Cum să vă îndoiți și să strângeți

Dacă ați văzut vreodată comedia din 2001, Blondă legală, S-ar putea să fi observat "Bend și Snap."Această mișcare, care a fost învățată la Elle Woods de către mama ei în junior înălțime, este cea mai frecvent folosită pentru a atrage atenția cuiva de sexul opus. Încercați-l și observați de pastele dvs. astăzi!

Pași

Partea 1 din 2:
Învățarea mișcării
  1. Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 1
1. Aruncați un element pe teren. Acest element poate fi orice alt stilou, o bucată de hârtie, cheile, etc. Singurii calificări sunt că elementul trebuie să fie ceva ce puteți ridica cu ușurință și suficient de mic încât îl puteți ține într-o singură mână.
  • Nu scăpați nimic fragil sau scump, deoarece nu există nicio garanție că nu se va rupe sau nu se strică.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 2
    2. Îndoiți-vă pentru a prelua elementul. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă plimbați înainte la talie, simultan glisați-vă mâna în jos. Această mișcare va atrage atenția asupra lungimii picioarelor, pe măsură ce vă aplecați pentru a ridica elementul.
  • Dacă ați făcut vreodată un swing Kettlebell, mișcarea de îndoire este foarte asemănătoare.
  • Împingeți pieptul pe cât posibil în timpul îndoirii. Dacă există scris pe cămașa dvs., cineva care vă privește ar trebui să puteți citi cuvintele, chiar dacă sunteți îndoit.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 3
    3. Ridica articolul. Ia-ți timpul în timp ce faci asta. Întregul punct al manevrei este de a vă menține atenția crush-ului asupra voastră, deci nu ezitați să scoateți propunerea atâta timp cât doriți.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 4
    4. Snap în sus. Odată ce aveți elementul în mână, fixați-vă înapoi în picioare, cu mâinile poziționate pe fiecare parte a pieptului, încadrați-o. Aruncați-vă spatele să vă lipiți pieptul spre exterior, în direcția zdrobirii voastre.
  • O femeie care îi lipsea pieptul este considerată o invitație non-verbală față de intimitate sau flirt. Asigurați-vă că dacă îndoiți și rupeți pentru cineva, că vă interesează de fapt, altfel puteți ajunge cu o atenție sau avansuri nedorite.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 5
    5. Zâmbet! Gimnastele își lipsește debarcările prin ridicarea mâinilor în aer pentru a-și păstra echilibrul. Un zâmbet este cum vei lipi aterizarea curbei tale și. Un zâmbet vă permite să știi că ați terminat mișcarea și sunteți gata să vă re-angajați în conversație.
  • Partea 2 din 2:
    Efectuarea mișcării
    1. Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 6
    1. Practică acasă. Înainte de a vă împărtăși îndoirea și închideți cu lumea, faceți câteva încercări la domiciliu în fața oglinzii. Acest lucru vă va oferi încrederea în sine necesară pentru a vinde într-adevăr mișcarea atunci când o faceți în public.
    • Dacă încă mai luptați, urmăriți scena Bend și Snap Blondă legală. Vizionarea lui Elle Woods vă duce prin mișcările de câteva ori vă poate ajuta să vedeți ce faceți incorect.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 7
    2. Angajați-vă zdrobirea în conversație. Când sunteți gata să efectuați mișcarea pentru realitate, găsiți-vă zdrobirea și începeți să discutați. Despre ce vorbești nu contează, atâta timp cât este clar că pasiunea ta vă acordă atenție.
  • De asemenea, puteți încerca să utilizați Bend și Snap pentru a atrage atenția lui Crush. Odată ce aveți atenția lor, folosiți-vă că vă propulsați în conversație ulterioară.
  • Cu cât stați mai aproape de pasiune, cu atât este mai mare efectul pe care îl veți avea îndurarea și snap-ul pe ele. Stând aproape de zdrobirea ta fără să se simtă inconfortabil și să se îndepărteze este un semn clar că sunt interesați de tine și că ar trebui să procedați cu îndoirea și snap-ul.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 8
    3. Vinde-l. Încrederea este una dintre cele mai importante trăsături pe care le puteți avea în timp ce flirtează. Fiind încrezător, va face mai mult pentru viața dvs. de întâlnire decât să fie atractivă. Nu contează cât de atletic sau grațios sunteți - oricine poate face această mișcare și atâta timp cât o faceți cu încredere, o veți executa perfect.
  • Imagine intitulată Bend și Snap Pasul 9
    4. Faceți contactul vizual cu pasiunea dvs. și continuați să vorbiți. Nu terminați doar mișcarea și plecați. Nu contează cât de bun este curba și snap-ul dvs. dacă nu puteți continua o conversație bună. Lăsați curba și snap vă ajută să atrageți atenția lui Crush, dar odată ce o aveți, este vorba de dvs. să profitați la maximum de ea.
  • sfaturi

    Utilizați precauție extremă în timp ce vă efectuați "Snap" mişcare. Asigurați-vă că purtați un sutien de susținere cu o acoperire bună pentru a preveni disfuncțiile potențiale de garderobă.
  • Nu aruncați obiecte fragile (cum ar fi telefonul dvs.), deoarece acestea pot să strângă și să distrugă iluzia.
  • Gauge interesul lui Crush în tine înainte de a efectua curbea și snap. Dacă sunteți îngrijorat de pasiunea dvs. nu vă poate reciproc sentimentele, evitați să efectuați această manevră pentru ei.
  • Aruncați obiectul suficient de departe, așa că nu va fi ciudat când obiectul este prea aproape de dvs. pentru a efectua manevra în mod corespunzător.
  • Dacă doriți să o faceți mai realist - încercați să vă îndreptați spre element și apoi să vă întoarceți repede în timp ce vă ardeți spatele. Cu toate acestea, atunci când vă întoarceți în loc să vă plasați mâinile lângă piept, încercați să vă răsturnați părul după ce ați terminat.
  • După ce vă faceți îndoire și încercați să încercați să-l întrebați să stea afară. De exemplu, încercați să-l întrebați dacă vrea să vadă un film sau să obțină o înghețată după școală.
  • După ce-ți făcea curba și să-l întrebi despre ceva care îl interesează, cum ar fi hobby-urile preferate sau un film sau o carte pe care o iubește. Acest lucru vă va ajuta să îl cunoașteți, cât și să vă vedeți dacă aveți ceva în comun cu el.
  • Avertizări

    Evitați să scăpați elementul de pe picior, mai ales dacă purtați încălțăminte deschisă sau dacă elementul este deosebit de ascuțit.
  • Exercită prudență atunci când se îndoaie pentru a ridica elementul sau pentru a trece înapoi în sus. Dacă pasiunea dvs. sa aplecat pentru a ridica obiectul, veți risca riscul de batere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar