Cum să atrageți tipul pe care îl aveți o pasiune

Dacă sunteți obosit de privirea cu intenție la o pasiune care are abia conștientă de existența voastră, ar putea fi timpul să luați măsuri pentru a prinde ochiul. Pentru a atrage tipul pe care îl aveți o pasiune, demonstrați bunătatea, găsiți un teren comun, Întoarce-te, și uitați-vă cel mai bine în timp ce vă simțiți confortabil. De asemenea, ar trebui să fii tu și să fii clar despre intențiile tale față de el, astfel încât să existe puține neînțelegeri. Ar putea părea intimidantă acum, dar atragerea pasiunii dvs. este cu siguranță posibilă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea atenției crupului
  1. Imaginea intitulată Obțineți un băiat în școala de mijloc pentru a vă place pasul 6
1. Fii prietenos. Dacă zdrobirea ta nu are nicio idee, vei fi dificil să-l atrage. Trebuie să găsiți modalități de a atrage-l Chiar înainte de a începe să vorbești direct cu el. Încercați să vă cunoașteți unul pe celălalt, devenind familiarizați cu prietenii săi, alăturați-i unui club în el sau întrebându-i pe cineva care să-l cunoască să vă prezinte. Fii atent pentru că dacă nu vrei să te cunoască ca el, ar putea spune ceva care ar putea să-ți distrugă șansele și să facă lucrurile inconfortabile.
  • Dacă zdrobirea dvs. este în clasa ta, discutați cu el puțin înainte sau după clasă (vorbind în timpul orelor de clasă ar putea să vă aducă o atenție nedorită, negativă). Ai putea să comenteze profesorul, munca pe care trebuie să o faci sau să faci o glumă când ascultă. Este înfricoșător, dar vă veți simți bine odată ce faceți o mișcare.
  • Spune ceva de genul: "Temele a fost greu aseară. Ați putut să vă dați seama?"Pentru a începe o conversație cu el.
  • Imaginea intitulată Spuneți unui tip care îi place Pasul 8
    2. Găsiți teren comun. Este mai ușor să începeți conversațiile când amândoi ați găsit ceva de vorbit. S-ar putea să vă gândiți să luați unele dintre interesele sale, dar nu deveniți o persoană cu totul diferită doar pentru altcineva. Nu merită cu siguranță. Dacă nu aveți interese comune, nu vă înfruntați, întrebați-l despre hobby-urile sale sau despre ceva pe care îl cunoașteți deja.
  • De exemplu, dacă nu ați văzut niciodată un spectacol TV înainte de a fi practic dependent, spune-i, întrebați-l despre el să scântească o conversație instantanee. Ai putea spune: "Ați văzut vreodată [emisiunea TV știți că îi place]?"Pentru a-l face să vorbească despre ceva, el este un fan al și va fi încântat.
  • Imaginea intitulată Obțineți un băiat în școala de mijloc pentru a vă place pasul 7
    3. Să-l cunoști mai bine. Trebuie să fiți prieteni înainte de a începe să reciprocați întregul "Sentimentul de strivire" în schimb. Dacă nu sunteți deja prieteni, ați putea întotdeauna să începeți prin aducerea unei subiecte generale de conversație (i.E. Vremea, un lucru nebun care sa întâmplat în acea zi, alegeri prezidențiale, misiuni...) Și dacă toate celelalte nu reușesc, ați putea întotdeauna să cereți un creion sau o hârtie și să mergeți de acolo.
  • Poate că după ce l-ai cunoscut puțin mai bine, poți să-l glumești sau să-l tachinezi, poate chiar să flirtezi cu el - dar nu te pricepi prea departe. S-ar putea să se simtă ciudat dacă o fată pe care abia știe că începe să flirteze hard-nucleu cu el.
  • Adăugați-l pe Facebook sau urmați-l pe Twitter sau Instagram dacă nu ați făcut deja acest lucru. Puteți afla mai multe despre interesele și hobby-urile lui Crush, făcând acest lucru. Poți să-ți "placă" postările sale ori de câte ori le vezi să indice interesul tău în ceea ce postează și vorbește despre.
  • Imagine intitulată spune dacă un tip vă place mai mult decât un prieten pasul 16
    4. Fii jucăuș. Băieții sunt în general atrași și observă oameni cu un bun simț al umorului, în special cei cu personalități jucaustre. Încercați să glumesc cu el sau să-l tachinezi dacă sunteți confortabil să faceți acest lucru. Fiind capabil să-l facă să râde ar putea fi atractivă pentru el.
  • De exemplu, ați putea gluma cu ușurință prin a spune ceva de genul: "Sunt scurt pentru că am scăpat de la fabrica lui Willy Wonka" sau ceva prost de-a lungul acele linii pentru a arăta că sunteți încrezători în tine, dar vă bucurați de un râs bun.
  • Metoda 2 din 3:
    Întoarceți-vă crupele
    1. Imaginea intitulată atrage un tip de pas 3
    1. Flirtează cu el. Nimic nu este mai tragic decât prietenul OH-So-cliché-Liks-Prieten-Cine-care nu-i place - drama ei. Asigurați-vă că nu sunteți luat în considerare "Unul dintre băieți" sau doar lui "Bud". Desigur, trebuie să-l cunoașteți mai întâi și probabil că veți câștiga un prieten uimitor în acest proces (care este în regulă, unele zdrobiri urmărite s-ar putea dovedi a fi unul dintre cei mai buni prieteni ai voștri), dar fiți un pic mai mult cu flirt el, într-un mod care sunteți sigur că unul dintre el "Budii" nu ar fi.
    • De exemplu, pentru a vă despărți de "unul dintre băieți", poate să-i îmbrățișezi, un peck jucăuș pe obraz sau să se joace cu părul lui.
  • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 10
    2. Evitați să vorbiți întotdeauna despre dvs. Crush-ul tău poate fi atras de tine dacă l-ai lăsat să împărtășească detalii despre viața lui. Aceasta arată că ești cu adevărat interesat de el și ce are de spus.Încercați să nu vorbiți întotdeauna despre dvs. - vrea să știe despre dvs., dar să-i dai o șansă de a împărtăși despre el însuși.
  • Dacă vă pune întrebări despre dvs., răspundeți-le, dar nu vă concentrați prea mult timp. Puteți conduce conversația spre el, punând întrebări cum ar fi: "Câți frați ai?"Sau" Care este chestia dvs. preferată despre familia dvs?"
  • Întrebați despre interesele sau hobby-urile sale spunând ceva de-a lungul liniilor "Ați citit recent cărți bune?"Sau" Ce video vă place să jucați?"
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 11
    3. Râde de glumele lui. Una dintre cele mai bune modalități de a demonstra unui tip care îi place și de a vă bucura de compania lui este să râzi de glumele lui! Acest lucru își sporește încrederea și semnalează că aveți un simț similar de umor și găsiți aceleași lucruri amuzante. Pentru mulți oameni, un simț al umorului este una dintre cele mai importante calități pe care le caută într-un alt număr semnificativ.
  • Dacă spune ceva pe care îl găsiți amuzant, alăturați-vă sau adăugați-vă propria glumă. De exemplu, dacă vorbiți despre o celebritate, ați putea adăuga ceva pe care îl considerați amuzant la conversație.
  • Evitați să fiți prea însemnări, cum ar fi distracția de apartenențe ale altor persoane sau de a bate indivizii cu care știți amândoi. Nu vreți să ieșiți ca pe cineva care se va distra de el în spatele lui în spatele lui sau va ieși la fel de crud.
  • Imaginea intitulată Obțineți un băiat în școala de mijloc pentru a vă place pasul 8
    4. Stai la locurile sale preferate. Dacă știți unde îi place zdrobirea ta să-și petreacă timpul, puteți să vă observați prin afișarea de acolo atât de des. De exemplu, dacă are o cafenea preferată în zonă, ați putea merge acolo cu un prieten sau două pe șansa de oprire pe care ați putea să o vedeți acolo. De asemenea, ați putea studia sau faceți temele acolo.
  • Dacă știți că va merge la un concert, vezi dacă puteți obține bilete pentru a merge, de asemenea. Acest lucru vă poate oferi o șansă să vă loviți în el și să vă salut. Acest lucru ar putea chiar să vă dau un motiv pentru a vă petrece împreună.
  • Încercați să vă alăturați unui club sau unei activități pe care o face parte din. Acest lucru vă poate oferi și un motiv să vorbiți și să vă petreceți.
  • Aveți grijă să nu arătați unde este tot timpul sau el poate fi supărat sau credeți că îl urmăriți. Fi doar tu și dacă se va bucura de aceleași activități ca tine, chiar mai bine!
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrând aparențele
    1. Imagine intitulată Lightelul părului întunecat Pasul 1
    1. Păstrați-vă părul sănătos. Părul este unul dintre primele anunțuri ale tipilor și sa arătat că sunt atrase de părul sănătos. Dacă părul tău este tratat sau deteriorat, încercați să-l îmbibați în ulei de nucă de cocos peste noapte și spălați-l în dimineața următoare. Este o modalitate excelentă de a trata părul uscat și deteriorat. Dacă părul tău este sănătos, evitați prelucrarea acestuia cu prea multe coloranți sau substanțe chimice, ceea ce poate duce la deteriorări și rupe.
  • Imagine intitulată Schimbați aspectul dvs. Pasul 1
    2. Practicați o bună igienă. Poate doriți să evitați mirosul ca mirosul corpului în fața zdrobirii dvs., care ar putea să-i dea o impresie negativă despre tine. Nu trebuie să fiți în flori, curat și proaspăt tot timpul, încercați să faceți duș zilnic, purtați deodorant și, eventual, puneți pe un parfum frumos sau din Köln pentru a încerca să-l impresioneze. Mirosind frumos sau cel puțin prezentabil, este de fapt destul de atractiv.
  • Imaginea intitulată Credeți în tine pasul 19
    3. Fii tu însuți. Nu vă simțiți presați să vă îmbraciți la fel ca toți ceilalți și să nu vă îngrijorați dacă purtați numele de marcă care este popular. Dacă vă simțiți confortabil, veți proteja cel mai bun sine și oamenii se vor simți confortabil în jurul vostru. De asemenea, dacă un tip este cu adevărat în voi, nu-i va pasa de defectele mici din aspectul dvs. că ați putea vedea de fiecare dată când vă uitați în oglindă.
  • Consultanță de specialitate

    • Evitați să vă difuzați prea repede. Când cineva se cunoaște, trebuie să aibă șansa de a vă cunoaște trăsăturile pozitive înainte de a vă putea îmbrățișa trăsăturile negative.
    • Nu vorbiți despre tine. Nu aveți nevoie de altcineva pentru a vă salva. Pentru a atrage pe altcineva, trebuie să fiți mai întâi într-o situație în care vă iubiți și sunteți mulțumiți de voi înșivă.
    • Prioritizați propria viață. Uneori poate fi o greșeală să fiți întotdeauna disponibili altcuiva sau să așteptați întotdeauna după telefon. În schimb, arătați că aveți un mic mister și că aveți o viață interesantă și distractivă. Care va face ca cealaltă persoană să se simtă special pentru a avea acel moment cu tine.
    • Concentrați-vă mai mult pe profilul unei persoane decât fotografiile lor dacă vă întâlniți online. Uneori, când vă întâlniți online, poate fi ușor să devii foarte critică în privința aspectului. Cu toate acestea, dacă ați întâlnit aceeași persoană în viața reală, ați putea fi foarte atras de ei.
    Din Cher Gopman
    Dating antrenor

    sfaturi

    Fii atent cine spui despre zdrobirea ta. Niciodată nu știi dacă acea persoană îi place și el.
  • Dacă nu sunteți prieteni apropiați cu el (pentru că vă aflați în jurul lui), încercați să fiți prieteni cu oamenii cu care se află.
  • Fii prietenos! Nu uitați să fiți pozitivi și să-i întrebați întrebări simple ca și cum face el și să se intereseze în ceea ce spune el.
  • Încercați să nu flirtați cu alți tipi din jurul lui. Gelozia nu este un sentiment bun. S-ar putea să-și reducă stima de sine și interesul față de tine, în funcție de nivelul de încredere al tipului.
  • Încercarea de a face mișcări prea repede poate să-l sperie. Asigurați-vă că se simte confortabil în jurul dvs. în primul rând, apoi intrați pentru victorie.
  • Stați aproape de el când obțineți șansa. Dacă încă nu-l cunoști foarte bine, nu-l exagera cu mâna. Doar stai umăr la umăr. S-ar putea să te uite la tine și să zâmbească, dar dacă pleacă, nu-l încercați din nou într-o grabă sau altfel ar putea să-ți placă.
  • Site-urile de rețea socială ca Facebook sunt minunate pentru că aveți mai mult să vă gândiți la ceea ce spuneți și dacă nu vă place ceea ce ați scris, puteți introduce altceva. Nu vă faceți griji dacă luați mai mult de câteva minute pentru a scrie un mesaj.
  • Când face o glumă, ușor atingeți brațul când râzi.
  • Dacă faci o glumă lame și râde, el este probabil interesat de tine.
  • Râde de glumele lui.
  • Cereți numărul său! Arată că sunteți interesat de el. Dacă vă întreabă numărul dvs., el vă place în totalitate! Ține-o așa!
  • Dacă pasiunea ta se uită la tine decât să zâmbești și un val într-un mod prietenos.
  • Dacă îl arătați că sunteți frumos, bun și de ajutor, el ar putea fi atras de asta. Fii tare, fii tu și fii pozitiv.
  • Asigurați-vă că nu iubește deja pe altcineva.
  • Începeți încet - întrebați ce este de până la sau dacă ar dori sau nu să stea cu tine ceva timp.
  • Fii prieteni cu prietenii lui mai apropiați, astfel încât să știi mai mult persoana respectivă.
  • Dacă el / ea are frați care știi că sunt foarte frumos încercați să vorbiți și să deveniți prieteni cu ei. Te simți confortabil cu ei.
  • Încercați să fiți prieteni cu prietenii săi. Odată ce vede că sunteți prietenii cu prietenii săi, el ar putea dori să vă apropie și poate chiar să vorbească cu tine! Doar încercați să nu fiți prea atașați la prietenii săi sau să vă întoarceți.
  • Asigurați-vă că aveți propriile opinii. Nu sunteți de acord cu fiecare lucru mic pe care îl spune, dacă nu sunteți cu adevărat de acord. Ar trebui să simțiți liber să nu fiți de acord cu el.
  • Ar trebui să-l tachinezi dacă îl cunoști destul de bine. El ar putea să o ofenseze dacă un străin alatoriu comentează pe părul lui dezordonat.
  • Avertizări

    Nu fi o persoană diferită odată ce prietenii lui se apropie, va observa schimbarea bruscă a stării de spirit sau personalitate și credeți că sunteți un fals.
  • Nu vă priviți. Doar o privire. Priviți la el doar câteva secunde. Dacă vă prinde, fie zâmbiți timid, fie priviți în jos, roșiați, apoi zâmbiți timid. Arată foarte drăguț și atractiv.
  • Nu vă pierdeți identitatea. Trebuie să te gândești mai întâi la tine.
  • Băieții sunt atrași de un pic de provocare, așa că îi tachineze puțin. Utilizați provocarea cu moderatie, totuși, deoarece băieții se vor plictisi în cele din urmă dacă eforturile lor par să vină la nimic.
  • Încercați să acționați în mod normal. Acest lucru este mult mai greu decât pare, dar asigurați-vă că nu râdeți prea mult sau să vă depășiți și să faceți ceva cu adevărat prost - veți regreta pe termen lung.
  • El va avea alți prieteni și este în regulă dacă nu sunteți întotdeauna cu el. Lasă-l să aibă și o viață. Nu-l îndepărtați de faptul că este prea intens.
  • Realizați că toate zdrobitele sunt temporare și dacă acesta nu funcționează, va exista altul pe drum.
  • Nu vă permiteți să vă puneți prea mult timp într-o singură persoană dacă sentimentele nu sunt reciproce.
  • Nu arătați gelos când vorbește cu o altă fată - aderați la conversație!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar