Cum să cumpărați un catelus online în siguranță

Cumpărarea unui catelus poate fi un proces complex, dar adăugarea unui membru nou adorabil familiei dvs. este bine meritat. Puteți găsi mai mulți vânzători online, dar este important să faceți cercetarea dvs. Căutați steaguri roșii pe site-urile potențiale ale crescătorilor, cum ar fi erorile de ortografie evidente și fotografiile stocate de pe alte site-uri web. Vorbiți cu crescătorii în persoană sau la telefon și cereți referințe. Credite de încredere care sunt interesate să învețe mai multe despre dvs. și abilitățile dvs. de a avea grijă de un câine. Faceți tot posibilul pentru a găsi un ameliorator de încredere și pentru a evita susținerea maltratării câinilor prin cumpărarea de la o moară de catelus. Înainte de a cumpăra online, ia în considerare adoptarea de la un adăpost local sau un grup de salvare.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui crescător de încredere online
  1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță pas 1
1. Căutați online pentru un crescător sau un club de salvare în cadrul distanței de mers pe jos. Luați în considerare găsirea unui crescător care este suficient de aproape pentru a face o vizită personală. Vizitarea facilităților unui crescător este una dintre cele mai clare modalități de a vedea cât de legitime sunt. Crescători de încredere care sunt mândri să vă arate proprietatea lor.
  • Dacă nu vor să-și arate instalațiile sau să se mândrească în ele, conduceți clar.
  • Cereți să vedeți facilitățile integral când vizitați. Căutați condiții curate și de comportamentul general al animalelor pentru a evalua calitatea amelioratorului. Câinii ar trebui să fie prietenoși, sociali și nu timizi departe de tine sau de alți vizitatori.
  • Asigurați-vă că locația rasează doar una sau câteva tipuri de câini. Creșerul nu ar trebui să se specializeze în mai mult de câteva rase și ar trebui să ofere spațiu de locuit adecvat dimensiunii și rasei câinilor.
  • Ei ar trebui să aibă cunoștințe despre caracteristicile, istoria și orice preocupările genetice sau dezvoltării potențiale. Ei ar trebui să vă ajute în mod deschis și clar să înțelegeți tipul de câine pe care îl cumpărați.
  • Cereți să vedeți certificarea că ambii părinți ai gunoiului pe care ați putea obține un câine de la au fost testate genetic pentru probleme legate de rasă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 2
    2. Discutați cu crescătorul de pe telefon. Dacă găsiți un crescător care este prea departe pentru a vizita, cereți un număr de telefon sau să apelați numărul postat pe site-ul lor. În timp ce e-mailul va fi probabil mijloacele dvs. inițiale de comunicare, nu cumpărați niciodată un catel dacă nu ați vorbit direct la ameliorator.
  • Crescătorii care cer să vorbească la telefon sau să-și facă voluntari numărul de telefon în primele câteva e-mailuri sunt cele mai de încredere. Căutați un crescător care este ușor accesibil și este deschis despre informațiile lor de contact.
  • Dacă nu oferă un număr de telefon imediat, încercați să scrieți, "Mi-ar plăcea să vorbesc despre telefon. Sunt mai confortabil făcând o achiziție de la cineva cu care am avut o conversație și am multe întrebări despre proces."
  • Verificați codul de zonă cu locația crescătorului. Dacă nu se potrivesc, găsesc un alt crescător.
  • Când faceți apelul inițial, nu menționați ce rasă sunteți interesat. Puppy Mills au de obicei mai multe rase disponibile, astfel încât amelioratorul nu poate ști de ce întrebați. Cu toate acestea, un crescător autentic va avea cel mai probabil un singur gunoi gata la un moment dat și va ști instantaneu care te-a întrebat despre.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 3
    3. Cereți referințe. Când contactați-vă potențialul crescător, cereți referințe de la clienții anteriori. Uită-te pe site-ul lor pentru mărturii sau alte acreditări. Dacă au o pagină de social media, uitați-vă prin comentariile lor.
  • Încercați să întrebați, "Există oriunde pot citi mărturii din partea clienților din trecut? Aveți o listă de recenzii disponibile sau oferă orice referințe? Aveți legături cu orice adăposturi din apropiere sau societăți umane?"
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 4
    4. Adăposturi de contact și veterinari lângă potențialul crescător. Căutați online pentru a găsi un veterinar lângă locația crescătorului și pentru a le suna pentru a întreba dacă știu ceva despre practicile lor de reproducere. De asemenea, ar trebui să vă gândiți să contactați adăposturile sau formatorii din apropiere pentru a întreba despre calitatea și reputația crescătorului.
  • Întreabă-i dacă au auzit de acel crescător special și dacă știu ceva despre practicile lor.
  • Întrebați dacă au recomandări, mai ales dacă faceți cercetări pe un crescător în propria zonă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 5
    5. Căutați crescători care vă pun întrebări. Când vorbești cu crescătorul la telefon, acordați atenție întrebărilor pe care le întreabă. Nu aveți încredere în un crescător care nu este interesat să afle mai multe despre dvs., deoarece este mai probabil să fie interesați doar de a face bani.
  • Ei ar trebui să vă întrebe dacă ați deținut vreodată un câine, de ce sunteți interesat să cumpărați un câine și despre detalii despre familia dvs. și care vor fi îngrijitorul principal.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 6
    6. Cereți să vedeți fotografii personalizate. Nu vă mulțumiți pentru imaginile care fac publicitate câinilor dvs. potențiali online. Cereți amelioratorului să vadă o serie de fotografii din diferite vârste. În plus, cereți crescătorului să plaseze un card mic în fotografii ale câinelui cu numele dvs. sau data scrisă pe ea.
  • Cereți mai multe unghiuri, astfel încât să puteți verifica dacă cardul nu a fost editat în imagine.
  • Insistați să vedeți fotografii ale catelului cu mama sa. Crediții autentici vor avea întotdeauna câinele mamei din apropiere. Pe de altă parte, puii de catelus încearcă adesea să facă scuze pentru motivul pentru care nu pot arăta mamei pentru a ascunde condiția defavorizată în care a ținut-o.
  • Partea 2 din 3:
    Evitarea problemelor
    1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 7
    1. Luați în considerare adoptarea de la un adăpost sau un club de salvare. Cea mai ușoară modalitate de a evita o înșelătorie online este de a adopta de la un adăpost local sau de salvare a rasei. Adoptarea în loc de cumpărături online va elimina toate riscurile asociate cu cumpărarea online, inclusiv având banii dvs. furați sau nu primiți niciodată câinele. În plus, adoptarea ajută la depășirea suprapopulării animalelor și evită riscul de susținere a unei mori de cățeluș, pe care Masa produce animale în condiții de viață proaste.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 8
    2. Să fie mai atenți atunci când navigați gratuit. Când căutați online pentru un crescător de încredere, veți găsi o mulțime de anunțuri legitime pe site-uri care enumeră anunțuri gratuite. Cu toate acestea, va trebui să petreceți în timp util verificarea acestor anunțuri. Încălcării online sunt mult mai probabil să posteze pe site-uri care nu necesită o taxă pentru postarea anunțurilor, cum ar fi Craigslist.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 9
    3. Căutați erori de site-uri evidente. Încălcările online copiază de obicei și lipiți text de la site-urile de crescător legitim. Ele ridică, de asemenea, fotografiile din site-urile legitime, dar legendează incorect.
  • Căutați pasaje de text care par inconsecvente, ca și cum un paragraf au fost furate dintr-o sursă legitimă și următorul slab scris.
  • Căutați fotografii care sunt subtiționate incorect. De exemplu, ați putea vedea o imagine a unei rase, dar legenda îi numește o altă rasă.
  • Verificați filigranele pe imaginile care au fost plasate acolo printr-un crescător legitim. Dacă nu se potrivește cu numele site-ului pe care îl priviți, contactați numele postat pe filigranul.
  • Căutați semne neclară care ar putea să acopere filigrane.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 10
    4. Nu scădea prețurile sub valoarea de piață. Feriți-vă de prețurile la fundul stâncilor cu mult sub un standard al rasei. Uită-te online pentru o varietate de crescători și e-mail sau le sună pentru a întreba despre prețurile lor. Faceți o excursie la un magazin de animale de companie locale sau uitați-vă la site-ul lor pentru a obține o idee mai bună despre cum arată un preț standard.
  • Dacă vedeți un detaliu sau un preț care este mult sub cele mai multe dintre celelalte pe care le-ați văzut, este probabil o înșelătorie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 11
    5. Raportați cazurile de fraudă suspectată. Dacă bănuiți că un site de a fi fraudulos, puteți să îl raportați la Comisia Federală de Comerț (FTC) dacă sunteți în Statele Unite. Utilizați linia telefonică gratuită de taxă: 877-FTC-Ajutor (877-382-4357). De asemenea, puteți completa un formular de reclamație online pe site-ul lor: http: // FTC.Gov
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea achiziției în siguranță
    1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 12
    1. Luați în considerare utilizarea unei companii puppy Finder. Companiile de căutare a puppy verifică fundalul crescătorului, examinează sănătatea catelului și asigurați-vă că pedigreeul catelului este în ordine. Ele asigură, de asemenea, vaccinări sunt actualizate și vă ajută cu problemele de limbă și transportul, dacă este necesar.
    • O companie legitimă de căutător Puppy va avea o înregistrare dovedită, clienții anteriori cu care puteți vorbi, și o pagină de social media unde puteți verifica comentariile.
    • Puppy Finders nu sunt companii escrow. Cu alte cuvinte, ei nu țin bani până când nu primești banii pentru a asigura tranzacția. Dacă un crescător sau un căutător de catelus face astfel de afirmații, ele sunt cel mai probabil nelegitim.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 13
    2. Semnați un contract bine definit. Creditorul ar trebui să ofere un contract aprofundat care include o garanție de sănătate. Un crescător bun va fi de acord să returneze câinele în cazul în care nu mai puteți avea grijă de asta. În plus, acestea vor furniza documentația care dovedește că linia de reproducere a câinelui a fost testată pentru defectele genetice și alte defecte de sănătate.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 14
    3. Asigurați-vă că amelioratorul oferă o garanție. Un crescător bun va oferi o garanție în cazul în care catelul sau câinele dvs. prezintă semne de probleme de sănătate în primele câteva zile de proprietate. Luați noul câine la veterinar în termen de 24 de ore de la ridicarea ei sau de a fi expediat.
  • Întrebați amelioratorul despre garanția lor înainte de finalizarea achiziției. Dacă nu oferă o garanție, găsiți un alt crescător.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus online în condiții de siguranță Pasul 15
    4. Niciodată nu mai trimite bani prin Western Union sau MoneyGram. Nu utilizați niciodată un serviciu de transfer de sârmă nesecurează atunci când faceți o achiziție online. Dacă ceva nu merge bine, aceste servicii nu vă vor ajuta să obțineți banii înapoi.
  • Utilizați cardul de credit sau de debit care vă va permite să contestați o tranzacție.
  • Înainte de a predarea numărului de card de credit, întrebați amelioratorul pentru numărul lor de comerciant. Apelați compania dvs. de card de credit pentru a verifica dacă numărul este legitim.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar