Cum să cumpărați un cățeluș pug

Decizia pe care doriți să o achiziționați un cățelușul Pug este interesant. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că găsiți catelul potrivit pentru dvs. Asigurați-vă că căutați crescători de reputație, astfel încât cățelul dvs. nu vine cu probleme de sănătate. Vizitați puii în persoană și alegeți cel care se potrivește nevoilor dvs. Cereți crescătorului o mulțime de întrebări despre sănătatea și pedigree actuale a catelului. Înainte de a aduce noua dvs. casă de casă, asigurați-vă că casa dvs. este proofisată de catelus.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând procesul
  1. Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș Pug pas 1
1. Asigurați-vă că un pugpy Pug este potrivit pentru dvs. Pugurile PUG vin cu un set unic de nevoi. Puppies, în general, necesită mai multă grijă decât un câine adult. Înainte de a vă angaja în călătoria dvs. pentru a găsi un cățeluș Pug, ia în considerare dacă puteți găzdui unul în acest moment.
  • Asigurați-vă că aveți timp pentru un catelus. Puii au nevoie de o hrănire suplimentară, precum și socializarea și formarea. Dacă aveți un program foarte ocupat, poate doriți să așteptați ca lucrurile să se stabilească înainte de a obține un catelus.
  • Pugs, ca un animal de companie, necesită o întreținere. Foldurile din fețele lor au nevoie de curățare regulată și sunt, de asemenea, predispuși la o mare parte a vărsarii. Asigurați-vă că puteți trăi cu îngrijirea frecventă și acceptați faptul că casa dvs. nu va fi niciodată fără păr.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pug Puppy Pasul 2
    2. Familiarizați-vă cu potențialele probleme de sănătate viitoare. La fel ca toate rasele, Pugs sunt predispuși la anumite probleme de sănătate. În timp ce un crescător bun este adept la reproducerea unor astfel de probleme, există anumite probleme care sunt greu de ras. Acestea sunt, de obicei, pur și simplu datorită modului în care este construit un PUG. Aflați riscurile asociate cu Pugs și asigurați-vă că sunteți pregătiți să vă ocupați de drum.
  • Toate pugs, indiferent de reproducere, sunt predispuse la probleme de ochi. Ochii distinctivi, bulgari ai lui Pug expun o mare parte a corneei lor, ceea ce își pune ochii în pericol de uscare sau formare a ulcerelor. Este posibil să trebuiască să vă ocupați de vizitele frecvente ale VET pentru a face față problemelor oculare.
  • Pugurile sunt foarte predispuse la supraîncălzire, deoarece fețele aplatizate îi fac greu să respire. Această problemă poate fi și mai gravă în vremea caldă, iar supraîncălzirea poate provoca probleme serioase de sănătate pentru un PUG.
  • Comportamental, Pugs sunt o rasă mai socială. Ele sunt mai predispuse la probleme de anxietate de separare decât alte rase. Dacă ai plecat foarte mult, un Pug poate să nu fie câinele drept pentru tine.
  • Imagine intitulată Cumpărați un PUG Puppy Pasul 3
    3. Evitați crescătorii răi și mori de catelus. Când căutați un crescător, există câteva locuri pentru a șterge lista imediat. Puppy Mills și crescătorii foarte evident răi ar trebui evitați. Este mai probabil să obțineți un PUG cu probleme de sănătate existente sau riscul de a dezvolta probleme de sănătate pe drum.
  • În general, nu aveți încredere în un crescător care vinde pur și simplu câini online de la orice cumpărător dat. Un crescător care nu pune întrebări nu este probabil un crescător bun. Crescătorii responsabili doresc să se asigure că câinii lor merg la casele bune.
  • Puppy Mills, uneori vând puii la magazinele de animale de companie, deci evitați să cumpărați un Pug de la un magazin de animale de companie. Puppy Mills poate vinde, de asemenea, pugs online. Dacă vă puteți uita pur și simplu la o imagine a unui catelus și cumpărați-o, aceasta este probabil o moară de catelus.
  • Imagine intitulată Cumpărați un PUG Puppy Pasul 4
    4. Căutați și contactați crescătorii locali. Porniți căutarea la nivel local. Dacă aveți noroc, veți putea găsi un crescător care locuiește în apropiere. Căutați anunțuri în ziar, online, la magazinele de animale de companie locale și clinicile veterinare și la orice cluburi locale de companie. Un crescător din zona dvs. este convenabil, deoarece nu va trebui să călătoriți departe pentru a vedea puii.
  • Doar pentru că cineva este un ameliorator local, nu presupune că sunt una etică. Asigurați-vă că vizitați orice crescător în persoană și uitați-vă la puii fizic înainte de a cumpăra unul.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pugpy Pug Pasul 5
    5. Localizați crescătorii de reputație online. Din păcate, nu toate zonele au crescătorii PUG în apropiere. În unele cazuri, este posibil să trebuiască să călătoriți pentru a vă întâlni și a selecta un catelus. Există multe locuri pe care le puteți arăta online pentru a localiza cel mai apropiat crescător Pug.
  • Clubul Pug Dog păstrează o listă de crescători de reputație online. Puteți căuta cel mai apropiat crescător de acolo.
  • Clubul american Kennel are, de asemenea, o bază de date de crescători de câini. Puteți căuta acolo de către rasă.
  • Nu uitați să aveți răbdare. Chiar dacă găsiți un crescător bun relativ aproape de tine, ei nu are pui disponibili pentru o vreme. Este posibil să trebuiască să așteptați câteva luni înainte de a vă lua acasă Puppy Pug.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pug Puppy Pasul 6
    6. Aflați cum să identificați crescătorii de reputație. Apelați câțiva crescători în timpul căutării dvs. Acordați o atenție deosebită interacțiunilor dvs. Aflați semnele unui crescător bun. Doar lucrați cu crescătorii care sunt responsabili și îngrijesc de câinii lor.
  • Un crescător bun este dornic să vizitezi. Facilitățile lor ar trebui să fie curate și spațioase. Ei vor fi flexibili în programarea unui timp pentru a vedea puii.
  • Un crescător solid va rasa de obicei doar un tip de câine sau doar câteva tipuri de câini. Creșerul ar trebui să fie foarte cunoscut de pugs. În timpul conversației inițiale, amelioratorul va dori să treacă peste câteva informații de îngrijire de bază cu dvs.
  • Crescătorii buni nu au nimic de ascuns. Nu numai că va fi dispus să vă lase să vedeți pedigree a câinelui și să vă întâlniți cu părinții lor, vor încuraja acest lucru.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea catelusului drept
    1. Imagine intitulată Cumpărați un PUG Puppy Pasul 7
    1. Întrebați crescătorul întrebările corecte. Când selectați un crescător pentru a vă întâlni, asigurați-vă că puneți o varietate de întrebări. Vrei să te asiguri că puii lor sunt un meci bun pentru tine și casa ta. De asemenea, doriți să vă asigurați că amelioratorul este responsabil și că puii sunt în stare bună de sănătate.
    • Cereți să întâlnim părinții câinelui. Interacționarea cu mama și tatăl câinelui vă poate oferi un sentiment al temperamentului viitor al catelusului.
    • Puneți întrebări despre acreditările crescătorului. Întrebați cât timp au fost pugs de reproducere. Un crescător mai experimentat este mai probabil să producă pui mai sănătoși.
    • Întrebați despre părinții catelului. Asigurați-vă că părinții nu au boli moștenite. Întrebați dacă puteți vedea certificatele de sănătate pentru părinți la cerere.
    • De asemenea, trebuie să întrebați despre ce tratament au primit puii. Au fost vaccinate sau de-vierme? Au fost încă spionate sau neaterate?
  • Imagine intitulată Cumpărați un pugpy Pug Pasul 8
    2. Verificați ochii câinelui, respirația și mersul. Când ai o șansă de a interacționa cu puii, uită-te atent la catelusul pe care-l place. Pugurile sunt predispuse la anumite anomalii. Puteți detecta o problemă potențială prin examinarea ochilor câinelui, precum și modul în care respiră și se mișcă.
  • Ochii nu ar trebui să aibă probleme evidente. Ochii apoasă, ochii ghemuiți sau ochii peste ochi sunt semne de sănătate proastă.
  • Țineți catelul aproape de tine să auziți că respiră. Raspy, respirația muncită este, în general, un semn rău. Urmăriți mișcarea catelului și în repaus. Nu este neobișnuit ca pugii să respire prin gură când alerga în jur. Cu toate acestea, un catelus de odihnă ar trebui să fie capabil să respire confortabil prin nas.
  • Nu ar trebui să existe semne de limpedere sau de un câștig inegal dacă puii sunt suficient de bătrâni pentru a merge. Dacă observați un cățeluș de mers pe jos amuzant, ascultați un zgomot de la șolduri. Acest lucru indică faptul că câinele poate dezvolta probleme de șold mai târziu în viață.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pugpy Pug Pasul 9
    3. Selectați PUG cu temperamentul potrivit. Pe măsură ce interacționați cu puii, încercați unul cu un temperament bun. Vrei un catelus care nu este prea timid, dar și unul care nu este prea rambunptiv.
  • Selectați un catelus prietenos, dar relativ relaxat. Vrei un catelus care să vă permită să o luați fără sărituri. O catelus foarte agresivă sau foarte stagnă poate fi o problemă.
  • Odată ce ați selectat două sau trei pugs vă place, cereți-le o singură dată cu ei. Vrei un catelus care este prietenos de la gunoi. Un puppy prietenos vă va lăuda coada, vă permite să-l animați și să vă uitați la dvs. când vorbiți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un puppy Pug Pasul 10
    4. Așteptați o mulțime de întrebări de la ameliorator. Un crescător bun va fi la fel de examinator de tine așa cum ești tu. Crescătorii doresc să se asigure că câinii lor merg în case bune, deci nu fiți dezactivați dacă un crescător vă întreabă o mulțime de întrebări. Acesta este un semn bun. Creșerul dorește să se asigure că veți avea grijă de catelus de catelus.
  • Creșerul va dori să știe ce experiență, dacă este cazul, aveți cu ridicarea pugs. Ei vor dori, de asemenea, să știe despre stilul dvs. de viață general și cum intenționați să aveți grijă de câine.
  • Dacă acesta este primul dvs. Pug, nu vă panică. Un crescător este puțin probabil să vă respingă pur și simplu pentru că nu aveți experiență specifică cu pugs. Atâta timp cât ați făcut niște cercetări pe rasă, crescătorul va fi probabil dispus să vă vândă dacă sunteți responsabil.
  • Imagine intitulată Cumpărați un PUG Puppy Pasul 11
    5. Cereți certificate de sănătate și pedigree. Un crescător bun va fi întotdeauna dispus să furnizeze aceste informații. După selectarea catelului dorit, cereți pedigree-ul său, precum și un certificat de sănătate. Aceste lucrări ar trebui să vă asigure cățelul este în stare bună de sănătate și că arborele sale de familie este relativ liber de condiții moștenite.
  • Un certificat de sănătate este, de asemenea, bun din motive practice. Puii au nevoie de vizite frecvente VET. Ar trebui să aveți o certificare la îndemână care să arate ce vaccinări și alte tratamente câinele dvs. a primit deja.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea achiziției
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Puppy Pug Pasul 12
    1. Achiziționați consumabilele potrivite. Pe măsură ce vă pregătiți să vă aduceți casele de câine, asigurați-vă că sunteți gata. Puppicul dvs. ar trebui să intre în casa dvs. cu toate consumabilele pe care trebuie să le prosperă gata. Veți avea nevoie de următoarele:
    • O cutie pentru a transporta casa ta de catelus si pentru antrenamentul cu cratime mai tarziu
    • Așternut
    • Porțile pentru copii
    • Guler, lesa și eticheta de identificare
    • Jucării
    • Boluri
    • Îmbrăcăminte de îngrijire (I.E., Clipper de unghii, perie)
    • Curățătorul de covoare și remodelarea mirosului de animale de companie
  • Imagine intitulată Cumpărați un puppy Pug Pasul 13
    2. Asigurați-vă că casa dvs. este în siguranță pentru un cățeluș Pug. Înainte de a vă aduce câinele acasă, va trebui să vă dovedească casa. Pugurile sunt animale curioase și predispuse la intrările în lucruri. Doriți să vă asigurați că Pug nu poate intra în substanțe sau locuri periculoase.
  • Asigurați-vă că toate firele electrice sunt acoperite sau în afara atingerii.
  • Păstrați lucrurile cum ar fi curățenii și detergenții de uz casnic. Plasați-le în dulapuri cu bucătărie mare.
  • Împiedicați accesul la scări, deoarece pietrele tinere pot aluneca cu ușurință și pot cădea pe scări.
  • Imagine intitulată Cumpărați un puppy Pug Pasul 14
    3. Citiți și semnați un contract cu crescătorul. Un crescător bun vă va prezenta un contract înainte de cumpărare. Aceasta evidențiază responsabilitățile de bază și politica de returnare a crescătorului. Citiți cu atenție contractul înainte de semnare. Dacă nu înțelegeți ceva, întrebați crescătorul.
  • Asigurați-vă că există o clauză în contractul care afirmă că puteți returna PUG dacă are o tulburare moștenită. Doriți opțiunea de a reveni un câine în cazul în care are o problemă de sănătate pe care nu vă puteți permite să o tratați.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Puppy Pug Pasul 15
    4. Adu-ți casa de cățeluș. Odată ce contractul este semnat și casa dvs. este gata, puteți aduce noul dvs. prieten acasă. Acum vă puteți bucura acum puppisul dvs. Pug și începeți procesul de antrenament și îngrijirea pentru noul dvs. prieten de-a lungul vieții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar