate în mod tradițional - cu toate acestea, nutriționiștii au indicat că 5-6 mese mai mici răspândite pe parcursul zilei pot fi de fapt mai sănătoase pentru noi și pot menține un alt zahăr din sânge.Indiferent de planul de masă pe care îl alegeți, asigurați-vă că mâncați suficient pentru a fi sănătoși.
  • Du-te la culcare la o oră rezonabilă. Adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 17 au nevoie de 8-10 ore de somn pe noapte.Oricine peste 18 ani are nevoie de undeva între 7-9 ore.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 6
    6. Ia ajutor.Deși vrem adesea să arătăm părinților noștri cât de succes și capabili suntem, există momente când am putea avea nevoie de ajutor pentru a ajunge la obiectivele noastre dorite.
  • Nu fi prea mândru sau egoist pentru a accepta ajutor de la părinții dvs., chiar și sub formă de sfaturi.
  • Când luați ajutor, fiți umili și arătați recunoștință pentru contribuțiile pe care părinții dvs. le fac.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 7
    7. Fiți răbdători cu părinții dvs.Când suntem tineri, lumea este a noastră și putem lăsa ambițiile noastre să ghideze ce se întâmplă.Dar gândiți-vă cât de greu poate fi pentru părinți să se adapteze la schimbări rapide pe care le luăm de la sine.
  • Când vă căsătoriți, obțineți un loc de muncă, treceți la un loc nou, îi poate reaminti propria lor mortalitate sau le puteți face singuri pentru zilele când ați fost doar în hol.
  • Ajutați părinții să se adapteze la propria dvs. evoluție.Luați timp pentru a vorbi cu ei și lăsați-i să pună întrebări.Ajutați-i să înțeleagă, dar nu fi supărat dacă nu o pot face întotdeauna.Amintește-le că acceptarea și încrederea sunt la fel de puternice ca înțelegerea.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 8
    8. Fi adevărat pentru tine.Fiind adevărat pentru tine înseamnă că sunteți încrezători, fericiți, învățați și în creștere.Nimic nu face un părinte mai mult conținut decât să-și vadă copilul venind în propriile lor și de a avea succes. Când sunteți adevărat pentru dvs., actualizați persoana pe care părinții dvs. ați crescut să fiți. Uneori, totuși, fiind adevărat pentru tine va crea inițial tensiune cu părinții.
  • De exemplu, dacă părinții vroi să participați la biserică cu ei, dar nu sunteți religioși, spuneți-i să știe că doriți să mergeți. Dacă încă mai trebuie să participați la biserica lor, luați în considerare modul în care puteți fi totuși adevărat față de valorile dvs. în timpul experienței. Resurse precum Biblia sceptică oferă unor începutori mari de conversație pentru a-și gândi oamenii la contradicțiile și inconsecvențele din cadrul Scripturilor religioase.
  • Ești îngrijorat să ieși la părinții tăi? În timp ce sexualitatea dvs. este o parte importantă a cine sunteți și ar trebui să fiți sărbătoriți, dacă locuiți acasă cu părinții dvs., este posibil să nu doriți să împărtășiți această parte din acel moment. Dacă locuiți departe de casă și îngrijorați să discutați cu părinții dvs. despre orientarea dvs. sexuală, luați în considerare vorbind cu un terapeut despre cele mai bune "ieșind" Opțiuni pentru circumstanțele dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 9
    9. Au o viață fericită. Părinții doresc mai mult decât orice de la fiica lor este că ea crește pentru a avea o viață sigură și fericită.O parte din această viață, totuși, este că părinții dvs. doresc să facă parte din ea și să ofere asistență care să ajute la asigurarea fericirii.Ei doresc, de asemenea, să împărtășească în relațiile voastre, să ajute la majorarea posibilităților și bucurați-vă de vizionarea familiei lor.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 10
    10. Dă mai departe. Luați avantajele, bunătatea, sprijinul și generozitatea pe care ați fost afișați de părinții dvs. și oferiți-i altora.Care ar putea fi copiii voștri, soțul / soția, prietenii și alți membri ai familiei.
  • Voluntar să fie o "sora mare", care oferă asistență și îndrumare de viață femeilor tinere la risc.
  • Când folosiți ceea ce vi-ați dat dvs., ajutați pe alții, vă arătați respect și recunoștință pentru creșterea părinților voștri.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind o identitate "perfectă"
    1. Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 11
    1. Echilibrul individualitatea și apropierea. Când familiile cresc și câștigă noi membri, poate necesita o ajustare, în special pentru noua adăugare. Amintiți-vă că partenerul dvs. vă iubește pentru cine sunteți și că nu ar trebui să încercați să fiți altcineva.În același timp, căutați oportunități de a face legături cu familia sa.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 12
    2. Fii deschis la noi relații de familie.Deși fiecare familie face lucruri în mod diferit, multe familii acceptă noi membri prin tratarea imediată a acestora ca un frate nou sau copil.
  • Dacă sunteți un singur copil și nu ați avut niciodată frați înainte, gândiți-vă la relațiile de frate ca fiind ca să trăiți cu cel mai bun prieten pentru cea mai mare parte a vieții voastre. Toată lumea încearcă să se înțeleagă, să se distreze și să aibă grijă unul de celălalt, cu o mulțime de compromisuri.
  • Acceptați că îmbrățișările, glumele și unele taching pot veni împreună cu faptul că este noul frate, dar că vine dintr-un loc de dragoste și bun venit.Reciproc, la rândul său, atunci când este posibil.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 13
    3. Dă-ți "mine" timp.Mai ales dacă v-ați căsătorit într-o nouă familie, asigurați-vă că ați planificat cel puțin o oră pe zi de timp "Me" în timpul vizitelor.
  • "Pe mine" timpul poate fi atunci când spui "voi avea un pui de somn rapid" și apoi să mă odihnesc pentru câțiva clipă, gândindu-mă înapoi peste evenimentele zilei, eliberând orice stres posibil care ar fi putut construi.
  • Vă puteți întreba chiar și partenerul să vă alăturați, mai ales dacă există ceva ce vă confundați cu privire la orice dorință de a pune întrebări.
  • De-a lungul timpului, pe măsură ce tu și familia partenerului tău devin mai bine familiarizați, aceste momente liniștite nu pot fi chiar necesare.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 14
    4. Fi cinstit. Relația dintre un copil părinte și biologică poate permite un grad de onestitate de neegalat de orice altă relație.În timp ce partenerul dvs. ar putea să-i spună părinților lor, amintiți-vă că ei se vor cunoaște, iar tact poate fi important menținerea păcii.
  • Nu uitați să nu mințiți niciodată familiei partenerului dvs., dar amintiți-vă, de asemenea, să rupeți adevăruri dificile cu respect și bunătate.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 15
    5. Setați limitele. Când începem o relație cu familia unui partener, de obicei, dorim ca ei să ne placă cât mai mult posibil.Cu toate acestea, în timp ce compromisul este important, este la fel de important să nu vă sacrificați întregul confort personal pentru altcineva.
  • De exemplu, părinții partenerului dvs. vă cer să vii vizitați pentru sărbătorile când amândoi doriți să rămâneți acasă? Dacă tu și partenerul tău sunteți de acord, fiți amabili, dar fermi, lăsați restul familiei să știe că veți fi încântați să vă alăturați la un moment diferit, dar nu puteți face data solicitată.
  • Acest lucru poate provoca dezamăgire la început, dar, pe termen lung, stabilește așteptări rezonabile și respect reciproc.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 16
    6. De acord cu dezacordul. Există puncte pe care nu veți fi niciodată de acord cu familia unui partener.Acesta nu este un semn de eșec sau incompatibilitate.În schimb, gândiți-vă la aceasta ca o provocare, să iubiți și să fiți toleranți în ciuda diferențelor.
  • De exemplu, știți deja că părinții partenerului dvs. au o politică diferită de tine? Dacă cineva întreabă, spuneți "Știi, nu am fost niciodată complet confortabil vorbind despre politică.Minte dacă aș sta asta și ascultă?"
  • Dacă ați împins, reamintiți ușor pe alții că respectați credințele și sentimentele lor, îi iubesc scump, sperăm că vă pot respecta sentimentele.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 17
    7. Fi deschis pentru a schimba. Compromisul este o parte esențială a menținerii relațiilor de familie sănătoase.Acest lucru poate însemna acceptarea faptului că familia partenerului dvs. are tradiții de vacanță complet diferite sau că mătușa Margaret va mereu o face macaroanele și brânza pentru ocazii speciale (chiar dacă aceasta a fost ceea ce ați făcut mereu).
  • În timp ce nu ar trebui să renunți niciodată la toate obiceiurile și ritualurile care aduc bucurie și înțeles viața voastră, puteți găsi că trebuie să ajustați cum și când observați propriile tradiții. De exemplu, dacă mătușa Margaret face întotdeauna macaroanele și brânza, adresați-vă partenerului dvs. ce fel de fel de mâncare ați putea face acest lucru ar putea deveni o bază de familie.
  • Un alt compromis este să ai propriul tău copac de Crăciun și cookie-uri pentru Santa la domiciliu, dar încă se bucură de iluminat Menorah și având NOODLE KUGEL cu familia partenerului tău.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 18
    8. Empatizați. Primirea unei noi persoane la familie poate fi o ocazie veselă, dar și stresantă.
  • Poate să vă reamintească legile pe care le îmbătrânesc sau că copilul / fratele / sora lor trăiește departe sau că pot exista limitări cu privire la cât de mult timp familial poate fi petrecut împreună, ceea ce poate aduce sentimente mixte în joc.
  • În timp ce nu ar trebui să fiți niciodată un covor de ușă sau să acceptați lipsă de respect, să înțelegeți ce familiile trec când se adaugă o persoană nouă și să încerce să dea în lege beneficiul îndoielii înainte de a fi supărat sau supărat.
  • Partea 3 din 3:
    Creând interacțiuni pozitive cu părinții
    1. Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 19
    1. Gandeste-te bine. Gândiți-vă la viața personală proprie, precum și relația pe care o împărțiți cu familia, inclusiv părinții.Ce aspecte ar putea fi făcute mai confortabile, productive sau plăcute?Mai jos sunt exerciții în minte care vă pot ajuta să fiți o fiică mai bună:
    • Străduiți-vă pentru excelență în toate sarcinile pe care le întreprindeți. Când ați îndeplinit sarcinile fără un angajament față de succes sau îmbunătățire, vă prezentați o lipsă de îngrijorare pentru poporul afectat de rezultatul.În schimb, să demonstreze dragostea, îngrijirea și respectul prin încercarea de a finaliza toate stocurile, împingând rezultatele mai mari.Lăsați părinții dvs. să se simtă mândri de ceea ce ați realizat
    • Căutați noi modalități de a face schimbări pozitive. Acest lucru ar putea fi ceva la fel de simplu ca plantarea florilor în grădina părintelui sau a decide să vă adresați supraveghetorului dvs. pentru o promovare la locul de muncă. Când faceți un efort personal pentru a vă aduce fericirea sau poporul care vă pasă de dvs., vă demonstrați un angajament de a fi o persoană mai bună pentru dvs. și pentru alții.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 20
    2. Comunica.Când perioadele lungi merg fără să vorbească cu părinții dvs., poate fi dificil să se apeleze la apel atunci când fiecare parte are nevoie de ajutor sau suport.Din acest motiv, încercați să ajungeți la părinții dvs. cât de des este convenabil și confortabil pentru amândoi.
  • Pentru adulții mai tineri, acest lucru ar putea însemna verificări zilnice prin intermediul unui text la o conversație la cină.Pentru copiii adulți, încercați să scrieți și / sau să apelați părinților de mai multe ori pe săptămână. Nu trebuie să fie un mesaj important.Ar putea fi la fel de simplu ca și văzând floarea preferată a mamei dvs. și dorind să spună "Bună", pentru a împărtăși o observație amuzantă de la locul de muncă.
  • Ajungeți în primul rând.Nu fi întotdeauna cea care așteaptă un apel telefonic sau text.Faceți timp să discutați cu părinții dvs. și să le sunați.Sau dacă trăiți departe de casă, invitați să vină vizitați.Reamintește părinților noștri de importanța lor pentru noi, noi obligațiuni de ciment și oferim reasigurarea.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 21
    3. Asculta cu atentie. Când părinții ne spun să ascultăm, înseamnă mai mult decât dădu din cap în timp ce vorbesc.Demonstrați că nu sunteți doar angajați, ci învățați prin ascultarea activă.Acesta nu este doar un act de respect.De asemenea, vă asigură că vă amintiți ce v-au spus și puteți acționa în mod corespunzător. Mai jos sunt tactici pentru ascultarea activă:
  • Repetați informații: Acest lucru demonstrează că sunteți atenți și vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a clarifica lucrurile pe care le aveți mai puțin anumite.
  • Oferiți subtilă "încurajează": Da din cap.Spune "uh huh" sau "Înțeleg" astfel încât părinții dvs. continuă să vorbească și să elaboreze ideile lor.
  • Rezumați: Înainte de a termina conversația sau puneți întrebări, rezumați informațiile în propriile dvs. cuvinte.Acest lucru vă ajută să vă amintiți ce sa spus, dar permite și părinților dvs. să spună "că o parte nu este corectă, permiteți-mi să explic" pentru a oferi corecții.
  • Oferiți feedback: Dacă ceva vă lovește ca o idee bună, spuneți "Sunt de acord că acest lucru este bun, pentru că ..." Dacă sunteți mai puțin sigur de o altă parte, spuneți "Sunt mai puțin sigur de această parte. Îi poți explica din nou?"Acest lucru vă permite să colaborați și chiar să nu puneți informațiile.În funcție de situație, părinții dvs. ar putea chiar să salute sugestii sau idei alternative.
  • Probe pentru mai multe informații: Când aveți îndoieli, puneți întrebări pentru a elabora elaborarea, a face distincții sau a clarifica informații.Asigurați-vă că înțelegeți complet ceea ce vi sa spus Andhow va afecta comportamentul dvs.
  • Validare: Reamintiți părinților dvs. că le apreciați că luați timp pentru a oferi îndrumare și instruire.Dați îmbrățișări, faceți o carte, spuneți "mulțumesc."Întotdeauna demonstrează recunoștința și aprecierea părinților voștri.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică perfectă Pasul 22
    4. Stați în prezent. Deși poate fi tentant să reamintesc părinților noștri de greșeli pe care le-au făcut, cu excepția cazului în care este esențială pentru protecția sau sănătatea voastră, rezistă nevoii de a trăi în trecut.
  • Ierta. Iertarea nu este o trecere liberă.Nu înseamnă că greșelile care au avut loc sunt OK sau validate.Dar ceea ce înseamnă înseamnă că sunteți dispus să mergeți și să iubiți în ciuda greșelilor.Că acceptați părinții dvs. ca oameni și, ca și dvs., nu vă așteptați să fiți perfecți.
  • Reparați rapid dezacordurile. Cu cât un dezacord mai mult rămâne nerezolvat, se construiește mai mult resentimente și cu atât este mai dificil să fie de a face modificări.În plus, atunci când nu rezolvăm problemele legate de cele mai apropiate de noi, construim un model de comportament care va continua în relațiile viitoare, chiar și cele cu copiii noștri.Din aceste motive, este mai bine să reparați rapid relațiile deteriorate și să dezvoltați abilitățile de rezolvare a conflictelor necesare pentru a fi o persoană mai bună, fiică și mamă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar